ما تنها مشکلمون یه کات سین هست که ندیدیم ولی تو تیزر تبلیغاتی سال ۲۰۱۴ هست و همینطور نقد ign
که یه منطقه اتش گرفته و همه چی نابود شده اونجاست ونوم میشه
یه چیز ذهن منو مشغول کرده اونم اینه که چرا مدیک باید تغییر چهره بده؟ با اینکه داغون شده و
جلوی بیگباس تو هلیکوپتر بوده ؟ خوب اگه بیگ باس رفته تو کمای 9 ساله با اینکه پشت مدیک بوده چطور مدیک سالمه
و داره از رو تخت به بیگ نگاه میکنه ؟! اگر بگیم بازی هست همه چی درست میشه ولی با عقل جور در نمیاد ... مسخره ترین چیز ممکنه
و چرا وقتی دوربین میخاد دکتری که بالا سر بیگ تو بیمارستانه اونجایی که میره کما slow میشه؟
چرا تلفن زنگ میزنه میگه v has come to؟
بعد بیگ چرا باید بره بیمارستان طرفو نجات بده ، خوب به فرض اینکه رفت یعنی خودشو زده به خریت و اونطور مبارزه میکنه
که quiet و مدیک شک نکنن که بیگ باسه و فنون cqc رو بلده ؟
این وسط نقش ف.مانتیس هم در نظر بگیرید ، همونطوری که eli دو شخصیت متفاوت داشت ممکنه زیر سر همین باشه
چون اگه بیگ خودش نبود ف. مانتیس اولین نفری بود که میتونست تشخیص بده نه ولگین... بعد از بیمارستان نجاتش میده
ولی عذاب هم میده بهش چون میخاد ببینه در اتش کاری که ولگین کرد داره میسوزه.
بعد اگه دقت کرده باشین تو قسمت ۴۵ کوایت مرده ، خفه ش کردن تو آب ، به همین دلیل هست که
که یجورایی از آب دوباره قدرت گرفته و هر بار که انرژی ش کم میشه میره سمت آب...
یعنی اون جایی که کواییت رو نگه میداشتن اگه کل بازی رو کامل رفته باشین و به حرفهای فرمانده ها موقع انتقال
زندانی ها گوش کرده باشین یه قاتل دارن که بهش اطلاع میدن میاد و زندانی هارو میکشه که ما باید برای کامل شدن
اون مرحله صبر کنیم تا بیاد و اکسترکتش کنیم ... کلا منظورم این بود که یه انسان نمیتونه چنین قدرتی داشته باشه.
به همین دلیل دو مرحله ۴۵ و ۴۶ پشت سر هم میان !
Quiet exit
بعد ۴۶ که اسنیک هست که وارد میشه ولی با دو شخصیت؟
چهار مرحله تو بازی کنارشون نوشته replay
quiet -11
emmrich -12
eli -23
quiet exit -45
-فکر کنم یازده که تا اینجا معلوم شد برای ازاد کردن دوباره کوایت بود و ادامه نمیدونم؟
-ایا با تکرار 12 امریک برمیگرده؟
-ایا با تکرار نجات بچه ها ما از حالت ونوم خارج میشیم کامل و یا کشتن بدتر میشیم؟
-واین اخری رو نمیدونم! شاید به حرف بیاد و از brig بیاد بیرون...
ودر اخر میمونه وقت و حوصله که من ندارم تکرار کنم