Xbox STARFIELD

سازنده
Bethesda Game Studios
تاریخ انتشار
September 6, 2023
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___pbs.twimg.com_media_E32OINtXwAAKVMa_format=jpg&name=large.jpg

Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Bethesda Softworks]

[اطلاعات بازی]

[اسکرین شات]
keith-beltramini-starfield-teaser-010.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-008.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-009.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-011.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-014.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-007.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-013.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-004.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-012.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-003.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-006.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-005.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-001.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-002.jpg

[کانسپت آرت]

[تیزر رونمایی E3 2018]

[تیزر تریلر E3 2020]

[Official YouTube Playlist]

آخرین ویرایش:
به نظر من یکی از شانس های مایکروسافت برای استارفیلد این شد که احتمالا تاریخ انتشار بازی اسپایدرمن با استارفیلد همپوشانی خاصی نداشته باشد و به بازاریابی این بازی لطمه نزد چون بدیهی هست که طرفداران اسپایدرمن از استارفیلد بسیار بیشتر هستند و اینجا سونی نتوانست آن کاری که مایکروسافت سر فوراسپوکن با انتشار بازی های فای راش کرد اینار سونی با انتشار بازی اسپایدرمن روی استارفیلد بکند

به نظر من یکی از شانس های مایکروسافت برای استارفیلد این شد که احتمالا تاریخ انتشار بازی اسپایدرمن با استارفیلد همپوشانی خاصی نداشته باشد و به بازاریابی این بازی لطمه نزد چون بدیهی هست که طرفداران اسپایدرمن از استارفیلد بسیار بیشتر هستند و اینجا سونی نتوانست آن کاری که مایکروسافت سر فوراسپوکن با انتشار بازی های فای راش کرد اینار سونی با انتشار بازی اسپایدرمن روی استارفیلد بکند
رفیق علاوه بر اینکه این دو بازی ارتباطی با هم ندارند،بازی های بتزدا هم فوق العاده پرفروش هستند.در حقیقت حتی اگر در یک ماه هم عرضه می شدند با توجه به سبک و همین طور پلتفرم های متفاوت،تاثیر چندانی بر روی فروش یکدیگر نمی گذاشتند.

Aaron Greenberg یه تکونی به خودش داده رفته BGS که احتمالا درباره مارکتینگ Starfield صحبت کنن. :D🤞

View attachment 294061
ماشالا سبزبرگ با اون هیکل نصف تصویرو گرفته جوری که پیت هاینز بنده خدا نصف بدنش معلوم نیست مجبور شده بره بالای یه چیزی و خم بشه رو به جلو. من جای پیت هاینز بودم همونجا یه در ک.....نی میزدم بهش

جدی وقتی یک شخص توی مارکتینگ موفق نبوده و نتونسته چه در بازی ها و چه در فروش کنسول مارکت خوبی انجام بده چرا نباید بیرونش کنن؟
این شخص از ۲۰۱۴ فکر کنم مسئول مارکتینگ XBOX هست خب این الان چقدر موفق بوده؟ چقدر تونسته برند رو سر زبون ها بندازه
چقدر تونسته با تیمش عامل افزایش فروش باشه

راستی چیزی در مورد ماد اینا نگفتن؟که دسترسی تا چه حد هست؟
امیدوارم مثل fallout4 محدود نباشه در بعضی موارد و مثل skyrim کلی ماد جذاب داشته باشه!(و این انجین کوفتی محدودیت تعداد ماد نداشته باشه:D)

منوی fan made هست ولی ببینید روحتون تازه بشه. :x
اگه یه همچین چیزی باشه تقریبا مطمئنم هر سری باید یه دور موزیکش رو کامل گوش کنم بعد برم تو بازی. (تجربه از outer worlds) :D

View attachment 294919
به جد حس اون اپرای فضایی شبیه ادیسه فضایی کوبریک داد بم این آهنگ و صحنه...

من میگم هنوز جا داره که برای محکم کاری یک تاخیر دیگه هم بزنن.
دیگه واقعا غیر ممکن بود که بره ۲۰۲۴
واسه امسال هم نهایت باید تا ۱۵ نوامبر منتشر میشد که برسه به TGA که فقط ۲ ماه بیشتر از این تاریخی هست که اعلام کردن.
بنظرم همینکه نذاشتنش واسه نوامبر که از آخرین ثانیه های فرصتشون هم استفاده کنن :D نشون میده به بازی اعتماد دارن.
یعنی امیدوارم که همینجوری باشه…

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: RAFA_1992
دیگه واقعا غیر ممکن بود که بره واسه ۲۰۲۴
واسه امسال هم نهایت باید تا ۱۵ نوامبر منتشر میشد که برسه به TGA که فقط ۲ ماه بیشتر از این تاریخی هست که اعلام کردن
بنظرم همینکه نذاشتش واسه نوامبر که از آخرین ثانیه های فرصتشون هم استفاده کنن :D نشون میده به بازی اعتماد دارن
نمیدونم چقدر مهمه یا نه ولی من اعتماد ندارم :D

این ریلیز برای مایکروسافت خیلی حیاتیه واقعا دیگه راه در رو نداره خراب کنه
دقیقا.
طبق رسم بازیهای این یکی دو سال قشنگ تا روز انتشار باید استرس داشت.
بدبختی اینکه با این نمایش 10 روز دیگه هم هیچ چی مشخص نمیشه و فقط فیتیله رو میکشه بالا.

اون تصویر داخل توییت klorbille، امیدوارم تو خود بازی پر جزییات و زنده باشه. یه چیزی مثل سنت دنیس RDR2 که همینطوری بری بچرخی یه اتفاقی میوفته که سرگرمت کنه. چیزهای زیادی هست که بیینی، یکی داره شیپور میزنه، یکی داره گدایی میکنه، یکی دستگیر شده و...
از محیط های این شکلی خیلی خوشم میاد. یه محیط شلوغ، فروشگاه های عجیب غریب، بنرهای چشمک زن و...
این تصویر پایین هم یکی از محیطهای بازی است که امیدوارم جزییات زیادی داشته باشه. انواع و اقسام معماهای عجیب غریب که خارج از ماموریت ها، خودمون باید کشفش کنیم.

20230528_224706.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or