فردا که ارلی اکسسه مردم تجربیاتشونو میگن.اقا بازی روی سری اس خبر ندارید چجور احرا میشه؟ میخوام رو اون بگیرمش اگه خوب نیست صبر کنم جند ماه دیگه رو دستگاه بهتری برم
1080p با 30 فریم.اقا بازی روی سری اس خبر ندارید چجور احرا میشه؟ میخوام رو اون بگیرمش اگه خوب نیست صبر کنم جند ماه دیگه رو دستگاه بهتری برم
اقا بازی روی سری اس خبر ندارید چجور احرا میشه؟ میخوام رو اون بگیرمش اگه خوب نیست صبر کنم جند ماه دیگه رو دستگاه بهتری برم
XSX 4K 30FPSاقا بازی روی سری اس خبر ندارید چجور احرا میشه؟ میخوام رو اون بگیرمش اگه خوب نیست صبر کنم جند ماه دیگه رو دستگاه بهتری برم
پول گرفتن بابا ، ریویوی ACG ببین.ضمنا میگه باگ خاصی ندیده تا حالا.
به ign و گیم اسپات خوشبین نبودم (همراه بادوستاشون مثل کوتاکو و گیم رنت) ولی انتظار ۷ هم نداشتم . از اون بازیهایی هست که باید تجربش کنم تا ببینم واقعن چیکار کرده ولی اگر همون المان های BGS رو پاک و تمیز پیاده کرده باشن و شوتینگ خفنی داشته باشه already باید ۹ رو بگیره wtf? مگر این که توی رول پلی وکوئست های اصلی گند اساسی زده باشه . خلاصه برای تجربش بی صبرم.
اصلا ACG قابل قبول نیست برای، ACG برای صنعت گیم در حد Jamie Oliver در آشپزی هست! نوب سگ هیتر هست و هر موقع اسمش میاد من Trigger میشم. صبر کنید برای Ranton که البته چند ماه هم طول میده احتمالا تا یک چیزی پست کنه! (حقیقتش سر اینکه Ranton دوستش نداره من همسو با نظر Ranton هستم)پول گرفتن بابا ، ریویوی ACG ببین.