نه دیگه ببین کیفیت کلی بازی رو قشنگ نشون میدهمتا از آب بینی بزی بی ارزشتره
من تازه فهمیدم قضیه لایو کنسول چیه و چطور قوم اشقیا تو را ناجوانمردانه بن میکردند بگذریمنه دیگه ببین کیفیت کلی بازی رو قشنگ نشون میده
شما ببین ۹۹ درصد بازی های +۹۰ واقعا بازی های شاهکاری بودن مثال میزنم
کوانتوم بریک ۷۸ هست حالا تا صبح بگیم ما با بازی حال کردیم ولی واقعیت اینه کوانتوم واقعا در حد همین ۷۸ هست با ایراداتش شاید برای یکی شاهکار باشه ولی بازی ایراد داره زیادم داره
RDR 2 متا ۹۷ شاید یکی بگه من باهاش حال نکردم ولی ۹۹ درصد همه قبول دارن بازی واقعا کامله
الدن رینگ به همین ترتیب بالدرز گیت به همین ترتیب
میانگین نظر ۵۰ تا گیمر که بازی رو نقد کردن و نمره دادن میگه آقا استارفیلد یکسری ایرادات داره شاید ما تموم کنیم بگیم نه آقا اونا غلط کردن بازی شاهکاره ولی بخوایم نخوایم بازی ایرادات داره که نمیذاره منتقد نمره کامل بهش بده
شاخصهای من گیمر و وزنی که به هر کدومشون میدم ، با هر منتقدی میتونه متفاوت باشه ، در نتیجه ، خیلی اوقات شده که بازی حتی بازی سال شده ولی به نظرم بازی معمولی بوده یا نمرات پایینی گرفته ولی به نظرم بازی خوبی بودهنه دیگه ببین کیفیت کلی بازی رو قشنگ نشون میده
شما ببین ۹۹ درصد بازی های +۹۰ واقعا بازی های شاهکاری بودن مثال میزنم
کوانتوم بریک ۷۸ هست حالا تا صبح بگیم ما با بازی حال کردیم ولی واقعیت اینه کوانتوم واقعا در حد همین ۷۸ هست با ایراداتش شاید برای یکی شاهکار باشه ولی بازی ایراد داره زیادم داره
RDR 2 متا ۹۷ شاید یکی بگه من باهاش حال نکردم ولی ۹۹ درصد همه قبول دارن بازی واقعا کامله
الدن رینگ به همین ترتیب بالدرز گیت به همین ترتیب
میانگین نظر ۵۰ تا گیمر که بازی رو نقد کردن و نمره دادن میگه آقا استارفیلد یکسری ایرادات داره شاید ما تموم کنیم بگیم نه آقا اونا غلط کردن بازی شاهکاره ولی بخوایم نخوایم بازی ایرادات داره که نمیذاره منتقد نمره کامل بهش بده
این نقد رو حتما ببینید به همه جوانب بازی خیلی خوب میپردازه.آقا من شمارو نمیدونم، ولی من اصلا و ابدا منتقد های این سایت های گیم اسپات آی جی ان و غیره رو قبول ندارم، اصلا و ابدا گیمر نیستن منتقد هاشون، منتقد هستن،گیمر نیستن.
بهترین کار اینه که شما تا الان یه یوتیوبر که سلیقش به سلیقتون بخوره پیدا کرده باشین چون ازین سایت ها آبی گرم نمیشه.
چنین شخصی واسه من Gmanlives هست که تا حالا نشده بگه یه گیم خوبه من بگیرم بدم بیاد و استارفیلد رو تایید کرد. ریویو هاشم خیلی فان و جالب هست حوصله آدم سر نمیره.
خلاصه که این سایت ها و منتقد های Virgin رو بزارید کنار،
Embrace Chad Gman culture.
Gmanlives Starfield Review
تو تنظیمات FSR2 بصورت default روشن هستش! من خاموشش کردم.بازی مصرف پردازنده اش خیلی بهینه اس
13700k حدود 35% داره استفاده میشه بالاترین تنظمیات 90/100 میانگین فریم میگیرم روی 2k با گرافیک RTX 3090
View attachment 306724
ولی این سایت خیلی پیشترفت کرده .قبلا ها اسم منتقد رو نمی نوشتگیم اسپات