Xbox STARFIELD

سازنده
Bethesda Game Studios
تاریخ انتشار
September 6, 2023
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___pbs.twimg.com_media_E32OINtXwAAKVMa_format=jpg&name=large.jpg

Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Bethesda Softworks]

[اطلاعات بازی]

[اسکرین شات]
keith-beltramini-starfield-teaser-010.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-008.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-009.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-011.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-014.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-007.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-013.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-004.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-012.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-003.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-006.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-005.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-001.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-002.jpg

[کانسپت آرت]

[تیزر رونمایی E3 2018]

[تیزر تریلر E3 2020]

[Official YouTube Playlist]

آخرین ویرایش:
اینو تو تاپیک امتیازات هم گذاشتم ولی اونجا اینقد شت پست میکنن و در مورد همه چی غیر مشکلات و نکات مثبتش حرف میزنن اینجا هم میزارم: :D

---

ویدیوی MrMattyPlays رو میدیدم که یکی از گنده ترین چنلای بتسدا محور یوتوب هست و بنظرم چون تمرکز رو عناوین بتسدا داره و تجربشم تو این عناوین بیشتر از منتقدای دیگس نظرش میشه گفت مهم تره.

میگه انتظارش از Space Exploration خیلی بیشتر بوده در صورتی که اینجا بخاطر اینکه Seamless نیست و باید هی یکی یکی سیاره ها و چیزای دیگه رو انتخاب کنی و لودینگ ببینی Immersion رو از بین میبره و لذت بخش نیست (اینو از روی تریلرا هم میشد فهمید از بس پر کاتسین بود و هیچ ورود و خروج Manual ـی دیده نمیشد توش)

در مورد داستان میگه خیلی راحت بهترین Main Quest بازیا بستدا رو داره.
کوئست دیزاین هم میگه از دی ال سی فار هاربر Fallout 4 درس گرفتن و همون مسیرو ادامه دادن و نتیجش هم عالی در اومده، کوئست لاینا طولانی که به جاهای خیلی خوب ختم میشه و با Oblivion مقایسش کرد.
میگه خیلی بیشتر از اسکایریم توی شهرای اصلی ان پی سی میبینید که ممکنه به کوئستای جالب ختم بشه، تعداد دیالوگا هم خیلی زیاده و اگه با Lore حال کنید یک بخشی از فانش فقط حرف زدن با ان پی سی های مختلف هست.

انتخاب هایی هم که جلوت میزاره میگه عالیه و شاید تاثیر گذار ترین عنوانشون باشه از این نظر، همینطور کامپنین ها هم فقط دنبالتون نمیان که تو کامبت کمک کنن و خیلی بیشتر از گذشته به اتفاقایی که میوفته واکنش نشون میدن و نمایشی نیستن.

کامبت از بازیای قبلی بهتره اما هنوز AI دشمنا زیاد خوب نیست که روی تجربه کامبت تاثیر میزاره اما میگه اسپیس کامبت بشدت چالش برانگیز و عالیه در حدی که تو فضا بیشتر از روی زمین کشته شده.

یک ایراد دیگه ای هم که داره انگار مثل سایبرپانک این قضیه بکگراندا تاثیر کافی روی دیالوگ و اتفاقات نداره و کم پیش میاد که تو دیالوگا بهش اشاره بشه.

در مورد چهره ها و انیمیشنش همونطوری که تو تریلرا دیدیم با اینکه بهتر شده اما هنوز در سطح بازیای دیگه نیست مثل همیشه!
لودینگا خیلی اذیت میکنه مخصوصا تو یکی از شهرا که خیلی تعداد لودینگا زیاد میشه.

سَوندترکا میگه بشدت قویه، بهترین کار بتسدا هست تو این زمینه.

---

خلاصه چیزی که من از نقدایی که خوندم برداشت کردم اینه که بازی به اون چیزایی که وعده داده بود عمل کرده و کسی که اهل بازیای بتسدا باشه احتمالا نهایت لذتو ببره.

اما این قضیه فنی عقب نگه داشته بازی رو، انجین با آپدیتایی که گرفته هنوز پوسیدس، درسته مثل قدیم لانچ پر باگی نیست اما از طراحی چهره و انیمیشناش گرفته تا لودینگای زیاد و Seamless نبودن دنیاش هنوز همون عقب موندگی همیشگی بتسدا رو داره.
که خب گیر دادن بهش منطقی هم هست، لودینگ اسکرین نسل 7-8 نمیشد خیلی ایراد گرفت ازش اما این نسل با این SSD های خفن هنوز اینقد درگیر لودینگ و مشکلات فنی باشی قطعا رو نمرات تاثیر زیادی داره.

آخرین ویرایش:
اینا اگه میخواستن این بازیو خطی دربیارن مثل انچارتد متای بازی 110 میشد :-"
حاجی بیخیال، این بحثا رو تو این تاپیک نیار بزار تو همون تاپیک بقلی بمونه :D

اینجا ما باید کل تمرکزمون رو بزاریم رو ریلود کردن پیج NexusMod بازی که ببینیم کی اولین ماد NSFW رو میسازه :>

حاجی بیخیال، این بحثا رو تو این تاپیک نیار بزار تو همون تاپیک بقلی بمونه :D

اینجا ما باید کل تمرکزمون رو بزاریم رو ریلود کردن پیج NexusMod بازی که ببینیم کی اولین ماد NSFW رو میسازه :>
برادر ما شما رو قبول داریم. وقتی بازیش کردی بیا بگو داستانش در مقایسه با 4 fallout و skyrim چه طوره. خیلی دیدم بعضی از نقد ها می کن خوب نیست.

• Cool
Reactions: majidred2011
اصلا ACG قابل قبول نیست برای، ACG برای صنعت گیم در حد Jamie Oliver در آشپزی هست! نوب سگ هیتر هست و هر موقع اسمش میاد من Trigger میشم. صبر کنید برای Ranton که البته چند ماه هم طول میده احتمالا تا یک چیزی پست کنه! (حقیقتش سر اینکه Ranton دوستش نداره من همسو با نظر Ranton هستم)
7/10

• Like
Reactions: ArefTheGreat
Starfield is one of the buggiest space game I've ever seen

آخ آخ آخ ACG خیلی عصبانیه از دست باگهای بازی!
اولش آره اینو میگه ولی در ادامه کلا با بازی خیلی حال کرده. هرچند این باگ ها در مقایسه با بازیهای قبلی بتسدا بنظر خیلی کم تر شدن.

آقا من شمارو نمی‌دونم، ولی من اصلا و ابدا منتقد های این سایت های گیم اسپات آی جی ان و غیره رو قبول ندارم، اصلا و ابدا گیمر نیستن منتقد هاشون، منتقد هستن،گیمر نیستن.
بهترین کار اینه که شما تا الان یه یوتیوبر که سلیقش به سلیقتون بخوره پیدا کرده باشین چون ازین سایت ها آبی گرم نمیشه.
چنین شخصی واسه من Gmanlives هست که تا حالا نشده بگه یه گیم خوبه من بگیرم بدم بیاد و استارفیلد رو تایید کرد. ریویو هاشم خیلی فان و جالب هست حوصله آدم سر نمیره.
خلاصه که این سایت ها و منتقد های Virgin رو بزارید کنار،
Embrace Chad Gman culture.
Gmanlives Starfield Review

یه پستی بدم برم
چه بخوایم چه نخوایم بازی اون طور که باید نیست حالا ما بگیم ۲ تا منتقد اصلا ۴ تا منتقد هیت دادن ولی کلیت ماجرا داره میگه بازی در حد انتظارات و هایپ نبوده
تعارف که نداریم FH5 رو داریم که میاد متا ۹۲ میگیره با صلابت یه مدت دیگه FM میاد و نشون میده بازی اگر کیفیت بالا داشته باشه هیت دادن چند تا منتقد تاثیری در امتیاز کلی نداره
خیلی از ما انتظار متای بالای ۹۴ داشتیم ولی واضحه بازی اون طور که باید نبوده
در کل یه چی به من اثبات شده غیر از چند IP خاص بقیه بازی های مایکرو چه بخوایم چه نخوایم توی همین رنج اکثرا امتیاز میگیرن
الان من دیگه شخصا انتظاری از گیرز بعدی یا هلبلید یا فیبل هم ندارم که متای +۹۰ بگیرن حالا اصلا بگیم با XBOX لج دارن ولی این متا ثابت کرد با این هزینه سنگین و این تبلیغات عظیم و تیم قوی بازم نتونستن +۹۰ بگیرن این اتفاق برای کمپین هیلو اینفینیت هم افتاد و در آینده هم میفته قطعا برای IP ها
حداقل من دیگه عمرا سره بازی های XBOX کل کل متا راه بندازم

یه پستی بدم برم
چه بخوایم چه نخوایم بازی اون طور که باید نیست حالا ما بگیم ۲ تا منتقد اصلا ۴ تا منتقد هیت دادن ولی کلیت ماجرا داره میگه بازی در حد انتظارات و هایپ نبوده
تعارف که نداریم FH5 رو داریم که میاد متا ۹۲ میگیره با صلابت یه مدت دیگه FM میاد و نشون میده بازی اگر کیفیت بالا داشته باشه هیت دادن چند تا منتقد تاثیری در امتیاز کلی نداره
خیلی از ما انتظار متای بالای ۹۴ داشتیم ولی واضحه بازی اون طور که باید نبوده
در کل یه چی به من اثبات شده غیر از چند IP خاص بقیه بازی های مایکرو چه بخوایم چه نخوایم توی همین رنج اکثرا امتیاز میگیرن
الان من دیگه شخصا انتظاری از گیرز بعدی یا هلبلید یا فیبل هم ندارم که متای +۹۰ بگیرن حالا اصلا بگیم با XBOX لج دارن ولی این متا ثابت کرد با این هزینه سنگین و این تبلیغات عظیم و تیم قوی بازم نتونستن +۹۰ بگیرن این اتفاق برای کمپین هیلو اینفینیت هم افتاد و در آینده هم میفته قطعا برای IP ها
حداقل من دیگه عمرا سره بازی های XBOX کل کل متا راه بندازم
متا از آب بینی بزی بی ارزشتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or