Xbox STARFIELD

سازنده
Bethesda Game Studios
تاریخ انتشار
September 6, 2023
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___pbs.twimg.com_media_E32OINtXwAAKVMa_format=jpg&name=large.jpg

Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Bethesda Softworks]

[اطلاعات بازی]

[اسکرین شات]
keith-beltramini-starfield-teaser-010.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-008.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-009.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-011.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-014.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-007.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-013.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-004.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-012.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-003.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-006.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-005.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-001.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-002.jpg

[کانسپت آرت]

[تیزر رونمایی E3 2018]

[تیزر تریلر E3 2020]

[Official YouTube Playlist]

آخرین ویرایش:

برای اینکه به تجربه بهتری از بازی داشته باشید این ویدئو رو ببینید. یه سری چیزا رو با توجه به اینکه برگشت ناپذیر هستن بهتره از اول در جریانش باشید و بهشون دقت کنید بجای اینکه تجربتون خراب شه و مجبور بشید از اول برید.

به طور خلاصه first impression ام از بازی خوب بوده و چیزی نبود که تو ذوق بخوره. شاید چیزی کمی تو تجربه بازی اثر بذاره loading ها هستش که تجربه seamless بهت نمیده. البته با NVME Gen. 5 کلا loading برای من خیلی سریعه. در حد 2-3 ثانیه. برای این بازی حتما باید NVME SSD داشته باشید وگرنه loading ها اذیت تون می کنه. با درنظر گرفتن scope بازی شاید وجود loading تا حدی ضروری بوده ولی به نظر من روی PC می تونستن این اثر loading رو کم کنند حداقل داخل سفینه یا محیط های بسته. ولی از سیاره به سیاره دیگه خب load کردن asset هایی بازی تقریبا ضروریه.
--------------------
خب نمیشد روی کنسولها لودینگ داشته باشه و تو PC نه.
من میخوام بگم لود کردن سیاره ها هم نباید لودینگ داشته باشه ، بازیهای دیگه ای هستن که این کار رو میکنن.
ولی خب وقتی انجینت تا این حد فسیل باشه با آپدیتهای سنگین هم نهایت همین عایدت میشه.
از این دست موارد حتی سفرهای بین سیاره ای رو هم خیلی بی روح میکنه و از ایمرسیو بودنش کم میکنه ، چیزی که الان هست مثل تلپورت یا فست ترول میمونه تا سفر بین سیاره ای.
میری Elite بازی میکنی یا ویدئوهای استارسیتزین رو میبینی و... واقعا خیره کنندست.

بنظرم اگه حد وسط رو میگرفتن این مورد خیلی جذابتر از اینی که الان هست میتونست باشه.

کلا بازی از لحاظ استفاده از تکنولوژی ، طراحی مدرن سیستمها و... تلفیقی از قابلیتهاییه که بتسدا 20-15 سال پیش بهش رسیده + ویژگیهای جدیدی که برای استارفیلد در نظر گرفتن.
اینه که بازی که میکنی اینجا و اونجا پتانسیل میبینی که استفاده نشده یا به خوبی پیاده نشده و خب این حیفه واقعا.
============
اتفاقا من خیلی خیلی دوست دارم منتقدها این بخش رو بیشتر روش زوم کنن یا اگه میخوان نمره کم کنن روی این مسائل بیشتر تمرکز کنن.
شاید بالاخره بتسدا به این نتیجه برسه که باید یک حرکت پایه ای بزنه.

چرا من نباید TES 6 یا فالوت بعدی رو تو بهترین حالت خودش بازی کنم ؟
از اونطرف بازی همچنان مادفرندلی باشه ، کی میگه این دوتاش با هم نمیشه؟
برای خود بتسدا انتخاب سختیه؟
خب برای چه استودیویی سخت نیست؟

من هم همینطور همیشه حواسم به فرعی ها پرت میشه و اصلا اوپن ورلد رو برای همین دوست دارم ولی یه ویدئو دیدم که طرف تاکید داشت یه سری قابلیتها با خط داستانی اصلی باز میشن و به گشت و گذار کمک میکنه برای همین حالا نه در حد تموم کردن داستان اصلی ولی در حد دسترسی به قابلیتها اینطور که گفته میشه بهتره داستان اصلی رو تا حدودی جلو ببریم.
رفیق چون کلا سلایق گیمینگم شبیه خودته میپرسم، بازی اونطور که fextralife و acg تعریف کردن هست؟ اابته خب قاعدتا هنوز اونقدر بازی نکردی.....

• Like
Reactions: ali-ps

حدود 2 ساعت در مورد بازی صحبت میکنن، چیزی که بین همشون مشترک بود، شروع سخت بازی در ساعات ابتدایی هست حتا تا 20-30 ساعت، جالب هست که همشون پیشنهاد میکنن بچسبین داستان اصلی بازی ،تا بازی بیفته روی غلطک، بازی اینقدر بزرگ و عظیم هست که اگر بخواید ماموریت های اصلی بازی رو کم برید ممکنه در اون دنیا گم بشین و احساس کنین بازی رو اشتباه انجام میدین، بازی توی این مورد یکم مشکل داره و بهترین راهنمای دنیای بازی ماموریت های اصلی هستند. اما وقتی که این مرحله سردرگمی رو رد کنین، پاداشتون رو میگیرین با یک شاهکار طرف هستین
Screenshot_20230901_163559_Chrome.jpg

رفیق چون کلا سلایق گیمینگم شبیه خودته میپرسم، بازی اونطور که fextralife و acg تعریف کردن هست؟ اابته خب قاعدتا هنوز اونقدر بازی نکردی.....
متاسفانه من هنوز شروع نکردم (چون هنوز دانلودم تموم نشده) وقتی بازی کنم حتما مثل هر بازی دیگه میام و نظرم رو میگم
ولی بین این همه نقد و توضیحاتی که اومده برداشتم فعلا اینه که با سلیقه من احتمالا همه چیز قراره اوکی باشه غیر از این قضیه لودینگ و شکسته شدن immersion بازی بخاطر لودینگ. حالا باید وقتی بازی کردم ببینم لودینگ اذیت میکنه یا نه ولی از بقیه لحاظ هیچ کدوم از مشکلاتی که در نقدها بود مثل نبود مینی مپ (مثل بقیه بازیهای بتزدا) یا سایلنت بودن کاراکتر یا گرافیک یا باگ و اینها در حدی که در نقدها دیدم برای من مشکل حساب نمیشن. یه سری چیزها رو میشه به عنوان مشکل در نظر گرفت و باید بتزدا حتما رفعشون کنه مثل انجین بازی و محدودیتهای فنی ولی برداشتم فعلا اینه که تجربه خود گیم از لحاظ داستان و کوئست و آرت و موسیقی و اتمسفر و گیم پلی و اینها همونیه که باید باشه و مشکلی نداره.
در مورد fextralife اینها 3 نفرن نفر اصلی cas سلیقه اش دقیقا مثل خودمه (طرفدار بازیهای RPG اوپن ورلد و مسائلی از این دست) بنابر این نقدش رو قبول دارم. ضمنا cas حتی قبل از بازی کردن استارفیلد حدود یک ماه پیش بالدر 3 رو بازی سال میدونست و فن بتزدا نیست که بگیم بخاطر فن بودن تعریف میکنه. اتفاقا میگه که انتظارش پایین بوده و بازی بهتر از اون چیزی که قبلا تصور میکرده بوده.

حدود 2 ساعت در مورد بازی صحبت میکنن، چیزی که بین همشون مشترک بود، شروع سخت بازی در ساعات ابتدایی هست حتا تا 20-30 ساعت، جالب هست که همشون پیشنهاد میکنن بچسبین داستان اصلی بازی ،تا بازی بیفته روی غلطک، بازی اینقدر بزرگ و عظیم هست که اگر بخواید ماموریت های اصلی بازی رو کم برید ممکنه در اون دنیا گم بشین و احساس کنین بازی رو اشتباه انجام میدین، بازی توی این مورد یکم مشکل داره و بهترین راهنمای دنیای بازی ماموریت های اصلی هستند. اما وقتی که این مرحله سردرگمی رو رد کنین، پاداشتون رو میگیرین با یک شاهکار طرف هستین
View attachment 306890

این قضیه بزرگی بی حد و مرز بازی ، انگار قشنگ پاشه اشیلش شده ! هم اینکه بازی های بتسدا معمولا مپ اونطوری ندارن ، هم چون خیلی بازی بزرگه در نتیجه لودینگ میاد وسط بازی (طبیعی هم هست) و هم اینکه باعث شده از بار RP بازی هم کم بشه ... متاسفانه انگار اینجا برعکس F4 شده و از اون ور بوم افتادن :D هر چند برای ماها که میخوایم چندصد ساعت پلی بدیم این چیزا خیلی مهم نیست و اتفاقا جذاب ترم هست (اندازه بی حد و مرز) ولی خوب حق میدم که باعث سردرگمی ، کم تر شدن حس و ضعیف شدن RP بازی بشه.

متاسفانه من هنوز شروع نکردم (چون هنوز دانلودم تموم نشده) وقتی بازی کنم حتما مثل هر بازی دیگه میام و نظرم رو میگم

من برعکس شمام ، بازی رو دیشب خریدم ، امروز دانلودش تمام شد ، ولی استاندارد هست و باید تا چهارشنبه صبر کنم ، ما مثل هم نیستیم :D

ولی بین این همه نقد و توضیحاتی که اومده برداشتم فعلا اینه که با سلیقه من احتمالا همه چیز قراره اوکی باشه غیر از این قضیه لودینگ و شکسته شدن immersion بازی بخاطر لودینگ. حالا باید وقتی بازی کردم ببینم لودینگ اذیت میکنه یا نه ولی از بقیه لحاظ هیچ کدوم از مشکلاتی که در نقدها بود مثل نبود مینی مپ (مثل بقیه بازیهای بتزدا) یا سایلنت بودن کاراکتر یا گرافیک یا باگ و اینها در حدی که در نقدها دیدم برای من مشکل حساب نمیشن. یه سری چیزها رو میشه به عنوان مشکل در نظر گرفت و باید بتزدا حتما رفعشون کنه مثل انجین بازی و محدودیتهای فنی ولی برداشتم فعلا اینه که تجربه خود گیم از لحاظ داستان و کوئست و آرت و موسیقی و اتمسفر و گیم پلی و اینها همونیه که باید باشه و مشکلی نداره.
در مورد fextralife اینها 3 نفرن نفر اصلی cas سلیقه اش دقیقا مثل خودمه (طرفدار بازیهای RPG اوپن ورلد و مسائلی از این دست) بنابر این نقدش رو قبول دارم. ضمنا cas حتی قبل از بازی کردن استارفیلد حدود یک ماه پیش بالدر 3 رو بازی سال میدونست و فن بتزدا نیست که بگیم بخاطر فن بودن تعریف میکنه. اتفاقا میگه که انتظارش پایین بوده و بازی بهتر از اون چیزی که قبلا تصور میکرده بوده.
fextralife اول نقدش هم میگه بیشتر فانتزی دوست داره تا فضایی.

دیر رسید ولی با دست پر رسید! من میرم حدود یک ماه دیگه میام امتیاز میدم :D View attachment 306936
سری ایکس باندل halo با کنترلر نسخه ۲۰ سالگی در کنار ps3 fat با ابهت کافی نبود که starfield رو هم گذاشتی بالاشون:((:((

درود به شرفت با این سلیقه خوبت پسر :D :-bd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or