خیراولین اولویت هر sci-fi بازی توی استارفیلد باید تو قسمت طراحی کارکتر در آوردن شبیه ترین چهره به کوپر باشه، البته قطعا مادرهای pc به سرعت چند روز بعد از عرضه کارشو انجام می دن
View attachment 296906
مگه سیاره هاش واقعی است؟گویا این Geteway Arch هست در St. Louis ایالت میزوری/زمین
View attachment 296888
View attachment 296889
مسئله اینه تو بازی با این وسعت و با همچین داینامیکی صرفا نمیتونی رزولوشن رو بیاری پایین و فریم بالاتر بگیری.بنظرم خیلی اشتباهه اگه رو کنسول حالت پرفورمنس با فریم ریت بالاتر نذارن، خیلی ها فریم ریتو ترجیح میدن به فور کی بودن.
تو نمایشای قدیم Sol System بین سیستما دیده میشد که انگار همون سولار سیستم خودمونه.مگه سیاره هاش واقعی است؟
تاحالا فک میکردم همش تخیلیه
_____
بنظرم خیلی اشتباهه اگه رو کنسول حالت پرفورمنس با فریم ریت بالاتر نذارن، خیلی ها فریم ریتو ترجیح میدن به فور کی بودن.
اسلحه ها تو تریلر قبلی مثل کارتون تخم مرغ بودن خیلی خیلی بهتر شدن از فالوت 4 هم خیلی فراتر رفته صدا اسلحه ها هم خوب بود دست مریزادجزئیات بازی وحشتناکه و بخش کامبت بازی بر خلاف بازیهای قبلشون فوقالعاده لذت بخش شده.
View attachment 296924View attachment 296925View attachment 296926View attachment 296927View attachment 296928View attachment 296929
همه اسلحههای بازی قابلیت کاستومایز کامل دارن و حتی میشه کاربردشون رو تغییر داد.
زوم کنید رو عکس و با جزییات اسلحه نعشه کنید.
دیگه پشمی واسه آدم میمونه نه والا
پ.ن:اسلحه اولیه با پیچ آلن بسته شده،فکر کنم اچار آلن داشته باشیم بشه خردش کرد.
من همش از دیشب که نمایش استارفیلد دیدم دارم به TES بعدی فکر میکنم!اگر مصاحبهی IGN با تاد هاوارد رو دیده باشید، نکتهی هیجان انگیز و البته غم انگیز مهمی که ازش صحبت کردند رود مپ آیندهی BGS تحت مدیریت هاوارد بود.
با توجه به سن هاوارد و فاصلهی ۵-۶ سالهی بین انتشار بازی های BGS هاوارد خیلی صریح گفت که TES VI خداحافظیش با کارگردانی الدر اسکرولز خواهد بود. و احتمالا آخرین بازیای هم که کارگردانی خواهد کرد Fallout 5 خواهد بود و هاوارد دوست داره شخصا فال اوت ۵ رو کارگردانی کنه تا اینکه اون رو مثلا به آبسیدین بسپره. نکتهی جالب تاکید هاوارد روی این بود که استارفیلد جوری ساخته شده تا طولانی ترین مدت پشتیبانی رو بین آثار بتسدا داشته باشه و عملا با صف طولانی کار BGS استارفیلد ۲ پروژهی خیلی دور از ذهنی هست.
اینکه عمر بازیسازی یکی از بزرگترین کارگردان های عصر ما، هاوارد و شاید عمر گیمر بودن خیلی از ماها که بالای ۳۰ سالمونه چه قدر ازش رفته و چه قدر ازش مونده شاید ناراحت کننده باشه، اما از الان به خصوص برای اون جادوی آخر هاوارد با TES VI لحظه شماری می کنم وقتی که می خواد آخرین بار دنبالهی محبوب ترین IPش رو بسازه.