Multi Platform Star Wars Jedi: Survivor

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
April 28, 2023
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
FjOh3xyUoAEF6N8.jpg

سازنده: Respawn Entertainment
ناشر: EA
سبک: اکشن ادونچر
پلتفرم: PC , PS5 , Xbox Series
تاریخ عرضه: 28 آپریل, 2023​

ساعاتی پیش, کمپانی EA عنوان Star Wars Jedi: Survivor را با تیزری معرفی کرد.

داستان بازی 5 سال پس از جریانات قسمت اول اتفاق خواهد افتاد دارد.
این عنوان توسط استودیو Respawn, و بار دیگر با کارگردانی Stig Asmussen ساخته خواهد شد.

براساس گفته های آقای Asmussen:

"ما از تکنولوژی پیشرفته ای برای کمبت پویاتر و روایتی سینماتیک تر استفاده میکنیم, تا قصه ی Cal را در حالی که بالغ تر شده و در طول دوران تاریک برای زنده ماندن تلاش میکند گسترش دهیم. برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات بیشتر از بازی در طول سال هیجان زده ایم."

او همچنین درباره داستان گفت:

"کال باید یک قدم از تعقیب ناتمام امپراطوری جلو بماند, چرا که او شروع به حس فشار اینکه یکی از آخرین Jedi های باقی مانده در کهکشان است کرده است. به همراه همکار مورد اعتمادش BD-1, کال در طول سفرش با شخصیت های خاص و جالب زیادی روبرو و همراه خوهد شد. Jedi: Survivor کمبت پویای سری را به روش های خلاقانه گسترش خواهد داد. و برای زنده ماندن, کال باید توانایی های جدیدی را یاد گیرد و ارتباطش را با Force قوی تر سازد."

بازی در تاریخ 15 مارچ 2023, و برای کنسول های نسل نهم و PC عرضه خواهد شد.

تیزر اول
تریلر گیم پلی
تریلر نهایی

تصاویر

5.JPG 4.JPG
2.JPG 3.JPG

محتویات پیش خرید

SWJS_DeluxeEd_Preorder_Steam.png SWJS_StandEd_Preorder_Steam.png

آخرین ویرایش:
Stig Asmussen با استعداده و رگه هایی از عناوین قبلی که روشون کار کرده مثل گاد او وار رو می شه در گیم پلی و مراحل دید، کارکترهای همراه مخصوصا مرین روند گیم پلی رو هیجان انگیزتر کردن، هر چند در برخی مراحل از پرداخت روابط بین شخصیت ها بازی سریع گذر می کرد و می شد عمق بیشتری بهش داد ولی به صورت کلی قابل قبول بود، برخی انمی ها دیالوگا و ری اکشنشون موقع مبارزات بامزه بود، از جمع آوری کالکتیبل ها خسته نشدم و سیستم ریواردینگ باعث می شه بازیکن کنجکاوانه به گشتوگذار در مپ بازی بپردازه، مخصوصا با آپگرید BD-1 محیط بازی برای پاکسازی کاربرپسند می شه،فقط با جمع آوری تمام رنگ های گل و گیاه (نه تعداد کلی) در کوبو مشکل داشتم برای 100% کردن و از نظرم ایده بیخودی بود و نبودش لطمه ای به محتوا نمی زد. فلت در آوردن مدل بانوان! NPCـها هم آزاردهنده بود طوری که بین مردو زن به لحاظ آناتومی تعادلی وجود نداشت و تفاوت ناچیز بود و در برخی موارد تا صدای طرف در نمیومد تشخیص زن یا مرد بودن دوشوار می شد! داستان بازی روند دارک به خودش گرفته و این موردو می شه در دیالوگ های کال پس از گذشت اتفاقات تراژیک به وضوح دید ولی خب همون طور که قبلتر اشاره کردم بخاطر پرداخت تقریبا سطحی، تاثیرگذاری و ارتباط چندان عمیق نیست. موسیقی بازی خیلی خوبه، گرافیک بازی مثل تعریف ها نیست ولی قابل قبوله، مشکلات فنی وجود داره ولی اونطورم نبود که به تجربم لطمه بزنه و روی PS5 تقریبا تجربه بی نقصی داشتم، برای نسخه بعدی بیشتر باید روی جزییات سیارات و لول دیزاین کار کنن تقریبا مثل کوبو. از تجربه عناوین اینچنینی لذت می برم و برای قسمت اول هم هیجان زده بودم، درسته که بازی یک سری مشکلات داره ولی خب در سال مگه چند بازی خوب یا عالی منتشر می شه که از تجربشون لذت ببرم، اونم تو دوره ای که اکثر ناشرها از جمله همین EA! فقط به فکر چاپیدنن
امتیاز من به بازی
8.5/10​

آخرین ویرایش:
منم بالاخره بعد یه ماه تمومش کردم.
واقعا خیلی لذت بخش بود. به غیر از مشکلات پرفورمنس، بعضی باگ ها و بالانس آخرین درجه سختی (مثلا فایت های دوتا Rancor یا دوتا قورباغه.) تقریبا از همه چیز دیگه خیلی راضی بودم. :-bd

اتفاقات یه سوم آخر داستان هم باعث شد خیلی بیشتر منتظر نسخه سوم بشم. (امیدوارم Cal قدرت های dark side بیشتری به دست بیاره.)

نمره ی من: 8 یا 9 از 10 بسته به اینکه مشکلات پرفورمنس و باگ ها پچ بشن یا نه. (سر باگ خوردن بانتی ها فعلا نمیتونم تروفی آخرو برای پلات بگیرم. :| )

دیسک بازی فکر کنم فقط 50~60GB از محتوا رو داره و باید 90~100 تا دیگه دانلود کنی:-" و بدون این بازی نمیشه کرد:D

خود آپدیت ها زیاد نبودن...فکر نکنم در مجموع 3GB آپدایت داده باشن...
این چه حرکت مسخره ایه میزنن اینا؟ مثلا بلوری های این نسل جدید شده . ۲ روزه گذاشتم دانلود با این نت ذغالی هنوز تموم نشده...

آره فکر کنم
ولی توی نقشه میرم همونجا که با ضربدر مشخص کرده و چیزی نیست
باگ مخصوص این دشمنه. برای خودمم اوایل لانچ پیش اومد.

تا جایی که میدونم کاریش نمیتونی بکنی چون افتاده زیر مپ، ولی خب مشکل جدی ای نیست. نهایتا به اندازه یک دونه اسکیل پوینت XP از دست دادی که به راحتی قابل جبرانه.

• Like
Reactions: Destro
تموم شد و واقعا عالی بود !

قشنگ اون Transition از شماره 1 به 2 رو حس میکردی ، بازی بزرگتر ، سینمایی تر و بشدت دارک تر شده بود . اون ست پیس Merrin چقدر خفن بود ، چه داستان Solid و خوبی داشت و اون سوپرایز اواخر بازی که آدم یهو بهت ورش میداشت .

پلتفرمینگ بازی هم محشر بود ، واقعاً خیلی چسبید ، یعنی عجیب عالی بود و امسال جایزه های خوبی میبره .

پ.ن : بار اولی که دگن میبینیم هنوز اون حالت خوفش تو ذهنمه !

بچه ها بازی رو کسی داره؟
الان مشکل باگ و افت فریم برطرف نشده ؟
میشه به بهترین نحو تجربه ش کرد؟ (ps5)
سلام و درود
من تازه تموم کردم (ps5) ، رو مود پرفورمنس بازم افت فریم داره، ( تقریبا فقط تو سیاره اول که خیلی خیلی بزرگه)
ولی باگ تقریبا ندیدم تو کل بازی،
تا حدودی (70%) میشه به بهترین نحو تجربش کرد
(30%) هم مال همون سیاره بسیار بزگ اولی هست ( افت فریم داره کلا توش) انگار کل بازی 50 فریم هست، این سیاره هه 30 فریم

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

بازی رو تموم کردم و عجب بازی ای بود. همه چیزش درست بود. از داستان تا گیم پلی بگیر تا شخصیت ها و تا پایان بندی. واقعا یکی از بهترین بازی های این نسل. البته با شروعی که از شماره ی یک داشتن مشخص بود بازی پتانسیل بسیار بالایی برای درخشیدن داره و همینطور معلومه ادم های کار درستی روی بازی کار کردن. درضمن من به هیچ باگی بر نخوردم و دیگه الان بازی خیلی پالیش شده.
در رابطه با داستان ...
داستان در کل عالی بود. منتها از اون جایی که اخرش رو خیلی تراژیک کردن من دوست دارم که بازی با یک قاعده شکنی تو نسخه ی بعدی سیر تحول شخصیتی کال کستیس رو جوری پیش ببره که در نهایت به سمت دارک ساید بره. در طول نسخه ی دوم هم یه رگه هایی از میل پیدا کردن کال کستیس به نیروی تاریکی داشتیم و اینو من دوست دارم بیشتر روش مانور بدن و در نهایت مثلا تو نسخه ی بعد اواسط بعد از یک پیچش شخصیتی مناسب دیگه بعنوان دارک ویدر طور شروع به ادامه داستان کنیم و اخرش هم خیلی غم انگیز داستان کال کستیس تموم بشه نمیدونم چرا ولی بنظرم خیلی خفن میشه.
پ.ن: این چهره ی Bode از همون اول یجوری بود ادم حس میکرد یه چیزی از این ادم درست نیست :D
پ.ن ویرایش :
IMG_2761.jpeg
تینا ایولو هستن صداپیشه و کارکتر مدل مرین. ایشون اصالتا روس هستن و این لهجه ای که تو بازی داره از اونجا نشأت میگیره. مورد توجه بعضی از دوستان که ایراد گرفتن :-"

آخرین ویرایش:
این مفلوک! چرا اینقدر توی ایران کم ازش صحبت میشه؟ :دی
واسه من حداقل از بهترین تجربه های گیمریم بود و یکی از بیشترین تایم پلیم هام! به لطف موتور بازی سازیش واقعا از لحاظ فنی خفنه!
از همه نظر باهاش حال کردم و از گشت و گذار توی دنیاش و گیم پلی و گرافیکش واقعا لذت بردم ، این پست رو میذارم اگه کسی شک داره و پلی نداده از دستش نده.
من ذره ای اطلاعاتی از یونورس استار وارز نداشتم و این نسخه و نسخه قبلش رو رفتم، واقعا لذت بخش بودن جفتشون مخصوصا دومی .
چندتا شات نیمه هنری ازش میذارم البته که کیفیتشون اصلی نیس چون از اپلیکیشن پلی استیشن انتقال دادم ولی مطلب رو میرسونه.
190b36af7b935-screenshotUrl.jpg 190b36bb01c93-screenshotUrl.jpg
این لوکیشن واقعا دلم نمی‌آمد ازش برم‌بیرون ، جنگلش واقعا عالی از آب دراومده!
190b36b57d087-screenshotUrl.jpg
190b36aa15691-screenshotUrl.jpg

:D
190b36a3cbe95-screenshotUrl.jpg
190b369e6e080-cda3b789616b362c80abed7050857a4577c1005f-637_message_440575144967490_1720996660029.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or