یه سوال!
بینم کسی سن وسال فرضی که برای بیگ باس هست رو میدونه؟
تا حالا کسی سعی کرده مشخصات فرضیی که برای بیگ باس هست رو برای پلیر انتخاب کنه؟
شاید easter eggs ـی چیزی باشه!
کسایی که T.P رو بازی کرده باشن میدونن که شخص خاصی به تنهایی نمیتونست اون بازی رو تمام معماهاشو انجام بده و بازی رو به اتمام برسونه!
مطمعناً کوجیما باز سعی کرده که پلیرها با استفاده از کامیونتی ها و همفکری به قسمتهای مهمی از بازی دسترسی داشته باشن! برای همین هنوز که هنوزه خیلی چیزا بیجواب هستش!
حتی چند روز پیش هم خبری داشتیم مبنی بر اینکه شخصی یک کات سین رو از بازی خارج کرده که کسی نتونسته اون رو ببینه! و با (فک کنم) کونامی مطلب رو در میون گزاشت که کونامی بعد از کش مکش تویه تویتر به اون شخص گفت , اگر کسی به این صحنه به این زودی ها دست رسی پیدا کرده باشه جای تعجب داره!
شاید (مطمعناً) متن این نبود ولی برداشت کلی همین بود!
نتیجه اینکه این هم مثل P.T معمایی نیست که به این زودی ها بشه جوابی براش پیدا کرد!
- - -ویرایش - - -
این جریان خداحافظی با گیمر و اینکه کوجیما میخواسته خود پلیر جای Big Boss باشه به اندازه یک درصد هم در مقابل عقده کوجیما برای چپوندن یه تویست به زور توی داستان اهمیت نداره.
MGS3 بهترین داستان و گیم پلی رو تو سری داشت، اما هیچ تویستی هم نداشت. کوجیما یادش رفته که حتما لازم نیست مخاطب رو شوکه کنیم که داستان خوب از آب در بیاد. راه های دیگه ای هم هست.
نه! اتفاقاً یادش نرفته!
خیلی هم خوب این موضع رو هدف قرار داد!
عوض کردن روال بازی!
تبدیل یک بازی خطی به یک بازی دنیای باز
شما توی شماره های قبلی یک مسیر خیلی مشخصی داشتی! مستقیم میری, میرسی به گارد ! چند دقیقه صبر کن! خوابش برد! حالا از کنارش رد شو! مرحله تموم شد!
اما اینجا اصلن مثل قبل نی!
به هوش بازی کن به وقت بازی کن احترام گزاشته شده !
این رو من خیلی قبول دارم حرف خودم هستش! ولی از زبون.............
متال گير ساليد 5 فنتم پين نه تنها به هوش من به عنوان يک پلير احترام مي گذارد، بلکه آن را از من مي طلبد،
گیمر ها و منتقدهای زیادی بودن و هستن که متالگیرهارو بزگترین نکته منفیشون رو نداشتن زمان گیم پلی کافی و نداشتن آزادی توی گیم پلی میدونستن!
که حتی بارها و بارها به کنایه میگفتن متالگیر بازی نیست! فیلم هستش و برای اینکه پلیر قانع بشه که تونسته با کارکتر مورد علاقش بازی کرده, مرحله های VR به اونها اضافه شده!
ولی الان بیشتر افرادی که به بازی انتقاد میکنن و ازش ناراضی هستن افرادی (گیمرهایی) هستن که متالگیر رو به عنوان بازی و گیم پلی نمیخاستن! افرادی هستن که متالگیر رو فقط و فقط به عنوان شخصیتها و داستان قبول داشتن!
درمورد این قسمت:
حاج غضنفر که اون پایان رو ننوشته
خودت بگو!
به عنوان کسی که معتقد هستش که تمام متالگیر هارو بازی کردی! و با تم و نوع کارگردانی کوجیما آشنا هستی!
متالگیر فانتوم پین رو ازش حاظری قبول کنی؟
اینو دیدی ؟ :