SPOILER: The MGS V TPP Spoiler Thread

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:d

این تاپیک واقعا نیازه؛ یعنی واسه هر بازی ای واقعا نیازه که یه تاپیک باشه در مورد داستان یک بازی بحث بشه بدون اینکه تو تاپیک اصلی چیز بزرگی اسپویل بشه.

نکات:

1- اسم تاپیک مشخصه؛ همه چی در مورد داستان بازی و بحث در موردش، حتی نکات غیر داستانی مثلا یه سری از ویژگی های گیم پلی و امکانات که شاید کسی نخواد بدونه و خودش میخواد کشفش کنه، این جا بحث میشه کلا.

2- از تگ اسپویلر لازم نیست استفاده کنید.

این آخرین هشدار بود. اگه هنوز بازی رو تموم نکردید این جا وارد نشید.

اگه اون اندینگ وجود نداشت، باید یه چیز دیگه جاش بذاره که ما بتونیم نظر بدیم. اگه به جای چپتر 2 همون قضیه Skull Face و نقشه ـش رو بیشتر بهش شاخ و برگ میدادن و داستان لیکوید و سایکو منتیس هم تو متن قضیه بهش میپرداختن و یه سرانجامی تو بازی میدیدم، خیلی از این چپتر 2 بهتر میشد. من حس میکنم البته خیلی چیزها از بازی حذف شده ولی خب در حالت فعلیش اندینگ بازی نه تنها مسخرس بلکه اصلا سرانجام درست و حسابی هم نمبینیم.

تنها بخش مثبت به نظر من داستان Quiet بود که اونم برای خودش یه side story بود.

من الان بدترین حسی که دارم اینه که فکر می کنم کلی چیز میز از بازی حذف شده . یه سری چیزا که توی تریلرا بود که توی بازی ندیدیم . خیلی چیزا رم میشه حدس زد . کاش خود کوجیما بیاد یه شفاف سازی بکنه . حتی اون قسمتای حذف شده رو هم به صورت DLC بدن من راضیم .
این ماموریت 51 یه جوری تموم میشه که قشنگ معلومه بعدش ماموریتهای دیگه ای هم بوده

آخرین ویرایش:
دقیقا به نظرم هم بازی از نظر داستانی ناقص بود
حال نمیدونم تقصیر خود کوجیما بوده یا کونامی یا کس دیگه
کلا پلات داستان به گیم پلی نمی خورد اگه ماموریت های تکراری رو حذف کنیم
بازهم حدود 50-60 ساعت گیم پلی هست ولی از این همه حدود 10-15 ساعتش
ماموریت داستانی بود نوع روایت جدید بازی مشکلی نداشت ولی این که
پلات داستان اینقدر کوتاهه نسبت به گیم پلی اذیتم میکنه
در کل با نحوه ترکیب داستان و گیم پلی PW خیلی حال کردم
همون روش رو به شکل بزرگتری با بیگ باس واقعی و یک داستان حماسی وهمین
گیم پلی ادامه میداد بهترین MGS عمرم میشد و در نتیجه بهترین بازی برای من

یه سوال هم از دوست خوبم اقا سیاوش (La-Li-Lu-Le-Lo) بپرسم:
شما اون انتظارات و توقعاتی که از داستان بازی داشتید براورده شد؟
یعنی داستان در سطح توقعتون بود؟

دوستان من زیاد از سری های قبلی بازی خبر ندارم. لیکویید که احتمالا در سری های قبلی بازی که میشه بعد از اتتفاقات زمان این بازی از اسنیک شکست میخوره ولی سیاکو چی میشه چون انگار هیچ اسلحه ای بهش کار گر نیست. اصلا چی هست این موجود. چطوره هر دفعه بایکی از شخصیت ها میگرده؟

یه سوال هم از دوست خوبم اقا سیاوش (La-Li-Lu-Le-Lo) بپرسم:
شما اون انتظارات و توقعاتی که از داستان بازی داشتید براورده شد؟
یعنی داستان در سطح توقعتون بود؟​
اگه یخورده از کاست تیپها به کاتسین تبدیل میشدن،روایت داستان یخورده روند منسجم تری رو درپیش میگرفت و قضیه معلوم شدن حقیقت ونوم توی اندینگ چپتر 1 معلوم میشد و چپتر 2 خیلی از چیزی که الان هست غنی تر میبود(وقایع چپتر 2 باید توسط بیگ باس انجام میشدند؛به علاوه چپتر 2 واقعا از نظر داستانی کوتاه بود.)میشه گفت آره:d
ولی خب الان میشه گفت نه،راضیم نکرد.

البته ناراضی هم نیستم. این حرفام به هیچ عنوان به این معنی نیست که داستان بازی ضعیفه یا از بقیه متال گیرها ضعیفتره.من هنوز سر حرفم هستم؛چپتر یک عالی بود و من به شخصه خیلی خیلی ازش لذت بردم.درعین کم بودنش فوق العاده بود.ولی اگه چپتر 2 هم مثل جپتر 1 میبود نور علی نور بود(اگه قضیه این حذفیات حقیقت داشته باشه و اینا بدست کونامی انجام شده باشن میشه تا حدی ضعف چپتر 2 رو توجیح کرد.)میخواستم به عنوان "آخرین متال گیر" یه چیز خیلی پر محتوارو ببینم.

دوستان من زیاد از سری های قبلی بازی خبر ندارم. لیکویید که احتمالا در سری های قبلی بازی که میشه بعد از اتتفاقات زمان این بازی از اسنیک شکست میخوره ولی سیاکو چی میشه چون انگار هیچ اسلحه ای بهش کار گر نیست. اصلا چی هست این موجود. چطوره هر دفعه بایکی از شخصیت ها میگرده؟​
البته سایکو مانتیس در واقع یه واسطس:یه نفر با قدرت اراده و خشم زیاد از طریق سایکو یه نفر دیگرو کنترل میکنه.اول بازی وولگین به واسطه خشمش از طریق سایکو خودشو کنترل میکنه،ولی اسکال فیس با ذهنش وولگین و متال گیر رو (که ناقص بوده)کنترل میکنه.اما آخر سر لیکویید، وولگین وحتی اسکال فیس را به واسطه خشمی که به بیگ باس داره (و البته به خاطر اینکه لیکوئید و سایکو جفتشون بچه ان) رو کنار میزه و متال گیر رو کنترل میکنه.اینجاس که سایکو جذب شخصیت لیکوئید میشه.

آخرش هم توسط سالید اسنیک کبیر کشته میشه.

اگه یخورده از کاست تیپها به کاتسین تبدیل میشدن،روایت داستان یخورده روند منسجم تری رو درپیش میگرفت و قضیه معلوم شدن حقیقت ونوم توی اندینگ چپتر 1 معلوم میشد و چپتر 2 خیلی از چیزی که الان هست غنی تر میبود(وقایع چپتر 2 باید توسط بیگ باس انجام میشدند؛به علاوه چپتر 2 واقعا از نظر داستانی کوتاه بود.)میشه گفت آره:d
ولی خب الان میشه گفت نه،راضیم نکرد.

البته ناراضی هم نیستم. این حرفام به هیچ عنوان به این معنی نیست که داستان بازی ضعیفه یا از بقیه متال گیرها ضعیفتره.من هنوز سر حرفم هستم؛چپتر یک عالی بود و من به شخصه خیلی خیلی ازش لذت بردم.درعین کم بودنش فوق العاده بود.ولی اگه چپتر 2 هم مثل جپتر 1 میبود نور علی نور بود(اگه قضیه این حذفیات حقیقت داشته باشه و اینا بدست کونامی انجام شده باشن میشه تا حدی ضعف چپتر 2 رو توجیح کرد.)میخواستم به عنوان "آخرین متال گیر" یه چیز خیلی پر محتوارو ببینم.

آخرش هم توسط سالید اسنیک کبیر کشته میشه.
ممنون از جوابتون حرف من هم اینه که اون چیزی که از بازی توقع داشتم اتفاق نیوفتاد
درحالی که همه MGS های قبلی بالاتر از سطح توقع من بودند
متاسفانه این MGS خداحافظی واقعا ناراحت کننده ای بود

منم بازی رو تموم کردم اکثر اتفاقات این نسخه رو فهمیدم ولی با یه چند تا سوال داشتم که بیشتر در مورد اتفاقات کل سری هستش.
-اگه توی MG2 سالید میاد و بیگ باس رو میکشه بعد چه جوری توی MGS4 توی اون دموی بعد از Credit میبینم که بیگ باس میاد پیش اسنیک و باهاش صحبت میکنه ؟ اگه درست یادم باشه اونجا بیگ باس به اسنیک توضیح میده که اون بدنی که باهاش AI رو توی MGS4 فعال کردن بدن سالیدوس هستش که چون اونم به کلون از بیگ باس بوده تونستن باهاش AI رو فعال کنن
-یکی دیگه هم اینکه بعد از این که Eli که در واقع همون Liquid هستش با Sahelanthropus فرار میکنه با این متال گیر چی کار میکنه ؟ چون ما توی MGS1 دیدیم که لیکویید یه متال گیر داشتش ولی این Sahelanthropus نبود و بلکه یه متال گیر دیگه ای بود
بزرگترین مشکل یازی به نظرم یکی نبود باس فایت درست و حسابی بود (دقیقا مشکلی خیلی نگرانش بودم و قبل از ریلیز بازی هم گفته بودم این مشکل دقیقا هم توی MGS4 بود هم توی PW هم در TPP) یکی هم اینکه اصلا سورپرایز خوبی نبود اینکه بفهمی 50 ساعت داشتی با یکی دیگه بازی میکردی اگر هم قرار بود این قضیه قابل هضم باشه بهتر بود اول از این مدیکمون Ahab یه توضیحی میدادن و میگفتن که چه جوری به بهترین سرباز بیگ باس تبدیل شده بعد میومدن ما رو قرار میدادن در نقش اون که بازی کنیم نه اینجوری که بی هیچ پیش زمینه ای .

- - -ویرایش - - -

دقیقاً! اصلاً اون ابهامی نداشته که بخواد برطرف بشه! :دی در دنیای فیلم و بازی و کمیک و ... خیلی مرسوم هست که یه کاراکتری میترکه و بعدش دوباره برمیگرده. قضیه مردن و برگشتن Big Boss توی Metal Gearهای کلاسیک هم همین بوده. یعنی یه villainـی بود که توی نسخه اول ترکید و نسخه دوم برگشت تا مثلاً حس و حال خفنی به بازی میده و بگه من انقدر قدرتمند هستم که باز اومدم سراغت. هیچ نقشه و ایده حیرت انگیزی هم پشت بازگشت دوباره Big Boss توی MG2 نبوده که بگیم کوجیما از 30 سال پیش قصد خاصی از این کار داشته و یه دفعه توی Phantom Pain این قضیه رو مشخص کرده! :دی مثل همون اتفاقی که برای Volgin افتاد و توی MGS3 مثلاً فکر کردیم پودر شده، ولی باز به یه طریقی شاهد بازگشتش بودیم. یا Gray Fox که اگه اشتباه نکنم توی نسخه های کلاسیک میمیره (خودم بازی نکردم) ولی توی MGS1 به شکل دیگه ای برمیگرده.
کوجیما فقط میخواست یه سورپرایز خفن برای MGSV آماده کنه و چیزی بهتر از ماجرای دو تا Big Boss پیدا نکرد. چیزی که گند زد به کاراکتر Big Boss و نه تنها نشون داد یه پزشک میتونه با ژانگولربازی تبدیل به خفن ترین سرباز قرن بشه که کسی رقیبش نیست، بلکه خود Big Boss هم برای رسیدن به اهدافش راضی میشه سربازها و اطرافیانش رو ول کنه و یه بنده خدایی رو شستشوی مغزی بدن که مثلاً جاش رو بگیره و خطری برای خود Big Boss پیش نیاد.
کلاً ما منتظر بودیم ماجراهای ناگفته بین Peace Walker (یا Ground Zeroes) و MG1 رو ببینیم که شخصیت Big Boss چه اتفاقاتی براش می افته، ولی به جاش با یه کاراکتر جدید روبرو شدیم که حالا باید یه بازی دیگه بسازن تا تازه ماجراهای این کاراکتر جدید رو بفهمیم که چطوری از اینجا به MG1 رسید!

من فک کنم که اون Big Boss که توی MG1 کشته میشه همین Venom Snake هستش نه بیگ باس و اینکه در MG2 هستش که خود بیگ باس اصلی توسط Solid کشته میشه.

منم بازی رو تموم کردم اکثر اتفاقات این نسخه رو فهمیدم ولی با یه چند تا سوال داشتم که بیشتر در مورد اتفاقات کل سری هستش.
-اگه توی MG2 سالید میاد و بیگ باس رو میکشه بعد چه جوری توی MGS4 توی اون دموی بعد از Credit میبینم که بیگ باس میاد پیش اسنیک و باهاش صحبت میکنه ؟ اگه درست یادم باشه اونجا بیگ باس به اسنیک توضیح میده که اون بدنی که باهاش AI رو توی MGS4 فعال کردن بدن سالیدوس هستش که چون اونم به کلون از بیگ باس بوده تونستن باهاش AI رو فعال کنن
-یکی دیگه هم اینکه بعد از این که Eli که در واقع همون Liquid هستش با Sahelanthropus فرار میکنه با این متال گیر چی کار میکنه ؟ چون ما توی MGS1 دیدیم که لیکویید یه متال گیر داشتش ولی این Sahelanthropus نبود و بلکه یه متال گیر دیگه ای بود
من فک کنم که اون Big Boss که توی MG1 کشته میشه همین Venom Snake هستش نه بیگ باس و اینکه در MG2 هستش که خود بیگ باس اصلی توسط Solid کشته میشه.
بعد از اون قضایای MG2، بدن Big Boss رو احیا میکنن و برای همین توی MGS4 می بینیمش.
اون فرار Eli و Psycho Mantis توی خود بازی که بی جواب می مونه و شبیه اینایی هست که توی سریال ها میگن "در قسمت آینده خواهید دید"! :| ولی یه ویدئو لیک شده که مرحله بعد از اون رو نشون میده و Venom Snake توی یه جزیره ای باهاشون میجنگه و اتفاقات بعدی می افته که بد نیست خودتون ویدئو رو ببینین. watch?v=-B4JIHh5Jqk
ماجراهای ویدئو (توی اسپویلر میذارم که اگه خواستین خودتون همه چیز رو توی ویدئو ببینین)
Eli حامل شاخه انگلیسی Vocal Cord Parasite (همون بیماری) بوده و چون هنوز بچه بوده، مشکلی براش پیش نیومده بود. با اون بچه آفریقایی ها و Psycho Mantis به همراه Sahelanthropus توی یه جزیره ای تشکیلات خودشون رو ایجاد میکنن و بعدش سربازهای XOF و از اون طرف Venom Snake با ماسک میرن سراغش. بعدش درگیری پیش میاد (اینجا گیم پلی هست که توی ویدئو نمی بینیم) و در نهایت Venom Snake موفق میشه Eli رو شکست بده. ولی وقتی نیروهای خودی میان که Venom Snake و Eli رو جمع کنن ببرن، با اون دوربین مخصوص متوجه میشن که بیماری Eli به جای خطرناکش رسیده و در حال عمل کردن هست، چون داره وارد دوران بلوغ میشه و از کودکی فاصله میگیره. از یه طرف نمیتونن اون رو با خودشون به پایگاه ببرن و از طرف دیگه هم Venom Snake دلش نمیاد این طوری رهاش کنه، پس یه اسلحه با یه تیر بهش میده تا اگه خواست خودکشی کنه. وقتی Venom Snake و سربازها از جزیره میرن و جسد Sahelanthropus رو هم میبرن (این بیچاره چند بار ترکید؟! :دی) Eli تصمیم به خودکشی میگیره ولی Psycho Mantis میاد سراغش و یه کاری میکنه که بیماری ازش خارج بشه و در نهایت هم زمانی که جزیره زیر بمب های ناپالم قرار میگیره تا همه اثرات بیماری و انگل و ... پاک بشه، Psycho Mantis به همراه Eli به سمت آسمون میرن و تمام! :دی
کلاً اگه این بخش (که به Mission 51 معروف شده) رو توی بازی میذاشتن خیلی بهتر بود. نمیدونم وقت کم آوردن یا تصمیمشون عوض شده، ولی این طوری هم سرنوشت Eli رو تا حدی می فهمیدیم و هم یه باس آخر جالب داشتیم.

آره دیگه اون بنده خدا توی MG1 همین Venom Snake بود. :دی

بعد از اون قضایای MG2، بدن Big Boss رو احیا میکنن و برای همین توی MGS4 می بینیمش.
اون فرار Eli و Psycho Mantis توی خود بازی که بی جواب می مونه و شبیه اینایی هست که توی سریال ها میگن "در قسمت آینده خواهید دید"! :| ولی یه ویدئو لیک شده که مرحله بعد از اون رو نشون میده و Venom Snake توی یه جزیره ای باهاشون میجنگه و اتفاقات بعدی می افته که بد نیست خودتون ویدئو رو ببینین. watch?v=-B4JIHh5Jqk
ماجراهای ویدئو (توی اسپویلر میذارم که اگه خواستین خودتون همه چیز رو توی ویدئو ببینین)
Eli حامل شاخه انگلیسی Vocal Cord Parasite (همون بیماری) بوده و چون هنوز بچه بوده، مشکلی براش پیش نیومده بود. با اون بچه آفریقایی ها و Psycho Mantis به همراه Sahelanthropus توی یه جزیره ای تشکیلات خودشون رو ایجاد میکنن و بعدش سربازهای XOF و از اون طرف Venom Snake با ماسک میرن سراغش. بعدش درگیری پیش میاد (اینجا گیم پلی هست که توی ویدئو نمی بینیم) و در نهایت Venom Snake موفق میشه Eli رو شکست بده. ولی وقتی نیروهای خودی میان که Venom Snake و Eli رو جمع کنن ببرن، با اون دوربین مخصوص متوجه میشن که بیماری Eli به جای خطرناکش رسیده و در حال عمل کردن هست، چون داره وارد دوران بلوغ میشه و از کودکی فاصله میگیره. از یه طرف نمیتونن اون رو با خودشون به پایگاه ببرن و از طرف دیگه هم Venom Snake دلش نمیاد این طوری رهاش کنه، پس یه اسلحه با یه تیر بهش میده تا اگه خواست خودکشی کنه. وقتی Venom Snake و سربازها از جزیره میرن و جسد Sahelanthropus رو هم میبرن (این بیچاره چند بار ترکید؟! :دی) Eli تصمیم به خودکشی میگیره ولی Psycho Mantis میاد سراغش و یه کاری میکنه که بیماری ازش خارج بشه و در نهایت هم زمانی که جزیره زیر بمب های ناپالم قرار میگیره تا همه اثرات بیماری و انگل و ... پاک بشه، Psycho Mantis به همراه Eli به سمت آسمون میرن و تمام! :دی
کلاً اگه این بخش (که به Mission 51 معروف شده) رو توی بازی میذاشتن خیلی بهتر بود. نمیدونم وقت کم آوردن یا تصمیمشون عوض شده، ولی این طوری هم سرنوشت Eli رو تا حدی می فهمیدیم و هم یه باس آخر جالب داشتیم.

آره دیگه اون بنده خدا توی MG1 همین Venom Snake بود. :دی
مرسی برا توضیحات آقا آریا.
بعید نیست به خاطر این قضایای پیش اومده بین کوجیما و کونامی و کمبود وقت این اپیزود رو حذف کرده باشن
کلا وجود Eli تو بازی هیچ ضرورتی نداشت فقط بود که باشه.
بازی به شدت از کمبود Villain رنج میبرد من فقط Psycho Mantis رو قبول داشتم (اونم احتمالا به خاطر وجودش توی MGS1 بوده :دی) بقیه که تعطیل بودن بعد از اینکه GZ رو بازی کردم فکر می کردم Skull Face خیلی Villain خوبی از آب در میاد ولی اصلا باورم نمیشد که به اون افتضاحی زیر یه تیکه اهن گیر کرد و التماس می کرد که بکشنش!
یه سری تیکه ها قبلا توی تریلر ها نشون داده بودن حذف شده بود مثلا اون قسمتی که نشون میداد Venom بقل کلی جسد روی زمین نشست و فریاد می زد.

آخرین ویرایش:
اون کنسول Limited Edition کوفتم شد واقعا :sad: هر دفعه بهش نگاه میکنم یاد این افتضاح میوفتم.

بازی بیشتر یه بازی درام هست از نظر من. یعنی بیشتر محوریت بازی حول رابطه ونوم اسنیک با کوایت میگرده.
بعد هم یه چیز خیلی خیلی ساده رو انگار کلا کوجیما متوجه ش نیست. اینکه ته داستان شوکه بشی از اینکه بفهمی کل زمان سر کار بودی و مثلا این آقا بیگ باس نیست در مورد یه چیزی مثل فیلم جواب میده که بخوای یک بار ببینیش نه یه بازی که شاید هوس کنی بعد ها چندین و چند بار بازیش کنی! دیگه هیچ جذابیتی نداره برات این موضوع و نه تهش شوکه میشی و نه در حین بازی لذت میبری از اینکه بیگ باس نیستی! این مساله به شدت ساده هست نمیدونم چرا کوجیما انقدر احمقانه این موضوع رو پیاده کرده.

من یکی از مشکلاتم با اندینگ اینه که اصلا" بدون هیچ پیش زمینه و هیچی یه دفعه Episode اول تکرار میشه ولی با یکم تغییر :|
اول Eli و Psycho Mantis با Sahelanthropus و Vocal Cord Parasite انگلیسی در میرن بعد کوایت به صورت کاملا ناگهانی و عجیب از مادربیس فرار می کنه و اتفاقات بعدش. و بعد یه دفعه مرحله ی اول باز می شه منتها به قول خوشون این دفعه به صورتی که می خواد حقیقت رو نشون بده :| حتی اون Tutorial های اول بازی که با چه دکمه ای میشینه و ... هم بر نداشتن :|
فقط معلومه کوجیما می خواسته حالا به هر دلیلی یه جوری این اندینگ رو تو بازی بچپونه :|

m33frwo70cnixebsx3rv.jpg

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or