اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
والا که این کلاسی که برای بازی محبوب ما میزارید ما خودمون نمیزاریم، ما تهش لست او از رو با بازی هایی مثل رزیدنت ایول و چند تا ویدئو گیم دیگه مقایسه میکنیم ... بعضی موقع ها نمیدونم شما دارید از بازی طرفداری میکنید ، یا ما خیلی دست کم گرفتیم این بازی رو ...حرف شما مثل اینه که هیشکی به عنوان شهروند این کشور نباید به وضعیت اقتصادی اعتراض بکنه چون بعدش بهش میگن خب شما راه بهتر برای اداره اقتصاد کشور بلدی برو وزیر اقتصاد شو! مردم مشکل رو میبینن و بهش اشاره میکنن، اونی که در نهایت باید حلش کنه یکی دیگس.
در این کیس هم دوستمون چند تا "ایده" مطرح کردش یکی اینکه بازی باید 3 پارته عرضه میشد یکی هم اشاره به کتاب جنایت و مکافات کردن که چطور میشد ازش بهره گرفت. خیلی های دیگه هم به پیسینگ ایراد گرفته بودن و حتی چند نفر میگفتن بهتر بود بازی اصلا با ابی شروع میشد یا بخش ابی رو خلاصه تر و جمع و جور تر ارائه میکردن. خلاصه این که راه حل های زیادی مطرح شده. ولی این روش که بگید خب شما بهترشو بلدی بگو صرفا دست پیش گرفتنه که اصل بحث پیچونده بشه. ایراداتی که گرفته شده واضحه ولی قرار نیستش کسایی که ایرادها رو گفتن خودشون برن در تیم نویسندگی بازی.
هیچ جای دنیا چنین چیزی نیستش. همونطور که گفتم این حرفا برا دست پیش گرفتنه.در مورد ایران اصلا با هیچ متر و معیاری قابل مقایسه نیست ... ولی بله در مورد کشوری مثل ژاپن یکی بخواد بیاد بگه وای اینا کار بلد نیستن و اقتصاد رو نابود کردن ،، باید ازش پرسید خوب راهکار خودت چیه ؟؟؟ تو چه چیزی بیشتر از اون کسی که اقتصاد رو داره اداره میکنه میدونی
بنظرم اگه در همین استوری لاین انتقام، تامی بجای جوئل اشتباه کشته میشد، خیلی داستان پر معناتری میشد، چون اینطوری جوئل با عواقب کارش مواجه میشد و میدید چه نتایجی داشته، تا اینکه بخاطر Shock Value یا شوکه کردن بازیباز و فقط حرکت در آوردن پلات کشته بشه.حرف شما مثل اینه که هیشکی به عنوان شهروند این کشور نباید به وضعیت اقتصادی اعتراض بکنه چون بعدش بهش میگن خب شما راه بهتر برای اداره اقتصاد کشور بلدی برو وزیر اقتصاد شو! مردم مشکل رو میبینن و بهش اشاره میکنن، اونی که در نهایت باید حلش کنه یکی دیگس.
در این کیس هم دوستمون چند تا "ایده" مطرح کردش یکی اینکه بازی باید 3 پارته عرضه میشد یکی هم اشاره به کتاب جنایت و مکافات کردن که چطور میشد ازش بهره گرفت. خیلی های دیگه هم به پیسینگ ایراد گرفته بودن و حتی چند نفر میگفتن بهتر بود بازی اصلا با ابی شروع میشد یا بخش ابی رو خلاصه تر و جمع و جور تر ارائه میکردن. خلاصه این که راه حل های زیادی مطرح شده. ولی این روش که بگید خب شما بهترشو بلدی بگو صرفا دست پیش گرفتنه که اصل بحث پیچونده بشه. ایراداتی که گرفته شده واضحه ولی قرار نیستش کسایی که ایرادها رو گفتن خودشون برن در تیم نویسندگی بازی.
کلا آدم از هر جهت نگاه میکنه به این بازی فقط میتونه بگه حیف پتانسیلی که این عنوان داشت و چقدر میتونست بهتر داستانش رو تعریف کنه که متاسفانه سر یه سری تصمیم های اشتباه این فرصت از دست رفتشبنظرم اگه در همین استوری لاین انتقام، تامی بجای جوئل اشتباه کشته میشد، خیلی داستان پر معناتری میشد، چون اینطوری جوئل با عواقب کارش مواجه میشد و میدید چه نتایجی داشته، تا اینکه بخاطر Shock Value یا شوکه کردن بازیباز و فقط حرکت در آوردن پلات کشته بشه.
حتی میتونست وسطا خودشم بمیره...ولی با پرداخت بشدت بهتر!
حالا در این ورژن درب و داغونی هم که گیرمون اومده، کلا عوض کردن سیر یک سری وقایع، پرداخت بیشتر به کرکتر جوئل(و بقیه ) و کوتاه کردن یک سری دیگه از بخش های اضافه داستان، که فقط باعث کش دار و لطمه به Pacing بازی شدن، واقعا میتونست بشدت به همین داستان هم کمک کنه.
مثلا بخش تامی این سوال بزرگ میاد، چطور وقتی الی دستش شکسته و دینا بیهوشه، تامی با اصابت دو گلوله که یکیشون به صورتش و نزدیک مغزشه هست، بازم زنده مونده.
اینم باید در نظر گرفت در حالی که ابی و الی مبارزه میکردن این بنده خدا تک و تنها داشته جون میداده!
داستان اصلا جوابی برای پر کردن این حفره ها نمیده.
تو کل دنیا که همینطوره ،، مثل این میمونه که من بگم این بحث اقتصاد که پیش کشیدید دست پیش رو گرفتنه ... مخاطب عام میتونه بگه خوب بود ، بد بود ، خوشم نیومد و دوست نداشتم ، یا عالی بود و دوست داشتم ...هیچ جای دنیا چنین چیزی نیستش. همونطور که گفتم این حرفا برا دست پیش گرفتنه.
مطمئنم که نویسنده های فصل 8 گیم آو ترونز هم به تمام احتمالاتی که مطرح میشده فکر کردن اینکه به این چیزا فکر بکنی به این معنی نیست که الزاما بهترین خروجی هم قرار هست داشته باشی مگرنه همه میشدن نویسنده طراز اول چون به هر حال همه فکر میکنن!یعنی واقعا فکر میکنید خود نویسنده های بازی به تمام احتمالاتی که اینجا مطرح میشه فکر نکردن ؟؟؟ برای خودشون علامت سوال به وجود نیومده...
این بحث دیگه همین جا تموم شد ، همین که داستان با کیفیت لست رو میزاری کنار اون فجایع که صدای نویسنده رو هم در اورد و گفت دلیلش چی بود ،(خوشحال کردن طرفدارها)مطمئنم که نویسنده های فصل 8 گیم آو ترونز هم به تمام احتمالاتی که مطرح میشده فکر کردن اینکه به این چیزا فکر بکنی به این معنی نیست که الزاما بهترین خروجی هم قرار هست داشته باشی مگرنه همه میشدن نویسنده طراز اول چون به هر حال همه فکر میکنن!
در کل با گفتن این حرف که تو بودی چی مینوشتی نمیشه مشکلات داستان رو پوشوند. مشکلات سر جاشه. این همه هم راه حل داره داده میشه که شما انگار نمیخوای بخونی
فرار رو به جلو چون چیزی برای بحث کردن نیست ته حرفایی که میشنویم همین چیزاس. شما که بازی نکردین شما که فقط کات سین دیدین شما که جزییات نمیدونین آره آقا اصلا داستان بازی در یه لوح محفوظه که فقط دست برگزیدگان قرار داره ما هم یه مشت هیتریم فقط. منم علاقه ای به ادامه بحث ندارم.این بحث دیگه همین جا تموم شد ، همین که داستان با کیفیت لست رو میزاری کنار اون فجایع که صدای نویسنده رو هم در اورد و گفت دلیلش چی بود ،(خوشحال کردن طرفدارها)
متاسفانه شما بازی نکردی ، از جزئیات بازی بی خبری ... و برای خودتون یه چیز عجیب غریبی از بازی ساختید ...
دلیل این بحثی هم که کردم ببینیم اصلا حرف حساب چیه و اصلا چقدر از داستان بازی مطلعید ؟؟ دقیقا فقط همون کات سین ها
ایرادها قبلا گرفته شده در صفحهات خیلی قبل تر. شما اون موقع هنوز توی بحث نیومده بودی فکر کنم. همون "چرا جول اسمش رو گفت" که یکی از ایرادهای کوچیک بازیه هیچ استدلال درست درمونی از دل خود بازی نتونستید براش بیارید و صرفا تئوری های شخصی خودتون رو که اصلا در بازی بهش اشاره ای نشده برای توجیح رفتار جوئل آوردید.تفاوت تلو با فصل ۸ گات چی بود؟ این بود که گات از یه فصلی به بعد جدا مشکلات تکنیکی و از دست دادن جرئتش در برابر کارکترها تبدیل شد به یک سریال به شدت فنسرویس که مثلا میدید جان اسنو محبوبه، هی میچسبید بهش و بیشتر روش مانور میداد چون طرفدارا دوس دارن ولی بحث تلو چیه؟ بحث تلو اینجاست که اصلا فنسرویس نیست و اهمیتی نمیده که فنها چی میخوان و هر کارکتری بالاخره باید با عواقب خودش روبهرو بشه. اتفاقا تلو بیشتر با ۴ فصل اول گات قابل مقایسهاست تا فصلهای بعد. همینکه تا هروقت حرف از پلاتهول میشه هنوز میچسبن به اینکه "چرا جول اسمشو گفت؟" یعنی هنوز نتونستن ایراد درست حسابی و منطقی از داستان بازی دربیارن. باز اون ایراد شلیک تیر تو مغز تامی یکم قابل بحثه ولی ایراد اسم که خزعبله و جوابشم دادم(تنها کسی که دیدم تو این تاپیک دوتا ایراد قابل بحث بگیره سهیل بود)
بعد ایراد اسم هم فقط میان میگن مرگ جول مشکل داشت و دلیلشم نمیگن. از همین قضیه میشه ایراد گرفت برای مرگ سارا اول نسخه اول که بگیم فقط یه شوک ولیو بود ولی بازی از هردو اتفاق تا آخر داستان استفاده میکنه و هیچ اتفاق داستانی رو الکی ول نمیکنه. مرگ جول تا آخر بازی همراه الی و ابیعه و خیلی متفاوته با یک شوک داستانی.
آمیخته با هیت رو خوب اومدی واقعا چه انتظاری دارم باهاتون دارم بحث میکنم....دوستمون تقریبا به صحرایی نبوده که سر رو روئک رو کج نکرده باشه سمتش ،، بعد به بقیه میگه فرار روبه جلو ...
باز حداقل من میدونم دارم راجع به چی حرف میزنم .. نه یک سری اطلاعات ناقص مخلوط شده با کمی تصورات آمیخته با هیت
من از روز اول تاپیک که حتی بازی نیومده بود و لیک شده بود فقط توی همین تاپیک بودم و بعد، اینکه جول ۵ سال توی یک جای به شدت امن زندگی شده که مثل دوران قبل شیوعه میشه تخیلات ذهنی؟ بعد فکر کنم قضیهایه که خود دراکمن این رو گفتش توی اسپویلرکست. یک استدلال کاملا مناسب برای اینکه جول اسمشو گفت(که خودشم نگفت)ایرادها قبلا گرفته شده در صفحهات خیلی قبل تر. شما اون موقع هنوز توی بحث نیومده بودی فکر کنم. همون "چرا جول اسمش رو گفت" که یکی از ایرادهای کوچیک بازیه هیچ استدلال درست درمونی از دل خود بازی نتونستید براش بیارید و صرفا تئوری های شخصی خودتون رو که اصلا در بازی بهش اشاره ای نشده برای توجیح رفتار جوئل آوردید.
بحث ها رو درست نخوندین چسبیدین به دوتا جمله بعد فکر میکنید همه همینا رو گفتن!