من نفهمیدم کدوم قسمتش سوال بود ولی در مورد مصرف اکسیژن یه توضیحی میدم.آقا یه سوال
من تا یه خرده راه میرم اکسیژن تموم میکنم
یه پوینت هم خرجش کردم ولی فایده نداشت
سخته مقایسه. کاملا سلیقه ایه. برای من بعد از 20 ساعت بدون شک از فال آوت 4 و 3 بهتره و مساوی با اسکایریم ولی اینطور که داره پیش میره حتی داره از اسکایریم هم برای من بهتر میشه. با همین روند اگر بعدا خراب نکنه تبدیل میشه بازی شماره یک بتزدا برای من. مخصوصا اینکه ساید کوئست فکشن برای من فوق العاده بوده و کشش و هیجان زیادی داره. داستان اصلی در مقابل ساید کوئست انگار فقط یه راهنما برای باز کردن قابلیتهای بازی بود و داستان اصلی اینوره. البته ممکنه قضاوتم زود باشه و بازی رو تموم کنم نظرم عوض بشه. این توضیحات فقط برای 20 ساعت تجربم از بازیه.سوال من این بود که در مقایسه با فالوت 4 چطوره وگرنه اگه مارکتینگ و تحسین بخوام که تبلیغات خود بازی هست
CS بازی کردی؟آقا یه سوال
من تا یه خرده راه میرم اکسیژن تموم میکنم
یه پوینت هم خرجش کردم ولی فایده نداشت
میگم که کانفلیکت حتما به معنی جور در نیومدن نیست قطعا خیلی از این مادای UI و ... با هم یه سری فایل مشترک دارن که این یکی اون یکی رو ریپلیس میکنه ولی خب در آخر کار میکنن اغلب.اینقدر اذیتم کرد بیخیال شدم هی کانفلیت میداد ! اگر تونستی از پوشه دیتات (اینترفیس) و اون فایل ini که میسازی توی داکیمونتت یه کپی بذار :P تنکس دود.
میبینم که طبق ویدئو پیش رفتی
منم همین ها رو گرفتم
اول بازی دقیقا من هم کم میاوردم نمیدونم چرا مصرف مهمات این بازی اینقدر بالاست یه چیزی بنظرم غیر طبیعیهآقا من خیلی مهمات کم میارم طبیعی یا من زیاد استفاده میکنم؟
راهی نیس ؟
میبینم که طبق ویدئو پیش رفتی
منم همین ها رو گرفتم
میگم که کانفلیکت حتما به معنی جور در نیومدن نیست قطعا خیلی از این مادای UI و ... با هم یه سری فایل مشترک دارن که این یکی اون یکی رو ریپلیس میکنه ولی خب در آخر کار میکنن اغلب.
فایل INI رو لینکش پایین گذاشتم اگه دیتا رو هم میخوای آپلود کنم یه جایی بالا 100 مگه ولی خب نمیدونم فایلای بازیت رو بهم نریزه؟!
Download Starfield Custom ini
اگه با ورتکس مشکل داری که دستی نصب کن همرو از کم اهمیت به پر اهمیت ترا که اگه چیزیو ریپلیس کرد مهم تر ها بمونه، خود بازی هم که کاریش نمیشه با این مادا.
و منی که با ادعای اعصاب آهنین داشتن Hero Worshipped رو برداشتم و استخدامشم کردم برا Crew Member، هر دفعه یک دیالوگ بشدت رندوم ول میده بیرون دوس دارم کل سفینه رو با اعضاش بفرستم تو سیاره گازی
گفتم باز حداقل خوبه میگن هدیه میاره، آخرین هدیه که آورد Toilet Paper بود
من با لیزر کاتر میرم ، خودشم شارژ میشهآقا من خیلی مهمات کم میارم طبیعی یا من زیاد استفاده میکنم؟
راهی نیس ؟
هرجا تخت دیدی بخواب تا یه مدتی 10% xp boost میدهآره من دقیقا عین ویدئو پیش رفتم ، چون یکم کمبود وقت دارم میخوام نهایت استفاده رو ببریم
حالا نکته جالب اینکه همه کارایی که این گفت رو تا الان انجام دادم ، حالا این لول 3 شد من هنوز لول 2 ام وسطاشه حالا نمیدونم بازی مثل فالوت 4 و اسکاریم که اوایلش باگ XP داشتن ، داره ! یا چی ....
هرجا تخت دیدی بخواب تا یه مدتی 10% xp boost میده