حاجی بیخیال، این بحثا رو تو این تاپیک نیار بزار تو همون تاپیک بقلی بمونهاینا اگه میخواستن این بازیو خطی دربیارن مثل انچارتد متای بازی 110 میشد![]()

برادر ما شما رو قبول داریم. وقتی بازیش کردی بیا بگو داستانش در مقایسه با 4 fallout و skyrim چه طوره. خیلی دیدم بعضی از نقد ها می کن خوب نیست.حاجی بیخیال، این بحثا رو تو این تاپیک نیار بزار تو همون تاپیک بقلی بمونه
اینجا ما باید کل تمرکزمون رو بزاریم رو ریلود کردن پیج NexusMod بازی که ببینیم کی اولین ماد NSFW رو میسازه![]()
7/10اصلا ACG قابل قبول نیست برای، ACG برای صنعت گیم در حد Jamie Oliver در آشپزی هست! نوب سگ هیتر هست و هر موقع اسمش میاد من Trigger میشم. صبر کنید برای Ranton که البته چند ماه هم طول میده احتمالا تا یک چیزی پست کنه! (حقیقتش سر اینکه Ranton دوستش نداره من همسو با نظر Ranton هستم)
اولش آره اینو میگه ولی در ادامه کلا با بازی خیلی حال کرده. هرچند این باگ ها در مقایسه با بازیهای قبلی بتسدا بنظر خیلی کم تر شدن.Starfield is one of the buggiest space game I've ever seen
آخ آخ آخ ACG خیلی عصبانیه از دست باگهای بازی!
منظورش از باگ، جک و جونور های بازی بوداولش آره اینو میگه ولی در ادامه کلا با بازی خیلی حال کرده. هرچند این باگ ها در مقایسه با بازیهای قبلی بتسدا بنظر خیلی کم تر شدن.
من حواسم به زیرنویس بود متوجه کنایه اش نشدم. اوه شتمنظورش از باگ، جک و جونور های بازی بود![]()

متا از آب بینی بزی بی ارزشترهیه پستی بدم برم
چه بخوایم چه نخوایم بازی اون طور که باید نیست حالا ما بگیم ۲ تا منتقد اصلا ۴ تا منتقد هیت دادن ولی کلیت ماجرا داره میگه بازی در حد انتظارات و هایپ نبوده
تعارف که نداریم FH5 رو داریم که میاد متا ۹۲ میگیره با صلابت یه مدت دیگه FM میاد و نشون میده بازی اگر کیفیت بالا داشته باشه هیت دادن چند تا منتقد تاثیری در امتیاز کلی نداره
خیلی از ما انتظار متای بالای ۹۴ داشتیم ولی واضحه بازی اون طور که باید نبوده
در کل یه چی به من اثبات شده غیر از چند IP خاص بقیه بازی های مایکرو چه بخوایم چه نخوایم توی همین رنج اکثرا امتیاز میگیرن
الان من دیگه شخصا انتظاری از گیرز بعدی یا هلبلید یا فیبل هم ندارم که متای +۹۰ بگیرن حالا اصلا بگیم با XBOX لج دارن ولی این متا ثابت کرد با این هزینه سنگین و این تبلیغات عظیم و تیم قوی بازم نتونستن +۹۰ بگیرن این اتفاق برای کمپین هیلو اینفینیت هم افتاد و در آینده هم میفته قطعا برای IP ها
حداقل من دیگه عمرا سره بازی های XBOX کل کل متا راه بندازم
نه دیگه ببین کیفیت کلی بازی رو قشنگ نشون میدهمتا از آب بینی بزی بی ارزشتره
من تازه فهمیدم قضیه لایو کنسول چیه و چطور قوم اشقیا تو را ناجوانمردانه بن میکردندنه دیگه ببین کیفیت کلی بازی رو قشنگ نشون میده
شما ببین ۹۹ درصد بازی های +۹۰ واقعا بازی های شاهکاری بودن مثال میزنم
کوانتوم بریک ۷۸ هست حالا تا صبح بگیم ما با بازی حال کردیم ولی واقعیت اینه کوانتوم واقعا در حد همین ۷۸ هست با ایراداتش شاید برای یکی شاهکار باشه ولی بازی ایراد داره زیادم داره
RDR 2 متا ۹۷ شاید یکی بگه من باهاش حال نکردم ولی ۹۹ درصد همه قبول دارن بازی واقعا کامله
الدن رینگ به همین ترتیب بالدرز گیت به همین ترتیب
میانگین نظر ۵۰ تا گیمر که بازی رو نقد کردن و نمره دادن میگه آقا استارفیلد یکسری ایرادات داره شاید ما تموم کنیم بگیم نه آقا اونا غلط کردن بازی شاهکاره ولی بخوایم نخوایم بازی ایرادات داره که نمیذاره منتقد نمره کامل بهش بده
شاخصهای من گیمر و وزنی که به هر کدومشون میدم ، با هر منتقدی میتونه متفاوت باشه ، در نتیجه ، خیلی اوقات شده که بازی حتی بازی سال شده ولی به نظرم بازی معمولی بوده یا نمرات پایینی گرفته ولی به نظرم بازی خوبی بودهنه دیگه ببین کیفیت کلی بازی رو قشنگ نشون میده
شما ببین ۹۹ درصد بازی های +۹۰ واقعا بازی های شاهکاری بودن مثال میزنم
کوانتوم بریک ۷۸ هست حالا تا صبح بگیم ما با بازی حال کردیم ولی واقعیت اینه کوانتوم واقعا در حد همین ۷۸ هست با ایراداتش شاید برای یکی شاهکار باشه ولی بازی ایراد داره زیادم داره
RDR 2 متا ۹۷ شاید یکی بگه من باهاش حال نکردم ولی ۹۹ درصد همه قبول دارن بازی واقعا کامله
الدن رینگ به همین ترتیب بالدرز گیت به همین ترتیب
میانگین نظر ۵۰ تا گیمر که بازی رو نقد کردن و نمره دادن میگه آقا استارفیلد یکسری ایرادات داره شاید ما تموم کنیم بگیم نه آقا اونا غلط کردن بازی شاهکاره ولی بخوایم نخوایم بازی ایرادات داره که نمیذاره منتقد نمره کامل بهش بده
این نقد رو حتما ببینید به همه جوانب بازی خیلی خوب میپردازه.آقا من شمارو نمیدونم، ولی من اصلا و ابدا منتقد های این سایت های گیم اسپات آی جی ان و غیره رو قبول ندارم، اصلا و ابدا گیمر نیستن منتقد هاشون، منتقد هستن،گیمر نیستن.
بهترین کار اینه که شما تا الان یه یوتیوبر که سلیقش به سلیقتون بخوره پیدا کرده باشین چون ازین سایت ها آبی گرم نمیشه.
چنین شخصی واسه من Gmanlives هست که تا حالا نشده بگه یه گیم خوبه من بگیرم بدم بیاد و استارفیلد رو تایید کرد. ریویو هاشم خیلی فان و جالب هست حوصله آدم سر نمیره.
خلاصه که این سایت ها و منتقد های Virgin رو بزارید کنار،
Embrace Chad Gman culture.
Gmanlives Starfield Review