Xbox STARFIELD

سازنده
Bethesda Game Studios
تاریخ انتشار
September 6, 2023
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___pbs.twimg.com_media_E32OINtXwAAKVMa_format=jpg&name=large.jpg

Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Bethesda Softworks]

[اطلاعات بازی]

[اسکرین شات]
keith-beltramini-starfield-teaser-010.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-008.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-009.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-011.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-014.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-007.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-013.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-004.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-012.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-003.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-006.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-005.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-001.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-002.jpg

[کانسپت آرت]

[تیزر رونمایی E3 2018]

[تیزر تریلر E3 2020]

[Official YouTube Playlist]

آخرین ویرایش:
اره ولی قبلا نگفته بود تو کار تولیدم هست، الان هم تولید میکنه هم توزیع هم میره هوا و هم میفروشه.
بعد تو اون شهر مجازه، تو بقیه مجاز نیست، پس احتمالا جاهای دیگه میبره، پس ساقیه.
حالا اینکه بقیه بیوفتن دنبالمون یا چیزی مثل پلیس توش هست یا نیست و ... ماه دیگه معلوم میشه.
برنه، بریم تو یه سیاره خالی، کشت aurora بزنیم.
اصلا بیزینس اون شهر بر اساس Aurora هست
اون شهر روی یک اسکله ماهی خیلی بزرگ ساخته شده و از ماهی های اونجا ماده ای بدست میارن و اون دراگ رو میسازن یک آزمایشگاه بزرگ داره به اسم Aurora lab
تو شهرهای دیگه مسلمن قانونی نیست و احتمالا بشه کاسبی خوبی راه انداخت، :))
فکر کنم جایی هم اشاره شد که بازی دزد و راهزن هم داره و میان سراغت

اصلا بیزینس اون شهر بر اساس Aurora هست
اون شهر روی یک اسکله ماهی خیلی بزرگ ساخته شده و از ماهی های اونجا ماده ای بدست میارن و اون دراگ رو میسازن یک آزمایشگاه بزرگ داره به اسم Aurora lab
تو شهرهای دیگه مسلمن قانونی نیست و احتمالا بشه کاسبی خوبی راه انداخت، :))
من یه نگاه کردم neon دست xenofresh هست و اونا neon رو ساختن ولی ryujin مقر اصلیش تو neon هست و معنیش هم میشه پادشاه دریا و بزرگترین تامین کننده کالاست تو کهکشان
این دو تا دستشون تو یه کاسه هست و بعید نیست قاچاقی مواد جابجا کنند، ما هم تو این شرکته کار میکنیم، پس بعید نیس، یه خبرایی باشه و واقعا ساقی باشیم

حالا تبر و لیزر و س.ک.س اینا اوکی.
Starfield will let you do drugs and have sex (with a jetpack on, maybe)
دیگه ساقی مواد بودن

هم میکشی هم میتونی بسازی، هم بفروشی و هم بدزدی.

دزدی و فروش مواد از دوران Morrowind تو بازی های بتسدا بوده. تولید هم فکر کنم منظورشون یه چیزی مثل psychojet تو Fallout هستش که پلیر با میکس psycho و jet درست میکرد

به شکل عجیبی حس بازی رو گرفتم و براش اماده شدم، طوری که دوست داشتم همین فردا 15 شهریور بود و میرفتم که غرق این دنیای خفن بشم...

*بحث دراگ شد، تو بازی های قبلی به شدت اهل احتکار(:-") و جمع اوری دراگ و درینک (:D) بودم، در کنار امیونیشن، از تنها چیزهایی بود که مدام لوت/کرفت/خرید و ذخیره میکردم و هیچ وقت نمیفروختم، دلیل ساده ای هم داشت، چون خودم بهشون احتیاج داشتم :-"<:-P (بی شوخی جدا از فان، خودتون بهتر میدونید که تا حد زیادی به روند گیم پلی تو موقعیت های سخت خصوصا، کمک میکنه، از درینک و "توانایی => تحمل وزن" بگیر تا مثلا همون Psychojet حتما یادتونه چقدرررررر کمک میکنه که موقعیت های سخت رو رد کنی، چقدر ویژوالش رو تو F4 دوست داشتم، , اون حالت سایکدلیکش + اهسته شدن زمان + شلیک با یک پیستول خفن و دونه دونه هدشات کردن و ترکوندن سرها و دیدن اروم اروم پرت شدن و به زمین افتادن انمی ها، اووووووووف)

خلاصه منابع مالی باید از جای دیگه (قرارداد ها و ماموریت های جانبی + فروش اسلحه و ارمور و جانک و موارد اضافی) تامین شه، و برای خرید دراگ و درینک خرج شه، نه که با فروش دراگ/درینک تامین شه و برای چیز های دیگه خرج شه :-"O:-)

این دیگه هرچی باشه، محتکر یا استونر یا عشق و حال یا هرچی، ولی ساقی و بیزنس نیست :D:ar!

(البته بیزینس من/ومن های عزیز این حوزه در بازی هم، رو چشم ما جای دارند :-" مشتری میشیم :D)

Aaron Greenberg یه تکونی به خودش داده رفته BGS که احتمالا درباره مارکتینگ Starfield صحبت کنن. :D🤞

View attachment 294061
رفته تا دورهم به یه راهکار جمعی برسن که چه طوری افتضاح ترین شکل مارکتینگ رو میشه پیاده کرد‌

Aaron Greenberg یه تکونی به خودش داده رفته BGS که احتمالا درباره مارکتینگ Starfield صحبت کنن. :D🤞

View attachment 294061
امیدوارم با دقت توصیه های گرینبرگ رو یادداشت کرده باشن که دقیقا برعکسش رو انجام بدن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or