PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

داستایفسکی! :)):D یکی از بزرگترین نویسنده‌های تاریخ شده معیار سنجش برای داستان یه بازی! :D بعضی از نظرها رو می‌خونم یاد اون جمله‌ی فراستی می‌افتم که می‌گفت "Taxi Driver فیلم به شدت بد و مبتذلیه." :D
ولی خوبه. من تا حالا ندیده بودم همچین ایراداتی از یه بازی گرفته بشه. فقط شونصدتا ویدئو تو یوتوب درسته شده که اصلا از نظر علمی می‌شه از الی واکسن درست کرد یا نه؟ :D اگه می‌شه درست کرد، جواب چند نفرو می‌ده؟ اصلا از یه بیماری قارچی چطور می‌شه واکسن درست کرد و فرقش با واکسنی که از ویروس درست می‌شه چیه؟ یا مثلا همه یه پا روانشناس شدن و مطمئن هستن از اینکه یه آدم شکاک بعد از 4 سال زندگی کردن تو یه محیط نسبت امن و دوستانه، اصلا حق نداره دوباره به آدما اطمینان کنه. حالا می‌خواد تو شرایطی قرار گرفته باشه که یه لشکر زامبی از در و دیوار در حال نزدیک شدن بهش باشن و اصلا فرصت تصمیم گیری درست و شکاک بودن هم نداشته باشه. اصلا مهم نیست اینا. همه کاملا مطمئنن که جول تو اون شرایط اون کار رو نمی‌کرد.

یه درصد زیادی از ایراداتی که من دارم تو اینترنت نسبت به این بازی می‌بینم کاملا خنده داره، یه درصد کمش منطقیه، یه درصدش هم به شدت ریزبینانه‌س. این آخری خیلی جالبه. درسته اکثر این افراد ذره‌ای به نقاط قوت کارگردانی و نویسندگی Part II اهمیتی نمی‌دن - بعضی از قسمتای Part II از نظر کارگردانی و نویسندگی نقطه‌ی اوج بازی‌های سینماتیک و داستان محوره؛ مثل سکانس Apollo - و صرفا قصدشون کوبیدن بازیه نه "انتقاد سازنده"، اما در نهایت این کوبیدنا ممکنه به بهتر شدن این سبک از بازی‌ها کمک کنه. حداقل امیدوارم بکنه. اینم از نیمه‌ی پر لیوان! :D

حرف شما مثل اینه که هیشکی به عنوان شهروند این کشور نباید به وضعیت اقتصادی اعتراض بکنه چون بعدش بهش میگن خب شما راه بهتر برای اداره اقتصاد کشور بلدی برو وزیر اقتصاد شو! مردم مشکل رو میبینن و بهش اشاره میکنن، اونی که در نهایت باید حلش کنه یکی دیگس.
در این کیس هم دوستمون چند تا "ایده" مطرح کردش یکی اینکه بازی باید 3 پارته عرضه میشد یکی هم اشاره به کتاب جنایت و مکافات کردن که چطور میشد ازش بهره گرفت. خیلی های دیگه هم به پیسینگ ایراد گرفته بودن و حتی چند نفر میگفتن بهتر بود بازی اصلا با ابی شروع میشد یا بخش ابی رو خلاصه تر و جمع و جور تر ارائه میکردن. خلاصه این که راه حل های زیادی مطرح شده. ولی این روش که بگید خب شما بهترشو بلدی بگو صرفا دست پیش گرفتنه که اصل بحث پیچونده بشه. ایراداتی که گرفته شده واضحه ولی قرار نیستش کسایی که ایرادها رو گفتن خودشون برن در تیم نویسندگی بازی.
والا که این کلاسی که برای بازی محبوب ما میزارید ما خودمون نمیزاریم، ما تهش لست او از رو با بازی هایی مثل رزیدنت ایول و چند تا ویدئو گیم دیگه مقایسه می‌کنیم ... بعضی موقع ها نمیدونم شما دارید از بازی طرفداری میکنید ، یا ما خیلی دست کم گرفتیم این بازی رو ...
...........‌
در مورد ایران اصلا با هیچ متر و معیاری قابل مقایسه نیست ... ولی بله در مورد کشوری مثل ژاپن یکی بخواد بیاد بگه وای اینا کار بلد نیستن و اقتصاد رو نابود کردن ،، باید ازش پرسید خوب راهکار خودت چیه ؟؟؟ تو چه چیزی بیشتر از اون کسی که اقتصاد رو داره اداره می‌کنه میدونی

داریم راجب مدیومی حرف بزنیم که منطقش درحدیه که تو یک‌سری بازی rpg وقتی آدم فلج رو کول می‌کنی و آخر کوئست میزاریش زمین بعد از اتمام کوئست شفا پیدا میکنه و میدوه(کسی راجب اینا حرف نمیزنه) بعد تو همین مدیوم، بازی‌های ناتی‌داگ از نظر منطق روایی دارن با داستایووسکی مقایسه میشن. خب همین حرفتون داره تایید میکنه که تلو در مقابل بقیه مثل شیندلرلیست میمونه.

در مورد ایران اصلا با هیچ متر و معیاری قابل مقایسه نیست ... ولی بله در مورد کشوری مثل ژاپن یکی بخواد بیاد بگه وای اینا کار بلد نیستن و اقتصاد رو نابود کردن ،، باید ازش پرسید خوب راهکار خودت چیه ؟؟؟ تو چه چیزی بیشتر از اون کسی که اقتصاد رو داره اداره می‌کنه میدونی
هیچ جای دنیا چنین چیزی نیستش. همونطور که گفتم این حرفا برا دست پیش گرفتنه.

حرف شما مثل اینه که هیشکی به عنوان شهروند این کشور نباید به وضعیت اقتصادی اعتراض بکنه چون بعدش بهش میگن خب شما راه بهتر برای اداره اقتصاد کشور بلدی برو وزیر اقتصاد شو! مردم مشکل رو میبینن و بهش اشاره میکنن، اونی که در نهایت باید حلش کنه یکی دیگس.
در این کیس هم دوستمون چند تا "ایده" مطرح کردش یکی اینکه بازی باید 3 پارته عرضه میشد یکی هم اشاره به کتاب جنایت و مکافات کردن که چطور میشد ازش بهره گرفت. خیلی های دیگه هم به پیسینگ ایراد گرفته بودن و حتی چند نفر میگفتن بهتر بود بازی اصلا با ابی شروع میشد یا بخش ابی رو خلاصه تر و جمع و جور تر ارائه میکردن. خلاصه این که راه حل های زیادی مطرح شده. ولی این روش که بگید خب شما بهترشو بلدی بگو صرفا دست پیش گرفتنه که اصل بحث پیچونده بشه. ایراداتی که گرفته شده واضحه ولی قرار نیستش کسایی که ایرادها رو گفتن خودشون برن در تیم نویسندگی بازی.
بنظرم اگه در همین استوری لاین انتقام، تامی بجای جوئل اشتباه کشته میشد،‌ خیلی داستان پر معناتری میشد، چون اینطوری جوئل با عواقب کارش مواجه میشد و میدید چه نتایجی داشته، تا اینکه بخاطر Shock Value یا شوکه کردن بازیباز و فقط حرکت در آوردن پلات کشته بشه.
حتی میتونست وسطا خودشم بمیره...ولی با پرداخت بشدت بهتر!

حالا در این ورژن درب و داغونی هم که گیرمون اومده، کلا عوض کردن سیر یک سری وقایع، پرداخت بیشتر به کرکتر جوئل(و بقیه ) و کوتاه کردن یک سری دیگه از بخش های اضافه داستان، که فقط باعث کش دار و لطمه به Pacing بازی شدن، واقعا میتونست بشدت به همین داستان هم کمک کنه.

مثلا بخش تامی این سوال بزرگ میاد، چطور وقتی الی دستش شکسته و دینا بیهوشه، تامی با اصابت دو گلوله که یکیشون به صورتش و نزدیک مغزشه هست، بازم زنده مونده.
اینم باید در نظر گرفت در حالی که ابی و الی مبارزه میکردن این بنده خدا تک و تنها داشته جون میداده!:|
داستان اصلا جوابی برای پر کردن این حفره ها نمیده.

بنظرم اگه در همین استوری لاین انتقام، تامی بجای جوئل اشتباه کشته میشد،‌ خیلی داستان پر معناتری میشد، چون اینطوری جوئل با عواقب کارش مواجه میشد و میدید چه نتایجی داشته، تا اینکه بخاطر Shock Value یا شوکه کردن بازیباز و فقط حرکت در آوردن پلات کشته بشه.
حتی میتونست وسطا خودشم بمیره...ولی با پرداخت بشدت بهتر!

حالا در این ورژن درب و داغونی هم که گیرمون اومده، کلا عوض کردن سیر یک سری وقایع، پرداخت بیشتر به کرکتر جوئل(و بقیه ) و کوتاه کردن یک سری دیگه از بخش های اضافه داستان، که فقط باعث کش دار و لطمه به Pacing بازی شدن، واقعا میتونست بشدت به همین داستان هم کمک کنه.

مثلا بخش تامی این سوال بزرگ میاد، چطور وقتی الی دستش شکسته و دینا بیهوشه، تامی با اصابت دو گلوله که یکیشون به صورتش و نزدیک مغزشه هست، بازم زنده مونده.
اینم باید در نظر گرفت در حالی که ابی و الی مبارزه میکردن این بنده خدا تک و تنها داشته جون میداده!:|
داستان اصلا جوابی برای پر کردن این حفره ها نمیده.
کلا آدم از هر جهت نگاه میکنه به این بازی فقط میتونه بگه حیف پتانسیلی که این عنوان داشت و چقدر میتونست بهتر داستانش رو تعریف کنه که متاسفانه سر یه سری تصمیم های اشتباه این فرصت از دست رفتش

هیچ جای دنیا چنین چیزی نیستش. همونطور که گفتم این حرفا برا دست پیش گرفتنه.
تو کل دنیا که همینطوره ،، مثل این میمونه که من بگم این بحث اقتصاد که پیش کشیدید دست پیش رو گرفتنه ... مخاطب عام می‌تونه بگه خوب بود ، بد بود ، خوشم نیومد و دوست نداشتم ، یا عالی بود و دوست داشتم ...

ولی وقتی مدعی میشی ، بازی پر از پلت هول و ایراده و به بخش بخش بازی ایراد وارد می‌کنی یا علامت سوال می‌زاری ،، اینجا دیگه باید پرسید ... خودت چی کار میکردی ... وقتی اینطوری ایراد میگیری ... جوری که من بهتر می‌دونم ،، خودت چه چیز بهتری از این ارائه می‌کنی ...

مثلا من میگم ابی و گروهش رو به عنوان پناهجو وارد جکسون میکردم ...

اینجا سوال پیش میاد ،، وقتی این گروه برن تو جکسون و ببینن جوئل آدم محترمیه و کلی آدم دوستش دارن ، خانواده داره ،، آدم ذاتن خوش قلبیه و حتی از گذشتش و دلیلش مطلع بشن ، خوب بعدش چی ... اوونی که از آدم کشتن برای آیزاک خسته شده ،، جکسون براش مثل سرزمین موعود میمونه ... چه طوری قراره ابی رو همچنان حمایت کنه ...
Manny و جوردن تو کله خر افراطی چطور ممکنه تو این مدت سوتی ندن یا دردسر درست نکنن ...

طبق سناریو من با همه اینها میگیم ابی با شناخت از جوئل انتقام میگیره ... خوب داستان تموم شد ... دیگه با هیچ منطقی نمیتونی اون پایان بندی که هیچ ، اون شخصیت پردازی ابی رو به مخاطب تحویل بدی ،

یعنی واقعا فکر میکنید خود نویسنده های بازی به تمام احتمالاتی که اینجا مطرح میشه فکر نکردن ؟؟؟ برای خودشون علامت سوال به وجود نیومده...

یه اصل تو داستان نویسی (خصوصا داستان واقع گرا)وجود داره ، شد آنچه که می‌بایست میشد .‌‌

به قول جوئل منم دوست داشتم همه چیز متفاوت میشد ، ولی نشد

یعنی واقعا فکر میکنید خود نویسنده های بازی به تمام احتمالاتی که اینجا مطرح میشه فکر نکردن ؟؟؟ برای خودشون علامت سوال به وجود نیومده...
مطمئنم که نویسنده های فصل 8 گیم آو ترونز هم به تمام احتمالاتی که مطرح میشده فکر کردن:دی اینکه به این چیزا فکر بکنی به این معنی نیست که الزاما بهترین خروجی هم قرار هست داشته باشی مگرنه همه میشدن نویسنده طراز اول چون به هر حال همه فکر میکنن!
در کل با گفتن این حرف که تو بودی چی مینوشتی نمیشه مشکلات داستان رو پوشوند. مشکلات سر جاشه. این همه هم راه حل داره داده میشه که شما انگار نمیخوای بخونی:دی

مطمئنم که نویسنده های فصل 8 گیم آو ترونز هم به تمام احتمالاتی که مطرح میشده فکر کردن:D اینکه به این چیزا فکر بکنی به این معنی نیست که الزاما بهترین خروجی هم قرار هست داشته باشی مگرنه همه میشدن نویسنده طراز اول چون به هر حال همه فکر میکنن!
در کل با گفتن این حرف که تو بودی چی مینوشتی نمیشه مشکلات داستان رو پوشوند. مشکلات سر جاشه. این همه هم راه حل داره داده میشه که شما انگار نمیخوای بخونی:D
این بحث دیگه همین جا تموم شد ، همین که داستان با کیفیت لست رو میزاری کنار اون فجایع که صدای نویسنده رو هم در اورد و گفت دلیلش چی بود ،(خوشحال کردن طرفدارها)

متاسفانه شما بازی نکردی ، از جزئیات بازی بی خبری ... و برای خودتون یه چیز عجیب غریبی از بازی ساختید ...

دلیل این بحثی هم که کردم ببینیم اصلا حرف حساب چیه و اصلا چقدر از داستان بازی مطلعید ؟؟ دقیقا فقط همون کات سین ها

این بحث دیگه همین جا تموم شد ، همین که داستان با کیفیت لست رو میزاری کنار اون فجایع که صدای نویسنده رو هم در اورد و گفت دلیلش چی بود ،(خوشحال کردن طرفدارها)

متاسفانه شما بازی نکردی ، از جزئیات بازی بی خبری ... و برای خودتون یه چیز عجیب غریبی از بازی ساختید ...

دلیل این بحثی هم که کردم ببینیم اصلا حرف حساب چیه و اصلا چقدر از داستان بازی مطلعید ؟؟ دقیقا فقط همون کات سین ها
فرار رو به جلو:D چون چیزی برای بحث کردن نیست ته حرفایی که میشنویم همین چیزاس. شما که بازی نکردین شما که فقط کات سین دیدین شما که جزییات نمیدونین:D آره آقا اصلا داستان بازی در یه لوح محفوظه که فقط دست برگزیدگان قرار داره:D ما هم یه مشت هیتریم فقط. منم علاقه ای به ادامه بحث ندارم.

تفاوت تلو با فصل ۸ گات چی بود؟ این بود که گات از یه فصلی به بعد جدا مشکلات تکنیکی و از دست دادن جرئتش در برابر کارکترها تبدیل شد به یک سریال به شدت فن‌سرویس که مثلا می‌دید جان اسنو محبوبه، هی می‌چسبید بهش و بیشتر روش مانور میداد چون طرفدارا دوس دارن ولی بحث تلو چیه؟ بحث تلو اینجاست که اصلا فن‌سرویس نیست و اهمیتی نمیده که فن‌ها چی می‌خوان و هر کارکتری بالاخره باید با عواقب خودش روبه‌رو بشه. اتفاقا تلو بیشتر با ۴ فصل اول گات قابل مقایسه‌است تا فصل‌های بعد. همینکه تا هروقت حرف از پلات‌هول میشه هنوز می‌چسبن به اینکه "چرا جول اسمشو گفت؟" یعنی هنوز نتونستن ایراد درست حسابی و منطقی از داستان بازی دربیارن. باز اون ایراد شلیک تیر تو مغز تامی یکم قابل بحثه ولی ایراد اسم که خزعبله و جوابشم دادم(تنها کسی که دیدم تو این تاپیک دوتا ایراد قابل بحث بگیره سهیل بود)
بعد ایراد اسم هم فقط میان میگن مرگ جول مشکل داشت و دلیلشم نمیگن. از همین قضیه میشه ایراد گرفت برای مرگ سارا اول نسخه اول که بگیم فقط یه شوک ولیو بود ولی بازی از هردو اتفاق تا آخر داستان استفاده می‌کنه و هیچ اتفاق داستانی رو الکی ول نمیکنه. مرگ جول تا آخر بازی همراه الی و ابی‌عه و خیلی متفاوته با یک شوک داستانی.

• Like
Reactions: vaan 2
دوستمون تقریبا به صحرایی نبوده که سر رو روئک رو کج نکرده باشه سمتش ،، بعد به بقیه میگه فرار روبه جلو ...

باز حداقل من می‌دونم دارم راجع به چی حرف میزنم .. نه یک سری اطلاعات ناقص مخلوط شده با کمی تصورات آمیخته با هیت

تفاوت تلو با فصل ۸ گات چی بود؟ این بود که گات از یه فصلی به بعد جدا مشکلات تکنیکی و از دست دادن جرئتش در برابر کارکترها تبدیل شد به یک سریال به شدت فن‌سرویس که مثلا می‌دید جان اسنو محبوبه، هی می‌چسبید بهش و بیشتر روش مانور میداد چون طرفدارا دوس دارن ولی بحث تلو چیه؟ بحث تلو اینجاست که اصلا فن‌سرویس نیست و اهمیتی نمیده که فن‌ها چی می‌خوان و هر کارکتری بالاخره باید با عواقب خودش روبه‌رو بشه. اتفاقا تلو بیشتر با ۴ فصل اول گات قابل مقایسه‌است تا فصل‌های بعد. همینکه تا هروقت حرف از پلات‌هول میشه هنوز می‌چسبن به اینکه "چرا جول اسمشو گفت؟" یعنی هنوز نتونستن ایراد درست حسابی و منطقی از داستان بازی دربیارن. باز اون ایراد شلیک تیر تو مغز تامی یکم قابل بحثه ولی ایراد اسم که خزعبله و جوابشم دادم(تنها کسی که دیدم تو این تاپیک دوتا ایراد قابل بحث بگیره سهیل بود)
بعد ایراد اسم هم فقط میان میگن مرگ جول مشکل داشت و دلیلشم نمیگن. از همین قضیه میشه ایراد گرفت برای مرگ سارا اول نسخه اول که بگیم فقط یه شوک ولیو بود ولی بازی از هردو اتفاق تا آخر داستان استفاده می‌کنه و هیچ اتفاق داستانی رو الکی ول نمیکنه. مرگ جول تا آخر بازی همراه الی و ابی‌عه و خیلی متفاوته با یک شوک داستانی.
ایرادها قبلا گرفته شده در صفحهات خیلی قبل تر. شما اون موقع هنوز توی بحث نیومده بودی فکر کنم. همون "چرا جول اسمش رو گفت" که یکی از ایرادهای کوچیک بازیه هیچ استدلال درست درمونی از دل خود بازی نتونستید براش بیارید و صرفا تئوری های شخصی خودتون رو که اصلا در بازی بهش اشاره ای نشده برای توجیح رفتار جوئل آوردید.
بحث ها رو درست نخوندین چسبیدین به دوتا جمله بعد فکر میکنید همه همینا رو گفتن!
دوستمون تقریبا به صحرایی نبوده که سر رو روئک رو کج نکرده باشه سمتش ،، بعد به بقیه میگه فرار روبه جلو ...

باز حداقل من می‌دونم دارم راجع به چی حرف میزنم .. نه یک سری اطلاعات ناقص مخلوط شده با کمی تصورات آمیخته با هیت
آمیخته با هیت رو خوب اومدی:D واقعا چه انتظاری دارم باهاتون دارم بحث میکنم....

ایرادها قبلا گرفته شده در صفحهات خیلی قبل تر. شما اون موقع هنوز توی بحث نیومده بودی فکر کنم. همون "چرا جول اسمش رو گفت" که یکی از ایرادهای کوچیک بازیه هیچ استدلال درست درمونی از دل خود بازی نتونستید براش بیارید و صرفا تئوری های شخصی خودتون رو که اصلا در بازی بهش اشاره ای نشده برای توجیح رفتار جوئل آوردید.
بحث ها رو درست نخوندین چسبیدین به دوتا جمله بعد فکر میکنید همه همینا رو گفتن!
من از روز اول تاپیک که حتی بازی نیومده بود و لیک شده بود فقط توی همین تاپیک بودم و بعد، اینکه جول ۵ سال توی یک جای به شدت امن زندگی شده که مثل دوران قبل شیوعه میشه تخیلات ذهنی؟ بعد فکر کنم قضیه‌ایه که خود دراکمن این رو گفتش توی اسپویلرکست. یک استدلال کاملا مناسب برای اینکه جول اسمشو گفت(که خودشم نگفت)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or