PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

اگر از من بپرسید کدوم شخصیت رو بعد از اتمام بازی خیلی خوب شناختی فقط میتونم بگم نیل دراکمن خیلی خوب شناختم..باور کنید با بازی کردن نسخه 2 میشه یک کتاب از شخصیت نیل دراکمن نوشت که شاید از دنیای لست که نشه این همه نوشت.

یکم دلمون خنک شه :D

View attachment 151110
شما ببین یه کرکتر چقدر باید مزخرف و داستان چقدر باید احمقانه باشه گیمرها با همچین کارهای دارن خودشون رو خالی میکنن :D.

-----

اگر از این گیم خوشتون نمیاد چون قدرت درکش رو ندارید و باید در کلاسهای اندراستندیگ شرکت کنید:

151466

یه یوتوبر دو ریالی گیر اوردنش یحتمل پشت لبش رو چرب کردن بیاد قصه بگه برامون. (یادش بخیر pewdiepie سره استریم فقط خودش رو فحش نداد :دی)

آخرین ویرایش:
شما ببین یه کرکتر چقدر باید مزخرف و داستان چقدر باید احمقانه باشه گیمرها با همچین کارهای دارن خودشون رو خالی میکنن :D.

-----

اگر از این گیم خوشتون نمیاد چون قدرت درکش رو ندارید و باید در کلاسهای اندراستندیگ شرکت کنید:

View attachment 151466

یه یوتوبر دو ریالی گیر اوردنش یحتمل پشت لبش رو چرب کردن بیاد قصه بگه برامون. (یادش بخیر pewdiepie سره استریم فقط خودش رو فحش نداد :D)
آقا چطور تکرار استدلال های آبکی راجع به داستان از رو همین یاوه های یوتوبی حق مسلم همست بعد یکی از همین یوتوبرها پیدا شده داره دفاع میکنه میشه دوریالی که سونی سیبیلش چرب کرده؟:D

آقا چطور تکرار استدلال های آبکی راجع به داستان از رو همین یاوه های یوتوبی حق مسلم همست بعد یکی از همین یوتوبرها پیدا شده داره دفاع میکنه میشه دوریالی که سونی سیبیلش چرب کرده؟:D
اینکه سونی چرپش کرده و اینا که اصلا قبول ندارم، حالا نظرشه گفته.
خیلی هم چنل خوبیه، خودمم خیلی از ویدیو هاش لذت میبرم.
با اینحال ما سر MGSV هم یادت باشه کلی از این ویدیو ها داشتیم هیچکدوم هم باعث نمیشدن ذره ایی از مشکلات داستانی که بچه ها از جمله خودم داشتن کم بشن.
من خودمم ویدیو اش رو دیدم ولی‌ زیاد تاثیری رو نظر خود من نداره.

در ضمن باید برای داستانی که نیل نوشته ده تا مدرک ادبیات از ده زبان مختلف داشته باشیم تا استدلال و انتقادمون قابل قبول باشه؟ یا آدم خاص باشیم؟چون اینطور که معلومه هرکسی درک و شعور اش رو نداره:دی
فقط تعریف ها هستن، که "آبکی" حساب نمیشن.:دی

با اینحال ما سر MGSV هم یادت باشه کلی از این ویدیو ها داشتیم هیچکدوم هم باعث نمیشدن ذره ایی از مشکلات داستانی که بچه ها از جمله خودم داشتن کم بشن.

در ضمن باید برای داستانی که نیل نوشته ده تا مدرک ادبیات از ده زبان مختلف داشته باشیم تا استدلال و انتقادمون قابل قبول باشه؟ یا آدم خاص باشیم؟چون اینطور که معلومه هرکسی درک و شعور اش رو نداره:D
فقط تعریف ها هستن، که "آبکی" حساب نمیشن.:D
شما هیچ چیز نمی دانید برای درک این شیندلر لیست زمانه باید سالها زمان صرف کرد
پ ن :یه سوالی که ذهنمو درگیر کرده اینه که این فمنیست ها و رنگین کمونی ها چرا تو آثارشون باید شخصیت اصلی حتما فاعل باشه ؟؟؟:D یعنی نمیشد مثلا الی ظرفا رو میشست اون یکی می رفت شکار ؟؟؟ یا ابی چرا همچین هیکلی براش طراحی شده بود از درک من خارجه ولی تو آخرزمان که به غیر از آلوده ها خود انسان ها هم افتادن به جون هم این ابی وعده های غذایی و مکمل هاشو از کجا میاره پشت بازو هاش از آرنولد تو اوجم بزرگتر بود :D آخرش هم که اون صحنه رومنس پیش اومد که دیگه نگم براتون البته اینا ایراد نیست ولی میشد عقاید رو تو اثر هنری جور دیگه ای بیان کرد که به فرم اثر هم ضربه نزنه

شما هیچ چیز نمی دانید برای درک این شیندلر لیست زمانه باید سالها زمان صرف کرد
تازه یک گیف ازش درست کرده بودن خیلی شبیه جان ویک شده بود.
باز خوبه دوتاشون داستان انتقام هستن:دی

در ضمن باید برای داستانی که نیل نوشته ده تا مدرک ادبیات از ده زبان مختلف داشته باشیم تا استدلال و انتقادمون قابل قبول باشه؟ یا آدم خاص باشیم؟چون اینطور که معلومه هرکسی درک و شعور اش رو نداره:D
فقط تعریف ها هستن، که "آبکی" حساب نمیشن.:D
هیچکی از پایان ناقص mgsv دفاع نکرده بود تا جایی که یادم یه سری تئوری توطئه بودن که هیچی بحثشون جداست.
انتقاد کنید مگه من گفتم نکنید :D ولی خوب از نظر شما عزیزان این همه منتقد که داستان بازی رو انقلابی میدونستن که اعتباری ندارن یا لابد سیبیلشون چرب شده به قول اون دوستمون. الان که چهار تا کانال یوتوب موافق نظرتون این نقد ها یهو اهمیتشون بالاتر از نقد سایت هایی که چند دهه قبل فعالیت میکردن شده و اعتبار یوتوب بالا رفته برای شما ظاهرا، دیگه این که اعتبار یه سریشون که مخالف نظرتون میبرید زیر سوال حرکت ضعیفی:D
و حرفی راجع به این که انتقاد ها آبکی هستن از دهن من بیرون نیومد:D

شما بازی‌کردی عایا مگه آخر بازی ندید چند ماه تمرین نداشت بدنش چی شد چقدر حجم بدنش کم شد
وقتی از سیاتل را افتادن و رفتن به کالیفورنیا چند ماه گذشته بود بدن ابیگل انقدر لاغر شده که فقط باید این دقتو تحصین کرد

تنها چیزی که توی دنیای WLFها وجود نداشت کمبود مهمات و غذا و نیروی رزمی بود
۴تا مکالمه توی گیم پلی گوش میدادی این نظراتتو خودت پاک میکردی
و به تنها چیزی که واسه جنگیدن فکر نمیکردن اینفکتت ها بودن
اصلا توی دنیای لست اینفکتت ها هیچ قدرتی ندارن در برابر گروه های عظیمی که اجتماع تشکیل دادن
و خطر اصلی گروه های انسانی دیگه هستن

View attachment 151473
اینم وعده ها و مکمل های غذایی از گوشت قرمز بگیر تا سینه مرغ که هر ورزشکاری میخوره

توی همین بخش هم باشگاه ورزشی خیلی مجهزی رو نشون امثال شماها میده تا واستون قابل درک بشه.

توی مکالمات همین قسمت و رفتار بقیه npc ها با ابیگل و منی میفهمید که اینا خارج از لیست غذا و حتی صف وایستادن میتونن هر چقدر بخوان غذا بگیرن
منی میره برای ۲ نفر بدون توضیح ۳ تا غذا میگیره حتی صف هج واینمیسته
وقتی بقیه انتقاد میکنن میگه ما داریم میریم خط مقدم واسه جنگ
بقیه هم حق میدن‌که اینا خوب بخورن و خوب ورزش کنن و خوب بخوابن

در آخر هم میگم گیر دادن به بدن ابیگل هیچ چیز جذابی نداره وقتی چم و راست توی بازی به بدنش اشاره شده
یه جا میگن اون مرده
یه جا منی بهش میگه اول خانم ها که ابیکل میگه پس برو جلو (یعنی من از تو مردترم )
یه جا بهش میگن گاو نر (به خاطر عضلاتش)
یه جاشم اوون رو میکشه بالا که اوون با تعجب میگه اینو ببین بابا (بعد ابیگل میگه دیشب تو باشگاه ۸۰ کیلو دمبل میزدم)
و
و
و
ولی آخر بازی بعد چند ماه تمرین نکردن غذای خوب نخوردن میبینیم چقدر لاغر شده
مخصوصا مبارزه آخر با الی که تقریبا با الی یکی شده
داداش این قسمتها تو گیم پلی بازی هست تو کات سین ها نشون ندادن ، حق بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or