انریل انجین توی شرایط فعلیش فقط برای بازی های خطی جوابگوعه اگر استودیویی بخواد اوپن ورد در این ابعاد جزئیات استارفیلد بسازه یا باید شدید کاستومایز کنه ue رو که اونم مشکلات خودشو داره یا انجین خودشو داشته باشهمنطقی هست
اگرچه از الان نتیجه برایم قابل پیش بینی هست امیدوارم اشتباه کنم
بین ۲۰ تا ۳۰ ساعت برای اکثر افراد.دوستان بخش داستانی بازی چند ساعت هس؟خیلی کوتاه؟
قدیما و الان بهترین یوتوبر گیمینگ هستقدیما بانمک بود ولی
کاملا درست میگیانریل انجین توی شرایط فعلیش فقط برای بازی های خطی جوابگوعه اگر استودیویی بخواد اوپن ورد در این ابعاد جزئیات استارفیلد بسازه یا باید شدید کاستومایز کنه ue رو که اونم مشکلات خودشو داره یا انجین خودشو داشته باشه
انجین بستدا هم با اینکه قدیمیه ولی از اول بر اساس نیازهاشون طراحی و توسعه پیدا کرده شخصا فکر می کنم الان که دیگه از نظر مالی راحتن یک آپدیت اساسی برای انجینشون می تونه بازی های آینده شون رو چند لول بالاتر ببره
اینکه همه رو بیارن به 1 انجین به نظر من حداقل برای استودیوهای بزرگ چندان جالب نیست هرچند ue برای دولوپرهای کوچیک و متوسط عالیه ولی بزرگان صنعت امیدوارم این رویه رو پیش نگیرن
اگر حواشی استارفیلد رو از اول دنبال کرده باشید این بازی تا مرز کنسلی هم رفت شرایطش جوری بود که واقعا امیدی بهش نبود، ولی با این کامبکی که زد نشون میده بتسدا هنوزم جز بزرگانه
با استارفیلد من به آینده بتسدا بیشتر امیدوار شدم اینکه مایکرو حاضر نشد بازی رو با وضعیت بد منتشر کنه نشون میده مایکروسافت ارزش بازی ها بزرگ رو بلاخره به درستی درک کرده
خلاصه شدیدا منتظر بازی بعدی بتسدا که از صفر با امکانات مایکرو ساخته میشه هستم.
چرا یک دفعه رد داد؟؟این عالیه
این البته نظر دیروزشه
الان ی عده ایی میان حمله می کنن بهش که این کارمند اخراجی دون پایه سونی بوده به همین دلیل هیتر شده و از رقیب حمایت می کنه هرچند این بشر کلا نرمال نیست ولی بلاخره از کارکشته های این کاره و گذشته درخشانی داشتهاین البته نظر دیروزشه
یک ساعت پیش توئیت کرد که" استارفیلد بهترین بازی سینگل پلیر عمرشه"
it's the best single player game I've ever played
پستی که من گذاشتم جنبه خبریش مد نظرم بود یعنی امروز حتی از دیروز هم بنظرش بهتره و کاری به اینکه اصلا نرماله یا نه یا اینکه نظرش برام مهمه یا نه ندارم. در حقیقت نظر هیچ کس برام تعیین کننده نیست و فقط نظر خودم برام در مورد خوب و بد بودن بازی مهمه و بنظرم بقیه هم باید همینطور باشن و بازی رو با نظر خودشون بسنجن.الان ی عده ایی میان حمله می کنن بهش که این کارمند اخراجی دون پایه سونی بوده به همین دلیل هیتر شده و از رقیب حمایت می کنه هرچند این بشر کلا نرمال نیست ولی بلاخره از کارکشته های این کاره و گذشته درخشانی داشته