Xbox STARFIELD

سازنده
Bethesda Game Studios
تاریخ انتشار
September 6, 2023
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___pbs.twimg.com_media_E32OINtXwAAKVMa_format=jpg&name=large.jpg

Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Bethesda Softworks]

[اطلاعات بازی]

[اسکرین شات]
keith-beltramini-starfield-teaser-010.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-008.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-009.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-011.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-014.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-007.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-013.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-004.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-012.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-003.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-006.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-005.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-001.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-002.jpg

[کانسپت آرت]

[تیزر رونمایی E3 2018]

[تیزر تریلر E3 2020]

[Official YouTube Playlist]

آخرین ویرایش:
یه چیز جالب از مصاحبه IGN با تاد که ازش پرسیدن یه تجربه باحال که یادت مونده رو بگو میگه رو یه سیاره میچرخیدم که طوفان شن گرفت و داشتم ازش فرار میکردم که یه سفینه جلوم نشست و درگیر شدم باهاشون، درگیری به داخل سفینه کشیده شد یه دفعه سفینه بلند شد و از جو سیاره خارج شدیم اصلا نمیدونستم همچین چیزی هم ممکنه تو بازی :))

اگه واقعا این قضیه وجود داشته باشه و حذفشم نکنن احتمالش هست که Modder ـا بتونن اون قضیه کاتسین رو یه جوری بپیچونن، اما خب نمیدونم شاید کلا سیستمش جوری طراحی شده باشه که نشه :D
تو همون مصاحبه اگه اشتباه نکنم تاد یجاش میگه هر قسمتی که شما فرود میای در واقع یـ منطقه بزرگه که لود میشه . خلاصه اینجوری نیست که کل سیاره رو بتونی بگردی . بازی به شما صرفا این توهم رو میده که رو یـ سیاره کامل فرود اومدی و همه جاش در آن واحد قابل گشتن ولی اینجور نیست پس فک نکنم همچین چیزی شدنی باشه . اینا اگه مشکلشون صرفا لود کردن خود سیاره بود خیلی راحت میومدن موقع جابه جایی بین جو سیاره و سطح زمین یـ لودیگنگ شبیه Jump کردن با سرعت نور میزاشتن تا طبیعی تر به نظر برسه ولی اینجور که پیداست محدودیت موتورشون بیشتر از این حرفاست . واسه همینم شما فقط قابلیت روندن سفینه تو فضا رو داری و نیمتونی رو سطح سیاره سفینت رو کنترل کنی

کسانی که گیمپس دارن و میخوان به محتوای نسخه Premium دسترسی داشته باشن میتونن با 31.5 دلار premium upgrade رو بخرن.

upgrade.jpg

Upgrade from Standard Edition and receive the following bonus items:

- Shattered Space Story Expansion (upon release)
- Up to 5-days early access
- Constellation Skin Pack: Equinox Laser Rifle, Spacesuit, Helmet and Boost Pack
- Access to Starfield Digital Artbook & Original Soundtrack

کسانی که گیمپس دارن و میخوان به محتوای نسخه Premium دسترسی داشته باشن میتونن با 31.5 دلار premium upgrade رو بخرن.

View attachment 296986

Upgrade from Standard Edition and receive the following bonus items:

- Shattered Space Story Expansion (upon release)
- Up to 5-days early access
- Constellation Skin Pack: Equinox Laser Rifle, Spacesuit, Helmet and Boost Pack
- Access to Starfield Digital Artbook & Original Soundtrack
من گیمپس دارم ولی روی استیم گرفتم بازی رو چون نسخه استور مایکرو ماد غیر رسمی ساپورت نمی کنه اگه این مورد واستون مهمه در نظر داشته باشید ملت فقط برای برای نسخه استیم می تونن ماد بسازن

من گیمپس دارم ولی روی استیم گرفتم بازی رو چون نسخه استور مایکرو ماد غیر رسمی ساپورت نمی کنه اگه این مورد واستون مهمه در نظر داشته باشید ملت فقط برای برای نسخه استیم می تونن ماد بسازن
نکته خیلی خوبی بود
عزیزان ماد باز نسخه PC, مجبورین رو استیم بازیو بخرین نه هیچجا دیگه

گیم پلی بازی و حس کاوش کهکشانی خیلی خوب بود اما گرافیک و بافت ها و فیزیک بدنی توی ذوق می زد (حالا هر جور که می خواهید توجیه کنید ولی واقعیت اینه گرافیکش برای نسل ۹ مالی نیست)

نمایش آواتار خیلی خفن بود مخصوصا گرافیک فک برانداز و چهره ها

بعد از پری‌اردر نشستم دوباره یکم ویدیو از بازی دیدم و این یکی خیلی میکس خوبی از دایرکت بود.

چه قدر گان پلی بازی خوبه :دی انگار نه انگار بتسدا ساختتش، انگار داری گیم پلی بازی نکست جن id رو می بینی، طراحی کاکپیت سفینه ها هم به طرز ارضا کننده‌ای جذابه :دی چه جوری سه ماه صبر کنیم آخه :|

من کلی ایده های شیطانی راجع به این بازی دارم این استارفلید مانند جواهری در دست مایکروسافت هست
یکی از ایده های شیطانی منتشر کردن این بازی در ماه اکتبر هست قشنگ روی فروش بقیه ی بازی ها اثر میگذرد و با توجه به بازی های بستدا این بازی هم دوام فروش خوبی خواهد داشت >:)
دو اینکه دقیقا کاری که راکستار با چی تی ای 5 کرد مایکروسافت با این بازی هم بکند یک بخش انلاین از بازی بیرون بکشد و میلیون دلاری پول دربیاورد

یک سوال الان کلیت داستان بازی چی هست ؟
مثل این که یکسری آرتیفکت در فضا کشف می‌کنند که ساخت بشر نیست و توضیحی براش ندارند... از یکطرف بازی حدود 20 سال بعد از جنگ دو فکشن بزرگ اون دنیا تحت عنوان Colony war, شروع میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or