Multi Platform Star Wars Jedi: Survivor

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
April 28, 2023
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
FjOh3xyUoAEF6N8.jpg

سازنده: Respawn Entertainment
ناشر: EA
سبک: اکشن ادونچر
پلتفرم: PC , PS5 , Xbox Series
تاریخ عرضه: 28 آپریل, 2023​

ساعاتی پیش, کمپانی EA عنوان Star Wars Jedi: Survivor را با تیزری معرفی کرد.

داستان بازی 5 سال پس از جریانات قسمت اول اتفاق خواهد افتاد دارد.
این عنوان توسط استودیو Respawn, و بار دیگر با کارگردانی Stig Asmussen ساخته خواهد شد.

براساس گفته های آقای Asmussen:

"ما از تکنولوژی پیشرفته ای برای کمبت پویاتر و روایتی سینماتیک تر استفاده میکنیم, تا قصه ی Cal را در حالی که بالغ تر شده و در طول دوران تاریک برای زنده ماندن تلاش میکند گسترش دهیم. برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات بیشتر از بازی در طول سال هیجان زده ایم."

او همچنین درباره داستان گفت:

"کال باید یک قدم از تعقیب ناتمام امپراطوری جلو بماند, چرا که او شروع به حس فشار اینکه یکی از آخرین Jedi های باقی مانده در کهکشان است کرده است. به همراه همکار مورد اعتمادش BD-1, کال در طول سفرش با شخصیت های خاص و جالب زیادی روبرو و همراه خوهد شد. Jedi: Survivor کمبت پویای سری را به روش های خلاقانه گسترش خواهد داد. و برای زنده ماندن, کال باید توانایی های جدیدی را یاد گیرد و ارتباطش را با Force قوی تر سازد."

بازی در تاریخ 15 مارچ 2023, و برای کنسول های نسل نهم و PC عرضه خواهد شد.

تیزر اول
تریلر گیم پلی
تریلر نهایی

تصاویر

5.JPG 4.JPG
2.JPG 3.JPG

محتویات پیش خرید

SWJS_DeluxeEd_Preorder_Steam.png SWJS_StandEd_Preorder_Steam.png

آخرین ویرایش:
دشمنان مثل نسخه قبل وقتی کشته می شوند دوباره زنده شده و سر راه سبز می شوند ؟؟؟؟
کلیت سبکی که بازی داره همینه چون از سولزبورن الهام گرفته! زمانی که جایی اصطلاحا Rest کنی هم دشمنا زنده میشن هم شما بعد از مردنت تموم XP که همراهته از دست میدی و باید اونی که کشتت رو از بین ببری تا XPت برگرده!
____
در ضمن شما تو تاپیک نمرات فرمودی "این شماره جدید دنیای مردهای داره . راه رفتن و حرکات مصنوعی بدن . باس های بی کیفیت و رنگ و رو رفته . در کل نچسب هست بازی . یکجورایی خلاصه بخواهم بگم بازی پس رفت داشته."
الان طبق سوالتون مشخصه بازی رو انجام ندادید! با چه فکتی میگید بازی پسرفت داشته؟ دنیای مرده ها داره؟ راه رفتن و حرکات مصنوعیه؟باس ها بی کیفیت و رنگ و رو رفته هست؟ چون دقیقا بازی نقطه مقابل حرفای شماست و بسیار هم دلچسب هست و اگرم نقدی به بازی وارده من باب مسائل گرافیکیه که با اپدیت قطعا حل میشه! آدم بازیی رو انجام نداده، دربارش فکت صادر نمیکنه! اونم این بازی که حتی نمایش و تریلرهاشم کلی ویژگی مثبت داشت و ایراداتی که شما گفتی رو نداشته چه برسه الان که اومده و از هر نظر هم از نسخه قبلی سرتره و هم جزو یکی از بهترین عناوین ادونچر سالهای اخیره!

آخرین ویرایش:
کلیت سبکی که بازی داره همینه چون از سولزبورن الهام گرفته! زمانی که جایی اصطلاحا Rest کنی هم دشمنا زنده میشن هم شما بعد از مردنت تموم XP که همراهته از دست میدی و باید اونی که کشتت رو از بین ببری تا XPت برگرده!
____
در ضمن شما تو تاپیک نمرات فرمودی "این شماره جدید دنیای مردهای داره . راه رفتن و حرکات مصنوعی بدن . باس های بی کیفیت و رنگ و رو رفته . در کل نچسب هست بازی . یکجورایی خلاصه بخواهم بگم بازی پس رفت داشته."
الان طبق سوالتون مشخصه بازی رو انجام ندادید! با چه فکتی میگید بازی پسرفت داشته؟ دنیای مرده ها داره؟ راه رفتن و حرکات مصنوعیه؟باس ها بی کیفیت و رنگ و رو رفته هست؟ چون دقیقا بازی نقطه مقابل حرفای شماست و بسیار هم دلچسب هست و اگرم نقدی به بازی وارده من باب مسائل گرافیکیه که با اپدیت قطعا حل میشه! آدم بازیی رو انجام نداده، دربارش فکت صادر نمیکنه! اونم این بازی که حتی نمایش و تریلرهاشم کلی ویژگی مثبت داشت و ایراداتی که شما گفتی رو نداشته چه برسه الان که اومده و از هر نظر هم از نسخه قبلی سرتره و هم جزو یکی از بهترین عناوین ادونچر سالهای اخیره!
شماره قبل کامل رفتم. شماره جدید نرفتم و نخواهم رفت اما گیم پلی اونو بررسی کردم توی یوتیوب .

کسی که ۲۴ سال گیمر هست نیاز ندازه حتما خودش بازی کنه . با بررسی ویدیویی هم می شود نظر داد .

یادمه مثلا یکی از نمونه ها که بگم اینه که لست ۱ برای اولین بار که ازش تریلر دیدم گفتم این بازی در تاریخ و قلب گیمرها کولاک می کنه . اون زمان سر و صدایی موقع اولین تریلر نکرد ولی دقیقا آخرش حرف من محقق شد .

کسی که ۲۴ سال گیمر هست نیاز ندازه حتما خودش بازی کنه . با بررسی ویدیویی هم می شود نظر داد
این فکتی که تو دادی حتی واسه کارکشته ترین منتقدای ای جی ان و گیم اسپات هم سمه😂
هیچ بازی رو نمیشه از رو ویدئو تشخیص داد هیچ بازی رو نمیشه تا وقتی خودت دسته دستت نگیری و نفهمی جریان چیه درموردش نظر بدی
نمونش همین بازی و مثال نزدیکش هم بازی کنترل هست

آخرین ویرایش:
شماره قبل کامل رفتم. شماره جدید نرفتم و نخواهم رفت اما گیم پلی اونو بررسی کردم توی یوتیوب .

کسی که ۲۴ سال گیمر هست نیاز ندازه حتما خودش بازی کنه . با بررسی ویدیویی هم می شود نظر داد .

یادمه مثلا یکی از نمونه ها که بگم اینه که لست ۱ برای اولین بار که ازش تریلر دیدم گفتم این بازی در تاریخ و قلب گیمرها کولاک می کنه . اون زمان سر و صدایی موقع اولین تریلر نکرد ولی دقیقا آخرش حرف من محقق شد .
داش خداوکیلی با ویدئو چطور متوجه تنوع بیوم و ماموریتا شخصیت پردازی و باگا ...میشین؟ :D

نکن این کارارو با خودت :D 24 که هیچ با 124 سالم نمیشه ادعا کرد با ویدئو میشه ارزش بازی رو تشخیص داد.
حالا نمیدونم چه بررسی ویدئویی رو دیدی ولی مشکلات فنیش به کنار هرچی نقد از بازی دیدم میگن بازی همون نسخه قبلیه اما بزرگتر و بهتر، ندیدم کسی بگه دنیاش مردس یا ...
احتمال اینکه از قسمت اول خوشت بیاد از این نیاد خیلی پایینه.

آخرین ویرایش:
بهینه‌ساز جدید Star Wars Jedi: Survivor ساعاتی پیش توسط ریسپاون اینترتینمنت (Respawn Entertainment) منتشر شد.
واسه pc ====> بهبود عملکرد رندرینگ در صورت غیرفعال بودن Ray Tracing.
واسه ps و x ===>
چند مورد کرش در محیط‌های متنوع بازی برطرف شدند.
مشکلی که باعث می‌شد هنگام رد کردن سینماتیک‌ها بازی از کار بیفتد، برطرف شد.
بهبود عملکرد برای کنسول‌های PS5 و Xbox Series X/S.
مشکل مربوط به لباس‌ داینامیک در Mantis برطرف شد.
مشکل ذخیره نشدن رنگ‌های Nekko‌ و ناپدید شدن آن از استبل برطرف شد.
مشکل همپوشانی دیالوگ‌ها در سینماتیک‌ها برطرف شد.
مشکلات پردازش گرافیکی و سیستم برخورد‌ اشیاء (Collision) برطرف شدند.
دشمنان هنگام ورود به Photo Mode، دیگر در حالت T-Pose نمی‌ایستند.
فریز شدن ناگهانی هنگام صحبت با Doma برطرف شد.
مشکلی که باعث می‌شد پلیرهایی که بازی را ذخیره نکرده‌اند، پس از ترک Chamber of Duality دوباره بازگشته و در آن گیر کنند، برطرف شد.
Star Wars Jedi: Survivor Patch Fixes Crashes, Performance Issues, and More

بهینه‌ساز جدید Star Wars Jedi: Survivor ساعاتی پیش توسط ریسپاون اینترتینمنت (Respawn Entertainment) منتشر شد.
واسه pc ====> بهبود عملکرد رندرینگ در صورت غیرفعال بودن Ray Tracing.
واسه ps و x ===>
چند مورد کرش در محیط‌های متنوع بازی برطرف شدند.
مشکلی که باعث می‌شد هنگام رد کردن سینماتیک‌ها بازی از کار بیفتد، برطرف شد.
بهبود عملکرد برای کنسول‌های PS5 و Xbox Series X/S.
مشکل مربوط به لباس‌ داینامیک در Mantis برطرف شد.
مشکل ذخیره نشدن رنگ‌های Nekko‌ و ناپدید شدن آن از استبل برطرف شد.
مشکل همپوشانی دیالوگ‌ها در سینماتیک‌ها برطرف شد.
مشکلات پردازش گرافیکی و سیستم برخورد‌ اشیاء (Collision) برطرف شدند.
دشمنان هنگام ورود به Photo Mode، دیگر در حالت T-Pose نمی‌ایستند.
فریز شدن ناگهانی هنگام صحبت با Doma برطرف شد.
مشکلی که باعث می‌شد پلیرهایی که بازی را ذخیره نکرده‌اند، پس از ترک Chamber of Duality دوباره بازگشته و در آن گیر کنند، برطرف شد.
Star Wars Jedi: Survivor Patch Fixes Crashes, Performance Issues, and More
این برای پلی۵ اومده؟ دیشب اخر شب چک کردم نیومده بود.
دوستان شدیدا توصیه میکنم بازیو رو حالت کوالیتی بازی کنید که ثبات بیشتری داره. تو پرفورمنس همش زور میزنه فریمو بکشه بالا همیشه هم تر میزنه و در نتیجه بالا پایین شدن فریم شدیدا تو مخه منتهی رو حالت کوالیتی ۳۰ فریم فیکس نیست ولی خیلی ثباتش بیشتره. اونایی که پرفورمنس میرن بنظرم یک ساعتی رو حالت کوالیتی تست کنید احتمالا مشتری میشید:D

دوستان شدیدا توصیه میکنم بازیو رو حالت کوالیتی بازی کنید که ثبات بیشتری داره. تو پرفورمنس همش زور میزنه فریمو بکشه بالا همیشه هم تر میزنه و در نتیجه بالا پایین شدن فریم شدیدا تو مخه منتهی رو حالت کوالیتی ۳۰ فریم فیکس نیست ولی خیلی ثباتش بیشتره. اونایی که پرفورمنس میرن بنظرم یک ساعتی رو حالت کوالیتی تست کنید احتمالا مشتری میشید:D
منم صبح تقریبا ساعت 9 چک کردم خبری از آپدیتی نبود

طبق معمول...همیشه کوالیتی میرم...شاید برای اینه مشکلی ندارم من :دی

این فکتی که تو دادی حتی واسه کارکشته ترین منتقدای ای جی ان و گیم اسپات هم سمه😂
هیچ بازی رو نمیشه از رو ویدئو تشخیص داد هیچ بازی رو نمیشه تا وقتی خودت دسته دستت نگیری و نفهمی جریان چیه درموردش نظر بدی
نمونش همین بازی و مثال نزدیکش هم بازی کنترل هست
بازی کنترل که انصافا بد بود . این بازی نگفتم آشغاله گفتم پیشرفت خفنی نداره که بشه گفت واووو و هایپ شد. شماره قبل برام واووو بود و حس جدیدی داشت ولی این نه . (همین حس درباره هورایزن 2 هم دارم . شماره اول عالی و منو اشباع کرد . شماره دوم اون حس نداشت چون پیشرفت زیادی نداشته )
داش خداوکیلی با ویدئو چطور متوجه تنوع بیوم و ماموریتا شخصیت پردازی و باگا ...میشین؟ :D
فوت و فن کوزه گری هست
نکن این کارارو با خودت :D 24 که هیچ با 124 سالم نمیشه ادعا کرد با ویدئو میشه ارزش بازی رو تشخیص داد.
حالا نمیدونم چه بررسی ویدئویی رو دیدی ولی مشکلات فنیش به کنار هرچی نقد از بازی دیدم میگن بازی همون نسخه قبلیه اما بزرگتر و بهتر، ندیدم کسی بگه دنیاش مردس یا ...
احتمال اینکه از قسمت اول خوشت بیاد از این نیاد خیلی پایینه.
چشم

• Sad
Reactions: majidred2011
آره امروز واسه من اومد

• Like
Reactions: Arash-S212 and SMM9
بازی کنترل که انصافا بد بود . این بازی نگفتم آشغاله گفتم پیشرفت خفنی نداره که بشه گفت واووو و هایپ شد. شماره قبل برام واووو بود و حس جدیدی داشت ولی این نه . (همین حس درباره هورایزن 2 هم دارم . شماره اول عالی و منو اشباع کرد . شماره دوم اون حس نداشت چون پیشرفت زیادی نداشته )
ببین دوست عزیز فکر کنم متوجه منظور دوستان نیستی و این که معلومه وقتی بازی ها رو روی اپارات تجربه کنی هیچ حسی بهت نمیده .

شما توی تایپیک گاد اف وار رگنارک هم دیدم چندین کامنت گذاشتی که بازی بینظیر هست ولی مشخصه که کنسول نداری

اینکه گفتم متوجه منظور دوستان نیستی یعنی وقتی شماره دوم هوزیزون یا همین استاروارز رو بازی نکردی اشتباهه که بخوای نظر بدی

اینکه خود کنسول بخری و تجربه کنی کلا یه دنیای دیگه ای داره تا که بخوای در یوتوب و آپارات تجربه شون کنی .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or