اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
مگه سابقه داشته تو تاریخ ویدیو گیم یه کارگردان با این حجم از بی رحمی بزنه یکی از کاراکتر های محبوب بازی رو لت و پار کنه ، بعدم کنترل قاتلش که اول بازی کله قهرمانتو خورد کرده بده تو دستات ؟ من قبلا همون روزای اول تو تاپیک امتیازات که نزدیک به ۴ ساعت بازی رو انجام داده بودم بهت گفتم این حجم از ساختار شکنی باعث میشه خیلی ها با نیل زاویه پیدا کنن . یادته ؟ کامنتم پاک شد اونجا برای جلوگیری از اسپویل ولی مطمئن باش خودش راضیه نمیدونم چرا یه سری ناراحت میشن از این انتقادها طرف بازیش رو ساخته ، ۱۰۰ تا منتقد تحسینش کردن و نیازی به دکل نوردی کوجیمایی مثل منتقد اروپایی و امریکایی نداشته ! فروشش رو کرده و رکورد ها رو جا به جا کرده . این زلزله ۸ ریشتری میخوای تبعات و تلفات نداشته باشه ؟برای همین میگم سابقه نداشته همچین ایراداتی اونم با این scale بزرگ و با این رفتارهای پرخاشگرانه از یه بازی گرفته بشه. حتی نزدیک بهش هم نبوده.
خودم به عنوان کسی که نسخهی اول این بازی بهترین بازی عمرش بوده، و قبول داره پارت دو مثل پارت اول "پرفکت" نیست، خیلی از ساخته شدنش خوشحالم. دوست داشتم pacing بازی بهتر باشه، دوست داشتم بعضی قسمتای بازی بهتر روایت بشه، دوست داشتم نیم ساعت هم که شده دوباره به عنوان "جول" بازی رو تجربه کنم، و دوست داشتم عین نسخهی اول برام پرفکت باشه، اما خب قرار نیست همه چیز باب میل من باشه. ولی خوشحالم از اینکه ساخته شد.مگه سابقه داشته تو تاریخ ویدیو گیم یه کارگردان با این حجم از بی رحمی بزنه یکی از کاراکتر های محبوب بازی رو لت و پار کنه ، بعدم کنترل قاتلش که اول بازی کله قهرمانتو خورد کرده بده تو دستات ؟ من قبلا همون روزای اول تو تاپیک امتیازات که نزدیک به ۴ ساعت بازی رو انجام داده بودم بهت گفتم این حجم از ساختار شکنی باعث میشه خیلی ها با نیل زاویه پیدا کنن . یادته ؟ کامنتم پاک شد اونجا برای جلوگیری از اسپویل ولی مطمئن باش خودش راضیه نمیدونم چرا یه سری ناراحت میشن از این انتقادها طرف بازیش رو ساخته ، ۱۰۰ تا منتقد تحسینش کردن و نیازی به دکل نوردی کوجیمایی مثل منتقد اروپایی و امریکایی نداشته ! فروشش رو کرده و رکورد ها رو جا به جا کرده . این زلزله ۸ ریشتری میخوای تبعات و تلفات نداشته باشه ؟
با تک تک کلماتت موافقم و واسه همین فقط به لایک بسنده نکردم مهدی ! شاید خیلی از ما نسخه اول رو بیشتر دوست داشته باشیم یا پرفکت تر بدونیم ولی این مدل ساختار شکنی ها باید اتفاق بیفته تو این صنعت حتی اگه اذیتمون بکنه .خودم به عنوان کسی که نسخهی اول این بازی بهترین بازی عمرش بوده، و قبول داره پارت دو مثل پارت اول "پرفکت" نیست، خیلی از ساخته شدنش خوشحالم. دوست داشتم pacing بازی بهتر باشه، دوست داشتم بعضی قسمتای بازی بهتر روایت بشه، دوست داشتم نیم ساعت هم که شده دوباره به عنوان "جول" بازی رو تجربه کنم، و دوست داشتم عین نسخهی اول برام پرفکت باشه، اما خب قرار نیست همه چیز باب میل من باشه. ولی خوشحالم از اینکه ساخته شد.
فکر کنم قبلا هم گفته بودم، پارت اول چیزی بود که بازیسازها و خصوصا ژانر بازیهای داستان محور و سینماتیک بهش نیاز داشتن. یه لایه عمیقتر شد بازیهای این ژانر بعد از پارت اول. اما پارت دوم چیزی بود که جامعهی گیمینگ بهش نیاز داشت. این از کوره در رفتنا و به پوچی رسیدنا و فکر کردنا و ایرادای به شدت سختگیرانه (خصوصا برای مدیوم گیم) گرفتنا و یوتوب رفتنا نیاز بود.
بنظرم جدای از کیفیتش، ذهن خیلی از گیمرا رو برای تجربهی احساسات تلخ و ناخوشایند تو بازیها آمادهتر کرد. شاید از این به بعد از این مدل بازیها بیشتر ببینیم، و خب این واقعا برای من خوشحالکنندهس. کاری هم ندارم نیل الان خوشحاله یا ناراحت. اصلا امیدوارم ناراحت و کلافه و عصبانی باشه! از لا به لای همین عذاب کشیدناس که آثاری مثل The Last of Us خلق میشه.
یه مسئله ریز دیگه ای کع من داشتم با نسخه یک اینه که چرا موقعی که جوئل قبل افتادن با اون یارو درگیر شد الی که دو قدمیش بود چرا نیومد به جوئل کمک کنه تا اون فاجعه پیش نیاددوستان آرومتر... .
من نمیگم داستان بازی بدون مشکل بوده و نمیتونست بهتر باشه برخی قسمتاش ولی دیگه این ایرادایی که خیلیا میگیرن رو میشه از تمامی بازیهای صنعت بازی و مخصوصا شماره 1 همین لست گرفت و اینطوری داستان کلا تو این صنعت به فنا میره
برای مثال در مورد همین شماره 1 :
قبلا بحث سر این بود که چرا جویل اسمش رو گفت و چرا بدن ابی ورزیدس الان تو نت میخونیم که میگن چرا پدر ابی تنها دکتری بوده که میتونسته درمان ویروس بسازه؟چرا دکتر دیگه ای نبوده پس ایرادهیا کلی صحبتای جالب
- تو لست 1 تامی یهو بعد مردن سارا سر میرسه
- دیوید یهو سر میرسه(رییس گروه که دیوید هست یهو گیر افتاده و یهو اون با الی تو یه ساختمون گیر میکنن)
- جویل یهو سر میرسه و الی رو دقیقا بعد فایت با دیوید از دیوید جدا می کنه
- مارلین با یه سرباز، اژدهایی به نام جویل رو تنها میذاره(خودشم میدونه که احتمال داره کاری بکنه و برا همین به سربازم میگه کاری کرد بکشش)
- و چندین مورد دیگه................... .
ایراد واقعی میشه گرفت از بازی که برای من هم جای سواله(بعنوان مثال با یکی از دوستان صحبت می کردیم که چرا الی این همه ادم رو که می کشت(مخصوصا مرحله اخر) از قبح انتقام چیزی به ذهنش نرسید ولی وقتی میخواست ابی رو بکشه بنظرش رسید؟) ولی ایراد منطقی واقعا که بشه روش بحث کرد........ .
+
اینم در نظر بگیرین این اولین یا جزو اولین بازیها بوده که تیم سازنده جرات کرده شخصیت قهرمان رو بکشه و کنترل ضدقهرمان رو در اختیار شما قرار بده.....خواسته یه حس جدید به مخاطب منتقل بشه و طبیعیه وقتی برای اولین بار کسی همچین کاری میکنه نقصایی باشه تو روایت ولی اینکه چرا فلانی فلان جمله رو گفت و فلانی چرا فلان کارو کرد بررسیش تو مدیوم بازی خیلی سخت گیریه به یه بازی
.