حقیقتش بتسدا همیشه همین وضعیت رو داشته ، منظورم استودیوی بتسداست.امیدوارم باعث نشه به علت نبود بازی فرست پارتی زود منتشرش کنن ، و اگر نیاز داره بازم تاخیر بزنن شده تا 2025
خیلی ناراحت کنندس که بتسدایی که زمانی اگر نگیم بهترین ، جز بهترینهای صنعت بود به این حال و رو افتاده
آبلیوین مشکل پرفورمنس داشت تا جایی که یادمه ، باگهای عجیب زیاد نداشتحقیقتش بتسدا همیشه همین وضعیت رو داشته ، منظورم استودیوی بتسداست.
بازیهاش که کلا باگ بودن و بعد بمرور کامل میشدن .
بقول یکی از دوستان پلیرها بتاتستر بودن تا بازیها پج بشن.
برگردیم به لانچ آبلیویون/اسکایریم/فالوت 3 / نیووگاس و...
ده ها بار از ردفال وضعیت افتضاح تری داشتن از لحاظ باگ ، بهینه بودن و...
این وسط فالوت 4 بمراتب وضعیت بهتری داشت ، 76 هم که اصلا کار استودیوی دیگه ای بود نباید به حساب بتسدا نوشت.
از اونطرف آرکین هم همیشه همینطور بوده بازیهاش ، دیس آنردها هم اصلا بهینه نبودن مخصوصا 2 و اون آخری.
چیزی که فرق کرده اینه که پلیرها دیگه اون قشر خاموش نسلهای قبل نیستن که هرچی بندازن جلوشون بگن خب همین خوبه.
به لطف رسانه های اجتماعی بالا تا پایین استودیو رو در مینوردن.
مطمئنا مایکرو/بتسدا به این واقفن ، باید دید برای این وضعیت چه برنامه ای دارن.
یا اصلا برنامه ای دارن؟
=======
اما آرکین بعد از Prey کلا سایه خودش هم نیست ، افراد کلیدیش هم که imsim میساختن اون رو ترک کردن.
مابقی هم احتمالا رهنمود شدن که بازیهای تجاری تری بسازن ، نتیجش شده دوتا بازی اخیرشون.
من که هر کدوم چند بار بازی کردم بدون کوچک ترین مشکلی اصلا هم یادم نمیاد زمان عرضه همچین ایراداتی داشته باشه.دیس آنردها هم اصلا بهینه نبودن مخصوصا 2 و اون آخری
بحث سلیقه جداست ولی از نظر عملکرد بعد Prey بازی Deathloop اومد که اثر خیلی بهتری بود کلا بین Dishonored ها و Deathloop از همه ضعیف تر همین Prey بود با اون پایان سرکاری.اما آرکین بعد از Prey کلا سایه خودش هم نیست
منظورت الان Redfall و Deathloop هستش؟یا من چیزی جا انداختم چون این دوتا هیچ شباهتی بهم ندارن.نتیجش شده دوتا بازی اخیرشون
یادت نمیاد خبمن که هر کدوم چند بار بازی کردم بدون کوچک ترین مشکلی اصلا هم یادم نمیاد زمان عرضه همچین ایراداتی داشته باشه.
همون بحث سلیقست.من که هر کدوم چند بار بازی کردم بدون کوچک ترین مشکلی اصلا هم یادم نمیاد زمان عرضه همچین ایراداتی داشته باشه.
بحث سلیقه جداست ولی از نظر عملکرد بعد Prey بازی Deathloop اومد که اثر خیلی بهتری بود کلا بین Dishonored ها و Deathloop از همه ضعیف تر همین Prey بود با اون پایان سرکاری.
از لحاظ کیفی و کلیت گیم پلی میگم که اصلا در حد ساخته های قبلی استودیو نیستن.منظورت الان Redfall و Deathloop هستش؟یا من چیزی جا انداختم چون این دوتا هیچ شباهتی بهم ندارن.
لایک کافی نبود واسه این پست، دست من بود این جمله رو میزدم سردر سایت!Prey کنار Deus Ex MD بهترین Imsim تاریخه .
فقط اون قسمت از بازی که برای رد شدن لیوان میشدیPrey کنار Deus Ex MD بهترین Imsim تاریخه .
نه دیگه اگه داشت که اونطوری به موفقیت نمیرسید dishonored 2 در حضور uncharted 4 تونست Best Action/Adventure بگیرهیادت نمیاد خب![]()
Deus Ex بیچاره رو به اون نچسبونPrey کنار Deus Ex MD بهترین Imsim تاریخه
imsim کلا سبک خیلی بفروشی نیست ، نفروختن بازی دلیل بر بد بودن اون نیست که اگه باشه کل بازیهای آرکین فروش ضعیفی داشتن.نه دیگه اگه داشت که اونطوری به موفقیت نمیرسید dishonored 2 در حضور uncharted 4 تونست Best Action/Adventure بگیره
Deus Ex بیچاره رو به اون نچسبون
Prey عنوان خوبیه ولی در سطح جهانی عناوین دیگه Arkane فروش بهتر داشتن و بیشتر تحسین شدن البته که ممکنه اینجا در BC بازی Prey نسبت طرفداراش بیشتر باشه که عادیه و منم به سلایق بقیه احترام میزارم ولی سلیقه و چیزی که واقعا وجود داره دو چیز متفاوت هستن.
imsim کلا سبک خیلی بفروشی نیست ، نفروختن بازی دلیل بر بد بودن اون نیست که اگه باشه کل بازیهای آرکین فروش ضعیفی داشتن.
اصلا همین شد که روآوردنشون به سمت بازیهای تجاری تر.
خب شاید شما با این سبک آشنایی نداری ولی واقعا Deus Ex و Prey تنه به تنه هم میزنن.
نیاز به گفتن نیست خودت یه چرخ بزنی میتونی ببینی که چقدر تحسین شده.
من که میگم بازیه خوبیه میگم نسبت به بقیه بازیا Arkane کمتر فروخته نرفتم با بقیه IP های یک دهه اخیر مقایسه کنم کهPrey عنوان خوبیه
۱۰۰۰ سیاره بوی گس میدهتو برهه 2015-20 تو حرکتایی احمقانه، زیمکس رو آورد به عنوان مولتی و تجاری مثل فال اوت 76 و quake champions و ... و ....
رد فالم از آگوست 2017 شروع شد و با همون نیت اومد و میگن تک نفره اش سخته که احتمالا قرار بوده کو آپ باشه که بعدا سینگلم زدن تهش.
اولا ایراد بزرگ بودن بی دلیل توشه و با تبلیغ بزرگترین دنیای ساخته شده ارکین اومد ( آشنا هست واژه ، هزار سیاره استارفیلد)
و ثانیا گیم پلی و هوش مصنوعی خسته
_______
تاد هاوارد خالی بند بزرگیه و بشدت دنبال کمیته، کارگردان رد فال گفته بود ماکرو نزاشت ps5 بدیم، ماکرو پورت یه کنسولو کم کرده برات، تهش تو پرفورمنسم گند زدی، فارغ از مسائل خود بازی،پر رو که میگن همینه
خدا کنه جلوی این حرکات احمقانه رو بگیرن و اگه قراره یه مشت فضای بی روح مثل ردفال تو استارفیلد داشته باشیم و برا همین فضاها کلی بار پردازشی ایجاد بشه، تاخیر بزنن یه تغییر اساسی بدن تو استارفیلد
گیم پلی خوب میزد تو استارفیلد ولی بعید نیست همین فضاهای بی روح، یقه استارفیلدم بگیره.
تمامی عناوینی که نام بردیم با اختلاف متا بالاتری دارن و بعضا جوایز ارزشمندی گرفتن.
منم گفتم این بازی کنار D.E MD بهترین سبک خودشه.بحث سلیقه جداست ولی از نظر عملکرد بعد Prey بازی Deathloop اومد که اثر خیلی بهتری بود کلا بین Dishonored ها و Deathloop از همه ضعیف تر همین Prey بود با اون پایان سرکاری.
این یعنی حرف تو دهن کسی گذاشتن رفیقاول اثر خوبی نبود
اینو گفتمPrey عنوان خوبیه ولی در سطح جهانی عناوین دیگه Arkane فروش بهتر داشتن و بیشتر تحسین شدن
کاملا موافقم دوست منفکر کنم بهتر اینه که توافق کنیم با نظر هم مخالفیم چون این بحث فایده ای نداره.