Xbox STARFIELD

سازنده
Bethesda Game Studios
تاریخ انتشار
September 6, 2023
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___pbs.twimg.com_media_E32OINtXwAAKVMa_format=jpg&name=large.jpg

Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Bethesda Softworks]

[اطلاعات بازی]

[اسکرین شات]
keith-beltramini-starfield-teaser-010.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-008.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-009.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-011.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-014.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-007.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-013.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-004.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-012.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-003.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-006.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-005.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-001.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-002.jpg

[کانسپت آرت]

[تیزر رونمایی E3 2018]

[تیزر تریلر E3 2020]

[Official YouTube Playlist]

آخرین ویرایش:
سایت Gaming Bolt امروز لیستی از ۳۰ بازی برتر open world تاریخ منتشر کرده که Starfield رو در رتبه سوم قرار داده است.بازی های برتر لیست:
The Witcher 3
Zelda Tears of the Kingdom
Starfield
Elden Ring
Red Dead Redemption 2

Top 30 Best Open World Games of All Time – 2023 Edition

تقریبا تو 140 ساعت تونستم همه اچیومنتاشو بگیرم . به قیافه ش نمیخورد اما نسبت به بازیای دیگه راحت تر بود :D شاید سخترین و وقتگیر ترین اچیومنتش مربوط به lvl 100 شدن باشه که به لطف Adaptive frame تونستم در کمترین زمان ممکن بدستش بیارم :> :> خدا خیر بده آلومینیوم و آهن رو :D

ماموریت های اصلی و بدست آوردن artifact ها میتونست خیلی چالشی تر باشه . جز مرحله Petrov که یکم تنوع داشت ! در کل تجربه لذتبخشی برام بود . کاملا مشخص بود همه جوره زورشونو زدن چه از لحاظ فنی و گان پلی و موسیقی و گیم پلی ' نسبت به عناوین گذشته شون یه جهش رو بوجود بیارن که بنظرم موفق عمل کردن . چهره و صورت شخصیتهای بازی ' تکسچرهای محیط و زمین و حتی بافتهای لباسها با کیفیت بودن و اون خشکی عناوین قدیمی رو دیگه شاهدش نبودیم . با اینکه خیلی فن عناوین Bethesda نیستم اما کاملا با ساختار و امضای بازیایی که میسازه آشنا هستم . بنظرم اگه یه مقدار کات سینهای سینمایی و اکشن رو حداقل تو ماموریت های اصلی به بازی اضافه میکردن متای بازی براحتی میتونس به مرز 90 برسه . مثلا تو یه نبرد یه تیر میخورد تو Helmet کرکتر و ترک میخورد و نفس کشیدن براش سخت میشد . یا مثلا یه موجودی هیولایی چیزی تو یکی از سیارات دنبالمون میکرد و مجبور بودیم با دوییدن و طی مسافتی به یک غار تاریک پناه ببریم :D با چراغ قوه ای که داشتیم کل غار و بگردیم تا بتونیم راه فراری پیدا کنیم :D طی این تعقیب و گریز 1/2 بارم مثلا پامون لیز میخورد و یکم هیجان به گیمر انتقال میداد :D البته انقد بازی ماموریت های متنوع و سیارات مختلف برای گشت و گذار داره که جا برای فانتزی های ذهنی من وجود نداره :D شاید خیلیا با من هم عقیده نباشن اما بنظرم ماموریتهای جانبی و فرعی فوق العاده سرگرم کننده تر و چالشی تر از ماموریتهای اصلی بودن !

یکی از بچه های کامیونیتی با چندتا توییک در ini files ،استارفیلد رو تبدیل به هیولا کرده:o

تغییرات شامل تغییر در نورپردازی و سایه بوده همچنین تراکم جنگل ها هم افزایش یافته است.
StarfieldCustom.ini edit: -Navigate to: \Documents\My Games\Starfield -There you should see a file named "StarfieldCustom.ini" -If you don't see that, create it. -Open the file using Notepad. -Paste the following into the file: [ProcGen] fObjectMapMinPct=-5 fProcGenFootprintDitheringScale=0.115
-Save the file and launch the game.
ماد

آخرین ویرایش:
امروز نیوگیم پلاس رو شروع کردم باید بگم OH MY GOD.
سایت ign هم ی مقاله کار کرده یکی از پلیرها در NG+33 به یک اتفاق خفن برخورده. اسپویل داره اگر بازی نکردید
Starfield Player Completes New Game Plus an Incredible 33 Times, Makes Cool Discovery - IGN
شت.

یک نکته ای هم بگم اصلا بازی رو راش ندید . اخر بازی نتیجه همه انتخاب هاتون رو میبیند و اونجاست که میگید لعنت به خودم :D

امروز نیوگیم پلاس رو شروع کردم باید بگم OH MY GOD.
سایت ign هم ی مقاله کار کرده یکی از پلیرها در NG+33 به یک اتفاق خفن برخورده. اسپویل داره اگر بازی نکردید
Starfield Player Completes New Game Plus an Incredible 33 Times, Makes Cool Discovery - IGN
شت.

یک نکته ای هم بگم اصلا بازی رو راش ندید . اخر بازی نتیجه همه انتخاب هاتون رو میبیند و اونجاست که میگید لعنت به خودم :D
نکته دست نیافتنی که اسپویل حساب نمیشه.

اون کاربر نیکو به معنای واقعی کلمه استارفیلد رو همه جوره شخم زد.
یه کارخونه ساخته اندازه نصف سیاره.

خب منم بعد 270 ساعت بازی کردن بالاخره تونستم یه سفینه اریجینال بسازم که دیزاینش فاجعه آمیز نباشه.:D نزدیک 200 هزار کردیت پول خرج شده تا اینجا ولی هنوز از نظر تسلیحاتی شدید ناقصه نداره و فکر کنم نزدیک 150 هزار کردیت دیگه باید خرجش بشه. ولی خب دوستش دارم.:D

یک نکته خیلی جالب بود (یک تجربه گیم پلی خیلی خاص) برای خودم ....
اسپویل داستانی نداره البته .در مورد مکانیزم یکی از قابلیت ها هستش .

وقتی در حالت phased time یا (همون آهسته کردن زمان) ...نزدیک یک شی انفجاری باشید و بهش شلیک کنید یا هر نوع انفجاری نزدیک شما رخ بده ....به شکل خیلیییی جالبی نیروی انفجار که داره شما را به عقب پرتاب میکنه را حس میکنید !
مخصوصا توی صحنه های شلوغ که توی زمان آهسته پرتاب شدن همه چیز را در کنار پخش شدن آهسته انفجار هم دارید میبینید
من به شدت پیشنهاد میکنم phased time را مرتب استفاده کنید توی مبارزات واقعا عالی کار شده (خودم دست کمش گرفتم بعد از لول 90 و چهارمین ان جی پلاس)

آخرین ویرایش:
فان ترین کوست لاینی که تا الان رفتم crimson fleet بود البته آخر سر خیانت بزرگی بهشون کردم جوری که رئیسشون با نهایت عصبانیت داد میزد باورم نمیشه این کارو کردی\m/.با این که بازیه ولی احساس بدی نسبت به خودم پیدا کردم.😐

فان ترین کوست لاینی که تا الان رفتم crimson fleet بود البته آخر سر خیانت بزرگی بهشون کردم جوری که رئیسشون با نهایت عصبانیت داد میزد باورم نمیشه این کارو کردی\m/.با این که بازیه ولی احساس بدی نسبت به خودم پیدا کردم.😐
بر عکس من با خیال راحت فروختمشون !
از بس به من میگفتند روکی ... :D
فکر کنم صدا پیشه رییسشون همون صدا پیشه معروف ریدیر ها توی سری قبلی فالات بودش که واقعا عالیه صداش و لحن صحبتش ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or