Multi Platform Star Wars Jedi: Survivor

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
April 28, 2023
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
FjOh3xyUoAEF6N8.jpg

سازنده: Respawn Entertainment
ناشر: EA
سبک: اکشن ادونچر
پلتفرم: PC , PS5 , Xbox Series
تاریخ عرضه: 28 آپریل, 2023​

ساعاتی پیش, کمپانی EA عنوان Star Wars Jedi: Survivor را با تیزری معرفی کرد.

داستان بازی 5 سال پس از جریانات قسمت اول اتفاق خواهد افتاد دارد.
این عنوان توسط استودیو Respawn, و بار دیگر با کارگردانی Stig Asmussen ساخته خواهد شد.

براساس گفته های آقای Asmussen:

"ما از تکنولوژی پیشرفته ای برای کمبت پویاتر و روایتی سینماتیک تر استفاده میکنیم, تا قصه ی Cal را در حالی که بالغ تر شده و در طول دوران تاریک برای زنده ماندن تلاش میکند گسترش دهیم. برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات بیشتر از بازی در طول سال هیجان زده ایم."

او همچنین درباره داستان گفت:

"کال باید یک قدم از تعقیب ناتمام امپراطوری جلو بماند, چرا که او شروع به حس فشار اینکه یکی از آخرین Jedi های باقی مانده در کهکشان است کرده است. به همراه همکار مورد اعتمادش BD-1, کال در طول سفرش با شخصیت های خاص و جالب زیادی روبرو و همراه خوهد شد. Jedi: Survivor کمبت پویای سری را به روش های خلاقانه گسترش خواهد داد. و برای زنده ماندن, کال باید توانایی های جدیدی را یاد گیرد و ارتباطش را با Force قوی تر سازد."

بازی در تاریخ 15 مارچ 2023, و برای کنسول های نسل نهم و PC عرضه خواهد شد.

تیزر اول
تریلر گیم پلی
تریلر نهایی

تصاویر

5.JPG 4.JPG
2.JPG 3.JPG

محتویات پیش خرید

SWJS_DeluxeEd_Preorder_Steam.png SWJS_StandEd_Preorder_Steam.png

آخرین ویرایش:
نه اتفاقا برای یه کمپانی بیلیون دلاری که سالیانه چندین میلیون دیسک عرضه میکنن و با کمپانی های بلوری سازی قرارداد دارن هزینه چندانی نداره، قطعا هر دیسک براشون کمتر از 1 دلار خرج داره.
ما از ناشر های مختلف تو سالیان گذشته بازی دو دیسک داشتیم، مشکل اینجا خسیس بازی جناب EA هستش که با گیمر ها لج میکنه و دوست دارن گیمر به سمت همیشه آنلاین ببرن.
همون یک دلار تو ۵-۶ میلیون نسخه میشه ۵ میلیون دلار سود! به نظر نمیاد کم پولی باشه!

• Smile
Reactions: Taha75
خب ظاهرا هر سه نسخه پلی۵ و اکس باکس و پی سی یسری مشکلات فنی دارند. البته ظاهرا مشکلات در حدیه که میشه انتظار داشت با پچ دی وان حل بشند. به هر حال احتمالا بجای اینکه بخوام روز اول بازیو شروع کنم یکم صبر میکنم ببینم شرایط چطوره. و اینکه هنوز نمیدونم بازی ۶۰ فریم هست یا نه

خب ظاهرا هر سه نسخه پلی۵ و اکس باکس و پی سی یسری مشکلات فنی دارند. البته ظاهرا مشکلات در حدیه که میشه انتظار داشت با پچ دی وان حل بشند. به هر حال احتمالا بجای اینکه بخوام روز اول بازیو شروع کنم یکم صبر میکنم ببینم شرایط چطوره. و اینکه هنوز نمیدونم بازی ۶۰ فریم هست یا نه
60 فریم داره با کلی افت فریم و شاتر های گاه و بیگاه (PS5)

صحبت های گرگ میلر گوش دادم ظاهرا بازی مشکل پرفورمنس نداره یه سری باگ داره مثل کرش کردن و باز نشدن یه سری در . EA گفته این مشکلات تو پچ دی وان حل کرده. منم عجله ای ندارم همون ساعت اول بزنم . البته مایکل از ign هم گفته وضعیت بازی رو کنسول ها خوبه. مد کوالیتی

• Like
Reactions: Vice City FM
صحبت های گرگ میلر گوش دادم ظاهرا بازی مشکل پرفورمنس نداره یه سری باگ داره مثل کرش کردن و باز نشدن یه سری در . EA گفته این مشکلات تو پچ دی وان حل کرده. منم عجله ای ندارم همون ساعت اول بزنم . البته مایکل از ign هم گفته وضعیت بازی رو کنسول ها خوبه. مد کوالیتی
مطمعنی ؟ چون یـ جا رو نشون میداد میگفت وقتی صحنه شلوغ میشه افکت دود میاد افت فریم میگیره (قشنگ 24-25 فریم رو میشد احساس کرد) . 60 فریمش رو هم که میگفت شاتر گاه و بیگاه با افت فریم ـه و اصلا ثابت نیست .در کل به نظر نمیاد چیز خیلی زمین گیر کننده ای باشه ولی خوب امیدوارم با پچ روز اول درستش بکنن (هرچند امیدی به نسخه PC ندارم LOL)

• Like
مطمعنی ؟ چون یـ جا رو نشون میداد میگفت وقتی صحنه شلوغ میشه افکت دود میاد افت فریم میگیره (قشنگ 24-25 فریم رو میشد احساس کرد) . 60 فریمش رو هم که میگفت شاتر گاه و بیگاه با افت فریم ـه و اصلا ثابت نیست .در کل به نظر نمیاد چیز خیلی زمین گیر کننده ای باشه ولی خوب امیدوارم با پچ روز اول درستش بکنن (هرچند امیدی به نسخه PC ندارم LOL)
والا خودش توییت کرده بود.یه پچ هم دادن گفتن مشکلات فریم حل کرده خیلی. درکل رو کنسول اوکیه ظاهرا با افت فریم های جزیی تو محیط باز رو مد 60 فریم. ولی pc میگن اوضا خوب نیست. تا برسی دقیق نیاد نمیشه قطعی نظر داد. البته نسخه قبلی هم از نظر فنی مشکلاتی داشت. انجین همون ue4 هست و مشکلات شیدر و فریم دراپ همشیگی

آخرین ویرایش:
IMG_20230426_222645_044.jpg

مایکل NX Gamer که برای IGN هم میسازه میگه مود کوالیتی خیلی خوبه . ولی برای پی سی و مود پرفورمنس علامت سوال گذاشته 🥴
فردا ویدیوش میاد بیرون

برای بازی خیلی هایپما! شدید هم منتظرش بودم!
ولی هرچی به این 148GB نگاه میکنم، از زندگی سیر میشم:))

آخه چه وضع منتشر کردن بازیه! یعنی واقعا توان فشرده سازی نداشتن؟ :|

ببینیم کی دانلودش تموم میشه با این وضع:(

برای بازی خیلی هایپما! شدید هم منتظرش بودم!
ولی هرچی به این 148GB نگاه میکنم، از زندگی سیر میشم:))

آخه چه وضع منتشر کردن بازیه! یعنی واقعا توان فشرده سازی نداشتن؟ :|

ببینیم کی دانلودش تموم میشه با این وضع:(
ایرانسل به طرز عجیبی امشب مهربون شده و ۱۳۰ گیگی که از بازی مونده رو زده ۵ ساعته دانلود میکنه. ببینم تا صبح چه میکنه:D

• Cool
ایرانسل به طرز عجیبی امشب مهربون شده و ۱۳۰ گیگی که از بازی مونده رو زده ۵ ساعته دانلود میکنه. ببینم تا صبح چه میکنه:D
برای منم زده 9ساعتی طول میکشه، ولی معمولا قطعی داره و گند میزنه تو برنامه:-"
یعنی ممکنه الان برم بخوابم و سی ثانیه بعد قطع بشه:|

به هر حال امیدوارم ما هم به لانچ بازی برسیم:دی
دوتا پروژه ای که میخواستم رو تموم کردم(باید تموم میکردم! کنسول جا نداشت:)) ) و الان دیگه تقریبا بی بازیم :دی
SW جمعه آماده نباشه بسی ناراحت میشم از خراب کردن جمعه م :دی

برای منم زده 9ساعتی طول میکشه، ولی معمولا قطعی داره و گند میزنه تو برنامه:-"
یعنی ممکنه الان برم بخوابم و سی ثانیه بعد قطع بشه:|

به هر حال امیدوارم ما هم به لانچ بازی برسیم:دی
دوتا پروژه ای که میخواستم رو تموم کردم(باید تموم میکردم! کنسول جا نداشت:)) ) و الان دیگه تقریبا بی بازیم :دی
SW جمعه آماده نباشه بسی ناراحت میشم از خراب کردن جمعه م :دی
خب همونطور که گفتی ظاهرا ایرانسل داشته گه میخورده و کلا تا ۹۰ گیگ رو گرفته:D البته احتمال زیاد امشب میشه کاملش کرد ولی بنظرم یه کم صبر کنی شاید اصن بهتر باشه و پچ دی وان رو چک کنند که مشکلات رو حل کرده یا نه

• Like
خب همونطور که گفتی ظاهرا ایرانسل داشته گه میخورده و کلا تا ۹۰ گیگ رو گرفته:D البته احتمال زیاد امشب میشه کاملش کرد ولی بنظرم یه کم صبر کنی شاید اصن بهتر باشه و پچ دی وان رو چک کنند که مشکلات رو حل کرده یا نه

دانلود من تمام شد :D ورژن بازی 1.02 هست. ظاهرا از قبل پچ براش اومده ولی این پچ اصلی دی وان قراره امروز بیاد. خدا به خیر کنه حجمش معلوم نیست چقدر باشه :D

• Like
دانلود من تمام شد :D ورژن بازی 1.02 هست. ظاهرا از قبل پچ براش اومده ولی این پچ اصلی دی وان قراره امروز بیاد. خدا به خیر کنه حجمش معلوم نیست چقدر باشه :D
بعیده اپدیت هاش تخیلی باشه مگه اینکه فاز اتمیک هارت بردارن :D من سوییچ کردم رو همراه اول تا ساعت ۱۱ یکم ازش بگیرم الان تا ۱۲۰ رو گرفتم فردا قطعا کامله. ولی به شدت امیدوارم یه پچی بدن رو پرفورمنس دیگه ۶۰ فریم ثابت بده و افت نکنه. این نسل اینقدر بازی ۶۰ فریم اومده و عادت کردیم اگر از قبل میدونستم ۶۰ ف نداره شاید حتی صبر میکردم تو خریدش:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or