یه سوال چرا رو pc از گیم پس استفاده نمیکنید؟قسمت شد منم بازی رو پری کردم ' با توجه به قیمت مناسب ریجن ترکیه در حال حاضر نسبت به سایر جاها اگه همینجوری ارزش لیر کاهش پیدا کنه ' احتمال اینکه تا روز عرضه قیمتشو فیکس کنن زیاده . پس اگه دو دل هستید معطلش نکنید
View attachment 303476
یه راه دیگه هم هست که یکم نیازه نینجایی عمل کنید . اخیرا داخل یه سری از محصولات AMD کوپن بازی Starfield قرار داره که بسته به کَرم فروشنده میتونید از اون طریق هم بازی رو به اکانت استیمتون اضافه کنید !![]()
1-چون فقط مادهای رسمی رو پشتیبانی میکنه احتمالایه سوال چرا رو pc از گیم پس استفاده نمیکنید؟
1- خوب چرا صبر نکنیم هکیش بیاد؟1-چون فقط مادهای رسمی رو پشتیبانی میکنه احتمالا
2- اپxbox درسته خیلی بهتر از قبل شده ولی هنوز هم برای دانلود اذیت میکنه
3- بازیهایی به این شکل که مدت زیادی توش صرف میشه ، خریدش به صرفه ترهست .
البته بستگی به علاقه داره
اپ xbox قدیم باگ زیاد داشت ، الان هم داره ولی کمتر1- خوب چرا صبر نکنیم هکیش بیاد؟
2- این جریان مشکل اپ اکسباکس رو ویندوز چیه؟
چون نگاه کردم اکثر پلیرهای ویندوز علاقه ای به گیم پس التیمیت ندارند خصوصا بعد از تغییر ریجن استیم و افزایش قیمت ها

مارکتینگ عجیبی داره مایکروسافت. اصرار به اینکه تو نیازی به کنسول من نداری برای بازی هام! میتونست جمله بهتری انتخاب کنه
عجیب چرا؟مارکتینگ عجیبی داره مایکروسافت. اصرار به اینکه تو نیازی به کنسول من نداری برای بازی هام! میتونست جمله بهتری انتخاب کنه
اره قبول دارم حرفتو. ولی خب به نظرم مثلا تو این مورد میتونستن با همکاری سامسونگ یکم هوشمندانه تر عمل کنن. مثلا به جای اینکه بگن به کنسول (که یکی از دیوایسای مهم مایکروسافت هست) نیازی نیست بگن که در کنار کنسول مثلا میتونید روی تلویزیون هم بازی کنید. وایبی که من به عنوان یک مشتری یا کاربر از این جمله خیلی متفاوت از اون جمله اول هست و بیشتر اون یکپارچگی رو میبینم.عجیب چرا؟مایکروسافت مدل بیزینس خودشو داره و رو نقطه قوتش تاکید می کنه
به شکل ساده هدف مایکروسافت جذب پلیر بیشتر هست که اینکارو با دادن آپشن های مختلف و قیمت پایین تر پیش میبره دیگه
برای مایکروسافت برند ایکس باکس لزوما کنسولش نیست، کنسول در واقع یک محصول جانبی برای مایکروسافت به حساب میاد، همه چیز گیم پسه![]()
سونی و نینتندو هم مدل بیزینس خودشون که نگه داشتن پلیر روی پلتفرم خودشونه رو دنبال می کنن هرچند که سونی این چند ساله نیم نگاهی هم به پیسی داره
این دقیقا بر خلاف مدل بیزینسی مایکرو هستمثلا به جای اینکه بگن به کنسول نیازی نیست بگن که در کنار کنسول مثلا میتونید روی تلویزیون هم بازی کنید.
این شعبه ته خط خانی آباده