Multi Platform Star Wars Jedi: Survivor

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
April 28, 2023
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
FjOh3xyUoAEF6N8.jpg

سازنده: Respawn Entertainment
ناشر: EA
سبک: اکشن ادونچر
پلتفرم: PC , PS5 , Xbox Series
تاریخ عرضه: 28 آپریل, 2023​

ساعاتی پیش, کمپانی EA عنوان Star Wars Jedi: Survivor را با تیزری معرفی کرد.

داستان بازی 5 سال پس از جریانات قسمت اول اتفاق خواهد افتاد دارد.
این عنوان توسط استودیو Respawn, و بار دیگر با کارگردانی Stig Asmussen ساخته خواهد شد.

براساس گفته های آقای Asmussen:

"ما از تکنولوژی پیشرفته ای برای کمبت پویاتر و روایتی سینماتیک تر استفاده میکنیم, تا قصه ی Cal را در حالی که بالغ تر شده و در طول دوران تاریک برای زنده ماندن تلاش میکند گسترش دهیم. برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات بیشتر از بازی در طول سال هیجان زده ایم."

او همچنین درباره داستان گفت:

"کال باید یک قدم از تعقیب ناتمام امپراطوری جلو بماند, چرا که او شروع به حس فشار اینکه یکی از آخرین Jedi های باقی مانده در کهکشان است کرده است. به همراه همکار مورد اعتمادش BD-1, کال در طول سفرش با شخصیت های خاص و جالب زیادی روبرو و همراه خوهد شد. Jedi: Survivor کمبت پویای سری را به روش های خلاقانه گسترش خواهد داد. و برای زنده ماندن, کال باید توانایی های جدیدی را یاد گیرد و ارتباطش را با Force قوی تر سازد."

بازی در تاریخ 15 مارچ 2023, و برای کنسول های نسل نهم و PC عرضه خواهد شد.

تیزر اول
تریلر گیم پلی
تریلر نهایی

تصاویر

5.JPG 4.JPG
2.JPG 3.JPG

محتویات پیش خرید

SWJS_DeluxeEd_Preorder_Steam.png SWJS_StandEd_Preorder_Steam.png

آخرین ویرایش:
من نسخه اول رو بعد ۲ ساعت ول کردم مشکل هم با map بازی داشتم.اصلا مشخص نبود برای من که باید چیکار کنم و کجا برم
Map این بازی (نسخه اول) و بازی Control آشغال به تمام معنا هستند . بیشتر گمراه کننده هستند تا هدایت کننده

توی گیم پلی شماره دوم (۲۰۲۳) جنگ ستارگان هم مثل اینکه بازیباز با مپ داغونی طرف هست .

Map این بازی (نسخه اول) و بازی Control آشغال به تمام معنا هستند . بیشتر گمراه کننده هستند تا هدایت کننده

توی گیم پلی شماره دوم (۲۰۲۳) جنگ ستارگان هم مثل اینکه بازیباز با مپ داغونی طرف هست .
Control که به نظرم از قصد مینی مپ رو اینجوری طراحی کرده بودن تا پلیر بیشتر درگیر بشه و به لوکیشنهای غیر از مراحل اصلی هم سر بزنه

من نسخه اول رو بعد ۲ ساعت ول کردم مشکل هم با map بازی داشتم.اصلا مشخص نبود برای من که باید چیکار کنم و کجا برم
کاش یکم ادامه میدادی چون من و خیلیای دیگه هم همین داستان و داشتیم ولی رفته رفته بازی دستت میاد
ولی قبول دارم موضوع رو مخی بود خیلی

بگید که شوخیه که حجمش رو ps5 نزدیک به ۱۵۰ گیگه🫥🫥🫥
تو سردر تاپیک بنویسید که چطور یک بازی با حجمش میتونه شما رو منصرف کنه از خرید:|:|:|
نسخه Series S از نسخه قبلی حجمش کمتر ـه LOL احتمالا بازی یک عالمه ویدیو Pre-Render شده داره وگرنه تفاوت تو حجم تکسچرا اینقدر نباید اختلاف ایجاد کنه !!!

الان نسخه فیزیکی چه جوری میشه روی فایو؟
راگناروک و فوربیدن وست حدود ۹۰ گیگ دیتا روی دیسک بازی بود.
من دقیق اطلاع ندارم دیسک های فایو چقدر حجم دیتا میتونن داشته باشن

• Like
Reactions: Taha75
هروقت فکر کردید حجم یک بازی ای زیاده به CoD یک نگاه بکنید :D
MW2 الان بالای 150 گیگ روی PS5 جا می گیره.
برادر کالاف چندین دیتا پک داره
بخش سینگل،مولتی،کواپ،
اپدیتای هر فصل
تازه استریم تکسچر هم داره:D
این لامصب چی داره که ۱۵۰ گیگ حجمشه

• Like
Reactions: Taha75 and DedSec88
یه لایه دیگه اضافه میکنن به دیسک، برای 100 گیگ بعدی. البته اگه EA خسیس بازی در نیاره. راه حل دوم میتونه بازی دو دیسک باشه، نسل قبل که حداکثر حجم بلوری ها 50 GB بودش، ریمیک FF و RDR2 دو دیسک بود.
خب راه حلشون مشخص شد:D عکس نسخه فیزیکی اومده که نشون میده خریدارای فیزیکی هم باید بخشی از دیتا رو دانلود کنن :D

این رابطه ما گیمر ها با EA تبدیل شده به "عشق و نفرت" :)) یه قدم که جلو میان دو قدم عقب میرن.

جدا از شوخی من بخاطر کارگردان میخواستم Day 1 برم سراغ بازی ولی فعلا پاس شد برای بعد.
کلا EA گیمر جماعت رو به چپش هم حساب نمیکنه
نمیدونم چطور شد Dead space از دستشون در رفت اینقدر خوب درش اوردن
تصور کن حتی نخواستن یه بهینه سازی تو حجم انجام بدن که حداقل ابروشون تو نسخه های فیزیکی نره

• Like
Reactions: Taha75

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or