Multi Platform Star Wars Jedi: Survivor

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
April 28, 2023
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
FjOh3xyUoAEF6N8.jpg

سازنده: Respawn Entertainment
ناشر: EA
سبک: اکشن ادونچر
پلتفرم: PC , PS5 , Xbox Series
تاریخ عرضه: 28 آپریل, 2023​


ساعاتی پیش, کمپانی EA عنوان Star Wars Jedi: Survivor را با تیزری معرفی کرد.

داستان بازی 5 سال پس از جریانات قسمت اول اتفاق خواهد افتاد دارد.
این عنوان توسط استودیو Respawn, و بار دیگر با کارگردانی Stig Asmussen ساخته خواهد شد.

براساس گفته های آقای Asmussen:

"ما از تکنولوژی پیشرفته ای برای کمبت پویاتر و روایتی سینماتیک تر استفاده میکنیم, تا قصه ی Cal را در حالی که بالغ تر شده و در طول دوران تاریک برای زنده ماندن تلاش میکند گسترش دهیم. برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات بیشتر از بازی در طول سال هیجان زده ایم."

او همچنین درباره داستان گفت:

"کال باید یک قدم از تعقیب ناتمام امپراطوری جلو بماند, چرا که او شروع به حس فشار اینکه یکی از آخرین Jedi های باقی مانده در کهکشان است کرده است. به همراه همکار مورد اعتمادش BD-1, کال در طول سفرش با شخصیت های خاص و جالب زیادی روبرو و همراه خوهد شد. Jedi: Survivor کمبت پویای سری را به روش های خلاقانه گسترش خواهد داد. و برای زنده ماندن, کال باید توانایی های جدیدی را یاد گیرد و ارتباطش را با Force قوی تر سازد."

بازی در تاریخ 15 مارچ 2023, و برای کنسول های نسل نهم و PC عرضه خواهد شد.

تیزر اول
تریلر گیم پلی
تریلر نهایی


تصاویر

5.JPG 4.JPG
2.JPG 3.JPG

محتویات پیش خرید

SWJS_DeluxeEd_Preorder_Steam.png SWJS_StandEd_Preorder_Steam.png
 
آخرین ویرایش:
گیم پلی بازی عالیه. چه مبارزات چه پلتفرمینگ جزو بهترین های ژانرشه. یکم مکانیک ها و استنس های مختلف دستت بیاد واقعا معتاد کننده میشه. در کل بنظرم اونقدری که حقش بود بهش توجه نشد.
من همون زمان که چند ماه از انتشار بازی گذشته بود در چند تاپیک مختلف گفتم ، اجازه بدید بازم بگم :D بازی اگر زمان عرضه اون همه ایراد فنی و باگ نداشت ، چیزی کمتر از متا 90 توهین بود براش.

با اون گیم پلی و داستان عالی از بهترین گیم های نسل ۹ هستش.
این بازی آرزوی Star Wars فن ها بود.
 
من همون زمان که چند ماه از انتشار بازی گذشته بود در چند تاپیک مختلف گفتم ، اجازه بدید بازم بگم :D بازی اگر زمان عرضه اون همه ایراد فنی و باگ نداشت ، چیزی کمتر از متا 90 توهین بود براش.

با اون گیم پلی و داستان عالی از بهترین گیم های نسل ۹ هستش.
این بازی آرزوی Star Wars فن ها بود.
این کامنتم بخون الانم مشکل کم نداره و بنظرم باید خیلی بیشتر براش اپدیت میومد ولی بنظرم استدیوی سازنده این بازی رو رها کرده و به ساخت قسمت سوم متمرکز شده
روی ps5 هر چقدر که گرافیک محیط های داخلی فوق العاده و بی نقص هست ، همون قدر گرافیک محیط های بیرونی داغون و پر ایراد هست . اوجش مرحله سحرا که انگار بازی رو توی مرحله آلفا عرضه کردن یه بازی ناقص و خام دادن بیرون . فکر کنم بازی 720p اجرا میشه با این حال گاهی تکسچر ها تا نیم ساعت لود نمیشدن .

نسخه یک این بازی رو هم روی اکانت دارم و بعد از اتمام قسمت دوم رفتم سراغ قسمت اول و از این حد بهینه بودن روی ps4 تعجب کردم . تصویر خیلی شفاف تر از قسمت دوم هست

در Fallen Order طراحی محیط های بیرونی مثل کوه و جنگل خیلی زیبا هست رزولشن 4k برتری زیادی نسبت به نسخه دوم داره . بازم میگم گرافیک survivor در محیط های داخلی کاملا نسل نهی و نفس گیر هست.

در مجموع survivor یه بازی بزرگ و طولانی بود و بعد از اینکه قسمت اول تموم شه میرم new game + یه دور دیگه survivor بازی میکنم .
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or