Multi Platform Star Wars Jedi: Survivor

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
April 28, 2023
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
FjOh3xyUoAEF6N8.jpg

سازنده: Respawn Entertainment
ناشر: EA
سبک: اکشن ادونچر
پلتفرم: PC , PS5 , Xbox Series
تاریخ عرضه: 28 آپریل, 2023​

ساعاتی پیش, کمپانی EA عنوان Star Wars Jedi: Survivor را با تیزری معرفی کرد.

داستان بازی 5 سال پس از جریانات قسمت اول اتفاق خواهد افتاد دارد.
این عنوان توسط استودیو Respawn, و بار دیگر با کارگردانی Stig Asmussen ساخته خواهد شد.

براساس گفته های آقای Asmussen:

"ما از تکنولوژی پیشرفته ای برای کمبت پویاتر و روایتی سینماتیک تر استفاده میکنیم, تا قصه ی Cal را در حالی که بالغ تر شده و در طول دوران تاریک برای زنده ماندن تلاش میکند گسترش دهیم. برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات بیشتر از بازی در طول سال هیجان زده ایم."

او همچنین درباره داستان گفت:

"کال باید یک قدم از تعقیب ناتمام امپراطوری جلو بماند, چرا که او شروع به حس فشار اینکه یکی از آخرین Jedi های باقی مانده در کهکشان است کرده است. به همراه همکار مورد اعتمادش BD-1, کال در طول سفرش با شخصیت های خاص و جالب زیادی روبرو و همراه خوهد شد. Jedi: Survivor کمبت پویای سری را به روش های خلاقانه گسترش خواهد داد. و برای زنده ماندن, کال باید توانایی های جدیدی را یاد گیرد و ارتباطش را با Force قوی تر سازد."

بازی در تاریخ 15 مارچ 2023, و برای کنسول های نسل نهم و PC عرضه خواهد شد.

تیزر اول
تریلر گیم پلی
تریلر نهایی

تصاویر

5.JPG 4.JPG
2.JPG 3.JPG

محتویات پیش خرید

SWJS_DeluxeEd_Preorder_Steam.png SWJS_StandEd_Preorder_Steam.png

آخرین ویرایش:
به نظرم شماره قبل خیلی بهتر بود از هر نظر حتی گرافیک . انگار این شماره پیشرفت که نداشته کمی هم پسرفت داشته . برای شماره قبلی هایپ بودم و سریع تهیه کردم اما این جالب نمی زنه . مثلا راه رفتن خیلی تصنعی هست . گرافیک محیط های بدون پوشش گیاهی ضعیف و بی رنگ و رو هست .

بچه ها من بازیو یکی دو ماه پیش پیشخرید کردم تو پلی استیشن امروز دیدم خودش بدون اینکه درخواستی بدم بازیو ریفاند کرده برام. نمیدونم داستانش چیه چون من هیچ درخواستی نداده بودم :|

از EA چه‌ انتظاری داری ؟ :-"

• Cool
Reactions: Taha75
نمیدونم چرا تا الان بازی به دلم‌ ننشسته. همین مشکل رو با نسخه قبل داشتم که نصفه ولش کردم و یکی از دلایلش شخصیت اصلی و نحوه روایت داستانش بود. باز دفعه قبل برای بازی بیشتر هایپ بودم بالاخره یه سری موارد جدید نسبت به بازی های دیگه استاروارز داشت ولی این نسخه حتی موارد جدیدی هم که اضافه کردن جذابیتی نداشته.

نمیدونم چرا تا الان بازی به دلم‌ ننشسته. همین مشکل رو با نسخه قبل داشتم که نصفه ولش کردم و یکی از دلایلش شخصیت اصلی و نحوه روایت داستانش بود. باز دفعه قبل برای بازی بیشتر هایپ بودم بالاخره یه سری موارد جدید نسبت به بازی های دیگه استاروارز داشت ولی این نسخه حتی موارد جدیدی هم که اضافه کردن جذابیتی نداشته.
دقیقا احساسم مثل شماست و هایپم برای این بازی صفره . فقط اینکه شماره قبل تمام کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or