طنز تلخ...این شعبه ته خط خانی آباده
شعبه پاسگاه نعمت آباد تبلیغاتش اکثرا بیرون مغازه است.
طنز تلخ تر اینه هرچی نخبه و آدم حسابی تو مملکتمون بود رو جذب کشوراشون کردن مرزای کشورمون رو هم بستن که پای احمقایی مثل من به کشورشون باز نشه.طنز تلخ...
اون در اصل تبلیغ سامسونگ بود نه xboxاره قبول دارم حرفتو. ولی خب به نظرم مثلا تو این مورد میتونستن با همکاری سامسونگ یکم هوشمندانه تر عمل کنن. مثلا به جای اینکه بگن به کنسول (که یکی از دیوایسای مهم مایکروسافت هست) نیازی نیست بگن که در کنار کنسول مثلا میتونید روی تلویزیون هم بازی کنید. وایبی که من به عنوان یک مشتری یا کاربر از این جمله خیلی متفاوت از اون جمله اول هست و بیشتر اون یکپارچگی رو میبینم.
Totk و BG3 قطعا تاثیرشونو میزارن اما اینکه منتقدا روی باگ و مشکلات فنی زوم هستن رو فک نکنمقبلا هم بحثش شد که کاره Starfield چقدر سخت میتونه باشه باسه امسال ، مخصوصا اینکه منتقدا چقدر روی باگ و مشکلات فنی و ... زوم هستن و خوب بتسدا هم که استاد این داستانا، ولی به نظرم حالا با آمدن TOTK و BG 3 ، کار از این نظر هم سخت تر شد
چون جفتشون خیلی پالیش بودن.امیدوارم از نظر پالیش بودن ، با گیمی طرف باشیم که بعدش نگیم "حالا صبر کن فلان آپدیت بیاد ماه بعد پلی بدم !"
بعیده اتفاق بدی بیوفته. اینا با اعتماد به نفس بالایی این همه گیم پلی نشون دادن و تاخیر هم که حسابی داشت بازی. بنظرم پالیش بودنش از فالوت ۴ بیشتر نباشه، کمتر هم نیستTotk و BG3 قطعا تاثیرشونو میزارن اما اینکه منتقدا روی باگ و مشکلات فنی زوم هستن رو فک نکنم
مثلا Jedi Survivor با اون وضع فنی افتضاح لانچ شد، افت فریم، اسکرین ترینگ شدید، رزولوشن پایین رو کنسول و ... روی پی سی هم که دیگه فاجعهبازم تونست متا 85 بگیره که حتی اگه مشکلی هم نمیداشت متای بالایی هست در هر صورت.
یا سایبرپانک که بدترین لانچ دهه بود و حتی اگه وضع فنی و باگاش رو در نظر نگیری کلی کات کانتنت داشت و خیلی از سیستماش ناقص بود رو پی سی بازم متا 86 گرفت.
بنظرم اگه بازی در حد انتظاراتش یا بالاتر باشه از باگا و جنکی بودنش چشم پوشی میشه یا حداقل تاثیر چندانی نمیزاره مثل بقیه بازیای بتسداالبته در صورتی که هیچکدومش گیم بریکینگ نباشه مثل فریم ریت خیلی پایین یا گیر کردن تو کوئست و ...
رفیق این فکر کنم یک Distributor یا همان توزیع کننده کد برای مراجع کمتر شناخته شده باشد. امیدوارم برای سایت های بزرگ و مطرح که احتمالا خود Bethesda کدها رو پخش می کند زودتر از این زمان کد بدهند تا حداقل نقدها به زمان عرضه بازی برسد.در نهایت با توجه به وسعت بازی اکثر نقدها بعد از عرضه منتشر می شوند که البته این سیاست Bethesda چندین سال است که اجرا می شود و از نظر بنده اصلا هم جالب نیست.View attachment 304309
کد های بازی برای نقد و بررسی روز 1 سپتامبر به منتقدین داده میشه
تا جایی که من شنیدم سیاست بتسدا همینه که خیلی نزدیک به عرضه کدهای نقد رو میدهرفیق این فکر کنم یک Distributor یا همان توزیع کننده کد برای مراجع کمتر شناخته شده باشد. امیدوارم برای سایت های بزرگ و مطرح که احتمالا خود Bethesda کدها رو پخش می کند زودتر از این زمان کد بدهند تا حداقل نقدها به زمان عرضه بازی برسد.در نهایت با توجه به وسعت بازی اکثر نقدها بعد از عرضه منتشر می شوند که البته این سیاست Bethesda چندین سال است که اجرا می شود و از نظر بنده اصلا هم جالب نیست.