SPOILER: The MGS V TPP Spoiler Thread

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:d

این تاپیک واقعا نیازه؛ یعنی واسه هر بازی ای واقعا نیازه که یه تاپیک باشه در مورد داستان یک بازی بحث بشه بدون اینکه تو تاپیک اصلی چیز بزرگی اسپویل بشه.

نکات:

1- اسم تاپیک مشخصه؛ همه چی در مورد داستان بازی و بحث در موردش، حتی نکات غیر داستانی مثلا یه سری از ویژگی های گیم پلی و امکانات که شاید کسی نخواد بدونه و خودش میخواد کشفش کنه، این جا بحث میشه کلا.

2- از تگ اسپویلر لازم نیست استفاده کنید.

این آخرین هشدار بود. اگه هنوز بازی رو تموم نکردید این جا وارد نشید.

با سلام خدمت دوستانی که تاپیک رو پیش بردن خسته نباشید میگم
همین الان رفتم یه جا خوندم طرف میگه با توجه به نوشته ی پشت لباس ایلای افراد بعد از یک بار مردن بازی در توهم دنبال میشود
طرف میگه همنطور که تظریه های پی تی خیلی احتمقانه بودن ولی خیلی تو پایان بازی کمک کردن این هم احتمالا کار سازه ولی واقعا باید کل بازی رو ستیف بری که غیر ممکنه
کسی اگه تونست اینطور که یارو میگه بره خبرم کنه:d

- - -ویرایش - - -

اقا پیشنهاد میکنم که حتما این سایت دنیای بازی رو سر بزنید و مقاله ی پایان درد فانتوم رو ببینید اینم یه قسمتش که واقعا برام عجیبه

• پرونده‌ی قتل‌های سریالی پرتوپیا
در دل داده‌های درد فانتوم فایل قابل اجرای یک بازی قدیمی پیدا شد با نام «Portopia Serial Murders Case» که سال 1985 برای پلتفرم MSX منتشر شده بود. ماجرای این بازی به طور خلاصه این است که یک سری قتل در شهر پرتوپیا صورت می‌گیرد که مانند تمام قتل های زنجیره‌ای یک سری نشانه‌ی ثابت دارد و ما به عنوان کارآگاه به همراه دستیارمان باید قاتل را پیدا کنیم. در نهایت از طریق یک خال که شکل پروانه است مشخص می شود قاتل دستیار خودمان است و البته انگیزه ی قانع کننده‌ای هم برای اعمالش دارد. عده‌ای تصور می کنند این نشانه ایست تا در درد فانتوم بیشتر حواسمان به «کاز میلر» باشد و ممکن است او کلید اتفاقات بعدی بازی باشد. البته به نظر می‌رسد شکل پروانه هم با درد فانتوم در ارتباط است. چرا که یکی از عوامل مسدود کننده‌ی پایان بازی استفاده از نماد پروانه برای پایگاه مادر است.
لینک صفحه ی نقد:http://www.dbazi.com/1394/07/18/%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AA%D8%A7%D9%84-%DA%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AF-5-%D8%AF%D8%B1%D8%AF-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%88%D9%85/

- - -ویرایش - - -

راستی یه چیز دیگه یکی از دوستان من تو پی سی گیمر نویسنده هستش و یه سری چیزا در مورد چپتر سه به صورت گنگ بهم گفتش و منم که تحلیل گر اف بی ای:dچیدم همشونو کنار هم و به نتیجه رسیدم که محتویات داخل خود بازی هستن و هیچ چیز حذف نشده و فقط کوجیما و کونامی این کارو کردن که بازی تا الان و اینده ادامه داشته باشه و کونامی بتونه سود خوبی گیرش بیاد همینطور بازی تا سال های زیاد تو یاد همه بمونه بعد از پیدا شدن محتویات اضافی

یه چیز دیگه هم بگم وسلام این ای جی ان ورداشته صحنه ی داد بیگ باس رو گذاشته تو نقدش خب دیگه معلومه بازی محتویات داره بازم

- - -ویرایش - - -

اینم از تعوری دوست عزیزمون boss 1988 که خیلی های دیگه هم به همین نتیجه رسیدن:

• پایان بازی یک دروغ بزرگ است
اساس این تئوری را چند چیز شکل می‌دهند. اول همان تناقضاتی که بالاتر به آنها اشاره کردم. بعد از آن جمله‌ای از نیچه که می‌گوید: «هیچ حقیقتی وجود ندارد، تفاسیر هستند که حقایق را شکل می‌دهند.» کاربران این جمله را به این شکل تفسیر کرده‌اند که ماموریت 46ام واقعیت ندارد و تفسیر خود بیگ باس/ایهب از واقعیت بوده است. (تفسیر این جمله جای بحث دارد و در تئوری من به آن خواهیم پرداخت). البته این تنها دلیل این گروه از افراد نیست. بخشی از بازی اختصاص یافته به بازگرداندن حافظه‌ی پاز که در کمال تعجب متوجه می‌شویم که سالم است. اما وقتی حافظه‌اش باز می‌گردد طی یک سکانس که از نظر ساختار به شدت یادآور مجموعه‌ی «تپه‌ی خاموش» است متوجه می‌شویم که او واقعا مرده و تمام چیزهایی که دیده توهم ایهب بوده‌اند. طبق این تئوری ایهب وجود ندارد. شخصیت اصلی خود بیگ باس است اما برای فرار از واقعیت چنین چیزی در ذهن خودش درست می‌کند. البته عده‌ای این تئوری را بسط داده‌اند و معتقد‌ند که اسماعیل هم حقیقی نیست و ساخته‌ی ذهن بیگ باس است. درست مثل داستان بازی «بلک آپس» که در آنجا میسون، رزنوو را در ذهن خود ساخته بود اما تمام آن کارها را خودش انجام می‌داد. بیگ باس هم به دلیل شوکی که به خاطر قطع شدن دستش به او وارد شده شخصیتی خیالی و قدرت‌مند در ذهن خودش می‌سازد تا از خودش حفاظت کند.
از سایت دی بازی

[MENTION=32952]abtin[/MENTION] 219
میشه بگی دستت تو pc gamer چی بهت گفته؟ واقعا چپتر 3 در کار هست؟

@abtin 219
میشه بگی دستت تو pc gamer چی بهت گفته؟ واقعا چپتر 3 در کار هست؟

والا دستم چیزی بهم نگفته دوستم بهم گفته:d(شوخی)اره وجود داره ولی نامرد چیز زیادی بهم نگفت خواستم مراحل رو از زیر زبونش بکشم بیرون که هی در میرفت میگفت اگه به بیرون درز پیدا کنه باید نویسنده ها پول بدن کونامی و میتونه ازشون شکایت کنه این رفیق منم از ترس کارش چیزی نگفت:d

آقا اگه میخاین زودتر به نتیجه برسید بیاین با من شرط بندی کنین! من سابقم توی شرط بندی خیلی خرابه! روی هر چی شرط بندی کردم برعکس شده!
من شرط میبندم که کل بازی همین بوده! بدونه هیچ چیز اضافه!
فقط شرط ـتون سبک باشه کمرم نشکنه! P:
ولی شخصاً معتقدم بازی همینی که هست!
در مورد درز کردن اطلاعت دوستمون درست میگه کمپانی ها یجور بیمه میکنن کارهاشون که اگر کسی اطلاعاتی رو در اختیار خارج از افراد مجاز شرکت بزاره جرم حساب میشه و با توجه به شرایط قرارداد جریمه و..........
وگرنه همه (سازنده ها , هنرپیشه , صداپیشه...) دارن میترکن که بگن بابا بازی همینه!
خوب حالا بیاین برای اینکه زودتر به نتیجه برسیم شرط بندی کنیم! یه محدودیت زمانی هم بزاریم!

والا دستم چیزی بهم نگفته دوستم بهم گفته:d(شوخی)اره وجود داره ولی نامرد چیز زیادی بهم نگفت خواستم مراحل رو از زیر زبونش بکشم بیرون که هی در میرفت میگفت اگه به بیرون درز پیدا کنه باید نویسنده ها پول بدن کونامی و میتونه ازشون شکایت کنه این رفیق منم از ترس کارش چیزی نگفت:d
داداش چرا شایعه می پراکنی؟:d
اینطوری که شما میگی یعنی رویو کپی ها فرق داره با نسخه اصلی که اینطور نیست

دقیقاً یه مسله ای هستش در مورد سایتهایی که بازی رو ریووی کردن. سایت گیم تریلرز GameTrailers که بازی رو ریوویو کرده و امتیاز نسبتاً خوبی هم بهش داده ( نمره بالای 9 )تویه یکی از برنامه هاشون که به اسم GT Time هستش اپیزود 75 که تویه این قسمت اومدن Game of the year so far رو مشخص کنن! دومین یا سومین بازیشون همین متالگیر 5 هستش!
نکته خیلی جالبش هم اینه که همگی معتقد هستن این بازی از بازیه سال خیلی فاصله داره! حتی ناامید کننده هم میدونستنش! بعد من موندم ! اگه اینا ریوویو کردنش! پس چرا همینا میگن اینقدر ناامید کننده هستش؟

دوستان،توجه کرده بودید آهنگ اصلی «مردی که دنیا رو فروخت» تو اهنگ اصلی میگه که«ما هرگز کنترل خودمون رو از دست نمی دیم» در صورتی که تو اهنگ بازی میگه که«من هرگز کنترل خودمو از دست نمی دم»
این دوتا باهم فرق دارن..در ضمن تو ردیت همون که تو تریلر های بازی به دوتا فانتوم اشاره داشت،گفته بود که تو این نسخه هر دو فانتوم ما بیگ باس هستش!
The Legand همون بیگ باس..
The Man همون ونوم اسنیک...
افسانه،مرد!

نه داداش اين آهنگ چندتا نسخه دارى كه اصليش كه قديمي هست و تو اين بازى هست خوانندش David Bowie.بعدها به وسيله nirvana هم اجرا شده كه ميگه ما هيچوقت كنترل خودمون رو از دست نمى ديم هم به اين خاطر كه نيروانا گروهه ولى ديويد بويي شخصه.حتى اگه دقت كنيد تو ورس آخر ورژن بازى و اصلى آهنگ هم به جاى من از ما استفاده ميشه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

نه یه وقت یه کدی چیزی تو بازی هست که مراحلی از بازی را انلاک میکنه. ممکنه فقط به چند تا مجله و سایت خیلی کله گنده داده باشن. :d
راستی آقای رضایی عجب نقدی بود. دم همتون گرم. :d

نه داداش اين آهنگ چندتا نسخه دارى كه اصليش كه قديمي هست و تو اين بازى هست خوانندش David Bowie.بعدها به وسيله nirvana هم اجرا شده كه ميگه ما هيچوقت كنترل خودمون رو از دست نمى ديم هم به اين خاطر كه نيروانا گروهه ولى ديويد بويي شخصه.حتى اگه دقت كنيد تو ورس آخر ورژن بازى و اصلى آهنگ هم به جاى من از ما استفاده ميشه.

نسخه ی TMWSTWـی که توی MGS Vـه رو Midge Ure خونده. و اینکه بار اول میگه که تو باید مرده باشی که بعد میگه "نه اشتباه می کنی من هیچوقت کنترلم رو از دست ندادم". بار دوم می گه ما باید مرده باشیم که اینجا میگه "کی میدونه؟ من که کنترلم رو از دست ندادم". فعل های این قسمت هم همه ماضی هستن، از دست نمی دیم نیست، از دست ندادیم ـه.

نسخه ی TMWSTWـی که توی MGS Vـه رو Midge Ure خونده. و اینکه بار اول میگه که تو باید مرده باشی که بعد میگه "نه اشتباه می کنی من هیچوقت کنترلم رو از دست ندادم". بار دوم می گه ما باید مرده باشیم که اینجا میگه "کی میدونه؟ من که کنترلم رو از دست ندادم". فعل های این قسمت هم همه ماضی هستن، از دست نمی دیم نیست، از دست ندادیم ـه.

ولى در قسمت اسامى آخر بازى ذكر ميشه اسم ديويد بويي ونكته اى كه وجود داره اينه كه نسخه Ure و Bowie مثل هم هستند و فقط در نسخه نيروانه فقط از "ما " استفاده ميشه. در ضمن همه نسخه هاى اين آهنگ رو شنيدم به جز اين نسخه كه شما فرموديد.

حاجی شایعه پراکنی چیه نکنه فک میکنی خالی بستم که لایک جمع کنم:d

- - -ویرایش - - -

دقیقاً یه مسله ای هستش در مورد سایتهایی که بازی رو ریووی کردن. سایت گیم تریلرز GameTrailers که بازی رو ریوویو کرده و امتیاز نسبتاً خوبی هم بهش داده ( نمره بالای 9 )تویه یکی از برنامه هاشون که به اسم GT Time هستش اپیزود 75 که تویه این قسمت اومدن Game of the year so far رو مشخص کنن! دومین یا سومین بازیشون همین متالگیر 5 هستش!
نکته خیلی جالبش هم اینه که همگی معتقد هستن این بازی از بازیه سال خیلی فاصله داره! حتی ناامید کننده هم میدونستنش! بعد من موندم ! اگه اینا ریوویو کردنش! پس چرا همینا میگن اینقدر ناامید کننده هستش؟

خب داداش معلومه آگه میومد متال رو میزاشت اول به معنی تایید محتوای اضافی هست زیرا این بازی الان چیزی نیست که بخواد گیوتی بشه

خب داداش معلومه آگه میومد متال رو میزاشت اول به معنی تایید محتوای اضافی هست زیرا این بازی الان چیزی نیست که بخواد گیوتی بشه

من که منظورت رو نگرفتم!
ولی چه پافشاریی داری که این بازی محتوای اضافه داره؟ خوب قربونت برم اگه واقعاً داره به ما هم بگو داره!
من که بازی رو همینجوری که هست قبول کردم. چون بیشتر از این هم نیست. حالا اگه واقعاً چیز اضافه هم داشت که بهتر (ولی نداره)
در مورد اون بحثی هم که همه میگن این ونوم(مدیک) نیست و ........... این بابا مدیک هستش. برای اینکه مطمعن بشید این بابا(تمام بازی) واقعا مدیک هستش یه نشونه میدم. اون ماموریت جانبیی که باید بریم هیویی رو مثلاً نجات بدیم. اونجا AI باس هستش که وقتی ونوم رو میبینه تو جک نیستی! تو کی هستی؟
سال تموم میشه بازیها میان و میرن!شماها باز بشینین فرضیه سازی کنین همونجوری که همه درگیر فرضیه جت پک توی GTA V بودن ولی چیزی نبود!
البته این فرضیه سازی ها خوبه برای سری ها و شماره های بعدیی که بازیها ریلیز میشن! چون سازنده ها از اون فرضیه های ساخته شده میتونن توی بازی های بعدیشون استفاده کنن/

من که منظورت رو نگرفتم!
ولی چه پافشاریی داری که این بازی محتوای اضافه داره؟ خوب قربونت برم اگه واقعاً داره به ما هم بگو داره!
من که بازی رو همینجوری که هست قبول کردم. چون بیشتر از این هم نیست. حالا اگه واقعاً چیز اضافه هم داشت که بهتر (ولی نداره)
در مورد اون بحثی هم که همه میگن این ونوم(مدیک) نیست و ........... این بابا مدیک هستش. برای اینکه مطمعن بشید این بابا(تمام بازی) واقعا مدیک هستش یه نشونه میدم. اون ماموریت جانبیی که باید بریم هیویی رو مثلاً نجات بدیم. اونجا AI باس هستش که وقتی ونوم رو میبینه تو جک نیستی! تو کی هستی؟
سال تموم میشه بازیها میان و میرن!شماها باز بشینین فرضیه سازی کنین همونجوری که همه درگیر فرضیه جت پک توی GTA V بودن ولی چیزی نبود!
البته این فرضیه سازی ها خوبه برای سری ها و شماره های بعدیی که بازیها ریلیز میشن! چون سازنده ها از اون فرضیه های ساخته شده میتونن توی بازی های بعدیشون استفاده کنن/

بابا ریشامون سفید شد بس که بحث کردیم. انگار این تاپیک تو یه لوپ گیر کرده. هر چند وقت یکبار تکرار می شود همه چیز. :d
پیشنهاد میکنم پست های صفحات قبل را بخونی چون به همه این ها جواب دادیم که البته قبول نکردند یه سری از دوستان. :d
محتوای اضافه هم به جون دسته عینک کوجیما بازی داره. :d
فقط فعلا کوجیما داره با سر کار گذاشتن ما کیف می کند. یکم دیگه بصبرید:d

- - -ویرایش - - -

بابا ریشامون سفید شد بس که بحث کردیم. انگار این تاپیک تو یه لوپ گیر کرده. هر چند وقت یکبار تکرار می شود همه چیز. :d
پیشنهاد میکنم پست های صفحات قبل را بخونی چون به همه این ها جواب دادیم که البته قبول نکردند یه سری از دوستان. :d

یه خبر خیلی خیلی مهم:
مدل اسماعیل تو tpp همون مدل مدیک توGZهست. آیا هنوز میگید ونوم همون باس نیست؟ آیا هنوز ایمان نمی آورید؟ :d

- - -ویرایش - - -

یه خبر خیلی خیلی مهم:
مدل اسماعیل تو tpp همون مدل مدیک توGZهست. آیا هنوز میگید ونوم همون باس نیست؟ آیا هنوز ایمان نمی آورید؟ :d

آقا تحسینتون میکنم برای این همه پیگیری و............ ولی , ولی , ولی ولی !
نه تنها از نظر من, بلکه خیلیای دیگه بازی همینی هست که دیدم و بازی کردیم , شخصا هم پذیرفتمش هم باهاش کنار اومدم , ازش هم لذت بردم(به اندازه ای که باید میبردم)
با اومدن بازی های جدید مخصوصاً fallout 4پرونده این بازی برای خیلیا بسته شد! مگه چقدر یه بازی ارزش داره که براش وقت بزارن که بخان چیز مخفی پیدا کنن؟ اتفاقاً این خودش یه ضعف بزرگ حساب میشه!
عوض شدن پایان یک بازی و محتوای اون همونقدر غیر ممکن هست که نتیجه یک بازی فوتبال عوض بشه! ( البته در مورد فوتبال یک مورد استثنا بوده)

آقا تحسینتون میکنم برای این همه پیگیری و............ ولی , ولی , ولی ولی !
نه تنها از نظر من, بلکه خیلیای دیگه بازی همینی هست که دیدم و بازی کردیم , شخصا هم پذیرفتمش هم باهاش کنار اومدم , ازش هم لذت بردم(به اندازه ای که باید میبردم)
با اومدن بازی های جدید مخصوصاً fallout 4پرونده این بازی برای خیلیا بسته شد! مگه چقدر یه بازی ارزش داره که براش وقت بزارن که بخان چیز مخفی پیدا کنن؟ اتفاقاً این خودش یه ضعف بزرگ حساب میشه!
عوض شدن پایان یک بازی و محتوای اون همونقدر غیر ممکن هست که نتیجه یک بازی فوتبال عوض بشه! ( البته در مورد فوتبال یک مورد استثنا بوده)

اول که تشکر می کنم از شما. لطف دارید.
ثانیا این بازی برای من انقدر ارزش داره که با اینکه rpg بازم و عاشق بازی های بتزدا ، قید همه چیز را زدم و فقط به این مشغولم.
تنها بازیی هست که حالا که کنسولم جمعه، رو pc نصبش کردم و یه هفته تموم برا نصب و اجراش تا ساعت 6 صبح مثل زامبی ها بیدار بودم به طوری که الگوی خوابم بهم ریخت.! بار ها هم اینجا و هم ردیت گفتم که بیگ باس تنها کاراکتری هست که با گوشت و پوستم حسش کردم و شده تا خود ژاپن هم میرم برای اینکه بازی را کامل شده ببینم.
در واقع تاثیر این بازی و در واقع بیگ باس روی من ماورای تصور زیاد بود .
تنها شخصیت مجازی بود و هست که واقعاً احساس می کنم واقعی هست و براش ارزش قایلم.
تا کوجیما بازی را کامل رو نکنه ول کن نیستم. البته بیخود پیله نکردم. انقدر تحقیق کردم که بدونم واقعا بازی محتوای داستانی بیشتری داره:d
البته بگم که اگه برید نت را زیر و رو کنید شواهد زیادی بدست میارید که بازی بازم محتوا داره. حتی به شخصه از طریق یکی از دوستان پیگیر نسخه review copy بازی هم شدم. مطمئن باشید بازی بازم محتوا داره

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or