PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

مردم به ابی گیر میدن چون تو کل tlou1 رو از دید جول و الی بازی میکنی ولی ابی تو 1-2 ساعت اول ظاهر شدنش میزنه کارکتری که این همه چیزو باش تجربه کردی میکشه. اگه فلش بکا ابی رو قبل مرگ جول گذاشته بودن به احتمال زیاد مردم کمتر از ابی بدشون میومد ولی نویسنده بازی تصمیم گرفت وقتی دیگه از کارکتر متنفر شدی بیاد بگه "راستی ابی اونقدم بد نیستا! ببین میره با باباش گورخر نجات میده!" من برا باباش بیشتر خود ابی دلم سوخت.

خوب اگه اینجوری بود که تو میگی که اول گذشته نشون میداد دیگه بار احساسی کشتن جول نداشت .

نمیخواستی بفهمی چرا جول داره اینجوری کشته میشه .

به نظر من اینها بهونه الکی برای الکی گیر دادن به شخصیت بازی اتفاقا من هنوز هم از مرگ پدرش به خاطر تصمیمی که گرفت که زندگی یک نفر بگیره که بخواد زندگی بقیه نجات بده بدم میاد باشه ادم خوبی وقتی ارزش همون یک زندگی هم در دوران آخر زمانی مهم بود تازه بازم مشخص نبود بتونن بعد از مرگ الی 100% واکسین درست کنن که کسی بهش اشاره نمیکنه اتفاقا من بعد اینکه متوجه شدم موضوع چیه برای مارلین نارحت شدم شخصیت که راضی نبود الی بمیره به خاطر پدر ابی قبول کرد چون اطمینان داد واکسین میتونه بسازه با وجود اینکه مشخص نبود بتونه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Peyman_sata
من نیازی نداره ویدیو ببینم خودم بازی تمام کردم شما بازی تمام کردی ؟ یا داری از روی ویدیو و نظر یکی دیگه نظر میدی ؟

نظر خودت چیه ؟ من برام نظر یکی که بازی انجام نداده و فقط از روی حرف بقیه نظر میده حتی 1% هم ارزش نداره .

اینکه شخصیت یک نفر بیای تو یک ویدیو بخوای چسبندگی یا نچسبی توضیح بدی من برات برای تمام شخصیت های بازی میتونم این کار انجام بدم حتی شخصیت های که دوستشون دارم .

بعدشم جمع کنین این نوع ویدیو گزاشتن بازی تمام کردی بیاد صحبت کنیم ببینم چی شخصیت نچسب زنی که قوی ؟ زنی که تمام زندگیش در حال تلاش که خودش ثابت کنه به پدرش به دوستاش به عشقش به خانوادش ؟ چیش ؟ چون زنه قوی؟
نظرم رو چندین بار گفتم هم اینجا هم توی تاپیک بازی
این ویدیو هم جدا از قسمتی که راجع به پایان بازی صحبت میکنه همون چیزایی رو میگه که خودم قبلا گفته بودم ولی با جزئیات بیشتر
ربطی هم به قوی بودنش نداره
چرا تصمیم جول اخر پارت یک برامون قابل درک بود؟ چون تک تک اتفاقات داستان شخصیت و رابطه بین جول و الی رو پرورش میداد
چرا ابی قابل درک نیست؟ چون تصمیمات و احساساتش برامون قابل درک نیست
مثالش هم صحنه کشته شدن mel توسط الی رو با کتک زدن دینا توسط ابی مقایسه کن

Joel in TLOU part 1: I don’t trust anyone

Joel in TLOU2: Hi my name is Joel, here is my younger brother tommy, we got wifi, the wifi password is zombies557, we hide our guns down in the basement in case you guys want to do any shooting or even shoot me if you want and shit I got a golf club collection even, you can beat me to death with it if you’d like.​

دیگه شما هم اینقدر از یه چیز فقط بد میگین که کم کم از همه چیز بدتون میاد......ادم باید حد نرمال رو رعایت کنه تحسین یا انتقاد بی وقفه از چیزی باعث میشه نظرت در اون مورد واقعی نشه
+
جویل و تامی اون لحظه گزینه دیگه ای نداشتن و مجبور بودن.... تو شماره 1 ما همچین اجباری ندیدیم
علاوه بر اون جویل همون ادمی بود که به سم اعتماد کرد...سمی که الی رو تنها گذاشت تا بمیره

.

• Like
Reactions: vivanred
نمردیم و فهمیدیم معیار زن قوی بودن فقط اینکه بازو ات از کریتوس بزرگتر باشه. :-"
4yp0hia2oc651.jpg

هزاران شخصیت مونث توی این صنعت بودن که هالک مونث نبودن ولی واقعا شخصیت پردازی قوی داشتن.
مثل باس در MGS3!

البته مشکل کسی با ابی جنسیت اش نیست، حتی اگه مرد و حتی آدم فضایی یا هر چیز دیگه هم بود، فرق خاصی ایجاد نمیکرد.

آخرین ویرایش:
نظرم رو چندین بار گفتم هم اینجا هم توی تاپیک بازی
این ویدیو هم جدا از قسمتی که راجع به پایان بازی صحبت میکنه همون چیزایی رو میگه که خودم قبلا گفته بودم ولی با جزئیات بیشتر
ربطی هم به قوی بودنش نداره
چرا تصمیم جول اخر پارت یک برامون قابل درک بود؟ چون تک تک اتفاقات داستان شخصیت و رابطه بین جول و الی رو پرورش میداد
چرا ابی قابل درک نیست؟ چون تصمیمات و احساساتش برامون قابل درک نیست
مثالش هم صحنه کشته شدن mel توسط الی رو با کتک زدن دینا توسط ابی مقایسه کن

چی این قضیه قابل درک نیست که شما یکی از بهترین پزشک های دنیا تو دنیای اخر زمانی بزنی بکشی از قضا پدر شخصیت هستش که جول کشته بعد شما به جای جول حق دادی که بتونه کل فایر فلای سلاخی کنه و از طرف الی بتونه کلی ادم سلاخی کنه دیگه ابی نتونه برای انتقام پدرش یک همچین کاری کنه چی این قابل درک نیست حالا خوبه اول قتل نشون داد بعد دلیلش باز میکنه اگه باز نمیکرد چی میگفتین .

چی احساس ابی که پدرش کشته شده مهمترین شخص در زندگیش و برای انتقام از جول میاد احساسش قابل درک نیست دیگه چی میخوای درک کنی ؟

ببخشید الی زده عشق زندگی ابی کشته و زن باردار طرف هم کشته بعد صحنه ابی قابل درک نیست جمع کنید خدایش این چرت و پرت ها رو چی میگین خدایش .

• Like
Reactions: Peyman_sata
View attachment 149673

هزاران شخصیت مونث توی این صنعت بودن که هالک مونث نبودن ولی واقعا شخصیت پردازی قوی داشتن.
مثل باس در MGS3!

البته مشکل کسی با ابی جنسیت اش نیست، حتی اگه مرد و حتی آدم فضا یا هر چیز دیگه هم بود، فرق خاصی ایجاد نمیکرد.

بهتر که نمردی چون زن قوی ندیدی شما زن ها رو فقط یک چیز تیتیش مامانی دیدین که فکر میکنین نمیتونه از 100 تا مرد قویتر باشه و هیکل مردونه داشته باشه قرار نیست همه زن ها مثل هم باشن شما زنی ندیدی که از بچگی تمرین کنه مثل مرد ها زندگی کرده باشه .

دو نمونه زن در یک دیدگاه بخوای هزارتا نمونه واقعی میارم :

92061f7e58956227634b4c77bf04c994.jpg

بازم میخوای یا بزارم بازم؟

baf3925117785bcce422430a35b217c9.jpg

View attachment 149673

مثل باس در MGS3!

البته مشکل کسی با ابی جنسیت اش نیست، حتی اگه مرد و حتی آدم فضا یا هر چیز دیگه هم بود، فرق خاصی ایجاد نمیکرد.
مشکل اینکه در بعد از اخرالزمان که اب خوردن گیرشون نمیاد یا از بس حمام نکردن بودی $^&* گرفتن; اببی چطور تونسته همیچن بدنی بسازه؟ با کدوم تغذیه؟ کدوم باشگاه کدوم مربی؟
جرئیات بالاست ND خیلی بالا :دی.

من نیازی نداره ویدیو ببینم خودم بازی تمام کردم شما بازی تمام کردی ؟ یا داری از روی ویدیو و نظر یکی دیگه نظر میدی ؟

نظر خودت چیه ؟ من برام نظر یکی که بازی انجام نداده و فقط از روی حرف بقیه نظر میده حتی 1% هم ارزش نداره .

اینکه شخصیت یک نفر بیای تو یک ویدیو بخوای چسبندگی یا نچسبی توضیح بدی من برات برای تمام شخصیت های بازی میتونم این کار انجام بدم حتی شخصیت های که دوستشون دارم .

بعدشم جمع کنین این نوع ویدیو گزاشتن بازی تمام کردی بیاد صحبت کنیم ببینم چی شخصیت نچسب زنی که قوی ؟ زنی که تمام زندگیش در حال تلاش که خودش ثابت کنه به پدرش به دوستاش به عشقش به خانوادش ؟ چیش ؟ چون زنه قوی؟
من بازی رو تموم کردم، و تقریبا تمام قسمت‌هایی که مربوط به اَبی میشد برام خسته کننده بودن. فقط منتظر بودم الی دوباره برگرده تا داستان بازی برام مهم بشه:D ببین اگه مثلا نسخه اول رو بازی نکرده بودم مشکلی نداشتم، ولی پارت 2 دقیقا دنباله‌ی نسخه اول هست و وقتی شخصیت اصلی تغییر میکنه با قبلی مقایسه میشه.
مشکل و چیزی که ازش سر در نمیارم اینه که الی و جول تو نسخه‌ی اول یکی از بهترین Duo های تاریخ ویدیو گیم بودن، رابطشون رفته رفته و به طرز فوق‌العاده‌ای عمیق‌تر میشد جوری که ما به عنوان گیمر به این شخصیتا اهمیت میدادیم، چرا تو این نسخه باید همشو خراب کرد و یه شخصیت جدید بیاری و به زور گیمر رو که عاشق اون دو نفر قبلی هست مجبور کنی که با این ارتباط برقرار کنه؟ الی و جول حتی کوچیک‌ترین صحنه ها و دیالوگا بینشون جذاب بود چه برسه به تمام داستان هایی که باهاش روبرو شدن و پشت سر گذاشتن.
خب ما با ذهنیت دوست داشتن این دوتا رفتیم تو داستان، وقتی اَبی به بدترین شکل یکی از دوتا شخصیت اصلی رو میکُشه طبیعیه طرفدارا عصبی و ناراحت بشن. اما مشکل اصلی بعدشه که چطور اومدن جول رو جایگزین کردن؟ با کی؟
با اَبی که قاتل شخصیت مورد علاقمون هست. دلیل داستانیش رو کاملا درک میکنم، واسه اینه که بهمون بگه تو دنیا هیچکس کاملا خوب یا بد نیست، حتی کرکترای اصلیمون که انقدر دوسشون داریم هم دارک ساید دارن و شخصیتی که آدم منفی معرفی میشه میتونه برا بقیه یه ناجی باشه و همون چیزایی که خودت بهش اشاره کردی، قبول دارم.
منم در طول بازی این رو فهمیدم، ولی آیا باعث میشه که به شخصیتش علاقه مند بشم یا کمتر بدم بیاد؟ نه، اینکه سختی دیده یا کار خوب کرده یا داره به چنتا بچه کمک میکنه باعث نمیشه ازش خوشم بیاد:D و تو خط داستانیش هم واقعا کاری نمیکنه که خیلی با شخصیتش ارتباط برقرار کنیم.
داستان ابی دو شاخه داره دیگه، یکی با دوستا و همکاراش و اون مثلث عاشقانه:D که حقیقتا جذابیتی برام نداشت، صحنه رابطش با اُوون هم مشکلی نداشتم فقط خیلی نچسب بود، دلم برا زن اُوون سوخت و در واقع باعث شد از ابی بیشتر بدم بیاد:D
یه استوری لاین هم با شخصیت لِو و خواهرش هست که برداشت من این بود میخواد بخاطر عذاب وجدانش نجاتشون بده؟ و کم کم براشون مهم تر میشن تا جایی که رابطه این دوتا یجورایی رابطه الی و جول نسخه اول رو تداعی میکنه، ولی این کجا و آن کجا:|

در کل زیاد نیاز به عمق شکافی نداره:D ما با الی و جول تو نسخه‌ی اول یه سفر به یاد موندنی رو طی کردیم و عاشق شخصیتاشون شدیم و باهاشون ارتباط برقرار کردیم
ابی اومد یکی از این دو شخصیت رو کشت، ولی هیچ کاری هم نکرد که این حس نفرتمون بهش از بین بره و بازی کردنش جذاب بشه، فقط نصف بازی هست که بفهمی دنیا خوب و بد داره:D خب اینو میدونم، ولی لاقل یه کاری کن که شخصیت جذابی باشه حداقل اگه ازش متنفرم داستان جذابش توجهم رو جلب کنه. اصلا میگیم ابی طراحی نشده که دوسش داشته باشیم (گرچه بنظر من بازی همش هینت میده که ابی آدم خوبی هست و نباید ازش بدمون بیاد اونم حق داره)، این به کنار خود داستانش هیچ جذابیتی نداشت و متاسفانه تقریبا نصف بازی رو هم شامل میشد... مشکل بزرگ منم همینه.
وگرنه بازی کم صحنه‌ی خفن و به یاد موندنی نداشت. مرگ جول خیلی دردناک بود برا بار دوم هم رفتم باز کلی اشک ریختم:D یا باس فایت الی واقعا پشم ریزون بود و اوایلش اصلا نمیدونستم چه حسی دارم که الان باید در مقابل یکی از شخصیتای مورد علاقم تو دنیای گیم بجنگم.

با تمام این تفاسیر داستان پارت 2 بنظرم اصلا بد نبود، بجز قسمتای ابی که خسته کننده میشه و میخواستم زودتر رد شه در طول بقیه بازی واقعا هیجان زده بودم.
فقط قابل مقایسه با اون داستان فوق‌العاده، پرفکت، بی‌نقص، هرچی بگم ازش کم گفتم:D نسخه اول که این دفعه هم ازش انتظار داشتم نیست.

آخرین ویرایش:
مشکل اینکه در بعد از اخرالزمان که اب خوردن گیرشون نمیاد یا از بس حمام نکردن بودی $^&* گرفتن; اببی چطور تونسته همیچن بدنی بسازه؟ با کدوم تغذیه؟ کدوم باشگاه کدوم مربی؟
جرئیات بالاست ND خیلی بالا :D.

lol اگه جایی در بازی کمبود غذا نداشتن همون جایی بود که ابی زندگی میکرد همیشه غذای خوب داشتن اگه استادیوم میدیدی و بازی میکردی یک همچین حرف نمیزدی .

چی این قضیه قابل درک نیست که شما یکی از بهترین پزشک های دنیا تو دنیای اخر زمانی بزنی بکشی از قضا پدر شخصیت هستش که جول کشته بعد شما به جای جول حق دادی که بتونه کل فایر فلای سلاخی کنه و از طرف الی بتونه کلی ادم سلاخی کنه دیگه ابی نتونه برای انتقام پدرش یک همچین کاری کنه چی این قابل درک نیست حالا خوبه اول قتل نشون داد بعد دلیلش باز میکنه اگه باز نمیکرد چی میگفتین .

چی احساس ابی که پدرش کشته شده مهمترین شخص در زندگیش و برای انتقام از جول میاد احساسش قابل درک نیست دیگه چی میخوای درک کنی ؟

ببخشید الی زده عشق زندگی ابی کشته و زن باردار طرف هم کشته بعد صحنه ابی قابل درک نیست جمع کنید خدایش این چرت و پرت ها رو چی میگین خدایش .
مشخصه دنبال بحث نیستی دنبال توجیح کردنی
الی وقتی mel رو کشت و متوجه حامله بودنش شد چه واکنشی داشت؟ ابی وقتی فهمید دینا حاملست چه واکنشی داشت؟ واقعا نمیدونم با این رفتار چجوری میشه ابی رو با احساس و قابل درک دونست

بهتر که نمردی چون زن قوی ندیدی شما زن ها رو فقط یک چیز تیتیش مامانی دیدین که فکر میکنین نمیتونه از 100 تا مرد قویتر باشه و هیکل مردونه داشته باشه قرار نیست همه زن ها مثل هم باشن شما زنی ندیدی که از بچگی تمرین کنه مثل مرد ها زندگی کرده باشه .

دو نمونه زن در یک دیدگاه بخوای هزارتا نمونه واقعی میارم :

92061f7e58956227634b4c77bf04c994.jpg

بازم میخوای یا بزارم بازم؟

baf3925117785bcce422430a35b217c9.jpg
بابا عکس ارتش آمریکا چرا میزاری:|
ابی مگه توی دنیای واقعی همچین بدنی بهم زده؟ تهه چیزی که اینا بدون دارویی چیزی بشن بدن Fit اهه، بدن ابی مال یک Body builder اهه، اصلا بگیم استرویید و اینا توی اون دنیا وجود داره.

رژیم غذایی توی کمپ داشتن جیره بندی بود، هرکس بخواد همچین بدنی بزنه رژیم غذایی سفت و سختی میخواد که اونجا وقتی Manny یک بسته غذا بیشتر هم میبرد بهش گیر میدادن.
برای ساخت همچین بدنی ده برابر اون غذا میخوای که همچین بدنی بسازی.
کلا همچین چیزی توی اون دنیا بشدت اغراق آمیزه و نامحتمل، اونوقت توی این کمپ فقط ابی تونسته همچین بدنی بسازه؟ هیچکس دیگه توی بازی اینطور نیست؟
:دی
توی تریلر 2017 بدنی که داشت جدا فیت و طبیعی بود.
الان اصلا طبیعی نیست.:|
قشنگ دراکمن با خودش گفته: "هرچی بازو بزرگتر باشه بهتر... منطق کیلو چند" :-j

دیگه شما هم اینقدر از یه چیز فقط بد میگین که کم کم از همه چیز بدتون میاد......ادم باید حد نرمال رو رعایت کنه تحسین یا انتقاد بی وقفه از چیزی باعث میشه نظرت در اون مورد واقعی نشه
+
جویل و تامی اون لحظه گزینه دیگه ای نداشتن و مجبور بودن.... تو شماره 1 ما همچین اجباری ندیدیم
علاوه بر اون جویل همون ادمی بود که به سم اعتماد کرد...سمی که الی رو تنها گذاشت تا بمیره

.
حالا میگیم اسم اشون رو گفتن(که همونم مسخره هست وقتی که جوئل خودش میدونه دنبالشن ) دیگه چرا جای مقرشون رو لو دادن؟:|

آخرین ویرایش:
بهتر این مسخره بازی تمامیش کنی اصلا چیز جالب و خنده داری نیست انسان ها تغییر میکنن انسان ها اشتباه میکنن ماهیت انسان که اشتباه کنه اینکه از جول بت ساختین برای خودتون مسخره ترین کاریه که میتونین بکنین .

بعدشم در اون لحظه با تمام مشکلات بهترین گزینه کاری بود که جول و تامی کردن بعدشم گزشت اون زمان که جول هر کسی میرسید میکشت یا از ادم ها بیزار بود داشت بین کلی ادم که هر روز بهشون اضافه میشدن زندگی میکرد و اعتماد به افراد جدید نیازمند زندگی در اون محیط بود اینجوری بود همه کسایی که نزدیک گیت بیس اولیه میشدن باید جول و تامی بقیه میکشتن و نه کسی راه میدادن نه به کسی اعتماد میکردن .
بی خیال دوست عزیز
شما همین چند ساعت پیش کسانی که به بازی انتقاد دارن قضاوت کردین و حکم هم صادر کردین=D>
خوب بازی تمام شد نظر کلیم میتونین داخل بخش امتیاز بخونین :

امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین PlayStation 4

بریم سر اصل مطلب حالا میخواین صحبت مکنیم بیاین ببینم چی میگین 32 ساعت طول کشید بازی تمام کنم . :D

یعنی تمام 10 های که گرفته براش کمه بازی شاهکار بود .

داستان بازی نه تنها ایرادی نداره نه شخصیت ها نه روایت نه ... بلکه همچی در بهترین حالت خودش که میخواد احساسات مختلف در ملت بوجود بیاره که به نظر من به بهترین حالت ممکن این کار انجام داده.

کسی که از این سبک خوشش نیاد قابل قبول بازی نمیکنه اون کسی هم که بازی کرده خوشش نیومده سلیقه طرف اما اینکه سلیقه خودش بخواد بگه چون من خوشم نیومده بازی افتضاح با بقیه که خوششون امده کل کل الکی کنه بحث فرق میکنه یا داستان سنگین بازی درک نکرده یا بازی نکرده بهتره نظرش برای خودش نگه داره چون چیزی که من بازی کردم با هیچ کدوم از نظر های که شنیدم این چند وقته نمیخوره حتی پایان بازی که بهش گیر میدادن من لیک قدیمی چند دقیقه پیش دیدم که ببینم ملت از روی چی نظر میدادن قشنگ out of context قشنگ داستان و شخصیت های بازی نادیده گرفته این به نظر من کوته فکری ملت میرسون که طرح کلی نمیبینن و فقط دارن از روی تعصب و کوچیک شمردن دختران و زنان و ... نظر میدن راجب شخصیت زن و حق های که داره و انتخاب های که میتونه به عنوان یک انسان داشته باشه یا به خاطر دوست داشتن یک شخصیت بخوای رفتار غیر منطقی از خودت نشون بدی .

پیشنهاد میکنم حتما اگه میتونین بازی انجام بدین حتی اگه از این سبک خوشتون نمیاد بازی قشنگ یک لول دیگه هستش در مقایسه با بقی بازی ها حتما اگه تونستین یک بار تمامش کنین .
کسی که از این سبک خوشش نیاد قابل قبول بازی نمیکنه اون کسی هم که بازی کرده خوشش نیومده سلیقه طرف اما اینکه سلیقه خودش بخواد بگه چون من خوشم نیومده بازی افتضاح با بقیه که خوششون امده کل کل الکی کنه بحث فرق میکنه یا داستان سنگین بازی درک نکرده یا بازی نکرده بهتره نظرش برای خودش نگه داره چون چیزی که من بازی کردم با هیچ کدوم از نظر های که شنیدم این چند وقته نمیخوره حتی پایان بازی که بهش گیر میدادن من لیک قدیمی چند دقیقه پیش دیدم که ببینم ملت از روی چی نظر میدادن قشنگ out of context قشنگ داستان و شخصیت های بازی نادیده گرفته این به نظر من کوته فکری ملت میرسون که طرح کلی نمیبینن و فقط دارن از روی تعصب و کوچیک شمردن دختران و زنان و ... نظر میدن راجب شخصیت زن و حق های که داره و انتخاب های که میتونه به عنوان یک انسان داشته باشه یا به خاطر دوست داشتن یک شخصیت بخوای رفتار غیر منطقی از خودت نشون بدی .

---------
+

.
درود دوست عزیز
مجبور بودن ؟
یه راه دیگه هم بود
149674

جول این پخمه ای که به بدترین و توهین امیز ترین شکل ممکن سلاخی شد نبود

نیل دراکمن برای منطق کردن داستان بی هدف و عجیب و خشونت تهوع اوری که تو ذهن بیمارش بوده , جول بخت برگشته رو قربانی کرده

اصلا هدف ساخت بازی چی بوده ؟ گیمر قرار بوده با تجربه این بازی و داستان چه حسی داشته باشه ؟ به کجا برسه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or