SPOILER: The MGS V TPP Spoiler Thread

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:d

این تاپیک واقعا نیازه؛ یعنی واسه هر بازی ای واقعا نیازه که یه تاپیک باشه در مورد داستان یک بازی بحث بشه بدون اینکه تو تاپیک اصلی چیز بزرگی اسپویل بشه.

نکات:

1- اسم تاپیک مشخصه؛ همه چی در مورد داستان بازی و بحث در موردش، حتی نکات غیر داستانی مثلا یه سری از ویژگی های گیم پلی و امکانات که شاید کسی نخواد بدونه و خودش میخواد کشفش کنه، این جا بحث میشه کلا.

2- از تگ اسپویلر لازم نیست استفاده کنید.

این آخرین هشدار بود. اگه هنوز بازی رو تموم نکردید این جا وارد نشید.

همه ی تئوریارو خوندم تقریبا :d با این اخری که بیگ باسو ونوم یکین به شدت موافقم چون خودم بعد از تموم کردن بازی همین به ذهنم رسید!
لعنت به کوجیما قبله اون همه تئوری دادیم الانم بعده بازی کلی بازم تئوری دادیم :|

آقا این کات سینِ Eli که با ونوم درگیر میشه و تو تریلر E3 2014 دیدیم، تو بازی هست :d. فکر می کردم نبوده. اگه مبارزه تو داخل همون جا که Eli نشسته بود تموم بشه، این کات سین رو نشون میده.

نمیدونم تاحالا مطرح شده یا نه! ولی دوتا کانتنت دیگه هم بودن که یکیشون کلاً حذف شده! یکی دیگشون هم تغییر کرده!
اولی که تغییر کرده DD هستش! همون سگی که تویه افغانستان پیداش میکنیم! درواقع قرار بوده توی آفریقا پیداش کنیم داستان از این قرار بوده : والدین DD با گاردا درگیر میشن گاردها والدین DD رو میکشن! و اسنیک هم با اونها(گاردها) درگیر میشه و اونها رو میشکه البته این توی یه کات سین روایت میشه! که خود این یجور Back Story بوده برای DD
که خوب حذف و عوض شده!
کانتنت دومی که حذف شده مربوط میشه به battle gear همون مثلاً تانکی که هیویی براتون میسازه! درواقع قرار بوده اون تانک قابل بازی بشه! ولی بعداً در حد استفاده توی ماموریتهای سربازاتون فرستاده میشن هستش, همون combat deployment .
البته در مورد بتل گیر شایعاتی هست که شاید بصورت DLC عرضه بشه! در مورد battle gear قرار بر این بوده که نقطه مقابل chicken hat باشه! کسایی که از chicken hat استفاده کردن باید بدونن یعنی چی!
عکس مربوط به DD هستش

اول که تشکر می کنم از شما. لطف دارید.
ثانیا این بازی برای من انقدر ارزش داره که با اینکه rpg بازم و عاشق بازی های بتزدا ، قید همه چیز را زدم و فقط به این مشغولم.
تنها بازیی هست که حالا که کنسولم جمعه، رو pc نصبش کردم و یه هفته تموم برا نصب و اجراش تا ساعت 6 صبح مثل زامبی ها بیدار بودم به طوری که الگوی خوابم بهم ریخت.! بار ها هم اینجا و هم ردیت گفتم که بیگ باس تنها کاراکتری هست که با گوشت و پوستم حسش کردم و شده تا خود ژاپن هم میرم برای اینکه بازی را کامل شده ببینم.
در واقع تاثیر این بازی و در واقع بیگ باس روی من ماورای تصور زیاد بود .
تنها شخصیت مجازی بود و هست که واقعاً احساس می کنم واقعی هست و براش ارزش قایلم.
تا کوجیما بازی را کامل رو نکنه ول کن نیستم. البته بیخود پیله نکردم. انقدر تحقیق کردم که بدونم واقعا بازی محتوای داستانی بیشتری داره:d
البته بگم که اگه برید نت را زیر و رو کنید شواهد زیادی بدست میارید که بازی بازم محتوا داره. حتی به شخصه از طریق یکی از دوستان پیگیر نسخه review copy بازی هم شدم. مطمئن باشید بازی بازم محتوا داره

داداش داستان این ریویو کپی چیه؟همونی هست که سایتای خبری تونستن 8 ساعت بازی کننش تو کمپ؟

من که منظورت رو نگرفتم!
ولی چه پافشاریی داری که این بازی محتوای اضافه داره؟ خوب قربونت برم اگه واقعاً داره به ما هم بگو داره!
من که بازی رو همینجوری که هست قبول کردم. چون بیشتر از این هم نیست. حالا اگه واقعاً چیز اضافه هم داشت که بهتر (ولی نداره)
در مورد اون بحثی هم که همه میگن این ونوم(مدیک) نیست و ........... این بابا مدیک هستش. برای اینکه مطمعن بشید این بابا(تمام بازی) واقعا مدیک هستش یه نشونه میدم. اون ماموریت جانبیی که باید بریم هیویی رو مثلاً نجات بدیم. اونجا AI باس هستش که وقتی ونوم رو میبینه تو جک نیستی! تو کی هستی؟
سال تموم میشه بازیها میان و میرن!شماها باز بشینین فرضیه سازی کنین همونجوری که همه درگیر فرضیه جت پک توی GTA V بودن ولی چیزی نبود!
البته این فرضیه سازی ها خوبه برای سری ها و شماره های بعدیی که بازیها ریلیز میشن! چون سازنده ها از اون فرضیه های ساخته شده میتونن توی بازی های بعدیشون استفاده کنن/
داداش منظورم آینه که متال برای خیلی ها یه کابوس واکه منال رو میزاشت تو انتخاب اول گیوتیش باید یه دلیلی داشته باشه اخه الان این بازی برای 70 درصد گیمیرا ضعیف عمل کرده
در مورد سوال دومت خب حتما یه چیزی میدونم که میگم داره :d

در مورد سوال دومت خب حتما یه چیزی میدونم که میگم داره :d

خیلی بدفرم گیردادی که چیزی هستا!
یعنی توی limited Guid گفته نشده! ولی شما میدونی؟
چه جالب! خوب بگو ما هم بدونیم! بگو ملتی رو از گمراهی برهان!
تویه گاید اصلی بازی هیچ چیز اضافه ای از کانتنتهای مثلاً حذف شده وجود نداره! بازی واقعاً همینی بود که بازی کردی!
بازی تقلید اشتباهی از متالگیرسالید ۲ بود!
جایگزین کردن رایدن جای سالیداسنیک! دقیقاً کپی پیست اون هستش!

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
داداش داستان این ریویو کپی چیه؟همونی هست که سایتای خبری تونستن 8 ساعت بازی کننش تو کمپ؟

نسخه منتقدان هست که سازنده میفرسته. گفتم شاید فرق داشته باشه ولی مال بازینما فرقی با نسخه عادی نداشت.

نسخه منتقدان هست که سازنده میفرسته. گفتم شاید فرق داشته باشه ولی مال بازینما فرقی با نسخه عادی نداشت.

در مورد نسخه های ریوویو اتفاقاً یه چیز جالبی که هست اینه که من شنیدم(در اولین فرصت که پیدا کنم لینک منبع میزارم) درمورد متالگیر چیزی به اسم نسخه ریوویو فیزیکی وجود نداشته! بجز دوتا که برای گنده ها ارسال شده ، یکی IGN و اون یکی یادم نیست! (منبع که بزارم مشخصه) .
در واقع سایتها و مجلاتی که میخاستن بازی رو ریوویو کنن باید میزفتن دفاتر کونامی تویه اطاقهای مخصوصی و اونجا بازی میکردن!
یکی از دلایلی که گفته میشه نسخه های ریوویو فرق داشته همین بوده!
ضمن اینکه سایتهای ریوویو قبلاً هم گفتیم مطابق با یه تاهد نامه ای اجازه دریافت یا انجام ریوویو رو داشتن! برای همینه که چیزی نمیگن که این بازی با اونی که ما برای ریوویو بازی کردیم فرق داره! چون نمیتونن!
کلاً چیزی به نام نسخه فیزیکی ریوویو فک نکنم وجود داشته باشه! اگر براتون جالب بود لینک هم میزارم میتونین مطالعه کنین

خیلی بدفرم گیردادی که چیزی هستا!
یعنی توی limited Guid گفته نشده! ولی شما میدونی؟
چه جالب! خوب بگو ما هم بدونیم! بگو ملتی رو از گمراهی برهان!
تویه گاید اصلی بازی هیچ چیز اضافه ای از کانتنتهای مثلاً حذف شده وجود نداره! بازی واقعاً همینی بود که بازی کردی!
بازی تقلید اشتباهی از متالگیرسالید ۲ بود!
جایگزین کردن رایدن جای سالیداسنیک! دقیقاً کپی پیست اون هستش!

والا داداش آون دوست من تو پی سی گیمر اینو به من گفت خودش بازی نکرده از اونایی که رفتن قبل از انتشار بازی کردن پرسیده

- - -ویرایش - - -

داداش مگه بازی نما چه قدر بزرگه که کونامی بیاد براش نسخه ی ریویو بده؟تو خود ایران خیلی از گیمرا نمیدونن مجلس سایته

داداش مگه بازی نما چه قدر بزرگه که کونامی بیاد براش نسخه ی ریویو بده؟تو خود ایران خیلی از گیمرا نمیدونن مجلس سایته
داداش این حرفت رو میذارم به پای آشنا نبودن با بازی نما
as63cdg1iqajot1e75m2.jpg

اینم یه نمونه

والا داداش آون دوست من تو پی سی گیمر اینو به من گفت خودش بازی نکرده از اونایی که رفتن قبل از انتشار بازی کردن پرسیده

- - -ویرایش - - -

اولا بازینما چند سال هست که ریویو کپی میگیره. دقیقا فکر کنم از زمان ریج. اولین تبلیغ یه گیم خارجی را هم برا اولین بار تو ایران، بتزدا تو این شماره بازینما رو جلد پشتی برای فالاوت 4 کرد.
خوشبختانه بازینما داره به خوبی جای خالی دو تا مجله دیگر را پر می کند. اون خیلی هم که نمیدونند احتمالا نوبند.
ثانیاً آبتین اگه چرت گفته باشی خودم میام کلت را می کنم. :d
ثالثا طبق آخرین تحقیقات خودم :d ونوم همون مدیکه.

راستی یه سری موارد جدید هم پیدا کردم در مورد تایید نظریه ایی که ونوم همون بیگ باسه و مدیک مرده
مدل اسماعیل دقیقا مدل مدیک تو گرند زیرو هستش و همینطور وقتی داره ونوم رو بلند میکنه از روی تخت ونوم بهش میگه کی هستی میگه داری با خودت حرف میزنی در صورتی که آگه بیگ باس بود صد در صد همچین حرفی نمیزد چون نمیخواد ونوم بفهمم کیه
دوم این که تو اپیزاد 51 وقتی ونوم میره سراغ لیکویید،لیکویید چند بار بهش میگه پدر ولی هیچی بهش نمیگه همینطور وقتی بهش تیر میزنه میاد کنارش و داد میزنه به نظرتون آگه بچه ی خودش نبود ناراحت میشد؟
سوم هم دو تا صحنه هستش یکی مربوط به تریلری که ونوم همونطور که بیگ باس سوار موتور میشه و سیگار میکشه آیت کارا رو میکنه و با موتور میره سمت یکی از پلتفرم ها.همه فک میکنن که این صحنه فقط برای تریلر درست شده ولی من میگم اینو از بازی حذف کردن
چهارم هم آون صحنه ایی که بیگ باس از تو هواپیما با صورت خونی بیرون رو نگاه میکنه.اگه قرار باشه این صحنه فقط برای تریلر درست شده باشه پس چرا وقتی اولین بار پاز رو میبینیم تو بازی همین صحنه میاد تو یادش
این اخریه نشونه ی این هست که بیشتر چیزایی که ونوم(بیگ باس)میبینه رویا و تصورات ذهنی هستش که به خاطر بیماریشه
امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم

در مورد نسخه های ریوویو اتفاقاً یه چیز جالبی که هست اینه که من شنیدم(در اولین فرصت که پیدا کنم لینک منبع میزارم) درمورد متالگیر چیزی به اسم نسخه ریوویو فیزیکی وجود نداشته! بجز دوتا که برای گنده ها ارسال شده ، یکی IGN و اون یکی یادم نیست! (منبع که بزارم مشخصه) .
در واقع سایتها و مجلاتی که میخاستن بازی رو ریوویو کنن باید میزفتن دفاتر کونامی تویه اطاقهای مخصوصی و اونجا بازی میکردن!
یکی از دلایلی که گفته میشه نسخه های ریوویو فرق داشته همین بوده!
ضمن اینکه سایتهای ریوویو قبلاً هم گفتیم مطابق با یه تاهد نامه ای اجازه دریافت یا انجام ریوویو رو داشتن! برای همینه که چیزی نمیگن که این بازی با اونی که ما برای ریوویو بازی کردیم فرق داره! چون نمیتونن!
کلاً چیزی به نام نسخه فیزیکی ریوویو فک نکنم وجود داشته باشه! اگر براتون جالب بود لینک هم میزارم میتونین مطالعه کنین

احتمالش هست که نسخه ریویو های اصلی را فقط به تعداد معدودی داده باشند که خرکی نمره کم نکنند :d و به بقیه نسخه عادی را به عنوان ریویو کپی داده باشند.
اون کمپ هم وحید یوسفی، سردبیر بازینما بوده ولی فقط 20 ساعت رفته. و خیلی هم حال کرده بود انگار :d

اولا بازینما چند سال هست که ریویو کپی میگیره. دقیقا فکر کنم از زمان ریج. اولین تبلیغ یه گیم خارجی را هم برا اولین بار تو ایران، بتزدا تو این شماره بازینما رو جلد پشتی برای فالاوت 4 کرد.
خوشبختانه بازینما داره به خوبی جای خالی دو تا مجله دیگر را پر می کند. اون خیلی هم که نمیدونند احتمالا نوبند.
ثانیاً آبتین اگه چرت گفته باشی خودم میام کلت را می کنم. :d
ثالثا طبق آخرین تحقیقات خودم :d ونوم همون مدیکه.

طوری که رفیقم بهم گفته صد در صد محتوی داره قبل E3 بهم گفته بود قراره یه خبرایی از فال اوت بشه که شد منبع مورد اعتمادیه حرفاش درست در میاد هر سری فقط سر این متال منو کچل کرده هر چی میپرسم جواب درست درمونی نمیده در مورد مراحل اضافی

راستی یه سری موارد جدید هم پیدا کردم در مورد تایید نظریه ایی که ونوم همون بیگ باسه و مدیک مرده
مدل اسماعیل دقیقا مدل مدیک تو گرند زیرو هستش و همینطور وقتی داره ونوم رو بلند میکنه از روی تخت ونوم بهش میگه کی هستی میگه داری با خودت حرف میزنی در صورتی که آگه بیگ باس بود صد در صد همچین حرفی نمیزد چون نمیخواد ونوم بفهمم کیه
دوم این که تو اپیزاد 51 وقتی ونوم میره سراغ لیکویید،لیکویید چند بار بهش میگه پدر ولی هیچی بهش نمیگه همینطور وقتی بهش تیر میزنه میاد کنارش و داد میزنه به نظرتون آگه بچه ی خودش نبود ناراحت میشد؟
سوم هم دو تا صحنه هستش یکی مربوط به تریلری که ونوم همونطور که بیگ باس سوار موتور میشه و سیگار میکشه آیت کارا رو میکنه و با موتور میره سمت یکی از پلتفرم ها.همه فک میکنن که این صحنه فقط برای تریلر درست شده ولی من میگم اینو از بازی حذف کردن
چهارم هم آون صحنه ایی که بیگ باس از تو هواپیما با صورت خونی بیرون رو نگاه میکنه.اگه قرار باشه این صحنه فقط برای تریلر درست شده باشه پس چرا وقتی اولین بار پاز رو میبینیم تو بازی همین صحنه میاد تو یادش
این اخریه نشونه ی این هست که بیشتر چیزایی که ونوم(بیگ باس)میبینه رویا و تصورات ذهنی هستش که به خاطر بیماریشه
امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم

این‌که ونوم مدیکه امروز به من که طرفدار پر و پا قرص یکی بودنش با باس بودم اثبات شد. توصیه می کنم تو ردیت یه گشتی بزنی. اون پارادوکس زمانی را هم توضیح دادند.
بقیه چیز ها هم مربوط به اینه که مدیک را هیپنوتیزم کردند و الان اون خاطرات باس را به یاد میاره.
آبتین برا بار آخر،اگه چرت گفته باشی خودم میام کلت را می کنم.:d

- - -ویرایش - - -

طوری که رفیقم بهم گفته صد در صد محتوی داره قبل E3 بهم گفته بود قراره یه خبرایی از فال اوت بشه که شد منبع مورد اعتمادیه حرفاش درست در میاد هر سری فقط سر این متال منو کچل کرده هر چی میپرسم جواب درست درمونی نمیده در مورد مراحل اضافی

امیدوارم. اگه باشه، شیرینی شما هم محفوظ خواهد بود :d
اگه کنترل خود باس را داشته باشیم شیرینی دوبل میدم :d
جدی میگم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or