تو تنظیمات FSR2 بصورت default روشن هستش! من خاموشش کردم.بازی مصرف پردازنده اش خیلی بهینه اس
13700k حدود 35% داره استفاده میشه بالاترین تنظمیات 90/100 میانگین فریم میگیرم روی 2k با گرافیک RTX 3090
View attachment 306724

البته چیز بدرد بخوری فعلا نزاشتن اما جالبه بازم.ولی این سایت خیلی پیشترفت کرده .قبلا ها اسم منتقد رو نمی نوشتگیم اسپات

به گفته خیلی از این منتقد ها و یوتوبرها بازی تازه بعد از قسمت Credits شروع میشهخوب من ی 2 ساعت دیگه ام بازی کردم و تا الان نمره بازی واسم بین 8.5 تا 9
بازی از نظر من 2 تا مشکل مهم داره که جلوی شاهکار شدنش رو گرفت
اول قدیمی به نظر رسیدن یک سری از مکانیزم های بازی دوم لودینگ ها که بعضی جاها واقعا حس بازی رو میگیرن (من رو ssd nvme نصب کردم و لودینگ ها اصلا طولانی نیستن در حد fade in fade out مثلا)
اما همینم به تجربه ایده آل بازی واسم ضربه زده
گانپلی و موزیک و اتمسفر بازی از نکات خیلی خیلی خوب بازی هستن همچنین بازی از نظر جزئیات واقعا در سطح بالایی هست و باید وقت گذاشت واسش
تا اینجا به نظر من نه نمره 7 عادلانه بوده نه نمره 10 استارفیلد شاهکار نیست ولی بازی خیلی خوبیه و طرفداران این سبک قطعا لذتشو خواهند برد
حالا باید بیشتر بازی کنم و نظرمو هر چند ساعت می گم
،این رو میشه هم به حساب ضعف گذاشت هم این که بازی کندی اولیه رو کاملا جبران خواهد کردمنم همینو میگم بازی اگر بدون ایراد بود متا بالا میگرفت همه ۱۰ ها هم ردیف میشد ولی وقتی ایراد ریز و درشت داره نمیشه انکارش کردخوب من ی 2 ساعت دیگه ام بازی کردم و تا الان نمره بازی واسم بین 8.5 تا 9
بازی از نظر من 2 تا مشکل مهم داره که جلوی شاهکار شدنش رو گرفت
اول قدیمی به نظر رسیدن یک سری از مکانیزم های بازی دوم لودینگ ها که بعضی جاها واقعا حس بازی رو میگیرن (من رو ssd nvme نصب کردم و لودینگ ها اصلا طولانی نیستن در حد fade in fade out مثلا)
اما همینم به تجربه ایده آل بازی واسم ضربه زده
گانپلی و موزیک و اتمسفر بازی از نکات خیلی خیلی خوب بازی هستن همچنین بازی از نظر جزئیات واقعا در سطح بالایی هست و باید وقت گذاشت واسش
تا اینجا به نظر من نه نمره 7 عادلانه بوده نه نمره 10 استارفیلد شاهکار نیست ولی بازی خیلی خوبیه و طرفداران این سبک قطعا لذتشو خواهند برد
حالا باید بیشتر بازی کنم و نظرمو هر چند ساعت می گم