پس اگه اینجوریه، بازی تو مکزیکه، باید کل مکزیکو شامل بشه، چه ربطی داره.داداش بازی تو فضاست چطوری وسعت نداشته باشه ؟ اسکایریم و ویتچر و ردد نیست که بگی تو یه نقشه خلاصه بشه
خود تاد هم گفت منتظر تکنولوژی بودیم پیشرفت کنه تا این بازی رو بسازیم که بنظرم برای همچین بازی همچنان زوده ولی با این حال شکست نخورد
اینطور که میگین باید یه دور بازی رو تموم کنی بعد بیوفتی رو جون new game+ اونجا شخم بزنی![]()
با سخت افزار فعلی کنسولها عملا چاره ای نداشتن. بین بازیهای امسال یکی از کمترین مشکلات فنی روداره بازی. هرچند احتمالا بعد یه مد آنلاک هم بزارن.بعد از 2 ساعت بازی روی sx
*نظر شخصی*:
یه دست مریزاد و یه خاک بر سر تقدیم به سازنده های بازی
دست مریزاد بابت ساختن چنین بازی عظیم و شاهکاری که واقعا بی انتها میذاره اکتشاف کنید.
محیط های بازی فوق العاده طراحی شدن و همینطور کامیونیکیشن تو بازی فوق العاده ست.
خاک بر سر هم به خاطر 30 فریم بودن چنین شاهکاری که بعد از 2 ساعت چشمام انقد درد گرفت اومدم استراحت کنم
درسته بازی خیلی بزرگه ولی واقعا ای کاش یه فکری واسه این قضیه کنن چون بعد از یکی دو ساعت بازی کردن قشنگ خسته میکنه آدمو. بدتر از اون اینکه تو بعضی محیط های شلوغ کمتر از 30 هم میاد.
یعنی چی اخه؟ من تازه رفتم واسه خدمتکار ایستگاه مترو کاپوچینو خریدم که مخشو بزنم بعد اینا میگن راش کنید؟
اون بی اف داره کهیعنی چی اخه؟ من تازه رفتم واسه خدمتکار ایستگاه مترو کاپوچینو خریدم که مخشو بزنم بعد اینا میگن راش کنید؟![]()
حقیقتا من خودم بعد از اینکه Main quest بازی به اتمام برسونم جذابیت بازی برای من نصف میشه، شاید یه زمانی با oblivion و fallout 3 این حس ماجراجویی بعد از اتمام بازی همچنان برقرار بود ولی این قضیه مال 2 دهه پیشه که با بالاتر رفتن سن و تکرار یک سری فرمول ها اون طراوت و حس تازگی رو برای من نوعی نداره که دوباره بخوام چیزی که تهشو میدونم چیه دوباره انجام بدم حتی اگه 70% کانتنت ها رو تو playthrough اول نرفته باشم. جالب اینجاست از pete hines گرفته تا منتقد forbes تا tom warren و و خیلی های دیگه میگن اول main quest برید و تو new game + به انجام ساید کوئست ها بپردازید! البته برداشت من این هست که با new game + به دلیل قابلیت هایی که کاراکترمون نگه میداره آپشن های جدید تو روند داستان و گیم پلی ببینیم، حالا باز باید خودمون ببینیم چی به چیه.اقا یکی یک توضیح میده چرا اکثر جاها گفتن کمپینگ رو اول کامل برین ، بعد توی New Game+ برین اکسپلور ؟![]()
ظاهرا بعد از تموم کردن بازی یه چیزی تو ng+ اضافه میشه که من نرفتم اسپویل کنم برای خودماقا یکی یک توضیح میده چرا اکثر جاها گفتن کمپینگ رو اول کامل برین ، بعد توی New Game+ برین اکسپلور ؟![]()
اقا یکی یک توضیح میده چرا اکثر جاها گفتن کمپینگ رو اول کامل برین ، بعد توی New Game+ برین اکسپلور ؟![]()
فعلن نمیگن، مثل این که اسپویلر دارهیعنی چی اخه؟ من تازه رفتم واسه خدمتکار ایستگاه مترو کاپوچینو خریدم که مخشو بزنم بعد اینا میگن راش کنید؟![]()
من هم همینطور همیشه حواسم به فرعی ها پرت میشه و اصلا اوپن ورلد رو برای همین دوست دارم ولی یه ویدئو دیدم که طرف تاکید داشت یه سری قابلیتها با خط داستانی اصلی باز میشن و به گشت و گذار کمک میکنه برای همین حالا نه در حد تموم کردن داستان اصلی ولی در حد دسترسی به قابلیتها اینطور که گفته میشه بهتره داستان اصلی رو تا حدودی جلو ببریم.من همیشه برعکس کار میکنم و توی ۹۹٪ بازیها، بعد از چند تا مأموریت اولیه میرم سراغ چیزهای فرعی و بعضی وقتها انقدر درگیر اونها میشم که بعد از ۳۰،۴۰ ساعت دیگه خسته میشم و بخش اصلی رو ول میکنم!
این دفعه باید سیستم رو عوض کنم، با اینکه ترک عادت سخته!![]()
![]()