این خوشه کهکشانی نیست. این بخشی از کهکشان راه شیریه و منظومه شمسی رو هم میتونید با اسم sol در اون ببینید. اینکه خیلی بزرگه که شکی توش نیست ولی حتی با این عظمت به اندازه یک میلیاردیوم فقط همین کهکشان راه شیری هم نیست چه برسه به چند تا کهکشان چه برسه به خوشه کهکشانی. کهکشان راه شیری چیزی بین 100-400 میلیارد ستاره داره که حدود شاید 100 تاش (ستاره / سیستم) رو در این عکس میبینیم.خوشه کهکشانی کامل استارفیلد به نظر میرسه از حالا توسط فن ها، به طور کامل نقشه برداری شده.
بسیار بزرگ.
View attachment 303301
خوشه کهکشانی کامل استارفیلد به نظر میرسه از حالا توسط فن ها، به طور کامل نقشه برداری شده.
بسیار بزرگ.
View attachment 303301
یه سوال چرا رو pc از گیم پس استفاده نمیکنید؟قسمت شد منم بازی رو پری کردم ' با توجه به قیمت مناسب ریجن ترکیه در حال حاضر نسبت به سایر جاها اگه همینجوری ارزش لیر کاهش پیدا کنه ' احتمال اینکه تا روز عرضه قیمتشو فیکس کنن زیاده . پس اگه دو دل هستید معطلش نکنید
View attachment 303476
یه راه دیگه هم هست که یکم نیازه نینجایی عمل کنید . اخیرا داخل یه سری از محصولات AMD کوپن بازی Starfield قرار داره که بسته به کَرم فروشنده میتونید از اون طریق هم بازی رو به اکانت استیمتون اضافه کنید !![]()
1-چون فقط مادهای رسمی رو پشتیبانی میکنه احتمالایه سوال چرا رو pc از گیم پس استفاده نمیکنید؟
1- خوب چرا صبر نکنیم هکیش بیاد؟1-چون فقط مادهای رسمی رو پشتیبانی میکنه احتمالا
2- اپxbox درسته خیلی بهتر از قبل شده ولی هنوز هم برای دانلود اذیت میکنه
3- بازیهایی به این شکل که مدت زیادی توش صرف میشه ، خریدش به صرفه ترهست .
البته بستگی به علاقه داره
اپ xbox قدیم باگ زیاد داشت ، الان هم داره ولی کمتر1- خوب چرا صبر نکنیم هکیش بیاد؟
2- این جریان مشکل اپ اکسباکس رو ویندوز چیه؟
چون نگاه کردم اکثر پلیرهای ویندوز علاقه ای به گیم پس التیمیت ندارند خصوصا بعد از تغییر ریجن استیم و افزایش قیمت ها
مارکتینگ عجیبی داره مایکروسافت. اصرار به اینکه تو نیازی به کنسول من نداری برای بازی هام! میتونست جمله بهتری انتخاب کنه