فکر نمیکنم به علت وجود ۱۰۰۰ سیاره این محدودیت وجود داره چون ۱۰۰۰ سیاره رو که هر آن پردازش نمیکنه ولی چون در هر مپی که باشید بار پردازشی بالاست این محدودیت هست.یه زمانی تو همینجا گفتم، بار پردازشی 1000 تا سیاره بالاست، مسخره کردن
بار پردازشی بالاست برا این وسعت، تازه شانس آوردن سی پی یو سری اس با ایکس یکیه و گر نه داستان میشد.
پردازش زیاده و فقط خدا کنه، اون پردازش اضافه که دلیلش همین وسعته ارزشش رو داشته باشه
اینجا گلوگاه cpu هست و گلوگاه cpu برخلاف gpu با کاهش رزولوشن از بین نمیبره، چون تو رزولوشنا تقریبا یکسانه و الان cpu گلوگاه شده و نمیتونه 60 تاشو بده.
هر جا پردازش کم باشه، سی پی یو خودشو میرسونه به فریم بالا ولی وقتی زیاد باشه، نمیتونه.
_____
حداقل سیستم بازی روی pc همین سی پی یو 6 هسته ای هست
۱۰۰۰ تا ممکنه مثلا ۹۰۰ تاش سیاره گازی و خالی از سکنه و رندوم باشهفکر نمیکنم به علت وجود ۱۰۰۰ سیاره این محدودیت وجود داره چون ۱۰۰۰ سیاره رو که هر آن پردازش نمیکنه ولی چون در هر مپی که باشید بار پردازشی بالاست این محدودیت هست.
پ.ن : احتمالا آخر سرهم مشخص میشه منظور از ۱۰۰۰ سیاره تعداد زیادی بوده ، یا بعد از منتشر شدن تمامی dlcها به این تعداد میرسه ، این ادعا همش من رو یاد ۲۰۰ پایان fallout3 می اندازه ، شایدم این ۱۰۰۰ تا واقعا بود.
داره میگه وقایع همزمان در جریانه، من یه چند جا دیدم و گر نه مگه وسعت هر سیاره چقدره، از شهری مثل سایبرپانک بزرگترهفکر نمیکنم به علت وجود ۱۰۰۰ سیاره این محدودیت وجود داره چون ۱۰۰۰ سیاره رو که هر آن پردازش نمیکنه ولی چون در هر مپی که باشید بار پردازشی بالاست این محدودیت هست.
پ.ن : احتمالا آخر سرهم مشخص میشه منظور از ۱۰۰۰ سیاره تعداد زیادی بوده ، یا بعد از منتشر شدن تمامی dlcها به این تعداد میرسه ، این ادعا همش من رو یاد ۲۰۰ پایان fallout3 می اندازه ، شایدم این ۱۰۰۰ تا واقعا بود.
مشکل قیمته از کنسول500دلاری از این بیشتر نمیشه انتظار داشت.View attachment 297345
View attachment 297346
توضیحات مختصر راجع به trade off در مورد رزولوشین و فریم
امیدوارم نسل بعد CPU یک تغییر جدی داشته باشد چیزی در حد یک جهش جدی مانند SSD vs HDD
به داستان اصلی فکر نکن تهش نا امید میشی خود سازندش میگه بعد اینهمه ساعت تاحالا یه main quest نرفتهیک سوال الان کلیت داستان بازی چی هست ؟
چیز زیادی گفته نشده واقعا خیلی خوب تا حالا مخفی نگهش داشتند
تو دایرکت هم رو هر سیاره چند تا نقطه قابل انتخاب بود و احتمالا همون نقاط ، قابل کاوش باشند.من یه تاپیک شوکیس ماکروسافت گفتم اینجا هم میگم بعیده بازی با این حجم و ابعاد و گرافیک و این کنسول ها اجازه اکتشاف کله سیاره رو بدهاحتمالا هر سیاره محدود بشه کاوش کرد
ویرایش: گویا من توهم زدم و همچین چیزی نیستمن یه تاپیک شوکیس ماکروسافت گفتم اینجا هم میگم بعیده بازی با این حجم و ابعاد و گرافیک و این کنسول ها اجازه اکتشاف کله سیاره رو بده
احتمالا هر سیاره محدود بشه کاوش کرد
چنین چیزی رو نگفتن هاتایید کردن که کل سیاره قابل گشت و گذار نیستو هر سیاره شامل چند تا محیط بزرگ هست که میشه از رو نقشه انتخاب کرد که اونجا فرود بیاید.
+
در کل این مورد اون حرفایی که توی دایرکت زدن در مورد "شبیه سازی همزمان و واقعی سیارات، ماه هاشون، قرار گیری خورشید/یا ستاره و ...." یکم بی معنی میشه وقتی هر سیاره نقاط قابل کاوشش از قبل ساخته شده باشه و ...
ولی خوب از اونطرف ساخت وش بیه سازی سیاره کامل هم یجورایی ممکن نیست برای این سبک. (به خاطر اندازه و ... )