به طور خلاصه first impression ام از بازی خوب بوده و چیزی نبود که تو ذوق بخوره. شاید چیزی کمی تو تجربه بازی اثر بذاره loading ها هستش که تجربه seamless بهت نمیده. البته با NVME Gen. 5 کلا loading برای من خیلی سریعه. در حد 2-3 ثانیه. برای این بازی حتما باید NVME SSD داشته باشید وگرنه loading ها اذیت تون می کنه. با درنظر گرفتن scope بازی شاید وجود loading تا حدی ضروری بوده ولی به نظر من روی PC می تونستن این اثر loading رو کم کنند حداقل داخل سفینه یا محیط های بسته. ولی از سیاره به سیاره دیگه خب load کردن asset هایی بازی تقریبا ضروریه.
--------------------
خب نمیشد روی کنسولها لودینگ داشته باشه و تو PC نه.
من میخوام بگم لود کردن سیاره ها هم نباید لودینگ داشته باشه ، بازیهای دیگه ای هستن که این کار رو میکنن.
ولی خب وقتی انجینت تا این حد فسیل باشه با آپدیتهای سنگین هم نهایت همین عایدت میشه.
از این دست موارد حتی سفرهای بین سیاره ای رو هم خیلی بی روح میکنه و از ایمرسیو بودنش کم میکنه ، چیزی که الان هست مثل تلپورت یا فست ترول میمونه تا سفر بین سیاره ای.
میری Elite بازی میکنی یا ویدئوهای استارسیتزین رو میبینی و... واقعا خیره کنندست.
بنظرم اگه حد وسط رو میگرفتن این مورد خیلی جذابتر از اینی که الان هست میتونست باشه.
کلا بازی از لحاظ استفاده از تکنولوژی ، طراحی مدرن سیستمها و... تلفیقی از قابلیتهاییه که بتسدا 20-15 سال پیش بهش رسیده + ویژگیهای جدیدی که برای استارفیلد در نظر گرفتن.
اینه که بازی که میکنی اینجا و اونجا پتانسیل میبینی که استفاده نشده یا به خوبی پیاده نشده و خب این حیفه واقعا.
============
اتفاقا من خیلی خیلی دوست دارم منتقدها این بخش رو بیشتر روش زوم کنن یا اگه میخوان نمره کم کنن روی این مسائل بیشتر تمرکز کنن.
شاید بالاخره بتسدا به این نتیجه برسه که باید یک حرکت پایه ای بزنه.
چرا من نباید TES 6 یا فالوت بعدی رو تو بهترین حالت خودش بازی کنم ؟
از اونطرف بازی همچنان مادفرندلی باشه ، کی میگه این دوتاش با هم نمیشه؟
برای خود بتسدا انتخاب سختیه؟
خب برای چه استودیویی سخت نیست؟