Multi Platform Star Wars Jedi: Survivor

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
April 28, 2023
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
FjOh3xyUoAEF6N8.jpg

سازنده: Respawn Entertainment
ناشر: EA
سبک: اکشن ادونچر
پلتفرم: PC , PS5 , Xbox Series
تاریخ عرضه: 28 آپریل, 2023​

ساعاتی پیش, کمپانی EA عنوان Star Wars Jedi: Survivor را با تیزری معرفی کرد.

داستان بازی 5 سال پس از جریانات قسمت اول اتفاق خواهد افتاد دارد.
این عنوان توسط استودیو Respawn, و بار دیگر با کارگردانی Stig Asmussen ساخته خواهد شد.

براساس گفته های آقای Asmussen:

"ما از تکنولوژی پیشرفته ای برای کمبت پویاتر و روایتی سینماتیک تر استفاده میکنیم, تا قصه ی Cal را در حالی که بالغ تر شده و در طول دوران تاریک برای زنده ماندن تلاش میکند گسترش دهیم. برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات بیشتر از بازی در طول سال هیجان زده ایم."

او همچنین درباره داستان گفت:

"کال باید یک قدم از تعقیب ناتمام امپراطوری جلو بماند, چرا که او شروع به حس فشار اینکه یکی از آخرین Jedi های باقی مانده در کهکشان است کرده است. به همراه همکار مورد اعتمادش BD-1, کال در طول سفرش با شخصیت های خاص و جالب زیادی روبرو و همراه خوهد شد. Jedi: Survivor کمبت پویای سری را به روش های خلاقانه گسترش خواهد داد. و برای زنده ماندن, کال باید توانایی های جدیدی را یاد گیرد و ارتباطش را با Force قوی تر سازد."

بازی در تاریخ 15 مارچ 2023, و برای کنسول های نسل نهم و PC عرضه خواهد شد.

تیزر اول
تریلر گیم پلی
تریلر نهایی

تصاویر

5.JPG 4.JPG
2.JPG 3.JPG

محتویات پیش خرید

SWJS_DeluxeEd_Preorder_Steam.png SWJS_StandEd_Preorder_Steam.png

آخرین ویرایش:
15 مارچ خوبه:دی همون موقع یا نهایت یه هفته بعدش تو عید میزنیم ، زمان خوبیه:دی

تو موارد پیش خرید اسکین تفنگ هست....هممممممم... به نظرم تو گیم پلی، یا حالا همین نمایش جدید، تمرکز روی تفنگ رو نشون میدن به عنوان یکی از تغییرات عمده ی بازی:-"

لباسی که روی کاور هست+لباس پیش خرید تفاوت های خوبی دارن نسبت به هم، و در مجموع تفاوتشون نسبت به تفاوت لباس های نسخه ی اول زیاده، که به نظرم بسیار حرکت مثبتیست:دی

خوب همون جوری که پیش بینی میشد تو همه قسمت‌ها پیشرفت کرده و کامبت هم به نظر میومد فیدبک بهتری داره و صد البته سرعتی تر شده فقط میمونه مسئله لانچش که امیدوارم مشکلات قبل رو نداشته باشه

آخرین ویرایش:
15 مارچ خوبه:D همون موقع یا نهایت یه هفته بعدش تو عید میزنیم ، زمان خوبیه:D

تو موارد پیش خرید اسکین تفنگ هست....هممممممم... به نظرم تو گیم پلی، یا حالا همین نمایش جدید، تمرکز روی تفنگ رو نشون میدن به عنوان یکی از تغییرات عمده ی بازی:-"

لباسی که روی کاور هست+لباس پیش خرید تفاوت های خوبی دارن نسبت به هم، و در مجموع تفاوتشون نسبت به تفاوت لباس های نسخه ی اول زیاده، که به نظرم بسیار حرکت مثبتیست:D
یه هفته قبل RE4 قکر نکنم زمان خوبی باشه. واسه من که نیست. ولی بهترین نمایش مراسم بود بی شک. نسخه قبلیشم یکم بی انصافی شد در حقش خیلی بیشتر از متا 79 ارزش داشت. مشکلات ریز قبلی رو درست کنن تمامه دیگه قطعا یکی از گوتی های سال بعد خواهد بود

• Like
Reactions: Vesemir
با نسخه اول خیلی حال کردم با اینکه توی خیلی جاها گفتم خیلی ازش استقبال نشد،
خصوصا اینکه جزو اولین عناوینی بود که روی فایو میزدمش خیلی باهاش حال کردم ،
تنوع محیطی و کامبت هاش واقعا لذت‌بخش بود برام .
فقط دوسه تا تروفی ش رو نگرفتم وگرنه بازی رو جَویدم!

قسمت اول یه ایرادی که داشت در قسمت مبارزاتش بود در مورد سلاح و فنونی که استفاده میکرد واقعا از نظر تنوع کمبود داشت ادم بازی هایی مثل گاد اف وار رو که میبینه با یدونه تبر هزار جور حرکت مختلف میشه کرد ولی این بازی از این نظر مشکل داشت و همون حرکات محدود هم اصلا روون اجرا نمیشد .

اونای که تایتان فال بازی قبلی استدیو Respawn بازی کردن میدونن این استدیو کار بلده شماره دوم با اول تایتان فال یه جهش عظیمی داشت مخصوصا تو بخش داستانی
قطعا تو نسخه دوم این بازی همین فرمون هست مخصوصا که میان نسلی نیست 💪👍

بیشتر از انیمیشن ها به نظرم فیزیک بازی داغون به نظر میاد. حالا من یادم نمیاد دقیقا نسخه قبل تو این حوزه چطور بود ولی این مشکل داره رسما.

خیلی بی حس میزنه برا همین مبارزات بازی

• Like
Reactions: FERYGAMER
بیشتر از انیمیشن ها به نظرم فیزیک بازی داغون به نظر میاد. حالا من یادم نمیاد دقیقا نسخه قبل تو این حوزه چطور بود ولی این مشکل داره رسما.

خیلی بی حس میزنه برا همین مبارزات بازی
نسخه قبلی هم دقیقا همینجوری بود با این حال موقع بازی کردن زیاد تو ذوق نمیزد (حداقل که واسه من همینجور بود) ولی انیمیشنا چرا خیلی تو چش میومدن اینجا الان اومدن سرعت کامبت رو بالاتر بردن وقتی هم بازی میخواد از گیم پلی سوئیچ کنه رو Finisher اختلاف انیمیشنا بیشتر به چشم میاد .
================
نمیدونم از عمد این کار رو میکنن یا نه ولی فیدبک برخورد لایت سیبر خیلی نرم و بیجون ـه شاید اگه چهار تا افکت خون و قطع عضو اضافه میکردن وضعیت بهتر میشد ولی همونجور که گفتم دیزنی با سیاست احمقانش باعث شده قطع عضوا بیشر شبیه بریدن پفک باشه تا قطع عضو !! سر دشمن رو میبره مثل یـ تیکه کاموا میفوته زمین LOL

نسخه قبلی هم دقیقا همینجوری بود با این حال موقع بازی کردن زیاد تو ذوق نمیزد (حداقل که واسه من همینجور بود) ولی انیمیشنا چرا خیلی تو چش میومدن اینجا الان اومدن سرعت کامبت رو بالاتر بردن وقتی هم بازی میخواد از گیم پلی سوئیچ کنه رو Finisher اختلاف انیمیشنا بیشتر به چشم میاد .
================
نمیدونم از عمد این کار رو میکنن یا نه ولی فیدبک برخورد لایت سیبر خیلی نرم و بیجون ـه شاید اگه چهار تا افکت خون و قطع عضو اضافه میکردن وضعیت بهتر میشد ولی همونجور که گفتم دیزنی با سیاست احمقانش باعث شده قطع عضوا بیشر شبیه بریدن پفک باشه تا قطع عضو !! سر دشمن رو میبره مثل یـ تیکه کاموا میفوته زمین LOL

View attachment 1675808192771.mp4

بنظرم اوضاع خرابتر از این حرفاس.. این مثلا انمیشن راه رفتنه.
نمی‌دونم اصلا تو این زمان کم تا ریلیز قابل فیکس هست یا نه

• Like
Reactions: FERYGAMER

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or