PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

کسی که از این سبک خوشش نیاد قابل قبول بازی نمیکنه اون کسی هم که بازی کرده خوشش نیومده سلیقه طرف اما اینکه سلیقه خودش بخواد بگه چون من خوشم نیومده بازی افتضاح با بقیه که خوششون امده کل کل الکی کنه بحث فرق میکنه یا داستان سنگین بازی درک نکرده یا بازی نکرده بهتره نظرش برای خودش نگه داره چون چیزی که من بازی کردم با هیچ کدوم از نظر های که شنیدم این چند وقته نمیخوره حتی پایان بازی که بهش گیر میدادن من لیک قدیمی چند دقیقه پیش دیدم که ببینم ملت از روی چی نظر میدادن قشنگ out of context قشنگ داستان و شخصیت های بازی نادیده گرفته این به نظر من کوته فکری ملت میرسون که طرح کلی نمیبینن و فقط دارن از روی تعصب و کوچیک شمردن دختران و زنان و ... نظر میدن راجب شخصیت زن و حق های که داره و انتخاب های که میتونه به عنوان یک انسان داشته باشه یا به خاطر دوست داشتن یک شخصیت بخوای رفتار غیر منطقی از خودت نشون بدی

یا شایدم هیچکدوم از اینا نیستن، فقط از یک داستان فوق العاده داگ ش*ت و بی منطق لذت نمیبرن. اگه خودت خوشتون اومده
Good for you ولی به بقیه برچسب نزنید.

هیچکس زن ها هم اینجا کوچیک نشمارده، اینکه توی یک داستان با این نویسندگی هستن هیچ چیزی رو تغییر نمیده، همه شخصیت های بازی هم مرد باشن نتیجه همونه.:)

من بازی رو تموم کردم، و تقریبا تمام قسمت‌هایی که مربوط به اَبی میشد برام خسته کننده بودن. فقط منتظر بودم الی دوباره برگرده تا داستان بازی برام مهم بشه:D ببین اگه مثلا نسخه اول رو بازی نکرده بودم مشکلی نداشتم، ولی پارت 2 دقیقا دنباله‌ی نسخه اول هست و وقتی شخصیت اصلی تغییر میکنه با قبلی مقایسه میشه.
مشکل و چیزی که ازش سر در نمیارم اینه که الی و جول تو نسخه‌ی اول یکی از بهترین Duo های تاریخ ویدیو گیم بودن، رابطشون رفته رفته و به طرز فوق‌العاده‌ای عمیق‌تر میشد جوری که ما به عنوان گیمر به این شخصیتا اهمیت میدادیم، چرا تو این نسخه باید همشو خراب کرد و یه شخصیت جدید بیاری و به زور گیمر رو که عاشق اون دو نفر قبلی هست مجبور کنی که با این ارتباط برقرار کنه؟ الی و جول حتی کوچیک‌ترین صحنه ها و دیالوگا بینشون جذاب بود چه برسه به تمام داستان هایی که باهاش روبرو شدن و پشت سر گذاشتن.
خب ما با ذهنیت دوست داشتن این دوتا رفتیم تو داستان، وقتی اَبی به بدترین شکل یکی از دوتا شخصیت اصلی رو میکُشه طبیعیه طرفدارا عصبی و ناراحت بشن. اما مشکل اصلی بعدشه که چطور اومدن جول رو جایگزین کردن؟ با کی؟
با اَبی که قاتل شخصیت مورد علاقمون هست. دلیل داستانیش رو کاملا درک میکنم، واسه اینه که بهمون بگه تو دنیا هیچکس کاملا خوب یا بد نیست، حتی کرکترای اصلیمون که انقدر دوسشون داریم هم دارک ساید دارن و شخصیتی که آدم منفی معرفی میشه میتونه برا بقیه یه ناجی باشه و همون چیزایی که خودت بهش اشاره کردی، قبول دارم.
منم در طول بازی این رو فهمیدم، ولی آیا باعث میشه که به شخصیتش علاقه مند بشم یا کمتر بدم بیاد؟ نه، اینکه سختی دیده یا کار خوب کرده یا داره به چنتا بچه کمک میکنه باعث نمیشه ازش خوشم بیاد:D و تو خط داستانیش هم واقعا کاری نمیکنه که خیلی با شخصیتش ارتباط برقرار کنیم.
داستان ابی دو شاخه داره دیگه، یکی با دوستا و همکاراش و اون مثلث عاشقانه:D که حقیقتا جذابیتی برام نداشت، صحنه رابطش با اُوون هم مشکلی نداشتم فقط خیلی نچسب بود، دلم برا زن اُوون سوخت و در واقع باعث شد از ابی بیشتر بدم بیاد:D
یه استوری لاین هم با شخصیت لِو و خواهرش هست که برداشت من این بود میخواد بخاطر عذاب وجدانش نجاتشون بده؟ و کم کم براشون مهم تر میشن تا جایی که رابطه این دوتا یجورایی رابطه الی و جول نسخه اول رو تداعی میکنه، ولی این کجا و آن کجا:|

در کل زیاد نیاز به عمق شکافی نداره:D ما با الی و جول تو نسخه‌ی اول یه سفر به یاد موندنی رو طی کردیم و عاشق شخصیتاشون شدیم و باهاشون ارتباط برقرار کردیم
ابی اومد یکی از این دو شخصیت رو کشت، ولی هیچ کاری هم نکرد که این حس نفرتمون بهش از بین بره و بازی کردنش جذاب بشه، فقط نصف بازی هست که بفهمی دنیا خوب و بد داره:D خب اینو میدونم، ولی لاقل یه کاری کن که شخصیت جذابی باشه حداقل اگه ازش متنفرم زی رو همداستان جذابش توجهم رو جلب کنه. اصلا میگیم ابی طراحی نشده که دوسش داشته باشیم (گرچه بنظر من بازی همش هینت میده که ابی آدم خوبی هست و نباید ازش بدمون بیاد اونم حق داره)، این به کنار خود داستانش هیچ جذابیتی نداشت و متاسفانه تقریبا نصف با شامل میشد... مشکل بزرگ منم همینه.
وگرنه بازی کم صحنه‌ی خفن و به یاد موندنی نداشت. مرگ جول خیلی دردناک بود برا بار دوم هم رفتم باز کلی اشک ریختم:D یا باس فایت الی واقعا پشم ریزون بود و اوایلش اصلا نمیدونستم چه حسی دارم که الان باید در مقابل یکی از شخصیتای مورد علاقم تو دنیای گیم بجنگم.

با تمام این تفاسیر داستان پارت 2 بنظرم اصلا بد نبود، بجز قسمتای ابی که خسته کننده میشه و میخواستم زودتر رد شه در طول بقیه بازی واقعا هیجان زده بودم.
فقط قابل مقایسه با اون داستان فوق‌العاده، پرفکت، بی‌نقص، هرچی بگم ازش کم گفتم:D نسخه اول که این دفعه هم ازش انتظار داشتم نیست.

بهترین Duo تاریخ درست کردن درست برای این بود که کار جول توجیه کنه در اخر بازی .

اینکه شما انتظارت این بوده که بازی همون روش گذشته در پیش بگیره به نظر من نشدنی بود نظرت قابل احترام بر عکس کسی که بازی نکرده اما چرا به نظر من این انتخاب بهتری بود چون نمیشه از یک استاندارد که قبلا استفاده شده دوباره استفاده کرد تکرار میشه و اون احساس اولیه دیگه انتقال نمیده این احساس با فلش بک های زیبای بازی انتقال داد به اندازه به اندازه ای که بار احساسی داستان بالا نگه داره نه اینکه بیاد فرمول دوباره تکرار کنه بعدم ملت راه بیفتن بگن این که شد دوباره همون شماره قبلی .

من از کشته شدن جول خودم اشک ریختم اما قرار نبود کسی جای جول بگیره همون جوری که در پایان دیدی الی بازم تنها موند و نه تامی و نه هیچ کس دیگه ای نمیتونست جای جول براش پر کنه این بار احساسی داستان بود.

دقیقا داشت دنیای واقعی نشون میداد چقدر افراد بودن به خاطر این موضوع از عشق زندگیشون گزشتن و بعدم پشیمان شدن و عشقش دوباره بر میگرده تو زندگیش و حتی زن طرف با عشق قبلی طرف مشکل داره کی نبود که برای زن اوون دلش نسوخته باشه .

خوب قرار نیست همه رابطه های داخل بازی مثل رابطه جول و الی بشن نمیدونم چرا همه رابطه ها و دیالوگ ها رو انتظار داشتین مثل الی و جول بشه اتفاقا رابطه ابی و لو یک رابطه نجات یافته و به دنبال کم کردن عذاب وجدان از طرف ابی بود که بعدم یک رابطه دوستانه بین دوتا دشمن گذشته شکل میگیره که برای بقا در تلاش هستن رابطه الی و جول برای بقا نبود از اول رابطه پدر و دختری بود .

خوب دقیقا هدف همین بوده دنیا خوب و بد داره ادم ها قرار نیست همیشه یک جور فکر کنن و عمل کنن ادم ها تغییر میکنن .

والله به نظر من قرار نبود شما عاشق ابی بشی قرار بود با هاش همدردی کنی و در همین حال ازش متنفر باشی خوب این نظر شخصیت و قابل احترام به شخصه داستان و روایت و اینکه داستان اینجوری پیش بردن خیلی لذت بردم به شخصه از تکرار مکررات بدم میاد برای همین بسیار از بازی لذت بردم .

یک بار گفتم به نظر من داستان نسخه اول عالی بود داستان نسخه دوم هم عالی بود هر دوتا روابط انسانی و عملکرد انسان ها در مواقع مختلف احساسی به زیبا ترین شکل ممکن نشون دادن.

مشخصه دنبال بحث نیستی دنبال توجیح کردنی
الی وقتی mel رو کشت و متوجه حامله بودنش شد چه واکنشی داشت؟ ابی وقتی فهمید دینا حاملست چه واکنشی داشت؟ واقعا نمیدونم با این رفتار چجوری میشه ابی رو با احساس و قابل درک دونست

توجیه کردن الکی که کار شماست .

قرار نبود شما یا من کارش توجیه کنیم احساس انتقام میدونی چیه ؟ چطور وقتی الی داشت برای حرف کشیدن اونجوری ملت میزد قابل قبول اما وقتی الی زده عشق طرف کشته و زن حاملش هم کشته احساس ابی باید بی خیال بشه و قابل درک نیست چون ابی که نمیدونسته الی نمیدونسته مل حامله هستش با تنفر از اینکه زن حامله کشته و عشقش هم کشته امده برای انتقام .

بابا عکس ارتش آمریکا چرا میزاری:|
ابی مگه توی دنیای واقعی همچین بدنی بهم زده؟ تهه چیزی که اینا بدون دارویی چیزی بشن بدن Fit اهه، بدن ابی مال یک Body builder اهه، اصلا بگیم استرویید و اینا توی اون دنیا وجود داره.

رژیم غذایی توی کمپ داشتن جیره بندی بود، هرکس بخواد همچین بدنی بزنه رژیم غذایی سفت و سختی میخواد که اونجا وقتی Manny یک بسته غذا بیشتر هم میبرد بهش گیر میدادن.
برای ساخت همچین بدنی ده برابر اون غذا میخوای که همچین بدنی بسازی.
کلا همچین چیزی توی اون دنیا بشدت اغراق آمیزه و نامحتمل، اونوقت توی این کمپ فقط ابی تونسته همچین بدنی بسازه؟ هیچکس دیگه توی بازی اینطور نیست؟
:D
توی تریلر 2017 بدنی که داشت جدا فیت و طبیعی بود.
الان اصلا طبیعی نیست.:|
قشنگ دراکمن با خودش گفته: "هرچی بازو بزرگتر باشه بهتر... منطق کیلو چند" :-j

ابی چی دنیای واقعی کم داشته که بدنش Fit بشه غذا کم داشت ؟ از بچگی تمرین روزانه نداشت ؟ چی نداشت الان این عکس های که گزاشتم سرباز امریکایی استروید مصرف کرده ؟ تازه نصف اینها از بچگی تمیرین نمیبینن و ساعت تمرین بدن سازی نداشتن حالا خوبه اول بازی نشون داد که منظور از تمرین روزانه چیه از بقل جم و استادیوم با اون همه غذا و ... ردت میکنه که بهت بفهمونه جایی که ابی هست تمرین مشخص دارن و تازه غذا به اندازه کافی هستش .

تازه شما معقوله ژنتیک داری نادیده میگیری که خیلی جالبه بعضی ادم ها نیازی نداره مثل بقیه غذا مصرف کنن که بدنشون سریع پر بشه ژنتیک بدنی مناسبی برای پرورش اندام دارن و اگه از بچگی تمرین سخت کنه خیلی راحت میتونه به چیزی که ابی هستش برسه و نیازی نداره مثل بقیه ادم ها غذای زیادی مصرف کنن و نیازی به استروید و ... داشته باشن.

بی خیال دوست عزیز
شما همین چند ساعت پیش کسانی که به بازی انتقاد دارن قضاوت کردین و حکم هم صادر کردین=D>

کسی که از این سبک خوشش نیاد قابل قبول بازی نمیکنه اون کسی هم که بازی کرده خوشش نیومده سلیقه طرف اما اینکه سلیقه خودش بخواد بگه چون من خوشم نیومده بازی افتضاح با بقیه که خوششون امده کل کل الکی کنه بحث فرق میکنه یا داستان سنگین بازی درک نکرده یا بازی نکرده بهتره نظرش برای خودش نگه داره چون چیزی که من بازی کردم با هیچ کدوم از نظر های که شنیدم این چند وقته نمیخوره حتی پایان بازی که بهش گیر میدادن من لیک قدیمی چند دقیقه پیش دیدم که ببینم ملت از روی چی نظر میدادن قشنگ out of context قشنگ داستان و شخصیت های بازی نادیده گرفته این به نظر من کوته فکری ملت میرسون که طرح کلی نمیبینن و فقط دارن از روی تعصب و کوچیک شمردن دختران و زنان و ... نظر میدن راجب شخصیت زن و حق های که داره و انتخاب های که میتونه به عنوان یک انسان داشته باشه یا به خاطر دوست داشتن یک شخصیت بخوای رفتار غیر منطقی از خودت نشون بدی .

سلیقه طرف که بازی کرده باشه نه کسی که الکی به بازی برای مواردی که مشخصه و در بازی توضیح داده شده گیر میده .

شما هنوز فرق انتقاد با تخریب و نظر شخصی درک نکردی بهتر اول اینها رو یاد بگیری .

به عنوان مثال XaoS داره نظرش بدون تخریب الکی و ... بیان میکنه ما هم داریم در موردش صحبت میکنیم چرا با وجود اینکه به نظرش احترام میزارم باهاش مخالفم بعضی جاها و میتونه برادشت هر کدوم از ما باشه از بازی اما شما چه حرفی داری میزنی فقط پر کردی از پست های غیر منطقی جوابت قشنگ داده :

دیگه شما هم اینقدر از یه چیز فقط بد میگین که کم کم از همه چیز بدتون میاد......ادم باید حد نرمال رو رعایت کنه تحسین یا انتقاد بی وقفه از چیزی باعث میشه نظرت در اون مورد واقعی نشه
+
جویل و تامی اون لحظه گزینه دیگه ای نداشتن و مجبور بودن.... تو شماره 1 ما همچین اجباری ندیدیم
علاوه بر اون جویل همون ادمی بود که به سم اعتماد کرد...سمی که الی رو تنها گذاشت تا بمیره

.

یا شایدم هیچکدوم از اینا نیستن، فقط از یک داستان فوق العاده داگ ش*ت و بی منطق لذت نمیبرن. اگه خودت خوشتون اومده
Good for you ولی به بقیه برچسب نزنید.

هیچکس زن ها هم اینجا کوچیک نشمارده، اینکه توی یک داستان با این نویسندگی هستن هیچ چیزی رو تغییر نمیده، همه شخصیت های بازی هم مرد باشن نتیجه همونه.:)

باشه بهش میگم تمام کسایی که بازی انجام دادن چه منتقدین چه تامام کسایی که من میدونم بازی انجام دادن حالا مشکلاتی با بخش های داستان دارن نمونش XaoS و خودم بازی ش ت بوده و بی منطق اما شما داری منطقی برخورد میکنی . :)):)):)):))

حالا میگیم اسم اشون رو گفتن(که همونم مسخره هست وقتی که جوئل خودش میدونه دنبالشن ) دیگه چرا جای مقرشون رو لو دادن؟:|
حالا میگیم اسم اشون رو گفتن(که همونم مسخره هست وقتی که جوئل خودش میدونه دنبالشن ) دیگه چرا جای مقرشون رو لو دادن؟:|
4 سال از اون جریان گذشته بود+کسی زنده نمونده بود+ صدها کیلومتر دور بودن از بیمارستان
در نتیجه انتظار داشتی تا اخر عمر با اسم مستعار زندگی کنه جویل و به کسی نگه؟؟
+
در مورد محل اقامت هم دهکده به اون بزرگی رو از N کیلومتری میشد دید دیگه.....توی غار نبودن که مخفی کنه مساله رو
+
در مورد اعتماد هم که گفتم جویل به سمی که بهشون خیانت کرده بود اعتماد کرد اونوقت به ابی که تنها شانس زنده موندنشون در اون لحظه رفتن پیش دوستاش بود نباید اعتماد می کرد؟؟؟(میموند زامبولیا میخوردنش ولی پیش رفقای ابی نمی رفت؟:D)

کلا خیلی بشدت جدی گرفتین مساله رو.....برای اکثر ایرادا میشه دلیل آورد که بنظر هم با عقل جور دربیاد

ولی اینکه چقدر باور پذیر بوده کلیت کار یه مساله دیگس

.

ابی چی دنیای واقعی کم داشته که بدنش Fit بشه غذا کم داشت ؟ از بچگی تمرین روزانه نداشت ؟ چی نداشت الان این عکس های که گزاشتم سرباز امریکایی استروید مصرف کرده ؟ تازه نصف اینها از بچگی تمیرین نمیبینن و ساعت تمرین بدن سازی نداشتن حالا خوبه اول بازی نشون داد که منظور از تمرین روزانه چیه از بقل جم و استادیوم با اون همه غذا و ... ردت میکنه که بهت بفهمونه جایی که ابی هست تمرین مشخص دارن و تازه غذا به اندازه کافی هستش .

تازه شما معقوله ژنتیک داری نادیده میگیری که خیلی جالبه بعضی ادم ها نیازی نداره مثل بقیه غذا مصرف کنن که بدنشون سریع پر بشه ژنتیک بدنی مناسبی برای پرورش اندام دارن و اگه از بچگی تمرین سخت کنه خیلی راحت میتونه به چیزی که ابی هستش برسه و نیازی نداره مثل بقیه ادم ها غذای زیادی مصرف کنن و نیازی به استروید و ... داشته باشن
هر روز هم تمرین کنی بازم همچین چیزی با نداشتن تغذیه مناسب و هزار تا فاکتور دیگه نمیشی،
اون عکسا هم ول کن، حتی توی ارتش آمریکا هم فک نمیکنم با تمرین های معمول مثل ابی بشی، اونا باید تخصصی روی بدنشون کار کنن.

کسی که میخواد بدن ابی رو داشته باشه تخصصی روی پرورش اندام کنه هیچ، دانشش هم داشته باشه.
بدنی که ابی روش اسکن شده اینه:

IMG_20200622_155306_669.jpg

ولی خب توی بازی حتی از اینم باف ترش کردن، همین که باعث شده دیگه خیلی اغراق امیز و غیر طبیعی(در همچین دنیایی ) بشه:|
اخه بحث تفاوت اناتومی بین جنسیت مونث و مذکر در حالت طبیعی هم هست.

بعد میخوای بگی توی یک دنیای اخرالزمانی آبی هر روز اندازه چندین نفر میخورده؟ بعد رژیم تغذیه یک بدنساز حرفه ایی هم داشته؟
اگه خیلی گل و بلبله چرا توی بازی باید سیستم جیره بندی داشته باشن؟
دیگه لابد ژن که سهله اناتومی بدن رانی کالمن رو داره که همچین چیزی شده:D

نمیگم غیر ممکنه ولی توی این دنیا همچین بدنی خییییییلی بعیده!
حداقل اگه دست به بدن اون مدل اشون نمیزدن و باف اش نمیکردن قابل قبول تر بود.
مشکلات این دنیا هم اخه مطرحه!
حالا چون فیکشنه ما که میگیم باشه حالا هرچی:D
ولی بطور منطقی خیلی سخته بشه ثابت اش کرد.

نمردیم و فهمیدیم معیار زن قوی بودن فقط اینکه بازو ات از کریتوس بزرگتر باشه. :-"
View attachment 149673

هزاران شخصیت مونث توی این صنعت بودن که هالک مونث نبودن ولی واقعا شخصیت پردازی قوی داشتن.
مثل باس در MGS3!

البته مشکل کسی با ابی جنسیت اش نیست، حتی اگه مرد و حتی آدم فضا یا هر چیز دیگه هم بود، فرق خاصی ایجاد نمیکرد.

اسم باس رو تو این تاپیک نیار که به شخصیت ش توهین میشه

به زور ؟ به نظر من برعکس بود میخواست شما دلیل رفتار ابی هم بدونی اتفاقا به نظر من بهترین بخش بازی نمایش نظرات و اتفاقات از دیدگاه افراد دیگه بود اگه همین کار نمیکرد شما فقط آخر بازی با اینکه جول پدر ابی کشته و ابی برای انتقام مثل خود الی به خاطر جول به در دیوار زده احساس اینکه نمیخوای طرف هیچ کدام بگیری پیدا میکنی که واقعا زیبا بود احساس دوگانه احساسی که از مرگ جول در بدترین حالت داشتی و احساس ابی که مهمترین شخص زندگیش از دست داده و هر شب مثل الی کابوس مرگ پدرش میبینه .

زندگی یک دنیای یک طرف نیست که شما بگی این حق داشت اون حق نداشت و از شخصیت های دیگه دنیا فقط یک شیطان بسازی برای کشتن که شخصیت اصلی بازی بیاد بکشتش داستان تمام بشه .

اتفاقا به نظر من ابی خیلی هم کاراکتر خوبی بود یک زن بود که در دنیای به شکل مردانه و انتظارات افراد و شخصیت خودش انقدر رشد داده بود که بتونه انتظارات دوستانش و ... به عنوان یک زن جوری که به عنوان یک مرد روش حساب کنن ایفا میکرد همون زن قوی بر اثر فشار چنان خورد شد که حتی الی با وجود تمام مواردی که گفتی بازم یک احساس دوگانه داشت تا وقتی دعوای بینشون شروع شد و به بهترین شکل به نظر من با فلش بک موضوع خاتمه داد به شخصه دوست نداشتم هیچ کدوم این وسط بمیرن .

یک موضوعی که خیلی برام جالبه گیر دادن به ابی دوستان اگه در طول بازی با الی یا جول هزارن هزار پدر و مادر و ... میکشین بعد وقتی یکی همین احساسی که شما دارین برای انتقام میخواد جواب بده میشه شخصیت بد و نچسب بازی چی چرا چون شخصیت نسخه اول به بدترین شکل ممکن کشته چندتا کله با جول ترکوندیم چندتا خانواده ناقص کردیم ؟ دنیا سیاه و سفید نیست بلکه بیشتر خاکستری هر کسی برای خودش دلیلی داره و شخصیت داره اگه دوستان شخصیت زن قوی ندیدن یا تلاش کنه خودش ثابت کنه مشکل از نظر دارکمن نیست که شخصیت به این خوبی مثل ابی خلق کرده که شما در طول بازی هم ازش ناراحت باشین هم براش ناراحت باشین هم بخواین بمیره هم نخواین بمیره این دوگانگی بوجود امده دلیلش شخصیت پردازی خوب ابی .
تو همون نسخه اول هم همه می دونستن که که joel یک شخصیت خاکستری هست و هیچکسی به عنوان قهرمان نمی دیدش,در واقع همه شخصیت های بازی خاکستری بودن و این نکته از اولین دقیقه بازی اول مشخص بود,دلیل علاقه مخاطب به joel فقط رنج دیده بودن شخصیت نبود,مگر نه باید به تمامی شخصیت های این دنیا حس نزدیکی می کردیم

به همین خاطر نشون دادن رنج های ابی و داستانش,هیچی از ضعیف بودن شخصیت پردازیش کم نمی کنه,حتی جدای از قتل joel

وقتی شما در نسخه اول به طور واضحی این مفهوم را القا می کنی که هیچ خوب و بدی در این دنیا نیست و همه surviver هستن,نمی تونی نسخه دوم را صرف به سزای اعمال رسوندن شخصیت اصلی بکنی,چون مخاطب در نسخه اول به این درک رسیده که هیچ خوب و بدی در کار نیست و پیام سزای اعمال در این دنیا احمقانه هست,من با مرگ joel هیچ مشکلی ندارم,مرگ کاملا حقش بود,ولی نیاز ندارم نصف بازی را با یک شخصیت نچسب رنج دیده بگذرونم که به این برسم که "هیچکسی در این دنیا خوب و یا بد نیست",چون این مفهوم از نسخه اول به طرز واضحی مشخص بود

بعد جدای این حرف ها,هم ابی و هم الی بی نهایت انسان عادی را در بازی سلاخی می کنن,به بدترین شکل ممکن,الی که از بچگی,بعد سر یک سری افراد متفرقه یادشون می آد که این ها هم آدم هستن؟

سلیقه طرف که بازی کرده باشه نه کسی که الکی به بازی برای مواردی که مشخصه و در بازی توضیح داده شده گیر میده .

شما هنوز فرق انتقاد با تخریب و نظر شخصی درک نکردی بهتر اول اینها رو یاد بگیری .

به عنوان مثال XaoS داره نظرش بدون تخریب الکی و ... بیان میکنه ما هم داریم در موردش صحبت میکنیم چرا با وجود اینکه به نظرش احترام میزارم باهاش مخالفم بعضی جاها و میتونه برادشت هر کدوم از ما باشه از بازی اما شما چه حرفی داری میزنی فقط پر کردی از پست های غیر منطقی جوابت قشنگ داده :

باشه بهش میگم تمام کسایی که بازی انجام دادن چه منتقدین چه تامام کسایی که من میدونم بازی انجام دادن حالا مشکلاتی با بخش های داستان دارن نمونش XaoS و خودم بازی ش ت بوده و بی منطق اما شما داری منطقی برخورد میکنی . :)):)):)):))
زمانی می شه به یه بازی انتقاد کرد که
اعضای استودیو کم کاری کرده
استودیو کمبود بودجه و امکانات داشته
ناشر فشار اورده
در طول ساخت بازی مشکلاتی پیش اومده
و..
در نهایت میشه امیدوار بود که انتقادات ما فایده ای داشته باشه و بازی بعدی استودیو یا ناشر دیگه این مشکلات و ایرادات تکرار نشه

در مورد part 2
نیل دراکمن علاوه بر بودجه و امکانات و ازادی عمل بی نهایت سونی , بیش از 500 نفر از بهترین بازیساز های دنیا مثل برده در اختیار داشته
5 سال شبانه روز تلاش کردن در نهایت بهترین خروجی ممکن (گرافیک فنی و هنری / صداگذاری/ و... ) ارائه دادن ,( بسیاری هم تحمل این همه اضافه کاری و کرانچ نداشتن فرار کردن و باعث خوشحالی دوستان xbox شدن )
کل 500 نفر با اون همه فشار / اضافه کاری و کرانچ یک طرف , نیل دراکمن هم یه طرف
این بیمار رسما اعلام میکنه برای من پشیزی اهمیتی نداره که فن ها ناراحت و عصبانی بشن
دوست دارم داستان بی هدف و عجیب با خشونت تهوع اور روایت کنم , گیمر ها و فن ها دوست ندارن به درک
در نهایت چه اتفاقی می افته ؟
نیل دراکمن که تنها مشکل و عامل سقوط بازی پرستش می شه
نمرات که گرفت
احتمال از همین الان هم کلی متن سخرانی هم برای جایزه های که اخر سال قراره بگیره اماده کرده
سریال tlou
چند ماه بعد با بودجه و امکانات و ازادی عمل بی نهایت سونی و بیش از 500 نفر از بهترین بازیساز های دنیا که مثل برده در اختیارش , پروژه بعدی شروع میکنه

حالا میلیون ها نفر ناراحت و عصبانی شدن و به این داستان و روایت , شخصیت پردازی , پایان بندی انتقاد دارن ؟ خب به درک

--------------------
نگفتی ؟
اصلا هدف ساخت بازی چی بوده ؟ گیمر قرار بوده با تجربه این بازی و داستان چه حسی داشته باشه ؟ به کجا برسه ؟

آخرین ویرایش:
هر روز هم تمرین کنی بازم همچین چیزی با نداشتن تغذیه مناسب و هزار تا فاکتور دیگه نمیشی،
اون عکسا هم ول کن، حتی توی ارتش آمریکا هم فک نمیکنم با تمرین های معمول مثل ابی بشی، اونا باید تخصصی روی بدنشون کار کنن.

کسی که میخواد بدن ابی رو داشته باشه تخصصی روی پرورش اندام کنه هیچ، دانشش هم داشته باشه.
بدنی که ابی روش اسکن شده اینه:

View attachment 149684

ولی خب توی بازی حتی از اینم باف ترش کردن، همین که باعث شده دیگه خیلی اغراق امیز و غیر طبیعی(در همچین دنیایی ) بشه:|
اخه بحث تفاوت اناتومی بین جنسیت مونث و مذکر در حالت طبیعی هم هست.

بعد میخوای بگی توی یک دنیای اخرالزمانی آبی هر روز اندازه چندین نفر میخورده؟ بعد رژیم تغذیه یک بدنساز حرفه ایی هم داشته؟
اگه خیلی گل و بلبله چرا توی بازی باید سیستم جیره بندی داشته باشن؟
دیگه لابد ژن که سهله اناتومی بدن رانی کالمن رو داره که همچین چیزی شده:D

نمیگم غیر ممکنه ولی توی این دنیا همچین بدنی خییییییلی بعیده!
حداقل اگه دست به بدن اون مدل اشون نمیزدن و باف اش نمیکردن قابل قبول تر بود.
مشکلات این دنیا هم اخه مطرحه!
حالا چون فیکشنه ما که میگیم باشه حالا هرچی:D
ولی بطور منطقی خیلی سخته بشه ثابت اش کرد.

انتقادی که برای این به نظر من وارد نیست به خاطر اینکه کلی شخصیت که 100 برابر ابی بادی بلیدر و ... بودن در بازی داشتیم جالبیش اینکه به ابی گیر دادی وگرنه من مشکلی با اینکه به نظر شما در کل در مورد باور پذیر بودن یا نبودش ندارم .

اینکه اغراق داشت به این بر میگرده شما اصلا زن با جسته بزرگ تو زندگیت دیدی که جسته بزرگ داشته باشه نه چاق باشه .

مورد بعدی اینکه جالبه به مرد های درشت و ... بازی که کم هم تو بازی هستن گیر نمیدین که از 100 تا بادی بیلدر هم بدتر بود به ابی گیر دادین جالبیش اینه

در اخر هم شما رو به 3 دسته بدن جلب میکنم که همه بدن ها رو در یک دسته قرار ندی:

images

وقتی جسته طرف استخوان بندی و هیکل مردونه داشتاه باشه ژنتیک طرف راحت میتونه با بدن سازی و تمرین منظم بدون مصرف غذا زیاد یک همچین بدنی درست کنه .

تو همون نسخه اول هم همه می دونستن که که joel یک شخصیت خاکستری هست و هیچکسی به عنوان قهرمان نمی دیدش,در واقع همه شخصیت های بازی خاکستری بودن و این نکته از اولین دقیقه بازی اول مشخص بود,دلیل علاقه مخاطب به joel فقط رنج دیده بودن شخصیت نبود,مگر نه باید به تمامی شخصیت های این دنیا حس نزدیکی می کردیم

به همین خاطر نشون دادن رنج های ابی و داستانش,هیچی از ضعیف بودن شخصیت پردازیش کم نمی کنه,حتی جدای از قتل joel

وقتی شما در نسخه اول به طور واضحی این مفهوم را القا می کنی که هیچ خوب و بدی در این دنیا نیست و همه surviver هستن,نمی تونی نسخه دوم را صرف به سزای اعمال رسوندن شخصیت اصلی بکنی,چون مخاطب در نسخه اول به این درک رسیده که هیچ خوب و بدی در کار نیست و پیام سزای اعمال در این دنیا احمقانه هست,من با مرگ joel هیچ مشکلی ندارم,مرگ کاملا حقش بود,ولی نیاز ندارم نصف بازی را با یک شخصیت نچسب رنج دیده بگذرونم که به این برسم که "هیچکسی در این دنیا خوب و یا بد نیست",چون این مفهوم از نسخه اول به طرز واضحی مشخص بود

بعد جدای این حرف ها,هم ابی و هم الی بی نهایت انسان عادی را در بازی سلاخی می کنن,به بدترین شکل ممکن,الی که از بچگی,بعد سر یک سری افراد متفرقه یادشون می آد که این ها هم آدم هستن؟

اینکه بگی ضعیف شخصیت پردازی کلمه خیلی بزرگی هستش تا ضعیف بودن چی معنی کنی از چه نظر شخصیت ابی ضعیف بود یک ملاک بیار در موردش صحبت کنیم وگرنه به تمام شخصیت های بازی ها میشه گیر داد من از ابی یا هیچ کسی دفاع نمیکنم اما وقتی چیزی میگی باید دلیل براش بیاری که چرا آیا جواب اون چرا در بازی داده شده یا نه اگه بله که هر کسی ضعیف یک چیزی معنی میکنه و ملاک خودش از ضعیف بودن و قوی بودن شخصیت پردازی داره.

کی نسخه اول یک همچین چیزی القا کرد ؟ خوبه فقط گفت شخصیت های دنیا خاکستری هستن و همگی بد بد و خوب خوب نیستن نگفت همگی نجات یافه ایم و باید برای پیس تلاش کنیم یا افراد بد در دنیا وجود نداره و اگه حق کسی در این دنیا خوردی یا بدی کردی ملت با همچی کنار میان و بی خیال میشن و کسی برای انتقام راه نمیفته کی یک همچین چیزی در نسخه اول انتقال داده شده . ملت در نسخه اول به این پیام رسیدن که همچی از یک دید بد و خوب نمیشه بهش به صورت 100% نگاه کرد نه اینکه هیچ خوب و بدی در کار نیست .

خوب این بخش دیدگاه شماست و قابل احترام من به شخصه لذت بردم که دیدم اعمال ما در نسخه اول چه تاثیری بر روی افراد دیگه در دنیا گزاشته و چه رنج و ... برای بقیه داشتیم در حالی که فکر میکردیم بهترین کار داریم میکنیم .

اتفاقا هر کسی یک زمانی در زندگیش متوجه اشتباهاتش میشه شاید من یا شما الان یک کاری انجام بدیم و فکر کنیم داریم کار درستی انجام میدیم اما در اینده سر یک قضیه به این نتیجه برسیم که تمام عمر داشتیم اشتباه میکردیم چرا نشه زندگی افراد با کمتر از این تغییر میکنه البته بازم این نظر شخصیت و قابل احترام .

• Like
Reactions: Peyman_sata
تو دنیایی زندگی میکنیم که هرکس سه ماه اثار نتفلیکس ببینه...ذهنش به هرچیزی واکسیناسیون میشه...(بعد تراوشات یک لوزر بالاتر از درک و سطح خیلیاست؟ :)))
مشکل نسخه دوم اینه منطق ماقبل افتضاحه... البته از یک لوزر هم همچین نباید انتظار داشت... چون با قاطعیت میگم درسته نتفلکیس مسخره میشه اما ده برابر بیشتر به منطق داستانی ممکنه احترام بزارند...!
به هر حال تا وقتی نیل تو ND هست من بازی های این استدیو رو به عنوان یک تک دمو طولانی که بنچمارک هست نگاه میکنم...
______
ناتی همیشه کرانچ داشته... نسل هفت چهار تا بازی دادند این خبرا نبود چرا اونموقع؟
شما برید مستند هورایزن و gow رو ببینید یک تیم تصمیم میگیره... هرمن میگه ما همه رو جمع کردیم گفتیم بازم میخوایم بازی مثل کیلزون شوتر بسازیم؟میگفت فقط یک نفر موافق بود...اما نظر همون یک نفر هم برامون مهمه...چیزی که مشخصه خیلی ها تو ND از این داستان راضی نبودند...وقتی که عشق به کار نباشه کم کم این خبرای کرانچم میاد بیرون...! نیل داره این استدیو رو از یک استدیو تیم محور مثل بقیه استدیو ها تبدیل میکنه به استدیو شخص محور...! و طبیعتا گوریلا و سانتا خیلی راحت میتونن استعداد جذب کنند نسبت به ناتی... برن جایی که نظراتشون مهم باشه... نه زیر دست یک لوزر...!!!!
___
نیل از الان داره نقشه میکشه چه توطئه ای بچینم هرمن رو هم کله پا کنم... خودم بشم رئیس استدیو های سونی...!!!!!!

این بیمار رسما اعلام میکنه برای من پشیزی اهمیتی نداره که فن ها ناراحت و عصبانی بشن
دوست دارم داستان بی هدف و عجیب با خشونت تهوع اور روایت کنم , گیمر ها و فن ها دوست ندارن به درک
در نهایت چه اتفاقی می افته ؟
نیل دراکمن که تنها مشکل و عامل سقوط بازی پرستش می شه
نمرات که گرفت
احتمال از همین الان هم کلی متن سخرانی هم برای جایزه های که اخر سال قراره بگیره اماده کرده
سریال tlou
چند ماه بعد با بودجه و امکانات و ازادی عمل بی نهایت سونی و بیش از 500 نفر از بهترین بازیساز های دنیا که مثل برده در اختیارش , پروژه بعدی شروع میکنه

حالا میلیون ها نفر ناراحت و عصبانی شدن و به این داستان و روایت , شخصیت پردازی , پایان بندی انتقاد دارن ؟ خب به درک

ببخشید به شخصه هم برام برای پیشرفت مهم نیست منم بودم همین کار میکردم مشکل اینکه اگه به نظر طرفدار ها مثل شما باشه ما باید تا ابد GOW به شکل قدیم تحویل میگرفتیم مسخره بازی فن ها و عصبانی شدنشون و نراحت شدنشون واقعا اگه میخوای یک چیزی پیشرفت بدی اصلا مهم نیست اگه به طرفدار ها باشه که همون کلیشه موفقیت و میخوان ادامه بدن بدون تغییر بدون پیشرفت چشمگیر شخصیت اصلی هم بیاد همه بکشه بره جلو هیچ کسی هم این وسط حق نداره جز شخصیت اصلی بازی .

همون جوری که از تغییر GOW برای بهتر شدن استقبال کردم از اینم کردم بهترین بازی های عمرم بوده هر دوتا هر بازی که بتونه این توهم بشکنه من ازش استقبال میکنم .

بقیه موراد هم از ریج که شما زدین اصلا منطقی پشت هیچ کدامش نیست منطقی این نیست که بگی به به چقدر همچی خوبه بلکه موارد مثبت بازی منفی بدونی مثل خشونت انسانی و احساس خشم که خودت الان داری و ... قشنگ مشخص میکنه منطقی نظر نمیدی .

• Like
Reactions: Peyman_sata

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or