تو همون مصاحبه اگه اشتباه نکنم تاد یجاش میگه هر قسمتی که شما فرود میای در واقع یـ منطقه بزرگه که لود میشه . خلاصه اینجوری نیست که کل سیاره رو بتونی بگردی . بازی به شما صرفا این توهم رو میده که رو یـ سیاره کامل فرود اومدی و همه جاش در آن واحد قابل گشتن ولی اینجور نیست پس فک نکنم همچین چیزی شدنی باشه . اینا اگه مشکلشون صرفا لود کردن خود سیاره بود خیلی راحت میومدن موقع جابه جایی بین جو سیاره و سطح زمین یـ لودیگنگ شبیه Jump کردن با سرعت نور میزاشتن تا طبیعی تر به نظر برسه ولی اینجور که پیداست محدودیت موتورشون بیشتر از این حرفاست . واسه همینم شما فقط قابلیت روندن سفینه تو فضا رو داری و نیمتونی رو سطح سیاره سفینت رو کنترل کنییه چیز جالب از مصاحبه IGN با تاد که ازش پرسیدن یه تجربه باحال که یادت مونده رو بگو میگه رو یه سیاره میچرخیدم که طوفان شن گرفت و داشتم ازش فرار میکردم که یه سفینه جلوم نشست و درگیر شدم باهاشون، درگیری به داخل سفینه کشیده شد یه دفعه سفینه بلند شد و از جو سیاره خارج شدیم اصلا نمیدونستم همچین چیزی هم ممکنه تو بازی
اگه واقعا این قضیه وجود داشته باشه و حذفشم نکنن احتمالش هست که Modder ـا بتونن اون قضیه کاتسین رو یه جوری بپیچونن، اما خب نمیدونم شاید کلا سیستمش جوری طراحی شده باشه که نشه![]()
من گیمپس دارم ولی روی استیم گرفتم بازی رو چون نسخه استور مایکرو ماد غیر رسمی ساپورت نمی کنه اگه این مورد واستون مهمه در نظر داشته باشید ملت فقط برای برای نسخه استیم می تونن ماد بسازنکسانی که گیمپس دارن و میخوان به محتوای نسخه Premium دسترسی داشته باشن میتونن با 31.5 دلار premium upgrade رو بخرن.
View attachment 296986
Upgrade from Standard Edition and receive the following bonus items:
- Shattered Space Story Expansion (upon release)
- Up to 5-days early access
- Constellation Skin Pack: Equinox Laser Rifle, Spacesuit, Helmet and Boost Pack
- Access to Starfield Digital Artbook & Original Soundtrack
نکته خیلی خوبی بودمن گیمپس دارم ولی روی استیم گرفتم بازی رو چون نسخه استور مایکرو ماد غیر رسمی ساپورت نمی کنه اگه این مورد واستون مهمه در نظر داشته باشید ملت فقط برای برای نسخه استیم می تونن ماد بسازن
Starfield Has Fewest Bugs In Bethesda History If It Launched Today, Microsoft Says
بوتی گفته، این بازی اگه امروز ریلیز بشه، کمترین بازی باگ دار تاریخ بتسداست

در مورد داستان چیزی اعلام نشده هنوزیک سوال الان کلیت داستان بازی چی هست ؟

مثل این که یکسری آرتیفکت در فضا کشف میکنند که ساخت بشر نیست و توضیحی براش ندارند... از یکطرف بازی حدود 20 سال بعد از جنگ دو فکشن بزرگ اون دنیا تحت عنوان Colony war, شروع میشهیک سوال الان کلیت داستان بازی چی هست ؟