Xbox STARFIELD

سازنده
Bethesda Game Studios
تاریخ انتشار
September 6, 2023
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___pbs.twimg.com_media_E32OINtXwAAKVMa_format=jpg&name=large.jpg

Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Bethesda Softworks]

[اطلاعات بازی]

[اسکرین شات]
keith-beltramini-starfield-teaser-010.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-008.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-009.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-011.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-014.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-007.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-013.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-004.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-012.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-003.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-006.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-005.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-001.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-002.jpg

[کانسپت آرت]

[تیزر رونمایی E3 2018]

[تیزر تریلر E3 2020]

[Official YouTube Playlist]

آخرین ویرایش:
Totk و BG3 قطعا تاثیرشونو میزارن اما اینکه منتقدا روی باگ و مشکلات فنی زوم هستن رو فک نکنم :D

مثلا Jedi Survivor با اون وضع فنی افتضاح لانچ شد، افت فریم، اسکرین ترینگ شدید، رزولوشن پایین رو کنسول و ... روی پی سی هم که دیگه فاجعه :D بازم تونست متا 85 بگیره که حتی اگه مشکلی هم نمیداشت متای بالایی هست در هر صورت.
یا سایبرپانک که بدترین لانچ دهه بود و حتی اگه وضع فنی و باگاش رو در نظر نگیری کلی کات کانتنت داشت و خیلی از سیستماش ناقص بود رو پی سی بازم متا 86 گرفت.

بنظرم اگه بازی در حد انتظاراتش یا بالاتر باشه از باگا و جنکی بودنش چشم پوشی میشه یا حداقل تاثیر چندانی نمیزاره مثل بقیه بازیای بتسدا :D البته در صورتی که هیچکدومش گیم بریکینگ نباشه مثل فریم ریت خیلی پایین یا گیر کردن تو کوئست و ...
بعیده اتفاق بدی بیوفته. اینا با اعتماد به نفس بالایی این همه گیم پلی نشون دادن و تاخیر هم که حسابی داشت بازی. بنظرم پالیش بودنش از فالوت ۴ بیشتر نباشه، کمتر هم نیست

View attachment 304309
کد های بازی برای نقد و بررسی روز 1 سپتامبر به منتقدین داده میشه
رفیق این فکر کنم یک Distributor یا همان توزیع کننده کد برای مراجع کمتر شناخته شده باشد. امیدوارم برای سایت های بزرگ و مطرح که احتمالا خود Bethesda کدها رو پخش می کند زودتر از این زمان کد بدهند تا حداقل نقدها به زمان عرضه بازی برسد.در نهایت با توجه به وسعت بازی اکثر نقدها بعد از عرضه منتشر می شوند که البته این سیاست Bethesda چندین سال است که اجرا می شود و از نظر بنده اصلا هم جالب نیست.

البته نگاه کردم انگار یک سایت هست و نه یک توزیع کننده.باید دید تمام سایت ها مطرح و غیر مطرح اول سپتامبر کد می گیرند یا تفاوت دارند.

• Like
Reactions: earendilist
رفیق این فکر کنم یک Distributor یا همان توزیع کننده کد برای مراجع کمتر شناخته شده باشد. امیدوارم برای سایت های بزرگ و مطرح که احتمالا خود Bethesda کدها رو پخش می کند زودتر از این زمان کد بدهند تا حداقل نقدها به زمان عرضه بازی برسد.در نهایت با توجه به وسعت بازی اکثر نقدها بعد از عرضه منتشر می شوند که البته این سیاست Bethesda چندین سال است که اجرا می شود و از نظر بنده اصلا هم جالب نیست.
تا جایی که من شنیدم سیاست بتسدا همینه که خیلی نزدیک به عرضه کدهای نقد رو میده

Bethesda will be sending review codes one day prior to launch date, and that's perfectly fine & okay

مقداری Lore ـه بازی.

View attachment 304313
View attachment 304315
View attachment 304316
View attachment 304314
-----------------------
بقیه از اینجا
Starfield | Official Website
البته بعید هم نیست کاشکی اونموقع می بودیم و ان پیشرفت ها را میدیدم نه اینکه در عصر فلاکت و بدبختی برای وصل شدن یا نشدن اینترنت ازار ببینیم

مقداری Lore ـه بازی.

View attachment 304313
View attachment 304315
View attachment 304316
View attachment 304314
-----------------------
بقیه از اینجا

این تایم‌لاین اطلاعات خوبی از نبرد Narion بهمون میده:
حالا میدونیم که این نبرد و کشمکش بین UC و Fresstar به فراتر از جنگ سال 2310 مرسوم به Colony war گسترش پیدا میکنه و در واقع بازی نه فقط چند دهه از کشمکش بین این دو فکشن که قرن ها بعدش روایت میشه...

درود .
دوستان چند مورد سوال داشتم که میخواستم بپرسم . من قصد تهیه بازی رو دارم :
۱- این بازی denuvo داره ؟
۲- بین نسخه استور (gamepass) و استیم کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ (از این لحاظ که در آینده احتمالا زیرنویس این بازی هم بیاد و بخوایم راحت نصبش کنیم و باتوجه به امکانات لانچر و این چیزا...)
۳- این سوال شاید زود باشه بپرسم ولی بازی اگر قفل خاصی نداشته باشه و راحت کرک بشه بنظرتون ارزش داره خریدش و یا بازی امکانات آنلاین خاصی داره ؟
ممنون.

درود .
دوستان چند مورد سوال داشتم که میخواستم بپرسم . من قصد تهیه بازی رو دارم :
۱- این بازی denuvo داره ؟
۲- بین نسخه استور (gamepass) و استیم کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ (از این لحاظ که در آینده احتمالا زیرنویس این بازی هم بیاد و بخوایم راحت نصبش کنیم و باتوجه به امکانات لانچر و این چیزا...)
۳- این سوال شاید زود باشه بپرسم ولی بازی اگر قفل خاصی نداشته باشه و راحت کرک بشه بنظرتون ارزش داره خریدش و یا بازی امکانات آنلاین خاصی داره ؟
ممنون.
درود
1- فعلا مشخص نیست
2- استیم (برای مدهای غیررسمی)
3-بازی آفلاین هست و خریدش بستگی به علاقه شما داره

فردا ساعت 8:30 به وقت تهران جلسه پرسش و پاسخ هست .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or