شایعاتی هست تیم کوری استودیو سانتامونیکا دارن روی ی عنوان فضایی کار میکنناگه ماکرو از پتانسیل بالای این بازی استفاده کنه میتونه سونی رو به چالش بکش چون تو عناوین سونی جای این سبک بازیا خالیه خب سلطان این سبک هم دست Bethesda پس رسما ماکرو تو این سبک بازی جلو هست
به نظرم بازی های جهان باز تو این سطح و لول فقط از شرکت هایی مثل بتسدا و راکستار و سیدی پراجکت برمیاد ولی کلا موضوع فضا و کهشکان و... خیلی جذابه برای هر سبک بازییشایعاتی هست تیم کوری استودیو سانتامونیکا دارن روی ی عنوان فضایی کار میکنن
با سابقه ایی که کوری داره باید چیز پشم ریزونی در بیاد
سیاره های بدون سکنه باید خیلی جذاب باشن. مخصوصا برای ساخت پایگاه... گفته شده همه جای سیاره هارو میشه کاوش کرد و روی هر نقطه دلخواه فرود اومد و تقریبا هر جایی از سیاره که سطح مناسب داشته باشه میشه پایگاه تاسیس کرد.اتفاقا من عاشق همون سیاره های بکر و خالی از سکنه امبه نظر من نکته منفی نیست
قطعا نباید انتظار داشت 1000 تا سیاره پر از جزئیات و حیات ببینیمبعید می دونم بیشتر از 5/6 تا باشن
احسنت.
گرما به نظر منتفی هست... گیم پلی عطارد رو نشون دادن. البته یک نیمه این سیاره که رو به خورشید نیست دمای خیلی کمی داره!دوستان فراموش نکنید تو هر منظومه کلی سیاره هست که قابلیت فرود اومدن داخلش نیست
مثل سیاره های گازی و یا سیاره هایی که نزدیک ستاره مرکزی هستن و به خاطر گرما نمیشه نزدیکشون شد
این بازی هم احتمالا پره از اینطوری سیارات که فکر کنم نهایتا بشه با سفینه از کنارش رد شد و از دور نظارشون کرد
سیاره با قابلیت حیات هم تو واقعیت خیلی کمه و این بازی هم استثنا نیست پس توقعتون رو بیارید پایین
ولی ولی ولی واسه شخص خودم بهترین و جذاب ترین قسمت بازی سیاره های بایر و خالی از سکنست
نمونش هم تو منظورمه خودمون مریخ...چقدر گشت و گذار تو اینطور سیارات لذت بخشه
شخصا به محض این که بازی رو شروع کنم یک سفینه برمیدارم و میرم مریخ و یک دل سیر این سیاره سرخ رو کاوش میکنم![]()
نه gamestop ئه همون ebgames سابق آره مالیات کمرشکنهاحسنت.
قیمت والمارت کاناداس؟ آخه منم داشتم چک میکردم با همچین Tax ـی روبرو شدم.![]()