آقا اگه کرک شد اطلاع بدیدView attachment 319334
آپدیت بزرگ بالاخره اومد، مخصوصا برای PC که حیاتی حساب میشه
Starfield Update 1.8.86 Notes - November 20, 2023
تاپیک کرک رو نگاه کن. گذاشتمآقا اگه کرک شد اطلاع بدید
ممنون
خدا خیر بده آلومینیوم و آهن رو 
نکته دست نیافتنی که اسپویل حساب نمیشه.امروز نیوگیم پلاس رو شروع کردم باید بگم OH MY GOD.
سایت ign هم ی مقاله کار کرده یکی از پلیرها در NG+33 به یک اتفاق خفن برخورده. اسپویل داره اگر بازی نکردید
Starfield Player Completes New Game Plus an Incredible 33 Times, Makes Cool Discovery - IGN
شت.
یک نکته ای هم بگم اصلا بازی رو راش ندید . اخر بازی نتیجه همه انتخاب هاتون رو میبیند و اونجاست که میگید لعنت به خودم![]()
.با این که بازیه ولی احساس بدی نسبت به خودم پیدا کردم.بر عکس من با خیال راحت فروختمشون !فان ترین کوست لاینی که تا الان رفتم crimson fleet بود البته آخر سر خیانت بزرگی بهشون کردم جوری که رئیسشون با نهایت عصبانیت داد میزد باورم نمیشه این کارو کردی.با این که بازیه ولی احساس بدی نسبت به خودم پیدا کردم.
![]()
. یعنی اگه این کات سین ها و لودینگ های بازی رو یجوری وردارن و یکپارچه درش بیارن شاهکار کردن
دقیقا بخاطر همین مورد لودینگ ها و نبود مپ من نتونستم با بازی کنار بیام و گذاشتمش کنار. امیدوارم اگر امکان پذیر هست این مشکلات رو برطرف کنند تا افراد بیشتری بیان سمت بازی و از دنیاش لذت ببرن. من فکر کنم تقریبا بعد ۷-۸ ساعت گذاشتم کنار و خیلی داشتم با دیالوگ ها و شخصیت های بازی حال میکردم ولی از یه جا به بعد دیگه واقعا لودینگ ها رفته بود رو مخمبتسدا توی ردیت یه پست گذاشته که فیدبک ها رو گرفتیم و قراره برای بازی اپدیت های زیادی بدن و خیلی از مشکلات رو حل کنن و ویژگی های جدیدی رو به بازی اضافه کنن مثل مینی مپ و ماد اما یکی از این ویژگی هایی که اسم برده و خیلی هیجان انگیز بنظر میرسه ، روش های جدید برای سفر کردن در بازیه. یعنی اگه این کات سین ها و لودینگ های بازی رو یجوری وردارن و یکپارچه درش بیارن شاهکار کردن
. ناگفته هم نماند بیس این کار تو بازی هست و خیلی ها با ماد بصورت بگیر و نگیر درش اوردن، اگه یچیز تروتمیز از طرف خود بتسدت باشه که خیلی خوب میشه.
View attachment 322016