اون باگه بیشتر وگرنه زمینه سازی میکنه ، مثلا اوایل اصلا نمیذاره سوال شخصی بپرسی ، باهاش که همراه میشی میذاره سوالهای اولیه اینکه قبلا چیکار میکرده و اینهابیشتر منظورم Out of context بودن قضیست ،مثلا وسط میدون جنگ و نبرد با چندتا کَلاش بودم یهو بانو سارا خواست سفره دلشو باز کنه شما مثلا سايبر پانک رو دقت کنی کلی زمینه میسازه و فضاسازی میکنه برای اون سفره دل باز کردن. در نتیجه یک حالت بی احساسی میگیره.
بهش نمیخورد که باگ باشه چون وسط یکی از ماموریت ها بودم گفت بیا باهم حرف بزنیم و این که برای همشون همینجوری بود بارت، اندرژا ساراو...اون باگه بیشتر وگرنه زمینه سازی میکنه ، مثلا اوایل اصلا نمیذاره سوال شخصی بپرسی ، باهاش که همراه میشی میذاره سوالهای اولیه اینکه قبلا چیکار میکرده و اینها
چون من اول با سم میرفتم به این مشکل برخوردم ولی با سارا و آندرژا خیر
شدن که میشهدوستان من cargo سفینمو چطوری زیاد کنم؟هر کاری میکنم سفینه خراب میشه.اصلا میشه جای cargo سفینه رو اضافه کرد یا نه؟
مث من برو از فروشنده های سفینه اونی رو بخر که ذخیره کارگو بالاتری داره و خودت رو راحت کن.دوستان من cargo سفینمو چطوری زیاد کنم؟هر کاری میکنم سفینه خراب میشه.اصلا میشه جای cargo سفینه رو اضافه کرد یا نه؟
همه چی رو میشه برداشت حتی موهای npcها رو هم میتونی بکشیاین لوت کردن بازی نمیدونم چطوریه همه چیو میشه برداشت البته از ارزش اشیا تا حدودی مشخصه...
این تعویض اسلحه ها با کیبرد و موس چطوره؟ دیدم FPS ه همون اول دسته رو گذاشتم کنار. و Heal کردن هم 0 رو میزنم ولی اتفاقی نمیفته ظاهرا، هلث بار کجاست اصلا؟ این اکسیژن هم یه پیغامایی میده نمیدونم چطوریه تموم شدن ایناش.
در کل لودینگشم چیز رو اعصابی نیست!!! الان همه سیستما SSD دارن نمیدونم جریان چی بوده گیر دادن.
لودینگ اوایل سریعه ولی بری جلو طولانی میشه دلیلشم cargo سفینه هست سعی کن چیزایی که فعلا نیاز نمیشه رو توی lodge یا یه outpost ذخیره کناین لوت کردن بازی نمیدونم چطوریه همه چیو میشه برداشت البته از ارزش اشیا تا حدودی مشخصه...
این تعویض اسلحه ها با کیبرد و موس چطوره؟ دیدم FPS ه همون اول دسته رو گذاشتم کنار. و Heal کردن هم 0 رو میزنم ولی اتفاقی نمیفته ظاهرا، هلث بار کجاست اصلا؟ این اکسیژن هم یه پیغامایی میده نمیدونم چطوریه تموم شدن ایناش.
در کل لودینگشم چیز رو اعصابی نیست!!! الان همه سیستما SSD دارن نمیدونم جریان چی بوده گیر دادن. مشکلی که من دیدم فیس کاراکترهاست که اونم به خاطر انجینه فکر کنم.
لودینگ اوایل سریعه ولی بری جلو طولانی میشه دلیلشم cargo سفینه هست سعی کن چیزایی که فعلا نیاز نمیشه رو توی lodge یا یه outpost ذخیره کن
من نزدیک 8تن جنس گذاشته بودم تو سفینه هم لودینگ طولانی شده بود هم بازی فریز میکرد وقتی خالی کردم اصلا خودم سبک شدم
سلام بنظر من مرحله فرعی مانتیس رو حتما برو یه سفینه مجانی خیلی خوب بهت میده که کلا نبردهای فضایی رو برات آسونتر و لذت بخش تر میکنه و از آپگرید کردن اسکیلهای سفینه فضاییت غافل نشو .دوستان من cargo سفینمو چطوری زیاد کنم؟هر کاری میکنم سفینه خراب میشه.اصلا میشه جای cargo سفینه رو اضافه کرد یا نه؟
سلامبا اپدیت امروز FOV به تنظیمات بازی اضافه شد