اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
یکی تو YT ویدیو صحنه های مرگشو گذاشته بود درجا برا استفاده در آینده به یه پلی لیستام اضافش کردممن تو باس فایت الی میرفتم خودمو میکشتم تا صحنه مرگ ابی به دست الی رو ببینم و ارضا شم
استریم این خیییلی خوب بود من شبا همینجوری استریمش رو مینداختم روی مانیتور دوم و میرفتم سراغ بقیه کارام، از وسطای بازی اعصابش خیلی خورد شده بود چپ و راست تیکه مینداختکریتیکال و فان ترین نقد داستان بازی تا به الان
تا رسیدن نقد دانکی و انگری جو خوبه.
واقعا دارم لحظه شماری میکنم برا نقد انگری جو. بیاد برا یه ساعتو نیم تیکه بندازه به بازی و نیل کاکمن.کریتیکال و فان ترین نقد داستان بازی تا به الان
تا رسیدن نقد دانکی و انگری جو خوبه.
---
View attachment 149700
Pewdiepie که اصلا حتی با تامبنیل هاشم داره تیکه بهشون میندازه!استریم این خیییلی خوب بود من شبا همینجوری استریمش رو مینداختم روی مانیتور دوم و میرفتم سراغ بقیه کارام، از وسطای بازی اعصابش خیلی خورد شده بود چپ و راست تیکه مینداخت
+
تا اینجا و بین استریمر های معروف تر، حتی یکیشون هم ندیدم از داستان و ... خوشش اومده باشه و تعریف کنه (tyler 1, critical, xqc, lirik, angry joe, pewdiepie و...)
جو توی خود استریم ها هرچی فحش بود بار دراگمن میکرد من وایستادم پایان بازی رو ببینه ری اکشن اش رو ببینمواقعا دارم لحظه شماری میکنم برا نقد انگری جو. بیاد برا یه ساعتو نیم تیکه بندازه به بازی و نیل کاکمن.
متاسفانه انگری جو به F داره میره احتمالا...واقعا دارم لحظه شماری میکنم برا نقد انگری جو. بیاد برا یه ساعتو نیم تیکه بندازه به بازی و نیل کاکمن.
نامردا میذاشتن حداقل این نقد رو بده بعد بیان سراغ کنسل کردن اش.متاسفانه انگری جو به F داره میره احتمالا...
پیشرفت ؟ببخشید به شخصه هم برام برای پیشرفت مهم نیست منم بودم همین کار میکردم مشکل اینکه اگه به نظر طرفدار ها مثل شما باشه ما باید تا ابد GOW به شکل قدیم تحویل میگرفتیم مسخره بازی فن ها و عصبانی شدنشون و نراحت شدنشون واقعا اگه میخوای یک چیزی پیشرفت بدی اصلا مهم نیست اگه به طرفدار ها باشه که همون کلیشه موفقیت و میخوان ادامه بدن بدون تغییر بدون پیشرفت چشمگیر شخصیت اصلی هم بیاد همه بکشه بره جلو هیچ کسی هم این وسط حق نداره جز شخصیت اصلی بازی .
همون جوری که از تغییر GOW برای بهتر شدن استقبال کردم از اینم کردم بهترین بازی های عمرم بوده هر دوتا هر بازی که بتونه این توهم بشکنه من ازش استقبال میکنم .
بقیه موراد هم از ریج که شما زدین اصلا منطقی پشت هیچ کدامش نیست منطقی این نیست که بگی به به چقدر همچی خوبه بلکه موارد مثبت بازی منفی بدونی مثل خشونت انسانی و احساس خشم که خودت الان داری و ... قشنگ مشخص میکنه منطقی نظر نمیدی .
Angry Joe accused of sexual harassment/assaultچرا؟
اف تاپیکه ولی جو گفت وکیل میاره و شاهد هم داره، کلا اینقدر جو رو میشناسیم باورش کنیم اینکاره نیست.Angry Joe accused of sexual harassment/assault
امیدوارم اگه واقعا بی گناهه، قربانی جو این سال های مدیا نشه.اف تاپیکه ولی جو گفت وکیل میاره و شاهد هم داره، کلا اینقدر جو رو میشناسیم باورش کنیم اینکاره نیست.
باز یک فرصت جو اومد حرفه یک بنده خدایی رو خراب کنه