SPOILER: The MGS V TPP Spoiler Thread

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:d

این تاپیک واقعا نیازه؛ یعنی واسه هر بازی ای واقعا نیازه که یه تاپیک باشه در مورد داستان یک بازی بحث بشه بدون اینکه تو تاپیک اصلی چیز بزرگی اسپویل بشه.

نکات:

1- اسم تاپیک مشخصه؛ همه چی در مورد داستان بازی و بحث در موردش، حتی نکات غیر داستانی مثلا یه سری از ویژگی های گیم پلی و امکانات که شاید کسی نخواد بدونه و خودش میخواد کشفش کنه، این جا بحث میشه کلا.

2- از تگ اسپویلر لازم نیست استفاده کنید.

این آخرین هشدار بود. اگه هنوز بازی رو تموم نکردید این جا وارد نشید.

احتمالش هست که نسخه ریویو های اصلی را فقط به تعداد معدودی داده باشند که خرکی نمره کم نکنند :d و به بقیه نسخه عادی را به عنوان ریویو کپی داده باشند.
اون کمپ هم وحید یوسفی، سردبیر بازینما بوده ولی فقط 20 ساعت رفته. و خیلی هم حال کرده بود انگار :d

ایولا همش فک میکردم ایران تو گیم چیزی نیست نگو خیلی هم جلوییم راستی مجله های بازی نما تو خارج هم طرفدار داره؟و تا حالا شده بازی با مجله بازی نما معرفی بشه؟

ایولا همش فک میکردم ایران تو گیم چیزی نیست نگو خیلی هم جلوییم راستی مجله های بازی نما تو خارج هم طرفدار داره؟و تا حالا شده بازی با مجله بازی نما معرفی بشه؟

من شرمم میشه تا Lord sky اینجاست، من جواب بدم:d
بابا بازینما خیلی خوفه. عملا ایرانیکاست :d
نقداش را افراد مختلف می نویسند. این شماره یکی از کاربرای سایت که خارجه نقد rock band 4 را نوشته بود.
Preview های مجله هم بعضاً خیلی عالی میشن و اختصاصی. مثلا حضور سردبیر تو کمپ متال گیر یا محتوای اختصاصی بتزدا برای ریج.

این‌که ونوم مدیکه امروز به من که طرفدار پر و پا قرص یکی بودنش با باس بودم اثبات شد. توصیه می کنم تو ردیت یه گشتی بزنی. اون پارادوکس زمانی را هم توضیح دادند.
بقیه چیز ها هم مربوط به اینه که مدیک را هیپنوتیزم کردند و الان اون خاطرات باس را به یاد میاره.
آبتین برا بار آخر،اگه چرت گفته باشی خودم میام کلت را می کنم.:d

- - -ویرایش - - -
امیدوارم. اگه باشه، شیرینی شما هم محفوظ خواهد بود :d
اگه کنترل خود باس را داشته باشیم شیرینی دوبل میدم :d
جدی میگم.

چرتو پرت میبینه و جواب آون همه سوال مثل این که چرا ولگین و سایفو ماتیس رفتن سراغ ونوم و چرا اسمی از دایمون داگز تو هیچ سری نیومده و چه بلایی سر ساهالانتروپوس امده؟راستی نگاه کنید متوجه میشید متال گیر رکس نسخه ی خراب شده ساهالانتروپوسه
آگه ونوم مدیکه پس چرا اینقدر چرا پرت میبینه و جواب آون همه سوال بی جواب چی میشه؟مثلا چرا ولگین آمد دنبال ونوم یا چرا دایمون داگز تو هیچ سری اسمی ازش نیومده یا چه بلایی سر ساهالانتروپوس آمده؟راستی توجه کنید متال گیر رکس نسخه ی خراب شده ی

دوستان دقت کردید 53 تاپیک را پیش بردیم ولی هنوز به نتیجه قطعی نرسیدیم؟!

- - -ویرایش - - -

چرتو پرت میبینه و جواب آون همه سوال مثل این که چرا ولگین و سایفو ماتیس رفتن سراغ ونوم و چرا اسمی از دایمون داگز تو هیچ سری نیومده و چه بلایی سر ساهالانتروپوس امده؟راستی نگاه کنید متوجه میشید متال گیر رکس نسخه ی خراب شده ساهالانتروپوسه
آگه ونوم مدیکه پس چرا اینقدر چرا پرت میبینه و جواب آون همه سوال بی جواب چی میشه؟مثلا چرا ولگین آمد دنبال ونوم یا چرا دایمون داگز تو هیچ سری اسمی ازش نیومده یا چه بلایی سر ساهالانتروپوس آمده؟راستی توجه کنید متال گیر رکس نسخه ی خراب شده ی

یکی از کاربرای ردیت یه جواب قشنگ به سوال من که مثل این بود داد:
شاید چون با گذشت زمان، کوجیما احساس کرده که داستان نسخه های خیلی قدیمی، باید یکم تغییر کنه و کاملتر بشه

دوستان دقت کردید 53 تاپیک را پیش بردیم ولی هنوز به نتیجه قطعی نرسیدیم؟!

- - -ویرایش - - -

یکی از کاربرای ردیت یه جواب قشنگ به سوال من که مثل این بود داد:
شاید چون با گذشت زمان، کوجیما احساس کرده که داستان نسخه های خیلی قدیمی، باید یکم تغییر کنه و کاملتر بشه

به قول یکی از بچه های ردیت آگه تو 12 یا 13 آذر تو گیم اوارد چیزی از متال نگه خودم کوجیما رو تو خیابان خفت میکنم همه چیو از زیر زبونش میکشم بیرون

به قول یکی از بچه های ردیت آگه تو 12 یا 13 آذر تو گیم اوارد چیزی از متال نگه خودم کوجیما رو تو خیابان خفت میکنم همه چیو از زیر زبونش میکشم بیرون

من بیشتر از هر چیز دلم میخواهد ونوم واقعا باس نباشه و تو چپتر 3 هم با باس بازی نکنیم تا برم بعد کنکور کوجیما را خفه کنم.
ولی اگه رفیقت واقعا معتبر است، خب پس می صبریم :d

3
من بیشتر از هر چیز دلم میخواهد ونوم واقعا باس نباشه و تو چپتر 3 هم با باس بازی نکنیم تا برم بعد کنکور کوجیما را خفه کنم.
ولی اگه رفیقت واقعا معتبر است، خب پس می صبریم :d

چه ونوم باس باشه چه نباشه ما تو چتر سه جای باس هستیم به قول رفیقم به مدارک قدیم رجوع کنی همه چیو کوجیما گفته.فک کنم منظورش همون هستش که میگن بازی تو آمریکا جریان داره.
داداش تو تلگرام ادم کن با هم در تماس باشیم:09128017641

3

چه ونوم باس باشه چه نباشه ما تو چتر سه جای باس هستیم به قول رفیقم به مدارک قدیم رجوع کنی همه چیو کوجیما گفته.فک کنم منظورش همون هستش که میگن بازی تو آمریکا جریان داره.

خدا از دهنت بشنوه. امیدوارم.

- - -ویرایش - - -

3

داداش تو تلگرام ادم کن با هم در تماس باشیم:09128017641
من فعلا تحریمم. الانم دزدکی اومدم. ولی اوکی. بعد از گذر از این جاده مرگ در خدمتم. :d

خدا از دهنت بشنوه. امیدوارم.

- - -ویرایش - - -

من فعلا تحریمم. الانم دزدکی اومدم. ولی اوکی. بعد از گذر از این جاده مرگ در خدمتم. :d

پ.ن :الان کاربرای فروم میگن عجب بچه نوب پیله ای هست این(خودم را میگما :d)

پ.ن :الان کاربرای فروم میگن عجب بچه نوب پیله ای هست این(خودم را میگما :d)

ولی کاشکی پایان این متال مثل متال گیر 3 تموم میشد
صبر کن ببینم شاید منظور کوجیما از اپیزاد 3 ادامه روایت داستان اسنیک بعد از متال گیر سه هست بعد از مرگ ده باس

آخرین ویرایش:
میگم این همه دزدکی میای کنکورو نیوفتی:d

خودمم نگرانم جدی. ولی دیگه تاثیر متال گیر زیادی روم زیاده.
هر روز میگم امروز دیگر نمیام، بعد شب که میشه دوباره روز از نو روزی از نو :d
ولی نه... حواسم هست :d

- - -ویرایش - - -

ولی کاشکی پایان این متال مثل متال گیر 3 تموم میشد

کاشکی این چند وقت که نخواهم بود:d،واقعا یه خبری بشه

7acf1f29aaf876218ffeb0e65aaac32b.jpg
89768fc315a9242eb982de40a30b0368.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه با یه عکس که معلوم نیست از کجاس! کسی منتقد میشه! منم خاستم بگم منتقد هستم!
اتفاقاً بازی متالگیر ۵ هم نسخه نقدش رو بازی کردم!

Sent from my iPhone using Tapatalk

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or