این را از صمیم قلبم میگم حقیقتا بسیار ناراحت شدم از خواندن این پستت. امیدوارم روزی همه بتوانیم به همه پلتفرم ها دسترسی داشته باشیمحیف و صد حیف که کنسول ایکس باکس یا پی سی قوی ندارم که تجربه ش کنم یعنی خوراک خودمه این بازی میتونستم ساعتها فقط رو سیارات گشت و گذار کنم
کاش برای کنسولهای سونی هم منتشر میشد
حیف و صد حیف که کنسول ایکس باکس یا پی سی قوی ندارم که تجربه ش کنم یعنی خوراک خودمه این بازی میتونستم ساعتها فقط رو سیارات گشت و گذار کنم
کاش برای کنسولهای سونی هم منتشر میشد
دلیل سوییچ نکردن موتور همینه . مادینگ بخش جدایی ناپذیره سالها مادر ها کار کردن موتور دستشونه مثل موم دیگه تغییر به یک موتوری دیگه. مکافاتهقطعا اگه با این اسکیل روی آنریل بود در خوش بینانه ترین حالت پرفورمنس بازی کمترین نگرانیمون میبود.
با فرض اینکه هیچ کدوم از سیستمها و مکانیکهای بازی حذف نمیشد.
خب باید دور مادینگ و... هم خط میکشیدیم.
حداقل دیگه به همین راحتی نبود.
===========
بنظرم وایسیم ببینیم CDPR چه گلی با UE به سر خودش و پلیرها میزنه.
گرچه قطعا از لحاظ اسکیل قابل مقایسه با SF نمیشه ولی خب شاید بنچمارک خوبی بشه برای TES بعدی و امثالهم.
من سریز ایکسم خاموشه در زمان لانچ استارفیلد یعنی کفر !!ولی روی پی سی دارم میرم با موس وکیبورد عظمیته هم روی سریز ها عالیه همروی پی سی منتهی رو هر کدوم برید برد کردیدواقعا نیاز دارم یه سری ایکس پیدا کنم بدنم شدیدا الحن نیازمند یه بازی سای فای خفنه و تا الان تقریبا هرچی از استارفیلد دیدم این عطش رو بیشتر کرده یکم با کلیت سیستم بازیهای بتسدا از قدیم الایام مشکل داشتم ولی بنظرم این ستینگ و بازیهای بتسدا قشنگ میشینن رو همدیگه.
فقط دوستانی که بازی رو تموم کردن یا نزدیک اتمام هستن با بله و خیر تو اسپویلر جواب بدن که آیا خبری از نژادهای هوشمند فضایی استایل مس افکت هم هست یا نه
وقتی ~250k نفر نسخه پریموم روی استیم بازی کردن (که قطعا این تعداد روی گیمپس بیشتر هم بوده چون فقط با 35 دلار می شد به پریموم آپگرید کرد) برای بازی که روز اول به صورت رایگان روی یک سرویس منتشر میشه عالیهView attachment 307980
از واکنش مدیران ماکرو و مصاحبه های اسپسر میشه فهمید بازی انتظارات رو به طور کامل براورده کرده،
دوست کره ایمون به نکته خوبی اشاره کرده اگه ماکرو از زبان های بیشتری پشتیبانی کنه قطعا رو فروش بازی ها تاثیر بسزایی داره