بعید میدونم، گس باشه، چون سونی نمیرفت انحصارش کنه و اینها آماده میشن برای الدر بعدی و بعدش فال اوت۱۰۰۰ سیاره بوی گس میده
شایدم به مرور تو dlc ها به اون تعداد برسه ؟
15 شهریور چهارشنبه تعطیل رسمی هم هستتاریخ انتشار کی هست؟
دقیقا روز اربعین حسینی15 شهریور چهارشنبه تعطیل رسمی هم هست
جذاب بود من یک پرسشی دارم استدیوهای بتسدا باهم سر ساختن بازی هاشون همکاری ندارن مثلا gunplay و موتورگرافیکی
بهم دیگه کمک میکنن. مثلا سر fallout 4 برای گانپلی و شوتینگ از id کمک گرفته بودن.استارفیلد اگر DOOM بود
جذاب بود من یک پرسشی دارم استدیوهای بتسدا باهم سر ساختن بازی هاشون همکاری ندارن مثلا gunplay و موتورگرافیکی
این بازی سوگولی ایکس باکسه و حسابی مایکروسافت داره بهش میرسه، اتفاقات ردفال قطعن قرار نیست براش بیفتهالان اگه استارفیلد باگ هم داشته باشه اوکیه دیگه عادت کردیم فقط خداکنه هسته بازی خوب باشه، یه گیمی مثل استار وارز جدای سوروایور مثلا لانچ جالبی نداره یا مثلا همین لست اف آس پیسی ولی خود گیم هر دو عالی هستن کسی هم خیلی چیزی نمیگه، ولی یه گیم مثل رد فال اصلا مشکلش باگ نیست اوضاع خیلی خراب تر از این حرفا هست در نتیجه من امیدوارم جنبه های اصلی گیم درست باشن باگ هم داشت رو سر میزاریم.
نکته مثبت اینه که اگه هسته بازی و اصل کاریا رو درست انجام داده باشن الان دیگه قاعدتا باید اکثریت گیم کامل باشه و تو مرحله تمیزکاری هستن در نتیجه فشار ناشی از حواشی اخیر تاثیر خاصی نباید داشته باشه ولی اگه همچنان تو مراحل تولید هستن ممکنه تاثیر بزاره و اصلا خوب نیست اگه اینجور باشه.
هم میکشی هم میتونی بسازی، هم بفروشی و هم بدزدی.steal, sell, take, and manufacture
اصلا شهر نئون، یک ماده ای به نام Aurora تولید میکنه که یک نوع دراگ هست که در اون شهر قانونیهحالا تبر و لیزر و س.ک.س اینا اوکی.
Starfield will let you do drugs and have sex (with a jetpack on, maybe)
دیگه ساقی مواد بودن
هم میکشی هم میتونی بسازی، هم بفروشی و هم بدزدی.
اره ولی قبلا نگفته بود تو کار تولیدم هست، الان هم تولید میکنه هم توزیع هم میره هوا و هم میفروشه.اصلا شهر نئون، یک ماده ای به نام Aurora تولید میکنه که یک نوع دراگ هست که در اون شهر قانونیه![]()