بعیده اتفاق بدی بیوفته. اینا با اعتماد به نفس بالایی این همه گیم پلی نشون دادن و تاخیر هم که حسابی داشت بازی. بنظرم پالیش بودنش از فالوت ۴ بیشتر نباشه، کمتر هم نیستTotk و BG3 قطعا تاثیرشونو میزارن اما اینکه منتقدا روی باگ و مشکلات فنی زوم هستن رو فک نکنم
مثلا Jedi Survivor با اون وضع فنی افتضاح لانچ شد، افت فریم، اسکرین ترینگ شدید، رزولوشن پایین رو کنسول و ... روی پی سی هم که دیگه فاجعهبازم تونست متا 85 بگیره که حتی اگه مشکلی هم نمیداشت متای بالایی هست در هر صورت.
یا سایبرپانک که بدترین لانچ دهه بود و حتی اگه وضع فنی و باگاش رو در نظر نگیری کلی کات کانتنت داشت و خیلی از سیستماش ناقص بود رو پی سی بازم متا 86 گرفت.
بنظرم اگه بازی در حد انتظاراتش یا بالاتر باشه از باگا و جنکی بودنش چشم پوشی میشه یا حداقل تاثیر چندانی نمیزاره مثل بقیه بازیای بتسداالبته در صورتی که هیچکدومش گیم بریکینگ نباشه مثل فریم ریت خیلی پایین یا گیر کردن تو کوئست و ...
رفیق این فکر کنم یک Distributor یا همان توزیع کننده کد برای مراجع کمتر شناخته شده باشد. امیدوارم برای سایت های بزرگ و مطرح که احتمالا خود Bethesda کدها رو پخش می کند زودتر از این زمان کد بدهند تا حداقل نقدها به زمان عرضه بازی برسد.در نهایت با توجه به وسعت بازی اکثر نقدها بعد از عرضه منتشر می شوند که البته این سیاست Bethesda چندین سال است که اجرا می شود و از نظر بنده اصلا هم جالب نیست.View attachment 304309
کد های بازی برای نقد و بررسی روز 1 سپتامبر به منتقدین داده میشه
تا جایی که من شنیدم سیاست بتسدا همینه که خیلی نزدیک به عرضه کدهای نقد رو میدهرفیق این فکر کنم یک Distributor یا همان توزیع کننده کد برای مراجع کمتر شناخته شده باشد. امیدوارم برای سایت های بزرگ و مطرح که احتمالا خود Bethesda کدها رو پخش می کند زودتر از این زمان کد بدهند تا حداقل نقدها به زمان عرضه بازی برسد.در نهایت با توجه به وسعت بازی اکثر نقدها بعد از عرضه منتشر می شوند که البته این سیاست Bethesda چندین سال است که اجرا می شود و از نظر بنده اصلا هم جالب نیست.
البته بعید هم نیست کاشکی اونموقع می بودیم و ان پیشرفت ها را میدیدم نه اینکه در عصر فلاکت و بدبختی برای وصل شدن یا نشدن اینترنت ازار ببینیممقداری Lore ـه بازی.
View attachment 304313
View attachment 304315
View attachment 304316
View attachment 304314
-----------------------
بقیه از اینجا
Starfield | Official Website
چون اون قسمت تو سایت interactive هست بقیه Lore رو به صورت اسکرین شات هم میذارم اینجا برای دوستانی که احیانا دسترسی ندارن.بقیه از اینجا
Starfield | Official Website
View attachment 304309
کد های بازی برای نقد و بررسی روز 1 سپتامبر به منتقدین داده میشه
مقداری Lore ـه بازی.
View attachment 304313
View attachment 304315
View attachment 304316
View attachment 304314
-----------------------
بقیه از اینجا
دروددرود .
دوستان چند مورد سوال داشتم که میخواستم بپرسم . من قصد تهیه بازی رو دارم :
۱- این بازی denuvo داره ؟
۲- بین نسخه استور (gamepass) و استیم کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ (از این لحاظ که در آینده احتمالا زیرنویس این بازی هم بیاد و بخوایم راحت نصبش کنیم و باتوجه به امکانات لانچر و این چیزا...)
۳- این سوال شاید زود باشه بپرسم ولی بازی اگر قفل خاصی نداشته باشه و راحت کرک بشه بنظرتون ارزش داره خریدش و یا بازی امکانات آنلاین خاصی داره ؟
ممنون.
واژه Rant (یاوه گویی) کاملا برازنده شون هست. ماشالا در عرض چند روز همه نویسنده هاشون یه دور یه چرندی گفتن.