حقیقتش این بحث ساخت کشتی و اوتپست رو شدیدا عمیق کار کردن. یه مقداری اورولم میشه آدم.
ینی یا باید واقعا وقت بزاری چند ساعت یا کلا بیخیال شی. یه ور رفتن کوچیک با این بخش ها معنا نداره تو بازی.
منم میخوام حتما تجربه ام از بازی یه چیز کامل باشه، ینی هر چیزی هست تو بازی رو درست حسابی تجربه کنم. فک کنم یه ۱۵ ساعتی باید وقت بزارم کنار برا کشتی سازی و ساخت اوتپست.
اصلا این موارد + چندتا دیگه بازی رو نجات داد که ساخت و ساز کشتی و... یکی از مهمترین ها بود.حقیقتش این بحث ساخت کشتی و اوتپست رو شدیدا عمیق کار کردن. یه مقداری اورولم میشه آدم.
ینی یا باید واقعا وقت بزاری چند ساعت یا کلا بیخیال شی. یه ور رفتن کوچیک با این بخش ها معنا نداره تو بازی.
منم میخوام حتما تجربه ام از بازی یه چیز کامل باشه، ینی هر چیزی هست تو بازی رو درست حسابی تجربه کنم. فک کنم یه ۱۵ ساعتی باید وقت بزارم کنار برا کشتی سازی و ساخت اوتپست.
دیگه اینا خودشون جزو بازین به هرحال. جدا سخت میشه بررسی کرد.اصلا این موارد + چندتا دیگه بازی رو نجات داد که ساخت و ساز کشتی و... یکی از مهمترین ها بود.
وگرنه بازی با کله میخورد زمین.
این بازی هم مثل سایبرپانک مهارت زیادی تو زبان انگلیسی میخواد چون بخش خیلی زیادی از بازی رو مکالمات شما با شخصیت های مختلف تشکیل میدهدوستان هدف این بازی چیه؟
البته من شخصا بدلیل سلیقم نتونستم با بازی سایبرپانک ارتباط برقرار کنم چون هم تسلط زبانی میخاد هم اینکه بازی زیاد قسمت درگیری نداره همش از اینور اونور میری و متن و گفتگو برام زیاد خوشایند نیست
این بازی رو تو یوتیوب دیدم اینم مثل اینکه درگیری زیاد نداره میشه بگین با سلیقه من جور میاد یا نه؟
Asus ROG Allyببخشید این چه دیوایسی هستش؟