رفیق علاوه بر اینکه این دو بازی ارتباطی با هم ندارند،بازی های بتزدا هم فوق العاده پرفروش هستند.در حقیقت حتی اگر در یک ماه هم عرضه می شدند با توجه به سبک و همین طور پلتفرم های متفاوت،تاثیر چندانی بر روی فروش یکدیگر نمی گذاشتند.به نظر من یکی از شانس های مایکروسافت برای استارفیلد این شد که احتمالا تاریخ انتشار بازی اسپایدرمن با استارفیلد همپوشانی خاصی نداشته باشد و به بازاریابی این بازی لطمه نزد چون بدیهی هست که طرفداران اسپایدرمن از استارفیلد بسیار بیشتر هستند و اینجا سونی نتوانست آن کاری که مایکروسافت سر فوراسپوکن با انتشار بازی های فای راش کرد اینار سونی با انتشار بازی اسپایدرمن روی استارفیلد بکند
ماشالا سبزبرگ با اون هیکل نصف تصویرو گرفته جوری که پیت هاینز بنده خدا نصف بدنش معلوم نیست مجبور شده بره بالای یه چیزی و خم بشه رو به جلو. من جای پیت هاینز بودم همونجا یه در ک.....نی میزدم بهشAaron Greenberg یه تکونی به خودش داده رفته BGS که احتمالا درباره مارکتینگ Starfield صحبت کنن.
View attachment 294061
به جد حس اون اپرای فضایی شبیه ادیسه فضایی کوبریک داد بم این آهنگ و صحنه...منوی fan made هست ولی ببینید روحتون تازه بشه.
اگه یه همچین چیزی باشه تقریبا مطمئنم هر سری باید یه دور موزیکش رو کامل گوش کنم بعد برم تو بازی. (تجربه از outer worlds)
View attachment 294919
من میگم هنوز جا داره که برای محکم کاری یک تاخیر دیگه هم بزنن.
دیگه واقعا غیر ممکن بود که بره ۲۰۲۴من میگم هنوز جا داره که برای محکم کاری یک تاخیر دیگه هم بزنن.
نمیدونم چقدر مهمه یا نه ولی من اعتماد ندارمدیگه واقعا غیر ممکن بود که بره واسه ۲۰۲۴
واسه امسال هم نهایت باید تا ۱۵ نوامبر منتشر میشد که برسه به TGA که فقط ۲ ماه بیشتر از این تاریخی هست که اعلام کردن
بنظرم همینکه نذاشتش واسه نوامبر که از آخرین ثانیه های فرصتشون هم استفاده کنننشون میده به بازی اعتماد دارن
این ریلیز برای مایکروسافت خیلی حیاتیه واقعا دیگه راه در رو نداره خراب کنهنمیدونم چقدر مهمه یا نه ولی من اعتماد ندارم![]()
دقیقا.این ریلیز برای مایکروسافت خیلی حیاتیه واقعا دیگه راه در رو نداره خراب کنه