Multi Platform Star Wars Jedi: Survivor

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
April 28, 2023
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
FjOh3xyUoAEF6N8.jpg

سازنده: Respawn Entertainment
ناشر: EA
سبک: اکشن ادونچر
پلتفرم: PC , PS5 , Xbox Series
تاریخ عرضه: 28 آپریل, 2023​

ساعاتی پیش, کمپانی EA عنوان Star Wars Jedi: Survivor را با تیزری معرفی کرد.

داستان بازی 5 سال پس از جریانات قسمت اول اتفاق خواهد افتاد دارد.
این عنوان توسط استودیو Respawn, و بار دیگر با کارگردانی Stig Asmussen ساخته خواهد شد.

براساس گفته های آقای Asmussen:

"ما از تکنولوژی پیشرفته ای برای کمبت پویاتر و روایتی سینماتیک تر استفاده میکنیم, تا قصه ی Cal را در حالی که بالغ تر شده و در طول دوران تاریک برای زنده ماندن تلاش میکند گسترش دهیم. برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات بیشتر از بازی در طول سال هیجان زده ایم."

او همچنین درباره داستان گفت:

"کال باید یک قدم از تعقیب ناتمام امپراطوری جلو بماند, چرا که او شروع به حس فشار اینکه یکی از آخرین Jedi های باقی مانده در کهکشان است کرده است. به همراه همکار مورد اعتمادش BD-1, کال در طول سفرش با شخصیت های خاص و جالب زیادی روبرو و همراه خوهد شد. Jedi: Survivor کمبت پویای سری را به روش های خلاقانه گسترش خواهد داد. و برای زنده ماندن, کال باید توانایی های جدیدی را یاد گیرد و ارتباطش را با Force قوی تر سازد."

بازی در تاریخ 15 مارچ 2023, و برای کنسول های نسل نهم و PC عرضه خواهد شد.

تیزر اول
تریلر گیم پلی
تریلر نهایی

تصاویر

5.JPG 4.JPG
2.JPG 3.JPG

محتویات پیش خرید

SWJS_DeluxeEd_Preorder_Steam.png SWJS_StandEd_Preorder_Steam.png

آخرین ویرایش:
این صداپیشه Merrin چرا انقدر ضایع است؟ رسما همون زنه است که به بچه‌ش میگه چیپس میخوری. :))
اره خدایی زدی به هدف منم اولین بار که اومد تو بازی صداشو شنیدم گفتم عجب صدای ضایعه ای داره .بعد گفتم حتما عنتر جزو شخصیت هایی هست که یا زود میمیرن یا سریع از بازی میرن بیرون لامصب تا تهش بود=))

• Smile
Reactions: Madridista
این صداپیشه Merrin چرا انقدر ضایع است؟ رسما همون زنه است که به بچه‌ش میگه چیپس میخوری. :))

اره خدایی زدی به هدف منم اولین بار که اومد تو بازی صداشو شنیدم گفتم عجب صدای ضایعه ای داره .بعد گفتم حتما عنتر جزو شخصیت هایی هست که یا زود میمیرن یا سریع از بازی میرن بیرون لامصب تا تهش بود=))

/:)/:)

the-office-steve-carell.gif

تو تاپیک امتیازات:D آپدیت هارو گرفتم همشو:D ولی خوب با این وضع پرفورمنس که هیچی، امیدوارم دستکم کوآلیتی مدش خوب باشه اونو بشه رفت!

حسین 60 فریم بخوره تو سرشون، همون کوآلیتی مدش عین آدم باشه من اوکیم:D حالا فعلا سر اینکه منتظر آپدیت بودم، رفتم سراغ Siperia: The World Before:D خیلی بازی جذابیه، البته برای من شاید:D ولی خوب اون تموم بشه میرم سراغ ایشون، شاید تا اون موقع باز آپدیت دادن بهترم شد. البته تا اون موقع یعنی نهایت تا فردا که این تموم میشه:D
رو مود کوالیتی یکم ادم سرگیجه میگیره سر فریم ولی قابل بازیه تکسچراشم بد لود نمیشه البته من اولاشم نمیدونم سیارات بعدی هم اینجوریه یا ن من که چشم اب نمیخوره نسخه قبل هم 60 فریم رو کوالیتی ندادن اینم بعید میدونم مگه vrr اضافه کنن پرفورمنسشم ستمه میره رو 1440p
من نمیدونم رد دد با 30 فریم چجوری انقد روون و خوب بود

پلتفرمینگ و پازل های بازی به جرات میگم چیزیه که مدت ها ارزو داشتم یه بازی بتونه به بهترین نحو پیاده سازی کنه
این همه وقت گذاشتم هنوز ۴۰ درصد از سیاره کوبو رو رفتم وهنوز کلی چیزای دیگه مونده
واقعا یه پکیج بینظیره برا کسایی که عاشق ادونچر و پلتفرمینگ هستن

آخرین ویرایش:
پلتفرمینگ و پازل های بازی به جرات میگم چیزیه که مدت ها ارزو داشتم یه بازی بتونه به بهترین نحو پیدا سازی کنه
این همه وقت گذاشتم هنوز ۴۰ درصد از سیاره کوبو رو رفتم وهنوز کلی چیزای دیگه مونده
به نظرم شبیه ترین تجربه بهش رو میشه گفت POP هست... (تو این بخش)
ولی یه ورژن مدرن و خفن! :دی
هرچی هم جلوتر میری و قابلیت های بیشتر میگیری جذاب تر میشه:x

دوستان دیسک بازی چندگیگ آپدیت داره !؟ بدون آپدیت میشه تمومش کرد؟
دیسک بازی فکر کنم فقط 50~60GB از محتوا رو داره و باید 90~100 تا دیگه دانلود کنی:-" و بدون این بازی نمیشه کرد:دی

خود آپدیت ها زیاد نبودن...فکر نکنم در مجموع 3GB آپدایت داده باشن...

خب بعد از 50 ساعت تمام و پلات شد. درکل فوق العاده بود. واقعا ایراد خاصی نمیتونم بگیرم ازش به جز مشکلات پرفورمنس رو مد 60 فریم که انصافا با اپدیت خیلی بهترش کردن.
به دوستان پیشنهاد میکنم حتما بازی رو 100درصد کنن وگرنه خیلی از محیط ها و پازل های خفن رو از دست میدید. با اینکه EA کمپانی شیطانی هست ولی واقعا یه مدته سینگل های
خوبی روانه بازار کرده. امیدوارم ادامه دار باشه.

پلتفرمینگ و پازل های بازی به جرات میگم چیزیه که مدت ها ارزو داشتم یه بازی بتونه به بهترین نحو پیاده سازی کنه
واسم عجیب بود وسعت سیاره کوبو رفتم یوتوب چک کردم ببینم چقدر طول میکشه ۱۰۰% کردنش دیدم ویدیوش 6ساعت و 10 دقیقه است. حقیقتا پشمام. اما خداروشکر قابلیت فست تراول و از اون مهمتر و بهتر شرتکات هایی که باز میکنه واست بازی واقعا پشم ریزونه :D

این سیاره Jedha هم گرافیک فوق خقن میشه خدایی :D منو بعضا یاد اون تک دموی معرفی انریل فایو میندازه :D برعکس سیاره کوبو که خیلی تو ذوقم میزد

• Like
Reactions: pbgame
واسم عجیب بود وسعت سیاره کوبو رفتم یوتوب چک کردم ببینم چقدر طول میکشه ۱۰۰% کردنش دیدم ویدیوش 6ساعت و 10 دقیقه است. حقیقتا پشمام. اما خداروشکر قابلیت فست تراول و از اون مهمتر و بهتر شرتکات هایی که باز میکنه واست بازی واقعا پشم ریزونه :D

این سیاره Jedha هم گرافیک فوق خقن میشه خدایی :D منو بعضا یاد اون تک دموی معرفی انریل فایو میندازه :D برعکس سیاره کوبو که خیلی تو ذوقم میزد
کوبو بخاطر وسعت زیادش مجبور شدن از جزئیاتش بزنن
اما بخش های مختلف سیاره کوبو که خطی طور میشه گرافیک بشدت پشم ریزونی داره
اصل هم همون بخش هاست که تنوع بشدت بالایی داره

این کوبو رو نباید جز مراحل ابتدایی می ذاشتن! از دیروز با آپدیت 1.5 بازی رو استارت زدم، مپ بزرگی داره و دل کندن ازش سخت، دوس دارم به همه جاش سر بزنم ولی خب تا الان فقط تونستم 36درصدشو تکمیل کنم، مشکل فنی خاصی نمی بینم که به تجربم لطمه بزنه، تنها مشکلی که در برخی نقاط به چشمم اومد برخی افکت هاست، گرافیک خوبه ولی در حد تعریف هایی که ازش می شه هم نیست، خواستم به کسانی که بازی رو به دلیل مشکلاتش فعلا کنار گذاشتن اطلاع بدم با آپدیت 1.5 روی PS5 بعد از کلی گشتوگذار مشکل خاصی وجود نداره

این کوبو رو نباید جز مراحل ابتدایی می ذاشتن! از دیروز با آپدیت 1.5 بازی رو استارت زدم، مپ بزرگی داره و دل کندن ازش سخت، دوس دارم به همه جاش سر بزنم ولی خب تا الان فقط تونستم 36درصدشو تکمیل کنم، مشکل فنی خاصی نمی بینم که به تجربم لطمه بزنه، تنها مشکلی که در برخی نقاط به چشمم اومد برخی افکت هاست، گرافیک خوبه ولی در حد تعریف هایی که ازش می شه هم نیست، خواستم به کسانی که بازی رو به دلیل مشکلاتش فعلا کنار گذاشتن اطلاع بدم با آپدیت 1.5 روی PS5 بعد از کلی گشتوگذار مشکل خاصی نداره
کوبو اگر جلوتر بود، احتمالا خیلیا نمیرفتن شخمش بزنند دیگه...

اصلا هاب بازیه هم از نظر داستانی و داستان های فرعی ، هم با هر قابلیتی یه بخش جدیدیش باز میشه و همین حس پیشروی توی محیط کوبو رو بهت میده:دی
اگر جلوتر و با گرفتن اکثر قدرت ها تازه وارد کوبو میشدی، اون حس پیشروی توی مپ از آدم گرفته میشد:-"

البته میدونم یه جور حالت تعریف و طنز داشت چیزی که گفتی:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or