Xbox STARFIELD

سازنده
Bethesda Game Studios
تاریخ انتشار
September 6, 2023
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___pbs.twimg.com_media_E32OINtXwAAKVMa_format=jpg&name=large.jpg

Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Bethesda Softworks]

[اطلاعات بازی]

[اسکرین شات]
keith-beltramini-starfield-teaser-010.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-008.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-009.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-011.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-014.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-007.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-013.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-004.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-012.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-003.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-006.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-005.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-001.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-002.jpg

[کانسپت آرت]

[تیزر رونمایی E3 2018]

[تیزر تریلر E3 2020]

[Official YouTube Playlist]

آخرین ویرایش:
مارکتینگ عجیبی داره مایکروسافت. اصرار به اینکه تو نیازی به کنسول من نداری برای بازی هام! میتونست جمله بهتری انتخاب کنه
عجیب چرا؟ :دی مایکروسافت مدل بیزینس خودشو داره و رو نقطه قوتش تاکید می کنه
به شکل ساده هدف مایکروسافت جذب پلیر بیشتر هست که اینکارو با دادن آپشن های مختلف و قیمت پایین تر پیش میبره دیگه
برای مایکروسافت برند ایکس باکس لزوما کنسولش نیست، کنسول در واقع یک محصول جانبی برای مایکروسافت به حساب میاد، همه چیز گیم پسه :دی

سونی و نینتندو هم مدل بیزینس خودشون که نگه داشتن پلیر روی پلتفرم خودشونه رو دنبال می کنن هرچند که سونی این چند ساله نیم نگاهی هم به پیسی داره

عجیب چرا؟ :D مایکروسافت مدل بیزینس خودشو داره و رو نقطه قوتش تاکید می کنه
به شکل ساده هدف مایکروسافت جذب پلیر بیشتر هست که اینکارو با دادن آپشن های مختلف و قیمت پایین تر پیش میبره دیگه
برای مایکروسافت برند ایکس باکس لزوما کنسولش نیست، کنسول در واقع یک محصول جانبی برای مایکروسافت به حساب میاد، همه چیز گیم پسه :D

سونی و نینتندو هم مدل بیزینس خودشون که نگه داشتن پلیر روی پلتفرم خودشونه رو دنبال می کنن هرچند که سونی این چند ساله نیم نگاهی هم به پیسی داره
اره قبول دارم حرفتو. ولی خب به نظرم مثلا تو این مورد میتونستن با همکاری سامسونگ یکم هوشمندانه تر عمل کنن. مثلا به جای اینکه بگن به کنسول (که یکی از دیوایسای مهم مایکروسافت هست) نیازی نیست بگن که در کنار کنسول مثلا میتونید روی تلویزیون هم بازی کنید. وایبی که من به عنوان یک مشتری یا کاربر از این جمله خیلی متفاوت از اون جمله اول هست و بیشتر اون یکپارچگی رو میبینم.

• Like
Reactions: Need-More-Speed
مثلا به جای اینکه بگن به کنسول نیازی نیست بگن که در کنار کنسول مثلا میتونید روی تلویزیون هم بازی کنید.
این دقیقا بر خلاف مدل بیزینسی مایکرو هست :D

فک نکنم از این واضح تر میتونستن بگن که "تو اشتراک گیمپس بخر حالا میخوای روی گوشی GLX بشین استارفیلد بازی کن We don't care :D"
چیزی که من از سیاست مایکروسافت میبینم اکس باکس الان فقط حکم یک سخت افزار برای رسیدن به گیمپس رو داره مثل بقیه سخت افزارا.

نمیدونم الان هم صدق میکنه یا نه اما قدیم میگفتن سونی/مایکرو حداقل اوایل نسل سودی از فروش کنسول ندارن و درآمدشون از درصد فروش بازیا و سرویس هاشون هست، الان مایکروسافت با گیمپس بدون اینکه نیازی باشه حتما سخت افزار بفروشه داره پول در میاره:D
که بنظرم با پیشرفت اینترنت و فراگیر شدن کلَود این سیاست هر روز منطقی تر از روز قبل میشه.

به نظر میاد از چهارشنبه پریلود بازی شروع بشه

View attachment 303535
آمازون اون خط مربوط به تاریخ preload رو حذف کرد.
همون موقع هم که نوشته بودن به نظرم نامعقول اومد، نزدیک 1 ماه مونده و هنوز خبر Gold شدن بازی هم نیومده.
فکر میکنم مثل اکثر بازیا از 1 هفته قبل ریلیز میشه منتظر شروع preload بود.

amazon.jpg

طنز تلخ...
طنز تلخ تر اینه هرچی نخبه و آدم حسابی تو مملکتمون بود رو جذب کشوراشون کردن مرزای کشورمون رو هم بستن که پای احمقایی مثل من به کشورشون باز نشه.
ما هم با یه مشت نئاندرتال دست به یقه ایم

قبلا هم بحثش شد که کاره Starfield چقدر سخت میتونه باشه باسه امسال ، مخصوصا اینکه منتقدا چقدر روی باگ و مشکلات فنی و ... زوم هستن و خوب بتسدا هم که استاد این داستانا :D ، ولی به نظرم حالا با آمدن TOTK و BG 3 ، کار از این نظر هم سخت تر شد :D چون جفتشون خیلی پالیش بودن.امیدوارم از نظر پالیش بودن ، با گیمی طرف باشیم که بعدش نگیم "حالا صبر کن فلان آپدیت بیاد ماه بعد پلی بدم !"

اره قبول دارم حرفتو. ولی خب به نظرم مثلا تو این مورد میتونستن با همکاری سامسونگ یکم هوشمندانه تر عمل کنن. مثلا به جای اینکه بگن به کنسول (که یکی از دیوایسای مهم مایکروسافت هست) نیازی نیست بگن که در کنار کنسول مثلا میتونید روی تلویزیون هم بازی کنید. وایبی که من به عنوان یک مشتری یا کاربر از این جمله خیلی متفاوت از اون جمله اول هست و بیشتر اون یکپارچگی رو میبینم.
اون در اصل تبلیغ سامسونگ بود نه xbox
داره میگه با تلویزیون های سامسونگ میتونید بازی های xbox رو انجام بدید (به خاطر همکاری با ماکروسافت) بدون نیاز به خرید کنسول ، فقط با یک تلویزیون qn led یا qled

قبلا هم بحثش شد که کاره Starfield چقدر سخت میتونه باشه باسه امسال ، مخصوصا اینکه منتقدا چقدر روی باگ و مشکلات فنی و ... زوم هستن و خوب بتسدا هم که استاد این داستانا :D ، ولی به نظرم حالا با آمدن TOTK و BG 3 ، کار از این نظر هم سخت تر شد :D چون جفتشون خیلی پالیش بودن.امیدوارم از نظر پالیش بودن ، با گیمی طرف باشیم که بعدش نگیم "حالا صبر کن فلان آپدیت بیاد ماه بعد پلی بدم !"
Totk و BG3 قطعا تاثیرشونو میزارن اما اینکه منتقدا روی باگ و مشکلات فنی زوم هستن رو فک نکنم :دی

مثلا Jedi Survivor با اون وضع فنی افتضاح لانچ شد، افت فریم، اسکرین ترینگ شدید، رزولوشن پایین رو کنسول و ... روی پی سی هم که دیگه فاجعه :دی بازم تونست متا 85 بگیره که حتی اگه مشکلی هم نمیداشت متای بالایی هست در هر صورت.
یا سایبرپانک که بدترین لانچ دهه بود و حتی اگه وضع فنی و باگاش رو در نظر نگیری کلی کات کانتنت داشت و خیلی از سیستماش ناقص بود رو پی سی بازم متا 86 گرفت.

بنظرم اگه بازی در حد انتظاراتش یا بالاتر باشه از باگا و جنکی بودنش چشم پوشی میشه یا حداقل تاثیر چندانی نمیزاره مثل بقیه بازیای بتسدا :دی البته در صورتی که هیچکدومش گیم بریکینگ نباشه مثل فریم ریت خیلی پایین یا گیر کردن تو کوئست و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or