من دیگه غلط بکنم این بحث ها رو ادامه بدم!
ما هرچی بگیم، شما یه کلمه توهم و دروغ جلوش میذارین و خودتون رو خلاص میکنین، دیگه آدم چیکار کنه؟!
یعنی شک ندارم اگه خود کوجیما هم فردا بیاد بگه بابا به جان مادرم بازی همین هست، میگین نه بابا کوجیما هم در زمانی که داشت این حرف ها رو میزد، لبخند معناداری گوشه لبش بود که نشون میداد داره با طعنه صحبت میکنه و منظورش چیز دیگه ای هست!
این هم آخرین پستم در مورد این بحث ها هست، چون دقیقاً شبیه دایره ای هست که داره دور خودش میچرخه و یه سری بحث های تکراری انجام میشه. خیلی از صحبت های دوستمون رو هم خود من قبلاً توی تاپیک نوشتم و اگه پست های قدیمم رو ببینین، بهشون میرسین. از مسخره بودن کاراکتر Big Boss توی این بازی که تبدیل به یه آدم ترسو میشه تا قضیه کلون ها و البته صحبت های Big Boss توی MG1/2 که نشون میده اون زمان کوجیما باس های این دو نسخه رو یه نفر فرض کرده. یعنی این صحبت ها چیزی نیست که ما متوجهش نباشیم و من و خیلی های دیگه که با داستان بازی مشکل داریم، اینا رو میدونیم ولی به خاطر اون ها نمیایم توجیه کنیم که این دو کاراکتر یکی هستن، بلکه میذاریم به پای اصرار کوجیما برای سوپرایز کردن بازیکن که باعث شده یه سری موارد نسخه های کلاسیک زیر سوال بره. کوجیما هم ماشاالله خوب میتونه همه چیز رو توجیه کنه و توی نسخه های قبلی هم نصف مسائل رو با یه کلمه نانوماشین خلاص کرد، یعنی سابقه این کارها رو داره.
گذشته از اون، شما از کوچیک ترین موقعیتی به نفع تئوری خودتون استفاده میکنین، ولی من وقتی در مورد واضح ترین بخش بازی یعنی توضیحات آخرش میگم (که دیگه
مثل روز روشنه که ربطی به ذهن Big Boss نداره) حتی از اون هم نتیجه گیری دلخواهی میکنین که واقعاً در نوع خودش عجیبه! فنتوم Big Boss در سال فلان کشته شد، پس نتیجه میگیریم منظور این بوده که شخصیت درگیر با اسکیزوفرنی کشته شده!!!
دوستان در مورد تناقضات بازی با MG1/2 میگن. خب مگه همین تئوری های شما با اون نسخه ها در تناقض نیست؟ توی MGSV جناب Big Boss (به قول شما) رو داریم با شاخ و دست مکانیکی می بینیم. این شاخ و دست توی MG1/2 کجا هستن؟ توی همین کاتسین آخر بازی هم شاخ و دست رو می بینیم، کاتسینی که احتمالاً برمیگرده به MG1، پس چرا توی MG1 خبری از اینا نیست و Big Boss سالمه؟ البته بعید نیست یه دفعه بگین این شاخ و دست هم توهم هستن و فقط خود Big Boss داره اون ها رو میبینه!!!
یا در مورد Volgin که حس انتقامش رو ربط میدین به اینکه ردیاب خفنی داشته و تونسته Big Boss رو پیدا کنه. آخرین سکانسی که از Volgin در مقابل Venom یا Big Boss دیدیم کجا بود؟ همون جایی نبود که Venom بالای جسدش رفت و Volgin دوباره بلند شد و اومد یه کاری بکنه،
ولی وقتی از فاصله خیلی نزدیک به Venom نگاه کرد، آتیش خشمش خاموش شد و برای همیشه افتاد زمین؟ یعنی الآن نمیشه از همین سکانس نتیجه گرفت که اون حس انتقام Volgin متوجه شده که این بنده خدا Big Boss اوریجینال نیست، وگرنه منهدمش میکرد؟ هرچند بعید نیست الآن بگین کلهم اون مأموریت هم در خواب Big Boss اتفاق افتاده!!
فقط یه نگاه به عکس چهارم و شوکه شدن Volgin و بعدش هم مرگش کافیه تا بفهمیم بنده خدا چرا Venom رو ول کرد و بعد از این همه سختی کشیدن، کارش رو تموم نکرد.
دوستمون میگه چرا Big Boss جوون مونده!
در حالی که قیافه Big Boss فرق خاصی با Venom نداره و از نظر شکل و شمایل و میزان جوونی و پیری تقریباً یه چیز هستن، به جز زخم های شدیدی که Venom به خاطر سپر بلا شدن در انفجار پیدا کرده. اگه یکی فتوشاپ کار باشه و اون زخم ها رو درست کنه، هر دو قیافه تقریباً یه جور میشن.
یا شما میای میگی فلان نسخه حجمش انقدر هست و اون یکی نسخه انقدر، پس نتیجه میگیریم ماجراهای پیچیده ای در میان هست! در حالی که تفاوت حجم اصلاً چیز عجیبی نیست. این لیست ها رو ببینین، ده ها بازی وجود دارن که نسخه های PS4 و X1 اون ها تفاوت حجم زیادی داره، ولی نشون دهنده رازهای خاصی نیست:
PS4
X1
ختم کلام هم اینکه اگه بخوایم جدا بودن Big Boss و Venom رو به ترسو بودن Big Boss ربط بدیم (که درست هم هست و من بابت همین قضیه از کوجیما شاکی هستم) و بگیم این موضوع زشته پس قبولش نداریم، یکی بودن Big Boss و Venom بدتره. چون این قضیه باعث میشه Big Boss رو از یه جنگجوی خفن به یه نویسنده درجه یک و محشر تغییر بدیم که توی ذهنش چنان فیلمنامه ای نوشته که اساتید سینما هم با خوندنش سکته میزنن! طرف توی ذهن خودش همچین چیزهایی نوشته:
بعد از حادثه Ground Zeroes، خود را روی تخت در کنار Miller و توهم خود یعنی Big Boss اوریجینال دیدم و Miller صحبت هایی در مورد من و توهمم میکرد.
در بیمارستان، خودم رو با کله باندپیچی دیدم.
بعدش اون کسی که خود من بود، صورتش مشخص شد و سوار موتور شد رفت. البته من بعدها به خود شک نکردم که چطور صورت او عین من بود، فقط او را به عنوان توهم خود قبول داشتم و به روانپزشک هم مراجعه نکردم که در مورد شخصیتی شبیه به خود که با سیگار برگ سوار موتور شد و رفت، صحبت کنم.
بعد توانستم فیلمنامه ای بنویسم که در آن مکالمات مفصل و سنگین بین Zero و Ocelot و Miller رو تهیه کنم تا به خودم بقبولونم که این من نیستم و فلان و چنان.
بعد از اون به شکل نوستراداموس درآمده و فهمیدم که در آینده Miller و Ocelot با هم اختلاف پیدا میکنن، پس برای اون ها هم فیلمنامه مخصوصی تدارک دیدم که مشخص بشه چرا اختلاف پیدا میکنن. یعنی من در فیلمنامه خود، آینده این دوستان رو هم پیش بینی کردم.
ماشاالله چه ذهن خلاقی داره Big Boss!
من جای ایشون بودم، جنگ و نبرد رو میبوسیدم میذاشتم کنار و میزدم تو کار نویسندگی و کار روی فیلمنامه و بازینامه و ...
در نهایت هم نه من و یه سری از دوستان تا وقتی مدارک مختلفی داریم قانع نمیشیم (از نوارها و کاتسین ها تا همین Volgin)، نه شما و دوستان دیگه که مدارک مخصوص خودتون رو دارین.
نیازی هم به زور و اجبار برای قانع کردن طرف مقابل نیست و برداشت ها متفاوته. بهترین کار رو دوستانی کردن که اوایل توی تاپیک شرکت میکردن، ولی بعد دیدن ادامه دادن بحث فقط باعث میشه آدم بیشتر از داستان بازی حرص بخوره و تاپیک رو رها کردن. منم مدتی بود کاری با تاپیک نداشتم، ولی تئوری های دوستمون باس برام جالب بود و توی بحث شرکت کردم. ولی بعدش که میبینم هرچی میگیم آخرش با یه کلمه توهم خنثی میشه، دیگه در مورد چی بحث کنم؟!
یعنی چی داستان رو هر طوری جلو برد؟!
کوجیما که ماشاالله خیلی هم اهل ژانگولربازی هست و بعید نیست توی The Game Awards یه شعبده بازی ای انجام بده (هرچند لزوماً به این معنی نه که بیاد بگه این دو تا کاراکتر یکی هستن) ولی ما داریم در مورد بازی ای صحبت میکنیم که دستمون هست. بازی ای که براش پول دادیم و تجربه ـش کردیم و الآن هم 2.5 ماه از اومدنش میگذره. واقعاً هنر نیست که یکی بیاد با آپدیت و DLC و ... بعد از چند ماه تغییری توی داستان بده یا چیزی رو عوض کنه و ادامه بده. تمام نظرات من در مورد بازی ای هست که انقدر منتظرش بودم، جزو معدود بازی هایی بوده که همون روزهای اول خریدمشون و داستان بازی رو هم به این شکل میبینم. حالا دو روز دیگه استاد کوجیما تصمیم بگیره توی بازی تغییر بده و فلان چیز رو عوض یا کم و زیاد کنه و ادامه ـش رو بسازه، ارتباطی به بحث های ما نداره. همون طور که پایان ME3 هم از دید خیلی از طرفدارها افتضاح بود، ولی بعداً با DLCهایی که دادن تا حدی جبران شد و قضیه بهتر از قبل شد.
پایان تابستون 95 هم جالب بود!
یعنی اگه زبونم لال تا آخر امسال خبری نشد، همچنان تا سال آینده منتظر ادامه ماجرا هستین؟!