So, what about the game in general? Starfield is a Bethesda RPG at its core - as you'd expect. In practice, it feels like a perfect blend of something like Skyrim or Fallout combined with the original Mass Effect. It's driven by a huge selection of interesting and often unexpected quests. Land on an empty planet and you may end up stumbling on events that lead to entire quest lines. Breaking up the game world into planets also means increased variation in the types of environments you'll play in - taking a mission on a rocky planet feels very different from infiltrating a base, for instance.
I've often taken issue with open world games and the endless amount of traversal they involve but weirdly enough, Starfield's segmentation (and yes, its loading) addresses this issue and it means you spend more time doing more interesting things instead. That's not to say you can't go off and explore if you want, but simply running across a landscape over and over again isn't the primary goal.
درود بر دوستان منم ی 2 ساعتی دیشب بازیش کردم نمیدونم چرا اصلا نتونستم با بازی ارتباط بر قرار کنم متاسفانه خوشم نیامد بر خلاف میلم مجبور شدم باز ی پاک کنمخب من بازی دانلو.د کردم دارم نسب میکنم میام ی نظر میدی تا ظهر
چهارشنبه توشیآقا بازی برای ما گیم پس دارا کی میاد ؟
کف کردیم خب
راستش نمیدونم ولی احتمالا در دسترسشون هست که شروع به ماد سازی کردند.راستی مگه creation kit 2 در دسترس قرار گرفته؟
به نظرتون برای آپدیت ها روی PC نیاز هست صبر کنیم ?
بازیهای بتسدا رو برای مورد ۳ دوست داریم ، چرا انجامش ندیم
یک ساعت در مورد بازی صحبت میکنن ، آخر بحث یکسری توصیه ها به بازیکنان تازه وارد به بازی دارند:
از ماموریت های اصلی غافل نشوید، بهترین مسیر برای آشنایی با سیستم ها و مکانیک های پیچیده بازی، ماموریت های اصلی هست به سراغ فکشن ها بروید. ماموریت های فکشن ها در کنار جذاب بودن، پاداش خوبی دارند و آیتم های جذابی به پلیر میدهند از جمله فضاپیمای کامل سعی نکنید از تمام مکانیک های بازی سر در بیاورید و هرچیزی را امتحان کنید و از تمام ظرفیت های بازی استفاده کنید. استارفیلد بازی بسیار وسیع با مکانیسم های فراوان است، اگر بخواهید در تمام مکانیسم های بازی پیشرفت کنید نیاز به منابع فراوانی در بازی خواهید داشت، این عمل ممکن است وقت زیادی از شما بگیرد و بازی را به تجربه خسته کننده تبدیل کند، از طرف دیگر برای پیشرفت در بازی نیازی نیست که در همه موارد مختلف بازی ارتقا پیدا کنید، بهترین مسیر این هست که به مکانیسم های محدود ولی کاربردی و جذاب برای خود بچسبید و در آن موارد ارتقا پیدا کنید. حتما از Research lab استفاده کنید، برای ساختن بسیاری از آیتم های بازی نیاز به تحقیقات نسبت به آن آیتم دارید
راستی مگه creation kit 2 در دسترس قرار گرفته؟کامیونیتی بتسدا واقعا فوق العاده است. هنوز بازی تو ارلی اکسس هست بیشتر از ۱۰۰ ماد براش ساخته شده.
خیلی هم خوبه که برخی از این افراد رو بتسدا برای کمک استخدام میکنه که واقعا هم لیاقتش رو دارند.
View attachment 307276
بتسدا+ modders:
View attachment 307279
نه این که انجام ندی، فقط توصیه کردند که نخواین همه چیز این بازی رو امتحان کنید، بازی وسعت خیلی زیادی داره در کنار پیچیدگی اون خلاصش این هست که "لذت بخش نیست" این کار. مثلا جین میگفت من اصلا سراغ outpost ها و spaceship ها نرفتم ، از اون طرف اندی دقیقا برعکس جین بود و جفتشون عاشق این بازی شدند، چیزی که مشترک بود این بود که نخواستند به هر چیز این بازی سرک بکشند. شما میتونید اسلحه ها را ارتقا بدید، لباس فضاییتون رو ارتقا بدید، فضاپیماتون رو ارتقا بدید، اوت پست رو ارتقا بدید، درخت استعداد بزرگی داره و و و... به گفته این ها، دچار بمباران اطلاعاتی میشید و این حجم از مکانیسم ها و جزئیات و پیچیدگی ها فقط باعث میشه لذت نبرید.بازیهای بتسدا رو برای مورد ۳ دوست داریم ، چرا انجامش ندیم![]()