با سلام خدمت دوستانی که تاپیک رو پیش بردن خسته نباشید میگم
همین الان رفتم یه جا خوندم طرف میگه با توجه به نوشته ی پشت لباس ایلای افراد بعد از یک بار مردن بازی در توهم دنبال میشود
طرف میگه همنطور که تظریه های پی تی خیلی احتمقانه بودن ولی خیلی تو پایان بازی کمک کردن این هم احتمالا کار سازه ولی واقعا باید کل بازی رو ستیف بری که غیر ممکنه
کسی اگه تونست اینطور که یارو میگه بره خبرم کنه:d
- - -ویرایش - - -
اقا پیشنهاد میکنم که حتما این سایت دنیای بازی رو سر بزنید و مقاله ی پایان درد فانتوم رو ببینید اینم یه قسمتش که واقعا برام عجیبه
- پروندهی قتلهای سریالی پرتوپیا
در دل دادههای درد فانتوم فایل قابل اجرای یک بازی قدیمی پیدا شد با نام «Portopia Serial Murders Case» که سال 1985 برای پلتفرم MSX منتشر شده بود. ماجرای این بازی به طور خلاصه این است که یک سری قتل در شهر پرتوپیا صورت میگیرد که مانند تمام قتل های زنجیرهای یک سری نشانهی ثابت دارد و ما به عنوان کارآگاه به همراه دستیارمان باید قاتل را پیدا کنیم. در نهایت از طریق یک خال که شکل پروانه است مشخص می شود قاتل دستیار خودمان است و البته انگیزه ی قانع کنندهای هم برای اعمالش دارد. عدهای تصور می کنند این نشانه ایست تا در درد فانتوم بیشتر حواسمان به «کاز میلر» باشد و ممکن است او کلید اتفاقات بعدی بازی باشد. البته به نظر میرسد شکل پروانه هم با درد فانتوم در ارتباط است. چرا که یکی از عوامل مسدود کنندهی پایان بازی استفاده از نماد پروانه برای پایگاه مادر است.
لینک صفحه ی نقد:http://www.dbazi.com/1394/07/18/%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AA%D8%A7%D9%84-%DA%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AF-5-%D8%AF%D8%B1%D8%AF-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%88%D9%85/
- - -ویرایش - - -
راستی یه چیز دیگه یکی از دوستان من تو پی سی گیمر نویسنده هستش و یه سری چیزا در مورد چپتر سه به صورت گنگ بهم گفتش و منم که تحلیل گر اف بی ای:dچیدم همشونو کنار هم و به نتیجه رسیدم که محتویات داخل خود بازی هستن و هیچ چیز حذف نشده و فقط کوجیما و کونامی این کارو کردن که بازی تا الان و اینده ادامه داشته باشه و کونامی بتونه سود خوبی گیرش بیاد همینطور بازی تا سال های زیاد تو یاد همه بمونه بعد از پیدا شدن محتویات اضافی
یه چیز دیگه هم بگم وسلام این ای جی ان ورداشته صحنه ی داد بیگ باس رو گذاشته تو نقدش خب دیگه معلومه بازی محتویات داره بازم
- - -ویرایش - - -
اینم از تعوری دوست عزیزمون boss 1988 که خیلی های دیگه هم به همین نتیجه رسیدن:
- پایان بازی یک دروغ بزرگ است
اساس این تئوری را چند چیز شکل میدهند. اول همان تناقضاتی که بالاتر به آنها اشاره کردم. بعد از آن جملهای از نیچه که میگوید: «هیچ حقیقتی وجود ندارد، تفاسیر هستند که حقایق را شکل میدهند.» کاربران این جمله را به این شکل تفسیر کردهاند که ماموریت 46ام واقعیت ندارد و تفسیر خود بیگ باس/ایهب از واقعیت بوده است. (تفسیر این جمله جای بحث دارد و در تئوری من به آن خواهیم پرداخت). البته این تنها دلیل این گروه از افراد نیست. بخشی از بازی اختصاص یافته به بازگرداندن حافظهی پاز که در کمال تعجب متوجه میشویم که سالم است. اما وقتی حافظهاش باز میگردد طی یک سکانس که از نظر ساختار به شدت یادآور مجموعهی «تپهی خاموش» است متوجه میشویم که او واقعا مرده و تمام چیزهایی که دیده توهم ایهب بودهاند. طبق این تئوری ایهب وجود ندارد. شخصیت اصلی خود بیگ باس است اما برای فرار از واقعیت چنین چیزی در ذهن خودش درست میکند. البته عدهای این تئوری را بسط دادهاند و معتقدند که اسماعیل هم حقیقی نیست و ساختهی ذهن بیگ باس است. درست مثل داستان بازی «بلک آپس» که در آنجا میسون، رزنوو را در ذهن خود ساخته بود اما تمام آن کارها را خودش انجام میداد. بیگ باس هم به دلیل شوکی که به خاطر قطع شدن دستش به او وارد شده شخصیتی خیالی و قدرتمند در ذهن خودش میسازد تا از خودش حفاظت کند.
از سایت دی بازی