با توجه به این حجم بالایی که دارن روی گیم پس بازی میکنن اگه تا حالا اسکریپتش برای اجرای مادها نیومده باشه ، احتمالا خیلی زود منتشر میشه.این مادها روی نسخه گیم پس پی سی هم نصب میشه؟
قابل بازی هست ولی همه این عکسای ترولی که با تکسچر لود نشده میبینی بخاطر همینهرو hdd قابل بازی هست؟ ssd م جا نداره
روی گیمپس تاحالا تست نکردم هیچوقت اما تو بعضی از مادا دیدم زده واسه گیمپس از چه روشی باید استفاده بشه.این مادها روی نسخه گیم پس پی سی هم نصب میشه؟
فقط همشون با هم کامپتیبل هستن سلطان ؟
نصفشو تقریبا با Vortex نصب کردم بقیش دستی چون بعضیاش انگار با ورتکس کار نمیکرد مثل همین جت پک (نمیدونم ورتکس میتونه داخل پوشه داکیومنت بازی که مسیرش فرق داره هم چیزی بریزه یا نه! چون خیلیاش باید StarfieldCustom.ini رو دستی تغییر بدی و یه سری کد به تهش اضافه کنی تا ماد کار کنه)@majidred2011 آقا یه سوالی ، این مدها ، یک سری فایلاشون با هم یکسانه وقتی میریزی تو Interface ، چه کنیم ؟!
یه توضیح میدی کلا چطوری نصبشون کنیم لطفا ؟ چون با ورتکس هم نصب کردم ، کانفلیت داشتن خیلیاشون !!!
دقیقا متحول میکنه گرافیکو یک ریشیدم که روش میزنی دیگه قشنگ یکی دو لول گرافیک جذاب تر میشه.کل لیستی که دادی باید نصب بشن و واقعا الزامیه.
ولی این Neutral LUTs بهترین ماد این لیسته بنظرم.
خیلی خوبه.
روشهای دیگه مثل ریشید و... فقط دوباره یک فیلتر دیگه اضافه میکنه رو همینهایی که هست.
اسکریپت اکستندرهم سریع زدن براش !!!/عالی الان دیگه راه مادهای عجیب و غریب باز میشه . موتور بتسدا کریشن انجین همینش خوبه من همون روز اول رفتم همون تنظمیات fov فالوت 4رو تو کاستوم .ini گذاشتم برای استارفید FOV تغییر کرد! موتورش رو همه بلدن راه و چاهش رو از بس ماد شده .با توجه به این حجم بالایی که دارن روی گیم پس بازی میکنن اگه تا حالا اسکریپتش برای اجرای مادها نیومده باشه ، احتمالا خیلی زود منتشر میشه.
من این رو دیدم ، نمیدونم کار میکنه یا نه:
Starfield Script Extender Game Pass Loader
=============
بتای سوم Mod Orgonizer 2.5 مخصوص استارفیلد:
لینک رو از دیسکورد خودشون گرفتم.
ورتکس سرطان مغز میده به آدم ! فقط ماد ارگنایزر - ورتکس و نکسوس ماد مننجر در مقابل MO یک جک هستند. , ولی ریشید برای این یکم ممکنه مشکل ساز بهشه چون اگر فقط وایبرنت کنه خوبه ولی هر سیاره ای پالت رنگ خودش رو داره ریشید همش رو میکنه یکی / ولی برای بلوم و شارپنس و lut و افزایش کنتراست عالی میکنه بازی رو .روی گیمپس تاحالا تست نکردم هیچوقت اما تو بعضی از مادا دیدم زده واسه گیمپس از چه روشی باید استفاده بشه.
نصفشو تقریبا با Vortex نصب کردم بقیش دستی چون بعضیاش انگار با ورتکس کار نمیکرد مثل همین جت پک (نمیدونم ورتکس میتونه داخل پوشه داکیومنت بازی که مسیرش فرق داره هم چیزی بریزه یا نه!)
فقط این responsive grabbing این اواخر از کار افتاد نمیدونم کدوم ماد مشکل داشت باهاش اما خب مهمم نبود زیاد برام.
کانفلیکتم اونقد مهم نیست میتونی Show رو بزنی اونی که مهم تره رو بزاری اولویت، بین اینایی که با ورتکس نصب کردم فقط 120 فریم با اون undelayed کانفلیکت داشت که اونم دست نزدم بهش بازم داخل بازی جفتشون بدون مشکل کار میکنن.
دقیقا متحول میکنه گرافیکو یک ریشیدم که روش میزنی دیگه قشنگ یکی دو لول گرافیک جذاب تر میشه.
هنوز نفهمیدم رابطه بتسدا با این فیلـترا چیه که نمیکشه بیرون آدمو یاد اون Piss filter های زمان ps3/360 میندازه که هر بازیی رو میدیدی زرد بود
هر دو شاهکارن بتسزدا خوب وبد نداره همه rpg هاش تک نفره هر چی داد موندن برای همیشه/نسبت به Fallout 4 بنظرتون بهتره یا بدتر؟
تو همون ۳ ساعت اول همه مکانیزم های بازی رو میبینیم از جنگ سفینه ها و جنگ های با اسلحه سیستم لوت بازی سیستم اسکیل های بازی تا جا به جایی بین سیارات و .... هوش مصنوعی و تعامل با کاراکتر ها و npc ها لودینگ ها نحوه تِرَک کردن میشن ها و ..بعد ۳ ساعت به این نتیجه رسیدی بازی هیچی نداره و اقیانوسی هست به عمق یک بند انگشت؟!
سوال من این بود که در مقایسه با فالوت 4 چطوره وگرنه اگه مارکتینگ و تحسین بخوام که تبلیغات خود بازی هستهر دو شاهکارن بتسزدا خوب وبد نداره همه rpg هاش تک نفره هر چی داد موندن برای همیشه/
روی گیمپس تاحالا تست نکردم هیچوقت اما تو بعضی از مادا دیدم زده واسه گیمپس از چه روشی باید استفاده بشه.
نصفشو تقریبا با Vortex نصب کردم بقیش دستی چون بعضیاش انگار با ورتکس کار نمیکرد مثل همین جت پک (نمیدونم ورتکس میتونه داخل پوشه داکیومنت بازی که مسیرش فرق داره هم چیزی بریزه یا نه! چون خیلیاش باید StarfieldCustom.ini رو دستی تغییر بدی و یه سری کد به تهش اضافه کنی تا ماد کار کنه)
فقط این responsive grabbing این اواخر از کار افتاد نمیدونم کدوم ماد مشکل داشت باهاش اما خب مهمم نبود زیاد برام.
کانفلیکتم اونقد مهم نیست میتونی Show رو بزنی اونی که مهم تره رو بزاری اولویت، بین اینایی که با ورتکس نصب کردم فقط 120 فریم با اون undelayed کانفلیکت داشت که اونم دست نزدم بهش بازم داخل بازی جفتشون بدون مشکل کار میکنن.
دقیقا متحول میکنه گرافیکو یک ریشیدم که روش میزنی دیگه قشنگ یکی دو لول گرافیک جذاب تر میشه.
هنوز نفهمیدم رابطه بتسدا با این فیلـترا چیه که نمیکشه بیرون آدمو یاد اون Piss filter های زمان ps3/360 میندازه که هر بازیی رو میدیدی زرد بود
هردو عالی هستن فرمول بتسدا عوض نمیشه ولی اومده در یک ستینگ جدید با ویژگی های جدید داستان و کلی کویست جدید برای من که طرفدار سرسخت هستم گذاشته فالوت 4 در فضا خود تاد گفت دیگه اسکایرم درفضا . کلا بازی های بستدا با مخاطب رزونیت میشه مردم دوستشون دارن بخاطر همین فرمول های ثابتشون ولی جذاب .سوال من این بود که در مقایسه با فالوت 4 چطوره وگرنه اگه مارکتینگ و تحسین بخوام که تبلیغات خود بازی هست
میبینم که طبق ویدئو پیش رفتیباسه بکگراند Diplomat رفتم و باسه تریت ها Alien DNA و Taskmaster گرفتم و Wanted