خیلی زیباستدوست داران فضا ، سای فای و...
حتما نمایش جدید از بخش سینگل پلیر استار سیتیزن رو ببینین ، ساختش تموم شده و رفته تو مرحله پالیش کردن ، بهینه سازی و...
Star Citizen | PC
عجیب ترین نکته استارفیلد گذر سریع زمانه.کشش بازی و محتوایی که درش گنجونده شده بشدت بالاس . طوری که کلا ماموریت های اصلی بازی رو skip کردمو مشغول گشت و گذار تو سیارات مختلف هستم . بیچاره Sam و دخترش به عنوان مسافر از اول بازی تو ship نشستن و هنوز ماموریتشو شروع نکردم گرافیک بازی فوق العاده بالا و چشم نوازه . بنظرم میشه گفت با یه عنوان کاملا next gen روبرو هستیم . حتی روی چهره های شخصیت های معمولی که در طول بازی شاید خیلی هم باهاشون سروکاری نداشته باشیم هم کار شده . بافت و تکسچرهای محیط ها و مکانهایی فرعی هم ترتمیز و کار شده هستن . از لحاظ گرافیکی با یه عنوان بی نظیر طرفیم . بنظرم اصلا بازی نیازی به mod نداره ( اما قبل از اینکه بازی رو شروع کنم فکر میکردم ماد لازمه ) . یادم میاد سال 2015 که fallout 4 رو شروع کردم به طرز عجیبی بازی گرافیک متوسطی برام داشت . از لبه های تیز و علفزار ها تا تکسچر های متوسط زمین و ساختمون و اشیا ! . اون زمان با دانلود 18 گیگ انواع و اقسام mod ها تازه بازی برام قابل انجام شد
ژانر مورد علاقه ی من عناوین Action Adventure و البته همیشه بازیایی با تم مخفی کاری و stealth تو اولویت انتخابام و سبد خریدم بوده . هیچ وقت هم از بازیای RPG نه خوشم میومد و نه طرفدارش بودم . بنظرم Bethesda یه معجونی درست کرده که حتی منی که فن اینجور بازیا هم نیستم و حال و حوصله وقت گذاشتن برای عناوین این تیپی رو ندارم هم به سمتش گرایش پیدا کردم . حدود 50 ساعت بازی کردمو متوجه playtime یی که انجام دادم نشدم ! این همه بازی تو این سبک و ژانر منتشر شدن اما فقط تونستم با fallout و Starfield ارتباط برقرار کنم . بنظرم جز ( هنرمند ) لقب دیگه ای رو نباید براشون در نظر بگیریم
فک کنم استارفیلدی که شما بازی کردی با اونی که من بازی کردم متفاوته مگه میشه عاشق سبک rpg نباشی بعد استارفیلد برات جذاب باشهکشش بازی و محتوایی که درش گنجونده شده بشدت بالاس . طوری که کلا ماموریت های اصلی بازی رو skip کردمو مشغول گشت و گذار تو سیارات مختلف هستم . بیچاره Sam و دخترش به عنوان مسافر از اول بازی تو ship نشستن و هنوز ماموریتشو شروع نکردم گرافیک بازی فوق العاده بالا و چشم نوازه . بنظرم میشه گفت با یه عنوان کاملا next gen روبرو هستیم . حتی روی چهره های شخصیت های معمولی که در طول بازی شاید خیلی هم باهاشون سروکاری نداشته باشیم هم کار شده . بافت و تکسچرهای محیط ها و مکانهایی فرعی هم ترتمیز و کار شده هستن . از لحاظ گرافیکی با یه عنوان بی نظیر طرفیم . بنظرم اصلا بازی نیازی به mod نداره ( اما قبل از اینکه بازی رو شروع کنم فکر میکردم ماد لازمه ) . یادم میاد سال 2015 که fallout 4 رو شروع کردم به طرز عجیبی بازی گرافیک متوسطی برام داشت . از لبه های تیز و علفزار ها تا تکسچر های متوسط زمین و ساختمون و اشیا ! . اون زمان با دانلود 18 گیگ انواع و اقسام mod ها تازه بازی برام قابل انجام شد
ژانر مورد علاقه ی من عناوین Action Adventure و البته همیشه بازیایی با تم مخفی کاری و stealth تو اولویت انتخابام و سبد خریدم بوده . هیچ وقت هم از بازیای RPG نه خوشم میومد و نه طرفدارش بودم . بنظرم Bethesda یه معجونی درست کرده که حتی منی که فن اینجور بازیا هم نیستم و حال و حوصله وقت گذاشتن برای عناوین این تیپی رو ندارم هم به سمتش گرایش پیدا کردم . حدود 50 ساعت بازی کردمو متوجه playtime یی که انجام دادم نشدم ! این همه بازی تو این سبک و ژانر منتشر شدن اما فقط تونستم با fallout و Starfield ارتباط برقرار کنم . بنظرم جز ( هنرمند ) لقب دیگه ای رو نباید براشون در نظر بگیریم
بتسدا دو هفته طول کشید که یک خط کد که FOV رو فعال میکرد با یک پچ بده.
بعضی وقتا فک میکنم میتونن این چیزا رو اوکی کنن فقط میخوان بارو بندازن رو دوش مادینگبتسدا دو هفته طول کشید که یک خط کد که FOV رو فعال میکرد با یک پچ بده.
بیشتر از یکماه طول کشید که DLSS که روز دوم در دسترس بود رو ارائه بده.
اینقدری که اینها فعالن پلیرها رو دارن شرمنده میکنن واقعا.