عجیب چرا؟مارکتینگ عجیبی داره مایکروسافت. اصرار به اینکه تو نیازی به کنسول من نداری برای بازی هام! میتونست جمله بهتری انتخاب کنه
اره قبول دارم حرفتو. ولی خب به نظرم مثلا تو این مورد میتونستن با همکاری سامسونگ یکم هوشمندانه تر عمل کنن. مثلا به جای اینکه بگن به کنسول (که یکی از دیوایسای مهم مایکروسافت هست) نیازی نیست بگن که در کنار کنسول مثلا میتونید روی تلویزیون هم بازی کنید. وایبی که من به عنوان یک مشتری یا کاربر از این جمله خیلی متفاوت از اون جمله اول هست و بیشتر اون یکپارچگی رو میبینم.عجیب چرا؟مایکروسافت مدل بیزینس خودشو داره و رو نقطه قوتش تاکید می کنه
به شکل ساده هدف مایکروسافت جذب پلیر بیشتر هست که اینکارو با دادن آپشن های مختلف و قیمت پایین تر پیش میبره دیگه
برای مایکروسافت برند ایکس باکس لزوما کنسولش نیست، کنسول در واقع یک محصول جانبی برای مایکروسافت به حساب میاد، همه چیز گیم پسه![]()
سونی و نینتندو هم مدل بیزینس خودشون که نگه داشتن پلیر روی پلتفرم خودشونه رو دنبال می کنن هرچند که سونی این چند ساله نیم نگاهی هم به پیسی داره
این دقیقا بر خلاف مدل بیزینسی مایکرو هستمثلا به جای اینکه بگن به کنسول نیازی نیست بگن که در کنار کنسول مثلا میتونید روی تلویزیون هم بازی کنید.
این شعبه ته خط خانی آباده
طنز تلخ...این شعبه ته خط خانی آباده
شعبه پاسگاه نعمت آباد تبلیغاتش اکثرا بیرون مغازه است.
طنز تلخ تر اینه هرچی نخبه و آدم حسابی تو مملکتمون بود رو جذب کشوراشون کردن مرزای کشورمون رو هم بستن که پای احمقایی مثل من به کشورشون باز نشه.طنز تلخ...
اون در اصل تبلیغ سامسونگ بود نه xboxاره قبول دارم حرفتو. ولی خب به نظرم مثلا تو این مورد میتونستن با همکاری سامسونگ یکم هوشمندانه تر عمل کنن. مثلا به جای اینکه بگن به کنسول (که یکی از دیوایسای مهم مایکروسافت هست) نیازی نیست بگن که در کنار کنسول مثلا میتونید روی تلویزیون هم بازی کنید. وایبی که من به عنوان یک مشتری یا کاربر از این جمله خیلی متفاوت از اون جمله اول هست و بیشتر اون یکپارچگی رو میبینم.
Totk و BG3 قطعا تاثیرشونو میزارن اما اینکه منتقدا روی باگ و مشکلات فنی زوم هستن رو فک نکنمقبلا هم بحثش شد که کاره Starfield چقدر سخت میتونه باشه باسه امسال ، مخصوصا اینکه منتقدا چقدر روی باگ و مشکلات فنی و ... زوم هستن و خوب بتسدا هم که استاد این داستانا، ولی به نظرم حالا با آمدن TOTK و BG 3 ، کار از این نظر هم سخت تر شد
چون جفتشون خیلی پالیش بودن.امیدوارم از نظر پالیش بودن ، با گیمی طرف باشیم که بعدش نگیم "حالا صبر کن فلان آپدیت بیاد ماه بعد پلی بدم !"