Multi Platform Star Wars Jedi: Survivor

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
April 28, 2023
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
FjOh3xyUoAEF6N8.jpg

سازنده: Respawn Entertainment
ناشر: EA
سبک: اکشن ادونچر
پلتفرم: PC , PS5 , Xbox Series
تاریخ عرضه: 28 آپریل, 2023​

ساعاتی پیش, کمپانی EA عنوان Star Wars Jedi: Survivor را با تیزری معرفی کرد.

داستان بازی 5 سال پس از جریانات قسمت اول اتفاق خواهد افتاد دارد.
این عنوان توسط استودیو Respawn, و بار دیگر با کارگردانی Stig Asmussen ساخته خواهد شد.

براساس گفته های آقای Asmussen:

"ما از تکنولوژی پیشرفته ای برای کمبت پویاتر و روایتی سینماتیک تر استفاده میکنیم, تا قصه ی Cal را در حالی که بالغ تر شده و در طول دوران تاریک برای زنده ماندن تلاش میکند گسترش دهیم. برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات بیشتر از بازی در طول سال هیجان زده ایم."

او همچنین درباره داستان گفت:

"کال باید یک قدم از تعقیب ناتمام امپراطوری جلو بماند, چرا که او شروع به حس فشار اینکه یکی از آخرین Jedi های باقی مانده در کهکشان است کرده است. به همراه همکار مورد اعتمادش BD-1, کال در طول سفرش با شخصیت های خاص و جالب زیادی روبرو و همراه خوهد شد. Jedi: Survivor کمبت پویای سری را به روش های خلاقانه گسترش خواهد داد. و برای زنده ماندن, کال باید توانایی های جدیدی را یاد گیرد و ارتباطش را با Force قوی تر سازد."

بازی در تاریخ 15 مارچ 2023, و برای کنسول های نسل نهم و PC عرضه خواهد شد.

تیزر اول
تریلر گیم پلی
تریلر نهایی

تصاویر

5.JPG 4.JPG
2.JPG 3.JPG

محتویات پیش خرید

SWJS_DeluxeEd_Preorder_Steam.png SWJS_StandEd_Preorder_Steam.png

آخرین ویرایش:
تنها جایی که من به مشکل خوردم تا الان(سخت گیر نیستم برای 4فریم بالا پایین:-" و البته کوالیتی میرم:-" )
جاییه که تو آب بخوای مبارزه کنی:دی

یعنی کنارت آب روان باشه و تو توی خشکی بجنگی خبری نیستا!
کافیه پا بزاری تو آب تا بازی سکته کنه:دی فکر کنم از موجی که با کاراکتر ایجاد میشه،باعث میشه بازی بترکه:دی

که خوب...تا اینجا چیزی نبود، 4تا جوجه اون سمتا بودن، زدم و راهم رو گرفتم رفتم:-"

تنها جایی که من به مشکل خوردم تا الان(سخت گیر نیستم برای 4فریم بالا پایین:-" و البته کوالیتی میرم:-" )
جاییه که تو آب بخوای مبارزه کنی:دی

یعنی کنارت آب روان باشه و تو توی خشکی بجنگی خبری نیستا!
کافیه پا بزاری تو آب تا بازی سکته کنه:دی فکر کنم از موجی که با کاراکتر ایجاد میشه،باعث میشه بازی بترکه:دی

که خوب...تا اینجا چیزی نبود، 4تا جوجه اون سمتا بودن، زدم و راهم رو گرفتم رفتم:-"

مشکلات فنی بزاریم کنار بازی واقعا فوق العادست. محیط ها خیلی بزرگ تر شدن نسبت به نسخه قبل. هر گوشه رو که نگاه میکنی یه چیزی داره برای گشت و گذار و ایتم پیدا کردن.
بعد 10 ساعت بازی کردن هنوز سیاره اول هستم . واقعا حیف که رفت زیر سایه مشکلات تکنیکی. لعنت بهت ea

آخرین ویرایش:
مشکلات فنی بزاریم کنار بازی واقعا فوق العادست. محیط ها خیلی بزرگ تر شدن نسبت به نسخه قبل. هر گوشه رو که نگاه میکنی یه چیزی داره برای گشت و گذار و ایتم پیدا کردن.
بعد 10 ساعت بازی کردن هنوز سیاره اول هستم . واقعا حیف که رفت زیر سایه مشکلات تکنیکی. لعنت بهت ea
آره واقعا عالیه! من دارم عشق میکنم قشنگ :x
یعنی از اون بازیاست که شب به زور بلند میشم از پاش و ناراحتم که یک روز دیگه تموم شده و تا فردا باید صبر کنم:))

و اینکه (تو نمایش ها و اطلاعات قبل عرضه نشون دادن با این حال ) :

من عاشق این نوع شهر سازی هام که همینطور شهر بزرگتر میشه و آدمای بیشتری میان و ... :D و شدیدا داره بهم حال میده صحبت با اینا و رفتن دنبال شایعات و اینا :x

و اینکه تو دیالوگ های بازی یه طنزی هست که تقریبا به جز آنچارتد هیچ جا ندیدم (دشمن ها رو نکشید...بزارید دیالوگ هاشون رو بگن! عالین:x )
از اونطرف ترکیب مبارزه》پلتفرمر》مبارزه مثل آنچارتد بسی لذت بخشه...

کلا بازی جوریه که اگر نمیدونستم سازنده کیه، میگفتم کار NDه :-"

من گذاشتم اپدیت بده بعد برم ولی همون یکی ۲ ساعت اولش به حدی دلچسب بود که نتونستم مقاومت کنم و نشستم پاش.
به طرز خفنی بازی اعتیادآوره و اول بسم الله میاد یه سیاره بزرگ در اختیارت میزاره که چقدرم جا برا گشت و گذار داره! ۸۰درصد تایمی که تو این سیاره گذروندم اصلا ربطی به استوری نداشته و یه سوراخ پیدا میکنم که برم ببینم چیه یهو کلا از یه جای دیگه سردرمیارم و جزییات دنیاش وحشتناک خوبه!
میزان گستردگی و پیشرفتش نسبت به نسخه قبلی زیادی بالاس! چه گرافیکی و چه گیم پلی.
تو تاپیک نمرات خیلی زیادی اعتراضا بالا گرفته و کم مونده حکم اعدام ریسپان صادر بشه ولی به نظرم چه بد چه خوب مشکلات گرافیکی با اپدیت حل میشن رو تو سر بازی نکوبین و بهشون فرصت بدین که درستش کنن (برعکس سایبرپانک که کلا غیرقابل بازی بود سر لانچ و حتی گیم پلی پر از باگ بود و کلی هم مشکل ریز و درشت داشت).
بازی ادونچر با چنین کیفیتی فقط از ناتی داگ دیده بودم و حالا جنگ ستارگانم بهش اضافه کنین.مگه هرچندوقت چنین عنوانی رو میشه دید و ازش لذت برد که سختیشم اصلا رو مخ و اذیت کننده نیست.

منم دیسک بازی را گرفتم حدود ۲ ساعتی بازی کردم البته بیشتر اجازه نمیده باید حدود ۱۰۰ گیگ آپدیت دانلود کنید.واقعا فریم بازی توی ورژن ۱.۰۰۰۰ بازی که افتضاحه افت فریم تو یکسری ار صحنه ها به وضوح مشاهده میشه تازه من کوالیتی مود رفتم جرات نکردم پرفورمنس بزارم .احتمالا تو ۱.۰۰۰۲ بهتر بشه لیپ سینک هم افتضاحه .
ولی خب بازی انقدر خوب هست وحال میده که احتمالا منتقد ها هم چشمشونو روی این موارد بستن.

من گذاشتم اپدیت بده بعد برم ولی همون یکی ۲ ساعت اولش به حدی دلچسب بود که نتونستم مقاومت کنم و نشستم پاش.
به طرز خفنی بازی اعتیادآوره و اول بسم الله میاد یه سیاره بزرگ در اختیارت میزاره که چقدرم جا برا گشت و گذار داره! ۸۰درصد تایمی که تو این سیاره گذروندم اصلا ربطی به استوری نداشته و یه سوراخ پیدا میکنم که برم ببینم چیه یهو کلا از یه جای دیگه سردرمیارم و جزییات دنیاش وحشتناک خوبه!
میزان گستردگی و پیشرفتش نسبت به نسخه قبلی زیادی بالاس! چه گرافیکی و چه گیم پلی.
تو تاپیک نمرات خیلی زیادی اعتراضا بالا گرفته و کم مونده حکم اعدام ریسپان صادر بشه ولی به نظرم چه بد چه خوب مشکلات گرافیکی با اپدیت حل میشن رو تو سر بازی نکوبین و بهشون فرصت بدین که درستش کنن (برعکس سایبرپانک که کلا غیرقابل بازی بود سر لانچ و حتی گیم پلی پر از باگ بود و کلی هم مشکل ریز و درشت داشت).
بازی ادونچر با چنین کیفیتی فقط از ناتی داگ دیده بودم و حالا جنگ ستارگانم بهش اضافه کنین.مگه هرچندوقت چنین عنوانی رو میشه دید و ازش لذت برد که سختیشم اصلا رو مخ و اذیت کننده نیست.
اون سیاره رو من شخم زدم.... گفتم دیگه برم داستانی...

نگاه کردم دیدم هنوز 50% سیاره هم پاک سازی نشده انگار:))

ولی گشت و گذار تو بازی خیلی خوبه، هرجاییش یه چیزی هست، همشونم به درد بخورن :دی

رزولوشن در حالت پروفورمنس در حد فول اچ دی پایین هست . به امید خدا last osf us 3 بیاد احتمالا 720 تجربش کنیم .
گندکاری Respawn (از نظر فنی) دلیل نمی‌شه که بقیه هم این طوری عمل کنن. :D همین چند روز قبل Horizon: Burning Shores اومد که به قدری گرافیکش بالاست که خیلی‌ها می‌گن تازه مفهوم نسل جدید رو با این بازی احساس کردیم. توی حالت 30fps با اون گرافیک محشر، به صورت 4K اجرا می‌شه و توی حالت 60fps هم فکر کنم 1800p هست. بازی خطی و جمع و جور هم نیست و اپن‌ورلده با صحنه‌های شلوغ. خیلی نمونه‌های دیگه هم هستن که با گرافیک‌های خوب، رزولوشن‌های فجیعی ندارن.
حالا این Star Wars Jedi: Survivor نمی‌دونم جریانش چی بوده که این طوری شده، ولی مشخصه که پروسه تولید بازی مشکلاتی داشته و از کنسول‌ها تا پی‌سی‌های خفن، درگیری‌های مختلفی دارن. :D درسته که به تدریج با از راه رسیدن گرافیک‌های بالاتر، احتمالاً یه ذره تو سر رزولوشن بازی‌ها بخوره و پایین‌تر بیان، ولی این بازی هم نمونه خوبی نیست که ملاک قرارش بدیم. :D

گندکاری Respawn (از نظر فنی) دلیل نمی‌شه که بقیه هم این طوری عمل کنن. :D همین چند روز قبل Horizon: Burning Shores اومد که به قدری گرافیکش بالاست که خیلی‌ها می‌گن تازه مفهوم نسل جدید رو با این بازی احساس کردیم. توی حالت 30fps با اون گرافیک محشر، به صورت 4K اجرا می‌شه و توی حالت 60fps هم فکر کنم 1800p هست. بازی خطی و جمع و جور هم نیست و اپن‌ورلده با صحنه‌های شلوغ. خیلی نمونه‌های دیگه هم هستن که با گرافیک‌های خوب، رزولوشن‌های فجیعی ندارن.
حالا این Star Wars Jedi: Survivor نمی‌دونم جریانش چی بوده که این طوری شده، ولی مشخصه که پروسه تولید بازی مشکلاتی داشته و از کنسول‌ها تا پی‌سی‌های خفن، درگیری‌های مختلفی دارن. :D درسته که به تدریج با از راه رسیدن گرافیک‌های بالاتر، احتمالاً یه ذره تو سر رزولوشن بازی‌ها بخوره و پایین‌تر بیان، ولی این بازی هم نمونه خوبی نیست که ملاک قرارش بدیم. :D
جریانش کالیبر بالا بوده که یه موقع خاطر جیسون شرایر مکدر نشه 😁

تا این زمان که سال سوم نسل ۹ رو میگذرونیم در بهترین حالت ۱۵ درصد پیشرفت گرافیکی رو در مقایسه با نسل ۸ شاهد هستیم که این قابل قبول نیست . البته شما درست میگی و باید صبر کرد و دید در سالهای اینده چه بازی ها ای میاد اون وقت میشه مطمئن گفت قدرت این نسل چقدره .

به غیر از بحثای تکنیکی و مشکلاتی که کلا انریل داره و این که کلا رزولوشن بازی داینامیکه یعنی شما اون 720p رو شاید در کسری از ثانیه داشته باشی که با ریکانستراکشن خوبی که بازی داره اصلا متوجه کاهش کیفیت Image Quality بازی نمیشی. شما خودت داری بازی میکنی میتونی راجب ایمیج کوالیتی تصویر یه نظری بدی ممنون میشم.
ولی در کل اصرار سازنده به گذاشتن اجباری اپشن Ray Tracing تو بازی عجیبه. براحتی با حذف این اپشن ۶۰ فریم ثابت میده. البته بازم این رزولوشن حداقل حتی با RT توجیه پذیر نیست. مثلا بخوام یه بازی اپن ورلد مثال بزنم مثل Spiderman یا GTA V که روی کنسول RT دارن ولی براحتی ۶۰ فریم هم میدن. Gta که اصلا دوتا ری تریس داره شادو و رفلکشن و محیط بازی هم پر ماشین و شیشه ساختمونا و یه بارون هم بیاد که سطح زمین همش رفلکشنه.

از اون طرف وقتی می‌بینی حتی کارت ۴۰۹۰ هم تو استاروارز تا ۳۰ فریم دراپ داره میبینی این رزرولوشن کنسول هم منطقیه و ر*دمان کلی هست. البته این رزولوشن استاروارز که اعلام شد داخلیه و با اپسکیل FSR2.2 تونسته به IQ خوبی برسه.
من از @Lions Gate عزیز هم پرسیدم گفت که بازی شارپه حتی تو مد پروفورمنس . حالا بقیه دوستانی که دارن بازی میکنن میتونن بگن از نظرشون کیفیت تصویر چطوره

این هم رزولوشن متوسطی هست که IGN حساب کرده.

InCollage_20230429_214241153.jpg

نقشه بازی مثل شماره قبل تخ... و گیج کننده هست یا خوبه و کاربردی ؟؟؟

دشمنان مثل نسخه قبل وقتی کشته می شوند دوباره زنده شده و سر راه سبز می شوند ؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or